NRK > Nyheter

Lørdag, 08 August, 12:08

NRK - 09 des. 19 kl. 12:29

Støre innkalles til høring

Også Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre må forklare seg når Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité holder åpen høring om trygdeskandalen. – Gahr Støre skal som tidligere utenriksminister kalles inn , sier saksordfører Eva Kristin Hansen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Arbeiderpartiets, Jonas Gahr Støre, Stortingets, Støre, Eva Kristin Hansen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Støre, innkalles, til, høring
NRK - 28 feb. 20 kl. 07:57

Nato-rådet møtes for å drøfte Syria

Nato-rådet innkalles til møte fredag etter oppfordring fra Tyrkia for å drøfte situasjonen i Syria etter at 33 tyrkiske soldater ble drept dagen før, melder generalsekretær Jens Stoltenberg på Twitter..

VG - 15 nov. 19 kl. 17:27

NFF-ledelsen kalles inn på teppet av statsråder

Ledelsen i Norges fotballforbund innkalles til møte med både kulturminister Trine Skei Grande (V) og justisminister Jøran Kallmyr (Frp) etter en rekke medieoppslag om hvordan vold på norske fotballbaner ikke anmeldes til politiet..

Klartale - 02 okt. 19 kl. 12:09

Si din mening i en høring!

Flere tusen mennesker har sagt hva de mener om vindkraft i en høring. Hva er egentlig en høring? Statsviter Kristoffer Kolltveit forklarer..

NRK - 27 jan. 20 kl. 18:12

Kolonnekjøring i Nordland

E12 over Umbukta er nå åpnet for kolonnekjøring. E6 over Saltfjellet har også kolonnekjøring på grunn av uværet. Statens vegvesen krever at store kjøretøy må bruke kjetting.

Dagbladet - 22 april 20 kl. 13:50

Bruk tida til ny læring!

Regjeringen bruker nå penger på seks nye bransjeprogram, nettbasert opplæring, opplæring av ufaglærte og bedre tilgang på utdanninger ved universiteter og høyskoler..

NRK - 21 jan. 20 kl. 18:54

72-åring og 78-åring i flyulykke

Mannen som omkom i småflyulykken ved Kongsvinger i ettermiddag var 72 år gammel. En 78-åring er fraktet til Akershus universitetssykehus etter at sportsflyet de satt i havarerte på en flystripe i Kongsvinger..

Aftenposten - 24 aug. 19 kl. 22:51

Anne Bjørnstad og ektemannen står bak HBOs første norske serie

Røyke som 12-åring, lese Hamsun som 13-åring, flytte hjemmefra som 15-åring. Så det er slik man blir serieskaper for HBO og Netflix?.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Nederlandsk ambassadeansatt døde

Kona til Nederlands ambassadør i Beirut døde av skadene hun fikk i eksplosjonen tirsdag. Kvinnen arbeidet også på ambassaden, melder det nederlandske utenriksdepartementet. Hun er en av minst 150 døde etter eksplosjonen i Libanons hovedstad..

NRK - 15 minutter siden

Libanons myndigheter ble advart

Libanesiske myndigheter ble advart minst ti ganger om at ammoniumnitrat ble uforsvarlig oppbevart i Beiruts havn, ifølge nyhetsbyrået AP. Både tollvesenet, militæret, sikkerhetsapparatet og domstoler advarte myndighetene, men ingenting ble gjort..

NRK - 45 minutter siden

Sykehusansatt smittet – tre isolert

Tre pasienter er isolert etter kontakt med smittet ansatt ved Oslo universitetssykehus, melder NTB..

NRK - 16 timer siden

Smittet gikk på treningssenter

Tre personer i Halden er smittet med koronaviruset. En av dem trente på et treningssenter i kommunen før vedkommende visste om smitten. Et av tilfellene ble trolig smittet i Askim der et koronautbrudd ble kjent denne uken, opplyser kommunen..

NRK - 1 time siden

Minst åtte drept i Mogadishu

Minst 8 personer er drept og 14 skadd i en eksplosjon like ved en militærbase i den somaliske hovedstaden Mogadishu. Ifølge lokale kilder er det snakk om en bilbombe. Det melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Ber festdeltakere gå i karantene

Oslo kommune ber alle de som har deltatt på de samme festene som de 35 koronasmittede personene i Oslo vest om å gå i ti dagers karantene. – Det er cirka 190 nærkontakter fra fire fester i Bydel Vestre Aker, opplyser kommunen ifølge NTB..

NRK - 1 time siden

Minst 8 drept i Mogadishu

Minst 8 personer er drept og 14 skadd etter en eksplosjon like ved en militærbase i den somaliske hovedstaden Mogadishu. Ifølge lokale kilder er det snakk om en bilbombe. Det melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Eksplosjon ved somalisk militærbase

En bilbombe har eksplodert ved en militærbase i området Warta-Nabadda i den somaliske hovedstaden Mogadishu, opplyser lokalt politi til nyhetsbyrået AP. Det er uklart om noen er skadd..

NRK - 2 timer siden

Stans i t-banetrafikken på Oslo S

T-banetrafikken er stengt i alle retninger og stasjonsområdet på Oslo sentralstasjon er tømt for folk etter en hendelse på t-banen, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Fortsatt smitteøkning i Russland

I Russland er det registrert 5212 nye smittetilfeller og 129 koronarelaterte dødsfall det siste døgnet, melder nyhetsbyrået Reuters. Forrige døgn lå tallene på 5241 smittetilfeller og 119 dødsfall..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt