Aftenposten > Utenriks

Tirsdag, 22 September, 16:17

Aftenposten - 26 mars 20 kl. 21:06

Støre med bønn til industrilokomotivene: Nå må dere ta ansvar

Danmarks statsminister Mette Fredriksen gir Norge via Ap-leder Jonas Gahr Støre ett viktig råd for å komme gjennom korona-krisen: Behold det tette båndet mellom permitterte og bedriften..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Mette Fredriksen, Norge, Ap, Jonas Gahr Støre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Støremed , bønn, til, industrilokomotiveneNå må , dereta , ansvar
P4 - 23 april 20 kl. 08:26

Mindre støy under koronakrisen

Koronakrisen har ført til mindre støy da det både er mindre bil- og flytrafikk. Norske myndigheter har i 20 år forsøkt å redusere støyplagene for folk, uten å lykkes. Norsk forening mot støy sier til Dagsavisen at det er tankevekkende at pandemien har gjort mer for å redusere støyforurensningen i samfunnet enn regjeringens innsats har fått til.

P4 - 16 april 20 kl. 06:07

Gates øker støtten til WHO

Ekteparet Bill og Melinda Gates øker nå sin økonomiske støtte til Verdens helseorganisasjon, etter at president Donald Trump stanser utbetalingene fra USA. - Det gir ingen mening å kutte støtten i disse tider, sier Melinda Gates til Reuters. Parets stiftelse er allerede den nest største bidragsyteren til WHO etter USA, og øker støtten fra 100 til 250 millioner dollar.

P4 - 30 mars 20 kl. 11:56

Støre: – Ingen skal stå alene

- Fellesskap og rettferdighet må prege landet vårt i denne tiden. Det sa Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre da han i dag talte under partiets digitale landsstyremøte. Ingen skal stå alene, og vi vil trenge hverandre mye i tiden som kommer, sier Støre..

P4 - 09 jan. 20 kl. 06:26

313.000 kroner til Stålsett-innsamling

Inssamlingen for å dekke boten til pensjonerte biskopen Gunnar Stålsett har innbrakt over 313.000 kroner. Det skriver avisen Vårt Land.

NRK - 16 april 20 kl. 03:05

Stiftelse øker støtten til WHO

Verdens helseorganisasjon (WHO) får mer i støtte fra Bill og Melinda Gates etter at USAs president Donald Trump stopper utbetalingen til organisasjonen. Stiftelsen er den nest største bidragsyteren og øker støtten fra 100 til 250 millioner dollar..

P4 - 29 april 20 kl. 23:37

Selger reiser - selv om de tror flyene skal stå på bakken

Norwegian tror flyene deres, utenfor Norge vil stå på bakken ut året - men allikevel selger selskapet langturer til Sør-Amerika og USA, og turer til destinasjoner i Europa, fra og med juni. I rapporten om flyselskapets redningsplan står det at de planlegger for at alle fly vil stå på bakken ut 2020. Selskapet sier til E24 at berørte kunder vil få direkte beskjed om flyvningen deres blir kanseellert, og sie de forstår at det er frustrerende å ikke få et tydligere svar..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 18:46

Ødegaards storspill blir anerkjent – inkludert i UEFA-kåring

Martin Ødegaard var med da UEFA.com presenterte sin La Liga-ellever bestående av spillere som har fått sitt gjennombrudd denne sesongen..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 18:47

Høy tillit til innbyggerne. Det kan være en av årsakene til at koronaviruset slo så hardt ned i Sverige.

Sverige har hatt en tøff vår med tusenvis av døde. Til høsten kan det være Norge som får svi, mener Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 12:10

Rapport: Storbritannia anerkjente trusselen fra russisk innblanding for sent

En britisk rapport konkluderer med at det er vanskelig å bevise at Russland forsøkte å påvirke brexitavstemningen, men at landet anerkjente trusselen for sent..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 11:46

Gresk cupfinale utsatt etter funn av brannbomber

Fotballforbundet i Hellas har utsatt cupfinalen mellom AEK og Olympiakos i frykt for fan-vold. Politiet fant eksplosiver og balltrær nær stadion..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 10:43

Mann har tatt rundt 20 gisler på buss i Ukraina

Lokalt politi opplyser at en bevæpnet mann har tatt omtrent 20 gisler på en buss i byen Lutsk nordvest i Ukraina..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 05:42

Målet var å redde Europas økonomi. Flere dager på overtid ble de til slutt enige.

Koronaviruset har ikke bare rammet Europas helsevesen hardt, men også EU-landenes økonomi. «Vanskelig», «viktig» og «fornøyd» er ordene som brukes etter at det ble enighet flere dager på overtid..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 08:16

Politiet har tatt av på Tiktok: – Ekstremt effektivt

De legger ut dansevideoer på Tiktok og chatter med ungdom på Instagram. Nå når politiet hundretusenvis av barn og unge, skriver Bergens Tidende..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 07:16

I dag bisettes Finn Christian Jagge

Den tidligere alpinisten bisettes fra Nordstrand kirke tirsdag, opplyser begravelsesbyrået Jølstad..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 07:13

Kina truer Storbritannia med konsekvenser etter stans av utleveringsavtale

Kina sier det vil få konsekvenser at Storbritannia mandag trakk seg fra utleveringsavtalen med Hongkong i protest mot den nye kinesiske sikkerhetsloven i byen..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 06:52

Kjørte ut av veien på Frogner – mistet lappen på stedet

Føreren av Mercedesen kom fra det hele uten fysiske skader, men er mistenkt for å ha kjørt mens han snakket i håndholdt mobiltelefon..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt