NRK > Nyheter

Friday, 17 January, 21:23

NRK - 09 Dec 19 kl. 12:29

Støre innkalles til høring

Også Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre må forklare seg når Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité holder åpen høring om trygdeskandalen. – Gahr Støre skal som tidligere utenriksminister kalles inn , sier saksordfører Eva Kristin Hansen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Arbeiderpartiets, Jonas Gahr Støre, Stortingets, Støre, Eva Kristin Hansen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Støre, innkalles, til, høring
VG - 15 Nov 19 kl. 17:27

NFF-ledelsen kalles inn på teppet av statsråder

Ledelsen i Norges fotballforbund innkalles til møte med både kulturminister Trine Skei Grande (V) og justisminister Jøran Kallmyr (Frp) etter en rekke medieoppslag om hvordan vold på norske fotballbaner ikke anmeldes til politiet..

Klartale - 02 Oct 19 kl. 12:09

Si din mening i en høring!

Flere tusen mennesker har sagt hva de mener om vindkraft i en høring. Hva er egentlig en høring? Statsviter Kristoffer Kolltveit forklarer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

VG: Hagen prøver å finne svar

Savnede Anne-Elisabeth Hagens ektemann, Tom Hagen har underveis i etterforskningen sendt flere e-poster til politiet med sine tanker om hvordan forsvinningsgåten kan løses, skriver VG. Hun har vært forsvunnet siden oktober 2018..

NRK - 15 minutter siden

To demonstranter drept i Bagdad

To demonstranter er drept og flere er skadd i demonstrasjoner i Bagdad i dag, melder nyhetsbyrået AP. Demonstrasjoner der irakere krever nytt politisk lederskap, en slutt på korrupsjon, og bedre infrastruktur i landet har pågått siden oktober..

NRK - 1 time siden

Frp-topper vil ut av regjeringen

Stortingsrepresentant fra Finnmark, Bengt Rune Strifeldt (Frp), sier til VG at partiet bør forlate regjeringen, uavhengig om de får gjennomslag for kravene til statsministeren eller ikke. Han får blant annet støtte fra fylkesleder Odd Eilert Persen..

NRK - 1 time siden

Ukrainas statsminister får ikke gå

Ukrainas president, Volodymyr Zelenskyj avviser statsminister Oleksyj Gontsjaruks søknad om avskjed, melder nyhetsbyrået AP. Statsministeren søkte avskjed etter et lydklipp der han kritiserte presidenten ble offentliggjort..

NRK - 1 time siden

Kenneth Starr skal forsvare Trump

Kenneth Starr, den profilerte advokaten som stilte Bill Clinton for riksrett, ventes å forsvare Donald Trump i riksrettssaken mot presidenten. Det melder amerikanske medier..

NRK - 1 time siden

Frp jobber med kravliste

– Det er ikke noe i veien med Frps moralske kompass, sier Siv Jensen til NRK. Frp-toppene var i ettermiddag samlet i et møte for å jobbe med en kravliste for å forbli i regjering. Bakgrunnen er beslutningen om å hente IS-kvinnen og hennes to barn..

NRK - 1 time siden

Ber Iran utlevere de svarte boksene

Canadas statsminister, Justin Trudeau oppfordrer Iran til å sende de «svarte boksene» fra flyet som ble skutt ned over Teheran til Frankrike. – Iran har ikke den tekniske ekspertisen som er nødvendig for å analysere boksene, sier han ifølge AFP..

NRK - 2 timer siden

– Frp vurderer omkamp om lovforslag

Når Siv Jensen møter Erna Solberg mandag, kan ett av kravene hun har med seg være å gjøre det lettere å frata mennesker norsk statsborgerskap, ifølge NRKs kilder. Bakgrunnen for kravene er beslutningen om å hente IS-kvinnen og hennes to barn..

NRK - 2 timer siden

Død person funnet i Skien

Politiet bekrefter overfor NRK at det er funnet en død person i Skien i Telemark fredag kveld. – Vi etterforsker nå om dette kan betegnes som mistenkelig eller ikke, sier operasjonsleder i Sørøst politidistrikt, Marianne Mørch..

NRK - 2 timer siden

Togproblemer på Østlandet

Det er forsinkelser og innstillinger på togene mellom Asker og Drammen på grunn av feil på sporet, opplyser Bane Nor. Regiontoget mellom Oslo og Bergen, Flytoget og flere lokaltog er berørt. Det er usikkert hvor lang tid det vil ta å rette feilen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt