P4 > Nyheter

Saturday, 25 January, 06:48

P4 - 09 Dec 19 kl. 12:31

Støre kalles inn til høring om trygdeskandalen

Arbeiderpartiets Jonas Gahr Støre må forklare seg når Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité innkaller til høring om trygdeskandalen.
Støre kalles inn som tidligere utenriksminister, og var ansvarlig da trygdeforordningen ble implementert melder NTB.
Også statsminister Erna Solberg må forklare seg i høringene 9. og 10. januar..
Les mer på P4


Les mer om:
Jonas Gahr Støre, Stortingets, NTB, Erna Solberg

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Støre, kalles, inn, til, høringom , trygdeskandalen
P4 - 25 Nov 19 kl. 06:09

Rådmann skal droppe mann

En rådmann kan fortsatt være mann, men ikke lenger kalles mann. Bystyret i Trondheim går nå bort fra den kjønnede tittelen - så en rådmann skal heretter kalles kommunedirektør, skriver Adresseavisen. Det er Morten Wolden som blir førstemann....

Klartale - 28 Oct 19 kl. 13:15

– Dette er den nye lederen av IS

Abdullah Qardash kalles «professoren»..

Dagbladet - 05 Sep 19 kl. 06:00

Korthuset er nødt å kollapse

Det er mulig dette kalles styring, men trygg er den ikke, skriver Ola Magnussen Rydje..

Dagbladet - 24 Oct 19 kl. 10:39

Dette må han svare på

Ap, Sp og SV krever strakstiltak for å rette opp i det de mener er en uholdbar situasjon i politiet. I dag kalles justisminister Jøran Kallmyr (Frp) på teppet..

Aftenposten - 27 Nov 19 kl. 18:45

Dagens quiz: Torsdag 28. november 2019

Hva kalles en person fra Monaco?.

Aftenposten - 09 Sep 19 kl. 19:30

Dagens quiz

Hva kalles ryttersportens triatlon, som består av dressur-, terreng- og sprangridning?.

Aftenposten - 06 Dec 19 kl. 19:15

Dagens quiz: Lørdag 7. desember 2019

Hva kalles natten mellom 9. og 10. november 1938?.

Aftenposten - 13 Jan 20 kl. 06:00

Dagens quiz mandag 13. januar

Fra hvilken britisk øy i det sydlige Atlanterhavet kommer innbyggerne som kalles saints?.

Aftenposten - 18 Jan 20 kl. 22:07

Haalands drømmedebut slås stort opp i utenlandske medier. I Tyskland kalles han for et naturfenomen.

Og klubben spøker med at 19-åringen allerede har fått seg en kjæreste i Dortmund..

Fler nyheter fra P4

P4 - 7 timer siden

Minst 14 døde i Tyrkia

Minst 14 personer er funnet omkommet mens over 300 er skadd etter at et kraftig jordskjelv rammet østlige deler av Tyrkia i kveld. Bilder viser sammenraste bygninger og store omfattende redningsaksjoner. Skjelvet hadde en styrke på 6,8 og kunne også merkes i flere av Tyrkias naboland..

P4 - 7 timer siden

Nok et virustilfelle i Frankrike

Nok en person har fått påvist corona-viruset i Frankrike. Det skjer bare timer etter at franske helsemyndigheter opplyste at to personer, en i Bordeaux og en i Paris har testet positivt. Tilfellene er de første i Europa, og det niende landet som har påvist smitte.

P4 - 8 timer siden

Haaland med to nye mål i hjemmedebuten

Erling Braut Haaland fortsetter å sjokkere fotball-Europa. Stjerneskuddet scoret to nye mål for sitt Borussia Dortmund i sin første hjemmekamp foran 81.000 tilskuere, mot Köln i kveld.

P4 - 8 timer siden

Husnøkkel til Hagen sportløst borte

Gjerningspersonene som kidnappet Anne Elisabeth Hagen kan ha kommet seg inn i huset uten å bryte seg inn. Ifølge VG har Tom Hagen forklart at en husnøkkel som var plassert i garasjen var borte etter konas forsvinning. På inngangsdøren har det heller ikke vært tegn på innbrudd.

P4 - 8 timer siden

Undersøker e-poster sendt til Elden

Påtalemakten varsler at mystiske e-poster mot Laila Anita Bertheussens forsvarer vil bli tema under rettssaken. I e-postene sendt til forsvarer John Christian Elden i fjor påtok noen andre seg ansvaret for truslene mot mot tidligere justisminister Tor Mikkel Wara. Ifølge NRK åpner statsadvokat Marit Formo at det er Bertheussen som står bak e-postene.

P4 - 9 timer siden

Slått med balltre

En drosjesjåfør er blitt angrepet med et balltre i Porsgrunn i Telemark. Vedkommende er sendt til sykehus med ukjent skadeomfang. Det er uklart om noen er pågrepet..

P4 - 9 timer siden

Sagosen knust etter tap

De norske håndballgutta er knust etter at de tapte mot Kroatia i en av de mest høydramatiske semifinalene i nyere tid. Fire ekstraomganger måtte lagene gjennom før Kroatia klarte å sette inn det avgjørende målet fire sekunder igjen på klokka. Nå er jeg bare skuffet, sa Norges beste spiller gjennom turneringen, stjerneskuddet Sander Sagosen til TV3 etter kampen.

P4 - 10 timer siden

Gulldrømmen knust for Norge

Norge tapte semifinalen 28-29 mot Kroatia i håndball-EM i en høydramatisk kamp som hadde alt. Hele fire ekstraomganger måtte lagene gjennom før Kroatia klarte å sette inn det avgjørende målet fire sekunder før full tid..

P4 - 10 timer siden

To corona-tilfeller i Frankrike

For første gang er corona-viruset påvist i Europa. To personer i Frankrike har testet positivt for viruset, en i Bordeaux, og en nær Paris, opplyser franske myndigheter. Tidligere i kveld ble det kjent at de to kinesiske turistene som reiste til Finland via Oslo og Kirkenes ikke hadde sykdommen.

P4 - 11 timer siden

Jordskjelv har rystet Tyrkia

Et kraftig jordskjelv har rammet Tyrkia nær byen Sivrice øst i landet. Flere bygninger skal ha rast sammen, og det pågår redningsaksjoner for å hente ut mennesker som er innesperret. Telefonlinjer er også brutt og mange har tatt til gatene for å søke sikkerhet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt