P4 > Nyheter

Saturday, 19 October, 12:24

P4 - 12 Aug 19 kl. 16:14

Støre ligger an til det største fallet i historien

Arbeiderpartiet går mot en nedgang på ti prosentpoeng fra forrige kommunevalg.
Jonas Gahr Støres parti får sin laveste oppslutning noen gang på TV 2s kommunevalgmåling med 23 prosent.
Så stor nedgang har aldri før skjedd i et norsk kommunevalg.
Samtidig får Fremskrittspartiet 6,3 prosent - det vil være partiets dårligste valg siden 1983..
Les mer på P4


Les mer om:
Gahr Støres, TV, Fremskrittspartiet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Støre, liggeran , tildet , største, falleti , historien
VG - 09 Sep 19 kl. 21:09

Demokratene ligger an til brakvalg i Kristiansand – tredje største parti

I Norges sjette største kommune Kristiansand viser prognosene at partiet Demokratene ligger an til å bli byens tredje største parti..

Aftenposten - 11 Oct 19 kl. 08:09

Polsk populistparti ligger an til gjenvalg

Polens høyrepopulistiske regjeringsparti ligger an til å bli det største i parlamentsvalget søndag, men fortsatt regjeringsmakt er ikke hogd i stein..

NRK - 20 Jun 19 kl. 14:16

Javid ute av statsministerkampen

Miljøvernminister Michael Gove ligger best an til å få kjempe mot Boris Johnson i aller siste runde. Utenriksminister Jeremy Hunt ligger rett bak, mens justisminister Sajid Javid røk som ventet ut i dagens første avstemning i Underhuset..

Aftenposten - 17 Jun 19 kl. 19:34

St. Helenas første landskamp

Nesten 147 år etter at England og Skottland spilte historiens første fotballandskamp, har også den lille øya St. Helena, som ligger midt ute i Sør-Atlanteren, debutert på den internasjonale arenaen..

NRK - 20 Jun 19 kl. 14:10

Hunt jakter Boris

Miljøvernminister Michael Gove ligger best an til å få kjempe mot Boris Johnson i aller siste runde. Utenriksminister Jeremy Hunt ligger rett bak Hunt, mens justisminister Savid Javid røk som ventet ut i dagens første avstemning i Underhuset..

Aftenposten - 14 Apr 19 kl. 18:24

De første resultatene er klare: Centerpartiet kan bli den store taperen i Finland

Socialdemokraterna ligger an til å bli største parti og ras for Centerpartiet, når de første resultatene av forhåndsstemmene er talt opp i Finland..

Dagbladet - 14 May 19 kl. 06:00

Når Grand Prix-finalen i Tel Aviv møter krigen i Gaza

Verdens største musikkfestival og en av verdens største politiske konflikter. Når de to møtes denne uka, ligger det an til kollisjon..

Aftenposten - 14 May 19 kl. 18:02

Viking ligger foran Berntsens poengskjema

Med 11 poeng på de sju første kampene er Viking godt i rute til å klare målet om å berge plassen. Laget ligger faktisk godt foran Bjarne Berntsen skjema..

Aftenposten - 18 May 19 kl. 11:02

Valgdagsmåling: Opposisjonen ligger an til å vinne valget i Australia

Opposisjonspartiet Labor ligger an til å vinne valget i Australia, ifølge den første valgdagsmålingen etter lørdagens valg..

NRK - 23 Jul 19 kl. 21:42

Kan bli Norges største mobbesak

En advokat har blitt kontaktet av 49 personer som sier de har vært utsatt for mobbing i Drangedal. Mobbingen strekker seg over en periode på nesten 50 år, og saken ligger an til å bli norgeshistoriens største mobbesak, skriver NTB..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

KrF ut av forhandlinger i Bergen

KrF trekker seg fra byrådsforhandlingene i Bergen. I flere uker har partiet forhandlet med Ap, MDG, SV og Venstre. KrF oppgir nå at den politiske avstanden er for stor til at et byrådssamarbeid er mulig.

P4 - 1 time siden

Mulig båthavari ved Kragerø

Redningsmannskap har rykket ut etter melding om at en liten båt har havarert utenfor Kragerø i Telemark. En person skal være i vannet, og et SeaKing-helikopter med dykkere, en redningsskøyte, brannbåt og politi er på vei. Så langt har ikke politiet funnet noe..

P4 - 1 time siden

Svært jevnt i Underhuset

Akkurat nå pågår det en heftig debatt om Boris Johnsons brexit-avtale i det britiske underhuset. For at britene skal gå ut av EU med en avtale 31. oktober, må den godkjenner i ettermiddag, og det er svært jevnt før avstemningen skal begynne om noen timer.

P4 - 1 time siden

- Oslo-regionen overrepresentert

Oslo-regionen er overrepresentert i offentlige utvalg og styrer. Det sier statsminister Erna Solberg, etter spørsmål fra Senterpartiets EMilie Enger Mehl. Ifølge en gjennomgang avisen Nationen har gjort av blant annet kraftskatteutvalget og domstolkommisjonen, er de fleste av medlemmene i utvalgene fra Oslo, eller fra en annen stor by.

P4 - 1 time siden

E24: Jobbet uten lønn

Ansatte i elektronikkgiganten Power skal gjentatte ganger ha jobbet i butikkene på helligdager uten å få en krone i lønn. E24 avslørte nylig at flere varehus i sportskjeden XXL også har fått ansatte til å jobbe uten betaling. I tillegg har det kommet rapporter om stort arbeidspress og jevnlig underbemanning.

P4 - 1 time siden

13 døde i Russland

Dødstallet etter at en demning brøt sammen i Krasnojarsk i Sibir i Russland i natt har nå steget til 13. Demningen hadde forbinelse til en gullgruve, og da den kollapset strømmet store vannmasser inn i en brakkeby der det bodde 80 gruvearbeidere. Fremdeles er ti personer savnet, og det pågår søk på stedet..

P4 - 2 timer siden

USA skjerper sanksjoner

USA skjerper nå sanksjonene mot Cuba. Amerikanerne forbyr leasing av fly til cubanske selskap og innfører restriksjoner på eksport av varer med amerikansk innhold til landet. Hvilke varer, og hvor mange fly som rammes av de nye restriksjonene, er ikke kjent.

P4 - 2 timer siden

Advarer mot utpressingsmail

Politiet i Sør-Vest advarer mot utpressingsmail. Politiet har fått flere telefoner fra folk som sier de, via epost, har blitt truet med at bilder blir publisert dersom de ikke betaler. Dette er svindel, og de har ikke kontroll på din PC, sier politiet, som understreker at folk ikke skal betale eller gå i dialog med svindlerne..

P4 - 2 timer siden

Hovland over 70 slag

I natt ble superrekken til golfstjernen Viktor Hovland brutt. Nordmannen ble denne uken historisk, da han som første spiller gikk 18 strake runder under 70 slag på PGA-touren. Og 22-åringen forlenget også rekorden til 19 runder.

P4 - 22 timer siden

Uenige om straff for Keshvari

- Det er altfor strengt å dømme stortingsrepresentant Mazyar Keshvari til ett og et halvt års fengsel for å ha levert falske reiseregninger. Det mener hans forsvarer John Christian Elden. Keshvari som i dag meldte seg ut av Frp, har innrømmet å ha lurt til seg 450.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt