P4 > Nyheter

Wednesday, 03 June, 18:47

P4 - 12 Aug 19 kl. 16:14

Støre ligger an til det største fallet i historien

Arbeiderpartiet går mot en nedgang på ti prosentpoeng fra forrige kommunevalg.
Jonas Gahr Støres parti får sin laveste oppslutning noen gang på TV 2s kommunevalgmåling med 23 prosent.
Så stor nedgang har aldri før skjedd i et norsk kommunevalg.
Samtidig får Fremskrittspartiet 6,3 prosent - det vil være partiets dårligste valg siden 1983..
Les mer på P4


Les mer om:
Gahr Støres, TV, Fremskrittspartiet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Støre, liggeran , tildet , største, falleti , historien
VG - 09 Sep 19 kl. 21:09

Demokratene ligger an til brakvalg i Kristiansand – tredje største parti

I Norges sjette største kommune Kristiansand viser prognosene at partiet Demokratene ligger an til å bli byens tredje største parti..

P4 - Igår: 10:08

Høyre fortsatt størst

Høyre er Norges største parti for andre måned på rad. Det viser gjennomsnittet av maimålingene fra Poll of polls . Der får Høyre 26,7 prosent, fram 0,7 prosentpoeng.

Aftenposten - 11 Oct 19 kl. 08:09

Polsk populistparti ligger an til gjenvalg

Polens høyrepopulistiske regjeringsparti ligger an til å bli det største i parlamentsvalget søndag, men fortsatt regjeringsmakt er ikke hogd i stein..

NRK - 20 Jun 19 kl. 14:16

Javid ute av statsministerkampen

Miljøvernminister Michael Gove ligger best an til å få kjempe mot Boris Johnson i aller siste runde. Utenriksminister Jeremy Hunt ligger rett bak, mens justisminister Sajid Javid røk som ventet ut i dagens første avstemning i Underhuset..

Aftenposten - 17 Jun 19 kl. 19:34

St. Helenas første landskamp

Nesten 147 år etter at England og Skottland spilte historiens første fotballandskamp, har også den lille øya St. Helena, som ligger midt ute i Sør-Atlanteren, debutert på den internasjonale arenaen..

NRK - 20 Jun 19 kl. 14:10

Hunt jakter Boris

Miljøvernminister Michael Gove ligger best an til å få kjempe mot Boris Johnson i aller siste runde. Utenriksminister Jeremy Hunt ligger rett bak Hunt, mens justisminister Savid Javid røk som ventet ut i dagens første avstemning i Underhuset..

Aftenposten - 14 Apr 19 kl. 18:24

De første resultatene er klare: Centerpartiet kan bli den store taperen i Finland

Socialdemokraterna ligger an til å bli største parti og ras for Centerpartiet, når de første resultatene av forhåndsstemmene er talt opp i Finland..

P4 - 12 Dec 19 kl. 23:04

Johnson og Konservative i føringen

Sittende statsminister Boris Johnson ligger an til å vinne valget i Storbritannia. Det viser den første valdagsmålingen som ble publisert for en time siden. Det konservative partiet ligger an til å sikre flertall i parlamentet med 368 seter, mens Jeremy Corbyns Labour får kun 191 seter.

Dagbladet - 14 May 19 kl. 06:00

Når Grand Prix-finalen i Tel Aviv møter krigen i Gaza

Verdens største musikkfestival og en av verdens største politiske konflikter. Når de to møtes denne uka, ligger det an til kollisjon..

Aftenposten - 14 May 19 kl. 18:02

Viking ligger foran Berntsens poengskjema

Med 11 poeng på de sju første kampene er Viking godt i rute til å klare målet om å berge plassen. Laget ligger faktisk godt foran Bjarne Berntsen skjema..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

MC-fører omkom i ulykke

En motorsyklist døde som følge av skadene han pådro seg i en ulykke i Drangedal i Telemark. En luftambulanse var på stedet, men livet til føreren stod ikke til å redde, og han ble erklært død på stedet..

P4 - 30 minutter siden

Personer evakuert fra rasområdet

Politiet har nå evakuert flere personer fra rasområdet på Kråkeneset i Alta. Seks bygninger er skylt på sjøen i flere jordskred, og fortsatt er ikke området sikret. Geologer fra NVE gjør undersøkelser i området for å se om det er fare for nye ras forteller operasjonsleder Trfinn Halvari i Finmakr politidistrikt..

P4 - 1 time siden

Knivstikking i Sandvika - person pågrepet

En person er pågrepet mistenkt for å ha knivstukket en annen person i Sandvika i Bærum, han skal deretter ha forlatt åstedet på sykkel. Personen som ble knivstukket er sendt til sykehus. Politiet sier de bevæpnet seg og fikk kontroll på den antatte gjerningsmannen.

P4 - 1 time siden

MC-fører hardt skadet

En motorsyklist er hardt skadet etter en ulykke på i Drangedal. Han vil bli fraktet med luftambulanse til sykehus. Politiet melder at veien er stengt begge veier forbi ulykkesstedet..

P4 - 1 time siden

Oppgang på Oslo Børs

Det ble oppgang på Oslo Børs i dag også. Hovedindeksen gikk opp 1,88 prosent. Årsaken er prisen på ett far norsjøolje som steg over 40 dollar fatet.

P4 - 1 time siden

Gir PST-sjef forelegg

PST-sjef Hans Sverre Sjøvold er ilagt en bot på 50.000 kroner, subsidiært 50 dager i fengsel, for brudd på våpenloven. Det har Spesialenheten for politisaker bestemt.

P4 - 1 time siden

Norge endrer ikke reiseråd til Tyskland

Reiserådet i Norge endres ikke i lys av Tysklands oppmykning. Tyskland åpner for innreise fra enkelte land fra 15. juni, deriblant Norge.

P4 - 1 time siden

Seks bygninger tatt av jordras

Det har gått et nytt skred i Alta og ytterligere et hus er skylt på sjøen. Det opplyser politiet til NRK. Dermed har i alt seks boliger blitt tatt etter at det gikk et flere hundre meter stort jordskred på Kråkeneset i Alta.

P4 - 1 time siden

Forsvarsminister støtter ikke Trumps ønske

USAs forsvarsminister Mark Esper ønsker ikke å ta i bruk en gammel lov for å tillate USAs væpnede styrker å slå ned sivile opptøyer i landet. President Donald Trump har truet med å sette inn hæren mot demonstranter. Samtidig kommer USAs tidligere forsvarssjef Mike Mullen med sterkt kritikk mot Trumps bruk av militæret under krisen..

P4 - 2 timer siden

Mann tiltalt for flere overgrep

En mann i 50-årene er tiltalt for seksuelle overgrep mot fem kvinner. Den yngste var 12 år da overgrepene fant sted. Han er også tiltalt for voldtekt av en kvinne som nå er voksen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt