NRK > Nyheter

Tuesday, 25 June, 05:27

NRK - 24 Aug 18 kl. 19:09

Støre: – Kan ikke utelukke risiko

Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre erkjenner at han ikke burde ha tatt med seg tjenestetelefon til Russland i 2011. Russland regnes, som Iran, som et høyrisikoland for spionasje. Støre utelukker ikke at han kan ha utgjort en sikkerhetsrisiko..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jonas Gahr Støre, Russland, Iran

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: StøreKan , ikke, utelukke, risiko
Aftenposten - 09 Feb 19 kl. 00:19

Guaidó vil ikke utelukke amerikansk intervensjon i Venezuela

Venezuelas opposisjonsleder vil ikke utelukke muligheten for at han sier ja til en amerikansk intervensjon for å presse president Nicolás Maduro fra makten..

P4 - 09 Jul 18 kl. 16:40

Kan ikke utelukke at flere har blitt forgiftet

Britisk politi kan ikke utelukke at flere blir forgiftet av nervegiften Novitsjok. I går døde en trebarnsmor etter at hun og partneren ble forgiftet i Amesbury. Britisk politi fraråder folk nå å plukke gjenstander som sprøyter og uvanlige beholdere..

Hegnar.no - 26 Jul 18 kl. 19:43

Høy risiko for smittestoffer ved fôrimport fra USA og Canada

Det er liten risiko for uønskede smittestoffer ved import av grovfôr fra Island, men høy risiko fra USA og Canada, fastslår Veterinærinstituttet..

Aftenposten - 19 Feb 19 kl. 09:58

Operaens IT-system til 35 millioner utsatt: – Høy risiko

En av ti IT-prosjekter i det offentlige lykkes ikke. Ekspert mener Operaens utsatte IT-prosjekt har betydelig risiko..

Hegnar.no - 21 Aug 18 kl. 13:31

Går Sissener short i Marine Harvest?

- Vil overhodet ikke utelukke det..

Hegnar.no - 18 Jan 19 kl. 08:30

- Vi kan ikke utelukke videre kutt i billettprisene

Ryanair ser nå svakere 2019 enn tidligere..

Dagbladet - 07 Oct 18 kl. 20:30

Kripos på plass i Tønsberg: Mistenker alvorlig voldshendelse

- Vi vil ikke utelukke noe, sier politiet..

NRK - 08 Jun 19 kl. 10:38

Vurderer risiko for nye ras

Nødetatene er på stedet i Rotvika der et jordras har truffet lakseslakteriet til Salaks. Det er ingenting som tyder på at mennesker er skadd. Politiet avventer geolog som skal vurdere risiko for nye skred..

VG - 06 Nov 18 kl. 17:51

Utøvere protesterer mot WADA-planer som vil utelukke Helleland

Tre profilerte idrettsutøvere sier seg opprørt over WADAs planer om å innføre minstealder for presidentvervet, noe som vil utelukke Linda Hofstad Helleland..

Hegnar.no - 29 Oct 18 kl. 17:16

Utelukker ikke nyvalg i Sverige

Lederen for den svenske Riksdagen, Andreas Norlén, vil ikke gi oppdrag med å danne ny regjering i Sverige til en ny person. Han vil ikke utelukke nyvalg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring med motorsykkel ved Håkestadveien i Larvik i Vestfold mandag kveld. Det bekrefter politiet tirsdag morgen. Pårørende er varslet..

NRK - 2 timer siden

Russland fikk tilbake stemmeretten

Europarådets parlamentarikerforsamling (PACE) vedtok tirsdag å gi Russland tilbake stemmeretten i forsamlingen, fem år etter annekteringen av Krim-halvøya. Det skjedde med 118 stemmer for, 62 mot og ti blanke stemmer..

NRK - 2 timer siden

Denguefeber fører til dødsfall

Helsedepartementet i Brasil melder at de har registrert en økning på 163 prosent i antallet personer som har omkommet av denguefeber det siste halvåret. Det kommer frem i en rapport fra helsedepartementet som ble offentlig fredag..

NRK - 4 timer siden

Maner til forsiktighet

FNs sikkerhetsråd ber alle aktørene rundt Persiabukta om å vise tilbakeholdenhet så ikke den spente situasjonen tilspisser seg mer. Det går frem i en uttalelse mandag kveld..

NRK - 5 timer siden

MC-ulykke i Larvik

Nødetatene rykke sent mandag kveld ut til en trafikkulykke langs Håkestadveien i Larvik kommune. En MC-fører har kjørt av veien. Skadeomfanget er ukjent.

NRK - 5 timer siden

Militærjunta avviser forslag

Militærjuntaen som styrer Sudan avviser et veikart for et sivilt ledet overgangsstyre, dagen etter at protestbevegelsen sa ja til utkastet som Etiopia står bak. Veikartet går ut på at det etableres en overgangsregjering..

NRK - 6 timer siden

Avviser dialog med USA

Forholdene ligger ikke til rette for dialog med USA, konstaterer Irans FN-ambassadør etter at president Donald Trump innførte nye sanksjoner. – Du kan ikke starte en dialog med noen som truer deg, som skremmer deg, sier Majid Takht Ravanchi..

NRK - 7 timer siden

Telefonproblemer i Nederland løst

Nødnumre til redningstjenester og politi sluttet å virke da store deler av Nederland sto uten telefonforbindelse i over tre timer mandag. Teleselskapet KPN meldte mandag kveld at forbindelsen er gjenopprettet..

NRK - 7 timer siden

Vindkraftmotstandere på terrorliste

«Ekstreme» vindmølle-demonstranter sidestilles med islamister og aktivister på ytre høyre i Nederlands nye trusselvurdering. Minst to selskaper har ifølge antiterrormyndigheten blitt påført milliontap og avlyst byggeprosjekter «av frykt for angrep»..

NRK - 7 timer siden

Norge gir 345 mill. til minerydding

Norge viderefører støtten til humanitær landminerydding med 345 millioner kroner i år. Støtten går til 20 land. Å rydde områder for miner gjør det mulig for fordrevne personer å komme tilbake, og slik at gjenoppbygging kan skje etter konflikt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt