P4 > Nyheter

Friday, 15 November, 06:30

P4 - 19 Sep 19 kl. 05:28

Støre: - Ikke nødvendigvis et dårlig valg

Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre mener hans parti ikke nødvendigvis gjorde et dårlig lokalvalg.
Ap ble stemplet som den store taperen med en oppslutning på 24,8 prosent.
Støre sier til Dagsavisen at det er for svakt, men ikke nødvendigvis dårlig.
Han viser til at målet om å beholde de store byene ser ut til å holde, og at Ap tar makten i nye byer som Drammen, Stavanger og Tørnsberg.
Støre er sikker på at han er rett menn for å lede partiet videre..
Les mer på P4


Les mer om:
Jonas Gahr Støre, Dagsavisen, Ap, Drammen, Tørnsberg

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Støre, Ikke, nødvendigviset , dårlig, valg
P4 - 12 Jul 19 kl. 21:16

- Sandberg ikke velkommen

- Per Sandberg er ikke velkommen i Oslo Frp. Det sier fylkesleder Tone Ims Larssen til TV2 Sandberg har den siste tiden kritisert Frps politikk, og gått ut mot enkeltpolitikere. Og denne uken varslet han det han kaller et brutalt, politisk comeback, men ikke nødvendigvis i Frp.

NRK - 19 Sep 19 kl. 08:54

Støre: Mye oppløftende ved valget

Partileder Jonas Gahr Støre sier til Dagsavisen at han ikke mener Arbeiderpartiet nødvendigvis har gjort et dårlig valg, selv om 24,8 var for svakt. Ifølge Støre er det mye ved valget som er «oppløftende», som målet om å beholde de store byene..

Dagbladet - 05 Jun 19 kl. 00:57

«Selv et mirakel er kanskje ikke nok»

Det går mot valgthriller i Danmark, men det kommer ikke nødvendigvis til å skje som følge av stemmegivningen..

P4 - 18 Sep 19 kl. 06:57

- Snekkeren er ikke nødvendigvis snekker

Mangelen på fagfolk kan gi flere useriøse aktører på oppussingsmarkedet..

Dagbladet - 31 Aug 19 kl. 11:35

Skal vi bare gi opp gutta?

Bøkene som skal få gutter til å lese, vinner ikke priser. Det er ikke nødvendigvis et problem..

P4 - 09 Oct 19 kl. 20:05

Trump: Invasjon en dårlig ide

USAs president Donald Trump sier Tyrkias invasjon i Nord-Syria er en dårlig idé og at amerikanerne ikke støtter militæraksjonen. - Vi har gjort det klart overfor Tyrkia at aksjonen er en dårlig idé, sier Trump. USA har ikke lenger soldater i området.

Hegnar.no - 16 Aug 19 kl. 10:33

- Ikke nødvendigvis den premien du vil se

Skip utstyrt med scrubbere oppnår en premie, men toppsjefen i Golden Ocean skulle gjerne sett at den var høyere..

P4 - 27 Jul 19 kl. 13:08

Sandberg garanterer comeback

Tidligere Frp-nestleder Per Sandberg garanterer at han skal gjøre politisk comeback. Men ikke nødvendigvis i Frp. Sandberg sier til Dagbladet at hjerte alltid har banket for Frp, men han kan ikke møte opp med en revolver og true seg til å bli brukt.

P4 - 05 Aug 19 kl. 16:43

Religion står ikke i veien for integrering

Religiøs tro og praksis står ikke i veien for innvandreres integrering i samfunnet. Det viser en ny undersøkelse fra Statistisk sentralbyrå. Religion har blitt trukket fram som en av årsakene til at innvandrere sliter med å tilpasse seg det norske samfunnet.

P4 - 07 Oct 19 kl. 16:33

Jensen: - Ikke en dårlig sosial profil

- Dette er ikke et budsjett med en dårlig sosial profil. Tvert imot. Det sier finansminister Siv Jensen, som i dag har måtte tåle mange reaksjoner etter at hun la frem neste års statsbudsjett.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Kvinne funnet drept i bil i Sverige

Svensk politi har startet drapsetterforskning etter at en kvinne ble funnet død i en bil sør i Malmö i går kveld. Undersøkelser på åstedet har pågått i natt. Ingen er hittil pågrepet..

P4 - 15 minutter siden

Omfattende tiltalte mot dyrlege

I dag starter rettsaken mot en dyrlege som er tiltalt for blant annet dyreplageri, og omfattende økonomisk kriminalitet. Påtalemyndigheten mener mannen står bak forsikringsbedrageri, skattesvik, underslag og for å ha operert en hund kun utifra estetiske grunner. Dyrlegen nekter skyld for det aller meste av tiltalen.

P4 - 19 timer siden

Bjørnebye: - Jeg ville gå av selv

Stig Inge Bjørnebye sier han selv ønsket å gi seg som sportslig leder i Rosenborg. I formiddag ble det kjent at 49-åringen slutter i jobben med umiddelbar virkning. Han hadde kontrakt fram til mars 2021.

P4 - 1 time siden

Israel bomber mål på Gazastripen

Israelske fly har gjenopptatt bombingen av islamske mål på Gazastripen. Det opplyser militæret i landet. Forsvaret sier angrepet kommer etter at den palestinske gruppen Islamsk hellig krig avfyrte en rekke raketter fra Gazastripen mot Israel i går Det er ikke meldt om skadde eller drepte.

P4 - 1 time siden

Norske laksefirmaer etterforskes av USA

USA etterforsker norske laksefirmaer for mulig prissamarbeid. Bakgunnen er et gruppesøksmål i USA og en sak hos EU-kommisjonen, skriver nettstedet ilaks.no.

P4 - 1 time siden

Overgrepstiltalt nordmann hentet hjem

En mann i 40-årene, mistenkt for flere voldtekt mot unge jenter i Norge, er pågrepet i USA og utlevert. Mannen ble i 2017 tiltalt for å ha forgrepet seg på fire jenter under 14 og 16 år, men dro til USA før tiltalen var forkynt for ham, skriver Gudbrandsdølen Dagningen. I går ble mannen varetektsfengslet i seks uker..

P4 - 1 time siden

IS-medlem fast på grensen

Et mistenkt IS-medlem ble stående fast i ingenmannsland på grensen mellom Tyrkia og Hellas i flere dager. Tyrkia kastet ham ut denne uken som en del av aksjonen med å kvitte seg med utenlandske IS-medlemmer, men Hellas nektet ham innreise. Tyrkia nektet ham også å komme tilbake, melder nyhetsbyrået AFP.

P4 - 1 time siden

Ulv flyttet til Kongsvinger

En genetisk viktig hannulv ble torsdagdag flyttet fra Engerdal til Kongsvinger kommune. Miljødirektoratet opplyser at ulven ble fanget og bedøvet litt før klokken 11 på formiddagen og utstyrt med GPS-bånd. Merkingen og flyttingen skal ha gått uten probelmer..

P4 - 1 time siden

Drapssiktet kjent av politiet fra før

Kvinnen som torsdag ble siktet for drap etter at politiet fant et lik i leiligheten hennes i Oslo er kjent for politiet fra tidligere. Hun har vært domfelt en rekke ganger, melder NRK. Kvinnen ble torsdag varetektsfengslet i fire uker for drapsforsøk etter å ha angrepet en tilfeldig kvinne med kniv på Oslo S tirsdag.

P4 - 1 time siden

Nok en elev døde etter skoleskytingen

Dødstallet etter skoleskytingen ved Los Angeles i USA torsdag kveld fortsetter å stige. En tredje elev døde på sykehus av skadene han fikk, melder ABC news. Det er to 14 år gamle gutter og en 16 år gammel jente som ble drept da en 16 år gammel elev begynte å skyte rundt seg på en videregående skole.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt