VG > Økonomi

Fredag, 30 Oktober, 20:42

VG - 22 sep. 20 kl. 16:29

Srour benektet påstand om dobbelt doping-brudd

ULLEVAAL STADION (VG) Følelsene overmannet den dopingtatte amatør- og proffbokseren Hadi Srour (24) da han forklarte seg under høringen foran Idrettsforbundets domsutvalg. Han risikerer fire års utestengelse fra all idrett..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
ULLEVAAL STADION, Hadi Srour, Idrettsforbundets

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Srour, benektet, påstandom , dobbelt, doping-brudd
VG - 22 sep. 20 kl. 04:30

Dopinghøring for Srour: – Jeg skal bli trodd

Hadi Srour (24) er usikker på om han vil fortsette boksekarrieren, selv om han etter Domsutvalgets åpne høring tirsdag skulle bli frikjent fra påstanden om at han har dopet seg med syntetisk Epo..

NRK - 30 sep. 20 kl. 20:58

Veg blei nesten dobbelt så dyr

Både politikarane og Vegvesenet legg seg flate etter at ein ny veg i Rogaland blei netsen dobbelt så dyr. Den 2,5 kilometer lange fylkesvegen mellom Skjæveland og Foss-Eikeland i Sandnes skulle kosta 492 millionar. Prislappen blei 881 millionar..

P4 - 30 sep. 20 kl. 21:43

Vei ble dobbelt så dyr

En ny fylkesvei mellom Skjæveland og Foss-Eikeland i Sandnes ble nesten dobbelt så dyr som først planlagt. Veien skulle egentlig kostet 492 millioner kroner, men prislappen ble på 881 millioner, melder NRK. Ifølge en rapport fra PwC om byggingen har prosjektet manglet styring, god nok rapportering og kostnadskontroll.

Dagbladet - 01 okt. 20 kl. 14:02

Dobbelt så mange smittede som i Sverige

I Danmark ser man et byks i antall smittede, og landet har nå over dobbelt så mange smittede per 1 million innbygger enn Sverige..

P4 - 02 okt. 20 kl. 05:36

Trump fordømmer "Proud Boys"

President Donald Trump forsømmer den høyreekstreme gruppen Proud Boys og hvit makt. Det har kommet sterke reaksjoner på manglende fordømmelse, og at han under debatten mot Joe Biden, tirsdag sa at gruppen "Proud Boys" skulle "stand down and stand by". I et telefonintervju med Fox News i natt norsk tid, tok Trump avstand fra hvit makt-gruppene..

NRK - 22 okt. 20 kl. 11:16

Vil ikke gjøre dommen betinget

Aktor Ranke sier han ikke kan se noen grunner til at dommen mot Laila Bertheussen skal gjøres betinget og vil ikke legge ned påstand om saksomkostninger. Han trekker fram at det ikke er sagt noe om at hun ikke ville vært i stand til å sone i fengsel..

E24 - 19 sep. 20 kl. 11:53

Regjeringens krisegrep ga lånefest: – Har presset opp boligprisene

Tall fra Finanstilsynet viser at regjeringens corona-oppmykning har fått enkelte Oslo-banker til å innvilge nær dobbelt så mange boliglån til søkere som ikke innfrir kravene, enn de normalt har lov til..

P4 - 19 sep. 20 kl. 12:19

Har innvilget flere boliglån

Enkelte banker i Oslo har innvilget nesten dobbelt så mange boliglån til søkere som ikke innfrir kravene, etter at regelen ble midlertidig endret i mars, enn de ellers har lov til. På grunn av koronakrisen fikk bankene lov til å se bort fra flere av lånekravene i 20 prosent av lånene, i stedet for ti prosent. Og tall fra Finanstilsynet viser at banker over hele landet har benyttet seg av det, og i størst grad i Oslo, melder E24.

Aftenposten - 22 sep. 20 kl. 05:38

De sørget for at Boris Johnson vant valget. Men nå er det disse fattige regionene i Nord-England som kaster landet ut i ny lockdown.

BRUSSEL/OSLO (Aftenposten): Smitten øker dramatisk i hele Europa. Storbritannia forbereder seg på ny nedstengning. For Boris Johnson betyr det dobbelt politisk trøbbel..

Aftenposten - 23 sep. 20 kl. 08:00

Eksmuslimer i Norge er en glemt og dobbelt utsatt minoritet

Venstresidens «beskyttere» av minoriteter svikter eksmuslimer totalt..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Raser mot støttemillioner til Kurt Nilsen: – Moralsk bankerott

Tildelingen av over 13 millioner til Kurt Nilsens juleturné opprører store deler av Kultur-Norge. Kulturministeren, Kulturdepartementet og Kulturrådet beskyldes nå for å favorisere storfiskene i bransjen..

VG - 2 timer siden

Kastrati får fire kampers karantene for «soper»-kommentar

Kristiansund-spiller Flamur Kastrati (28) er ilagt fire kampers karantene for skjellsordene mot Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo..

VG - 3 timer siden

Manchester Uniteds VM-helt Nobby Stiles er død

Han var kjent som «Den tannløse tigeren». Nå glefser ikke Nobby Stiles mer..

VG - 3 timer siden

Forlagssjef kaller Jørn Lier Horst-lydbøker piratkopier

Jørn Lier Horst har spilt inn nye utgaver av 21 lydbøker som Lydbokforlaget mener de har rettighetene til. Nå er åtte av disse bøkene lagt ut for salg og strømming hos Ebok Pluss - og Lydbokforlaget kaller det ulovlige piratkopier..

VG - 4 timer siden

Nå innfrir Fergusons siste kjøp: – Få som er bedre

Wilfried Zaha (27) er en av Premier Leagues morsomste spillere å se i aksjon når han lykkes. Det gjør han slett ikke alltid. Men starten på 2020/21-sesongen har vært som en drøm..

VG - 6 timer siden

Norsk fotballs kriseplan: Eliteserie-runder kan måtte flyttes til 2021

Norges Fotballforbund planlegger for at årets fotballsesong må strekkes til januar neste år. Molde er klubben som er mest presset på tid..

VG - 7 timer siden

Musikkanmeldelse: Nye låter uke 44

Sivert Høyem, Ingeborg Walther og et overraskende nytt bandsamarbeid er blant låtene VG har anmeldt denne fredagen. I tillegg til en virkelig fin og en virkelig elendig julesang..

VG - 11 timer siden

Støre om egen fremtid i Ap: – Hva er godt nok? Det er å få til et skifte

RIS, OSLO (VG) På spørsmål om hvor galt det kan gå før han legger inn årene, svarer Jonas Gahr Støre at kun et regjeringsskifte er godt nok for Arbeiderpartiet..

VG - 8 timer siden

Juklerød måtte le av frustrert Spurs-stjerne: – Det var mye klaging

Simen Juklerød (26) har storspilt i Belgia. Etter å ha blitt trukket frem av José Mourinho (57) stoppet han Gareth Bale (31) og bidro til en sensasjonell seier mot London-klubben..

VG - 9 timer siden

Solskjær ut mot avstemning: – Kan ikke tro det

Ole Gunnar Solskjær (47) er svært oppgitt over at det ikke er tillatt med fem bytter i Premier League denne sesongen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt