NRK > Nyheter

Torsdag, 22 April, 16:21

NRK - 10 jan. 21 kl. 01:49

Størst tiltro til Erna Solberg

Erna Solberg (H) er fortsatt nordmenns overlegent foretrukne valg som statsminister. I VGs ferske meningsmåling svarer 41 prosent at de ønsker Solberg. Det er en framgang på 3 prosentpoeng fra avisens forrige statsministermåling i november..
Les mer på NRK


Les mer om:
Solberg, VGs, Erna Solberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Størst, tiltro, til, Erna, Solberg
VG - 29 jan. 21 kl. 15:33

Helleland om Besseberg-rapport: – Ikke overrasket

Tidligere WADA-topp Linda Hofstad Helleland har full tiltro til den knusende rapporten om tidligere IBU-president Anders Besseberg (74). Hun fikk beskjed om ikke å tro på beskyldningene mot Russland..

Aftenposten - 29 jan. 21 kl. 15:33

Helleland om Besseberg-rapport: – Ikke overrasket

Tidligere WADA-topp Linda Hofstad Helleland har full tiltro til den knusende rapporten om tidligere IBU-president Anders….

VG - 27 jan. 21 kl. 10:39

Else Marie (9) skrev brev til Erna som ringte tilbake

Else Marie Fett (9) fra Drammen sendte et brev til statsminister Erna Solberg, men forventet ikke svar. Mandag tok Erna kontakt på Teams..

VG - 23 jan. 21 kl. 11:14

Erna Solberg: - Ikke reis på hytta

Statsministeren oppfordrer innbyggerne i Oslo-regionen til ikke å dra på hytta: – Nå er det viktigste først og fremst å stoppe bevegelsene over kommunegrensene, sier Erna Solberg (H)..

Dagbladet - 03 mars 21 kl. 15:54

Israel-råd til Norge: - Vaksiner de eldre og sårbare først

En av Israels covid-19-sjefer er klar på hva Norge bør gjøre: Vaksiner først de eldre, så de sårbare yngre. Først etter det, vil han vurdere å gi mer til byer med høyt smittetrykk..

VG - 10 april 21 kl. 18:19

Lurt å gi mer til Oslo først

Faglige råd må avgjøre hvem som skal få mest vaksiner først. Om vi kan spare flere liv på å prioritere de hardest rammede områdene først, bør vi gjøre det..

VG - 10 jan. 21 kl. 14:24

Støre: – Erna gir grønt lys til masseoppsigelser

Ap-leder Jonas Gahr Støre sier statsminister Erna Solberg vil bidra til at tusenvis blir oppsagt, hvis hun ikke straks endrer politikk. Ap, Frp, Sp og SV går igjen sammen for å overkjøre regjeringen..

VG - 02 mars 21 kl. 21:02

Støre om Erna-beklagelse: – Bra og helt nødvendig

Ap-leder Jonas Gahr Støre mener det var helt nødvendig at statsminister Erna Solberg tirsdag kveld ringte byrådsleder Raymond Johansen og beklaget etter kritikken av Oslos pandemihåndtering..

VG - 17 jan. 21 kl. 00:46

Slik ble Irland landet med størst smittespredning i verden

På få uker gikk Irland fra å ha lavest smittevekst i EU til å ha størst smittespredning i verden. Smittetsunami, er statsministerens eget ord på utviklingen..

NRK - 02 mars 21 kl. 19:12

Støre: – Solberg må beklage

– Statsminister Erna Solberg må beklage at hennar eigen medarbeidar hjelpte ordføraren i Molde med hans kontroversielle kritikk av koronahandteringa i Oslo. Det seier leiar i Ap, Jonas Gahr Støre. Det vart i dag kjent at ordførar Torgeir Dahl hadde tett dialog med Statsministeren sitt kontor gjennom helga, noko han først nekta for..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Australia vil lage hydrogen

Australias statsminister sier landet har som ambisjon å produsere verdens billiste hydrogen, til 2 australske dollar per kilo..

NRK - 15 minutter siden

Bolsonaro om klima i Brasil

Bolsonaro lovet at Brasil skal være karbonnøytralt innen 2050, og at all ulovlig avskoging skal eliminieres innen 2030. Som hjem til verdens største regnskog, mener Bolsonaro at landet ligger i forkant med å takle klimakrisen: – Akkurat nå står Brasil for kun 3 prosent av årlige utslipp i verden. Brasils landbruk er ett av verdens mest bærekraftige..

NRK - 15 minutter siden

FHI skal lage eigne råd til russen

Folkehelseinstituttet planlegg å utarbeide eigne, detaljerte råd til årets russ. Enkelte råd er klare allereie no: Russen må fylgje gjeldande reglar og råd for arrangement og private samlingar, dei bør samlast utandørs, og dei bør avgrense talet på personar dei har tett kontakt med. På grunn av skort på hurtigtestar vurderer FHI det som lite aktuelt med jamleg testing av russen gjennom russetida..

NRK - 30 minutter siden

Mistet førerkort etter kappkjøring

To personer mistet førerkortet etter å ha kjørt kappkjøring med hverandre i Aurvåg, Herøy på Sunnmøre i 80-sona. Den ene hadde fart på 155 km/t og den andre 157 km/t, melder politiet i Møre og Romsdal. Seks personer fikk forenklede forelegg for fart..

NRK - 15 minutter siden

Bekreftar søksmål mot AstraZeneca

Statsminister i Irland, Stephen Donnelly, bekreftar ifylgje Reuters at EU går til søksmål mot AstraZeneca for svikt i leveransane av vaksinedosar. – Ein rettsleg prosess er sett i gang av EU-kommisjonen, og tidlegare denne veka la eg Irland til som ein av partane, sa Donnelly til den irske nasjonalforsamlinga torsdag..

NRK - 15 minutter siden

Kastar ut russiske diplomatar

Tsjekkia har gitt ordre til fleire russiske diplomatar om å forlate landet, melder nyheitsbyrået AP. Det skjer etter at Tsjekkia onsdag gav Russland eit ultimatum om å la 20 tsjekkiske diplomatar få kome tilbake til jobb, noko som ikkje vart følgt opp av Russland..

NRK - 45 minutter siden

Jobbar med å rulle ut massetesting

Det nasjonale systemet for massetesting på skular og i barnehagar skal no rullast ut i område med høg smitte. – Massetesting er eitt av fleire verktøy for å kome i mål med TISK-arbeidet, sa helsedirektør Bjørn Guldvog på ei pressekonferanse torsdag. Testinga er allereie i gang i Vestland og i Oslo..

NRK - 1 time siden

– Nasjonale råd vil gjelde

Det er dei nasjonale råda og reglane som vil gjelde for 17. mai-feiringane rundt i landet, seier kulturminister Abid Raja onsdag. – På stader med høg smitte, vil dei lokale og strengare reglane gjelde, fortel han.

NRK - 1 time siden

Klimatoppmøtet til Biden er i gang

Biden-administrasjonen har opna det digitale klimatoppmøtet der 40 stats- og regjeringssjefar er inviterte. Bidenn har plikta USA til å kutte klimagassutsleppet sitt med minst 50 prosent innan 2030, samanlikna med utsleppsnivået i 2005..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt