NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 22:17

NRK - 24 Aug 18 kl. 19:09

Støre: – Kan ikke utelukke risiko

Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre erkjenner at han ikke burde ha tatt med seg tjenestetelefon til Russland i 2011. Russland regnes, som Iran, som et høyrisikoland for spionasje. Støre utelukker ikke at han kan ha utgjort en sikkerhetsrisiko..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jonas Gahr Støre, Russland, Iran

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: StøreKan , ikke, utelukke, risiko
Aftenposten - 09 Feb 19 kl. 00:19

Guaidó vil ikke utelukke amerikansk intervensjon i Venezuela

Venezuelas opposisjonsleder vil ikke utelukke muligheten for at han sier ja til en amerikansk intervensjon for å presse president Nicolás Maduro fra makten..

P4 - 09 Jul 18 kl. 16:40

Kan ikke utelukke at flere har blitt forgiftet

Britisk politi kan ikke utelukke at flere blir forgiftet av nervegiften Novitsjok. I går døde en trebarnsmor etter at hun og partneren ble forgiftet i Amesbury. Britisk politi fraråder folk nå å plukke gjenstander som sprøyter og uvanlige beholdere..

Hegnar.no - 26 Jul 18 kl. 19:43

Høy risiko for smittestoffer ved fôrimport fra USA og Canada

Det er liten risiko for uønskede smittestoffer ved import av grovfôr fra Island, men høy risiko fra USA og Canada, fastslår Veterinærinstituttet..

P4 - 28 Jun 19 kl. 06:17

Vekt påvirker ALS-risiko

Ny, norsk forskning påviser en kobling mellom kroppsbygning og risiko for å utvikle sykdommen ALS. Fete og og overvektige har henholdsvis 34 og 18 prosent mindre risiko for å utvikle sykdommen som fører til muskelsvinn enn slanke. Forsker Ola Nakken sier til Aftenposten at det er påvist at ALS-pasienter har økt energiomsetning..

Aftenposten - 19 Feb 19 kl. 09:58

Operaens IT-system til 35 millioner utsatt: – Høy risiko

En av ti IT-prosjekter i det offentlige lykkes ikke. Ekspert mener Operaens utsatte IT-prosjekt har betydelig risiko..

Hegnar.no - 21 Aug 18 kl. 13:31

Går Sissener short i Marine Harvest?

- Vil overhodet ikke utelukke det..

Hegnar.no - 18 Jan 19 kl. 08:30

- Vi kan ikke utelukke videre kutt i billettprisene

Ryanair ser nå svakere 2019 enn tidligere..

NRK - 08 Jun 19 kl. 10:38

Vurderer risiko for nye ras

Nødetatene er på stedet i Rotvika der et jordras har truffet lakseslakteriet til Salaks. Det er ingenting som tyder på at mennesker er skadd. Politiet avventer geolog som skal vurdere risiko for nye skred..

Hegnar.no - 16 Jul 19 kl. 11:54

Smitter de negative rentene til USA snart?

Strateg Joe Davis, Vanguard Group, vil ikke bruke ordet NEI og ALDRI i samme setning, men han tror ikke det er sannsynlig at obligasjonsrentene i USA blir negative. Men han vil heller ikke utelukke det..

Dagbladet - 07 Oct 18 kl. 20:30

Kripos på plass i Tønsberg: Mistenker alvorlig voldshendelse

- Vi vil ikke utelukke noe, sier politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

To i seilbåt trolig i god behold

De to personene ombord i seilbåten som fikk problemer i Boknafjorden søndag kveld er trolig uskadet, sier politiet. De to vil nå få behandling av helsepersonell. En politibåt er nå fremme ved seilbåten, og et redningshelikopter har også rykket ut..

NRK - 1 time siden

Seilbåt i ferd med å synke

En politibåt har rykket ut til en seilbåt med to personer som er i ferd med å synke i Boknafjorden i Rogaland, opplyser politiet på Twitter. Et redningshelikopter er også på stedet..

NRK - 1 time siden

Har gått seg vill i Hallingskarvet

Politiet er varslet om to turgåere som har gått seg vill i fjellområdet Hallingskarvet. De to er ute og går i terrenget, og politiet vet hvor de er. Politiet sier til NRK de vurderer hvilke tiltak de skal sette i gang for å hjelpe de to turgåerne..

NRK - 1 time siden

KrF-topp vil samle valg hvert 4. år

Lokalvalg og stortingsvalg bør skje samtidig hvert fjerde år, mener Ingelin Noresjø, 2. nestleder i KrF. I dag er det stortingsvalg og lokalvalg annethvert år.

NRK - 1 time siden

Trump: Biden var tema i samtale

USAs president Donald Trump bekrefter at Joe Biden ble nevnt i telefonsamtalen med Ukrainas president Volodymyr Zelensky i juli. Trump sier han sa han ikke ville at «Biden og sønnen skulle bidra til mer korrupsjon i Ukraina», skriver New York Times..

NRK - 1 time siden

Trum: Biden var tema i samtale

USAs president Donald Trump bekrefter at Joe Biden ble nevnt i telefonsamtalen med Ukrainas president Volodymyr Zelensky i juli. Trump sier han sa han ikke ville at «Biden og sønnen skulle bidra til mer korrupsjon i Ukraina», skriver New York Times..

NRK - 17 timer siden

Kvinne hentet opp av sjøen i Oslo

En kvinne i 20-årene ble natt til søndag reddet opp fra sjøen ved Tjuvholmen i Oslo. Et vitne hørte rop og observerte to personer som løp fra stedet. Politiet ble først varslet om hendelsen klokken 3.

NRK - 2 timer siden

Bok: Feil kan ha bidratt til ulykke

Feil under flytting av Kielland-plattformen kan ha bidratt til at den senere veltet og at 123 mennesker omkom i 1980. Det er konklusjonen i en ny bok om plattformulykken, skrevet av journalist og forfatter Tommas Torgersen Skretting..

NRK - 3 timer siden

– Stena Impero løslates «snart»

Det svenskeide tankskipet Stena Impero vil snart bli løslatt, sier en iransk tjenestemann til Fars News, melder Reuters. Det svenskeide tankskipet har vært holdt i iransk varetekt siden 19. juli.

NRK - 4 timer siden

Gir regnskogmilliarder til Gabon

Norge vil gi opptil 150 millioner dollar til Gabon dersom landet lykkes med å bevare regnskog, bekrefter Klima- og miljødepartementet til NRK før FNs klimatoppmøte i New York mandag. Avtalen gjelder for skogbevaring i Gabon i tidsperioden 2016-2025..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt