NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 23:29

NRK - 08 feb. 21 kl. 09:58

Større narkotikasak rulles opp

Åtte personer er siktet i en større narkotikasak på Østlandet. 135 kilo hasj og fire kilo kokain skal ha blitt distribuert, skriver Tønsbergs Blad. Politiadvokat Ingunn Hodne sier de startet etterforskingen mot et miljø på Sem i Tønsberg..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tønsbergs Blad, Ingunn Hodne, Sem, Tønsberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Større, narkotikasak, rulles, opp
VG - 05 feb. 21 kl. 15:45

Tidligere Panta-ansatt: «Stien av drit er for lang»

Det er trist å lese sakene om min tidligere arbeidsgiver, Panta forlag, som rulles opp i VG..

Aftenposten - 06 mars 21 kl. 17:57

Flyhangarer og vaksinelandsbyer står klare. Men fortsatt rulles vaksinene ut i sneglefart.

ANTWERPEN (Aftenposten): Hvis du tror Norge henger etter i vaksine-kampen, kan vi love at det er verre i Europa..

Aftenposten - 14 jan. 21 kl. 15:58

Koronavaksinene rulles ut over hele verden. Men samtidig fortsetter dødstallene å stige.

Sverige er blant landene som strammer inn på tiltakene mot viruset. Landet har ennå til gode å ha en nedstenging..

NRK - 04 feb. 21 kl. 07:12

Vil blande ulike koronavaksiner

Britiske forskere starter torsdag en studie for å finne ut om det går greit å blande ulike koronavaksiner. Vaksiner som rulles ut nå, krever to doser. Deltakerne i studien skal få en dose fra AstraZeneca, og senere en fra Pfizer, eller omvendt..

Aftenposten - 08 feb. 21 kl. 15:19

Profilert forsvarsadvokat frifunnet for grov korrupsjon

Forsvarsadvokat Abdelilah Saeme, som har vært tiltalt for grov korrupsjon i forbindelse med en narkotikasak, er i Oslo….

E24 - 08 feb. 21 kl. 17:38

Slik rammes næringslivet: Vil stenge større byggeplasser i Bergen

Bergen kommune vil stenge alle større byggeplasser etter et større smitteutbrudd på en byggeplass på Fantoft i Bergen. – Dramatisk, mener byggebransjen..

NRK - 06 mars 21 kl. 14:27

Kritiserer intensivkapasiteten

Sykehuset Østfold og Ahus i Lørenskog behandler nå 55 koronapasienter. I Østfold har antall innlagte økt kraftig det siste døgnet. På Ahus er intensivkapasiteten sprengt.

NRK - 06 feb. 21 kl. 10:40

Litt færre koronasmittede i Oslo

Det er registrert 60 koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er ti færre enn gjennomsnittet de foregående sju dagene, og 18 færre enn gjennomsnittet de siste to ukene. Antall smittede siste døgn er åtte færre enn dagen før, opplyser Oslo kommune..

NRK - 09 april 21 kl. 10:33

Færre dødsfall knyttes til sollys

Færre koronarelaterte dødsfall er registrert i områder der det er mer sollys, viser britisk forskning basert på tall fra Storbritannia, Italia og USA. Det skriver NTB. De tre landene har noen av verdens høyeste koronarelaterte dødstall, både absolutte tall og målt per innbygger, men dødeligheten falt betydelig gjennom sommeren.

Aftenposten - 06 feb. 21 kl. 09:00

Slik integrerer du TV-en i interiøret: – Folk må få øynene opp for hvor unødvendig TV-benken er

TV-en blir bare større og større, men det er likevel fullt mulig å integrere den på en estetisk og funksjonell måte i….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Skogbrann spredt til universitet

En skogbrann som herjer ved Table Mountain i Cape Town i Sør-Afrika, har spredt seg til et universitet. Flere hundre studenter er evakuert. Studentene flyktet fra studentboligene sine til fots mens biblioteket brant, melder AFP..

NRK - 30 minutter siden

Myanmar-opposisjon vil på krisemøte

Opposisjonen i Myanmar ber sørasiatiske ledere om å gi dem en plass ved bordet på krisemøtet neste uke. Opposisjonen har samlet seg i en skyggeregjering under navnet Den nasjonale enhetsregjering. Gruppen består hovedsakelig av folk fra Suu Kyis parti..

NRK - 1 time siden

Macron og Johnson ut mot superliga

Frankrikes president Emmanuel Macron og Storbritannias statsminister Boris Johnson går begge ut mot planene om en europeisk superliga i fotball. Toppklubber fra England, Spania og Italia truer med å stifte en serie i stedet for Uefas Mesterliga..

NRK - 2 timer siden

Sveitsarar vil kjøpa Bergen Engines

Det sveitsiske selskapet Business Creation Investments AG vil kjøpa Bergen Engines, skriv BT/E24. Dei la inn bud på fabrikken i fjor, men vart slått av TMH. Konsernsjef Gerry van der Sluys har sendt brev til næringsminister Iselin Nybø om interessa..

NRK - 2 timer siden

Ber om samlingsregjering i Israel

Sentrumspartiet Yesh Atid vil ha en nasjonal samlingsregjering i Israel. Partileder Yair Lapid sier til AFP at partiene må vinne folkets tillit på nytt. Benjamin Netanyahu prøver å danne en ny regjering samtidig som han er tiltalt for korrupsjon..

NRK - 2 timer siden

Ytre høyre demonstrerte i Lisboa

Flere tusen mennesker fra hele Portugal demonstrerte i hovedstaden Lisboa mot et forslag om å forby det ytterliggående høyrepartiet Chega. Motstanderne mener Chegas rasistiske utspill, som å sette romfolk i egne koronaleire, bryter med grunnloven..

NRK - 2 timer siden

Soldater satt inn mot etnisk uro

Hæren i Etiopia sier at soldater blir satt inn for å stanse en blodig konflikt mellom de to største etniske gruppene i landet. Flere enn 300 ble drept i Amhara-regionen i mars i kamper mellom væpnede menn fra amhara- og omoro-folkene..

NRK - 2 timer siden

Russland utviser 20 tsjekkere

Russland utviser 20 tsjekkiske diplomater fra landet. De må forlate landet i løpet av morgendagen, melder RIA. Reaksjonen kommer etter at Tsjekkia i går utviste 18 russere de sier er agenter, og var knyttet til sabotasje på et militært lager i 2014..

NRK - 3 timer siden

Dødsulykke etterforskes

Dødsulykka på fiskebåten utenfor Tromsø skjedde i forbindelse med arbeid på dekk. Det opplyser operasjonsleder i politiet, Karl-Erik Thomassen. Båten er fortsatt ikke kommet til kai.

NRK - 2 timer siden

11 drept i ny togulykke

11 mennesker mistet livet og 98 ble skadet i en togulykke i Toukh i Egypt i dag. Det opplyser helsedepartementet i landet. Dette er den andre alvorlige togulykken på få uker i Egypt , der jernbanenettet og togene er dårlig vedlikeholdt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt