E24 > Økonomi

Tuesday, 28 June, 10:47

E24 - 16 maj 22 kl. 16:52

Sri Lanka er tomme for bensin, ifølge statsministeren

Kriserammede Sri Lanka har gått tomme for bensin fordi landet ikke har råd til å finansiere nødvendig import, ifølge landets nye statsminister..
Les mer på E24


Les mer om:
Sri Lanka, Lanka

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sri, Lankaer , tomme, for, bensin, ifølge, statsministeren
Klartale - 25 apr 22 kl. 06:30

Protestene kan føre til at landet bytter ut sine ledere

Dyrere mat. Dyrere drivstoff, om du finner det. Og dyrere medisin.

NRK - 28 maj 22 kl. 14:44

Kriserammede Sri Lanka får russisk olje

Sri Lanka, som står midt oppe i en økonomisk krise, mottok lørdag 90.000 tonn med russisk olje og kan dermed gjenåpne landets oljeraffineri. Tankskipet med russisk olje har ligget utenfor kysten av Sri Lanka i over en måned ettersom myndighetene ikke har kunnet betale regningen på drøyt 700 millioner kroner.

NRK - 11 maj 22 kl. 09:54

Sri Lanka beordrer politioffensiv for å kvele opptøyer

Etter nok en urolig natt med brannattentater på Sri Lanka, beordrer politiet en offensiv og bruk av skarp ammunisjon for å stoppe opptøyene. – Situasjonen er ikke under kontroll og det kan bryte ut i totalt anarki, sier en anonym høytstående tjenestemann i sikkerhetstjenesten til nyhetsbyrået AFP. 85.

NRK - 04 jun 22 kl. 06:57

Russisk fly holdt tilbake på Sri Lanka

Et russisk passasjerfly er holdt tilbake på Sri Lanka som følge av internasjonale sanksjoner mot Russland. Flyet fra Aeroflot, en Airbus A330, skulle ha fraktet russiske turister tilbake fra Sri Lanka, men ble torsdag holdt igjen av myndighetene på flyplassen i Colombo. Det får tidligst forlate landet 16.

NRK - 02 maj 22 kl. 13:37

Tomme bensinpumper på Sri Lanka

På Sri Lanka står folk i lange køer for å få fylt bensin og diesel, men pumpene er tomme ettersom tankbileierne har gått til streik. Sri Lanka er inne i sin verste økonomiske krise siden landet ble uavhengig i 1948. Lørdag gikk eierne av landets tankbiler til streik med krav om mer betaling for å frakte drivstoffet.

NRK - 01 apr 22 kl. 21:02

Unntakstilstand på Sri Lanka etter opptøyer

Sri Lankas president Gotabaya Rajapaksa har erklært unntakstilstand i landet etter omfattende demonstrasjoner mot regjeringen. Unntakstilstanden kommer en dag etter at flere hundre personer forsøkte å storme presidentens bolig under en demonstrasjon i hovedstaden Colombo. Rajapaksa sier at hans inntrykk er at det er krisetilstander på Sri Lanka, og at unntakstilstanden er nødvendig for å gi landets sikkerhetsstyrker utvidet makt til å pågripe og fengsle demonstranter.

NRK - 01 apr 22 kl. 08:20

Fryktar nye opptøyar på Sri Lanka

Store tryggleiksstyrkar førebur seg på demonstrasjonar i Sri Lanka sin hovudstad Colombo i dag. I går prøvde demonstrantar å storme presidenten sin bustad. Sri Lanka går no gjennom den verste økonomiske krisa sidan dei vart uavhengige frå Storbritannia i 1948..

NRK - 07 apr 22 kl. 13:39

Sri Lanka: – Regjeringen har fortsatt flertall

Utenriksdepartementet på Sri Lanka sier regjeringen fortsatt har flertall i parlamentet. – Det er ingen konsensus om hvem kan erstatte presidenten og statsministeren til tross protesterer mot en økonomisk krise. Torsdag hadde utenriksdepartementet en orientering om utenlandske diplomater.

NRK - 06 maj 22 kl. 14:20

Sri Lanka: Politiet bruker tåregass mot demonstranter

Politiet har tatt i bruk tåregass og vannkanoner mot demonstranter som forsøker å storme nasjonalforsamlingen på Sri Lanka fredag. Sri Lanka er i alvorlige økonomiske problemer. Det har ført til måneder med strømbrudd og akutt mangel på mat, drivstoff og medisiner.

NRK - 06 maj 22 kl. 19:00

Unntakstilstand på Sri Lanka

Presidenten på Sri Lanka Gotabaya Rajapaksa har erklært unntakstilstand, det melder AFP. Tidligere på fredag tok politiet i bruk tåregass og vannkanoner mot demonstranter som forsøkte å storme nasjonalforsamlingen. Sri Lanka er i alvorlige økonomiske problemer.

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Ledertalentene-vinner blir konsernsjef

Vinner av Ledertalentene 2018, Pablo Barrera, sier opp lederstilling i Yara for å bli konsernsjef i Haugaland Kraft..

E24 - 45 minutter siden

Arbeidsministeren bekrefter: Det blir tvungen lønnsnemnd i flyteknikerstreiken

Arbeidsministeren har kalt inn partene i flyteknikerkonflikten. Nå bekrefter statsråden at det blir tvungen lønnsnemnd..

E24 - 1 time siden

Stortingets direktør sier opp etter gebyr fra Datatilsynet

Stortingets direktør, Marianne Andreassen, vedtar overtredelsesgebyr fra Datatilsynet på 2 millioner kroner. Direktøren sier samtidig opp sin stilling..

E24 - 1 time siden

Oslo Børs åpner opp over 1 prosent

Etter gårsdagens markante oppgang, åpner Oslo Børs opp også tirsdag..

E24 - 1 time siden

Partene i flyteknikerstreiken innkalt til arbeidsministeren

Arbeidsministeren har kalt inn partene i flyteknikerkonflikten. Det betyr normalt at regjeringen vil gripe inn med tvungen lønnsnemnd, ifølge arbeidsrettsekspert..

E24 - 1 time siden

Analytiker tror Oslo Børs åpner svakt opp

Etter gårsdagens markante oppgang, ventes en noe svakere oppgang fra start tirsdag..

E24 - 2 timer siden

Equinor og SSE Thermal kjøper Triton Power

Equinor and SSE Thermal kjøper Triton Power for 4,1 milliarder kroner..

E24 - 2 timer siden

Vestre sier nei til å skyte inn nye penger i SAS – åpner for å gjøre gjeld til aksjer

Under tirsdagens pressekonferanse la næringsminister Jan Christian Vestre frem Norges posisjon overfor kriserammede SAS. Regjeringen åpner for å gjøre om den norske statens andel gjeld til aksjer, men vil ikke gå inn med nye penger..

E24 - 2 timer siden

Equinor og SSE Thermal kjøper britiske Triton Power

Equinor and SSE Thermal kjøper det britiske kraftselskapet Triton Power for 4,1 milliarder kroner..

E24 - 2 timer siden

Statkraft kan produsere 50 prosent mer i 2030: – Må øke våre ambisjoner for å henge med

Statkraft setter opp tempoet på kraftutbyggingen, og kan nå en årlig produksjon på 100 terawattimer innen 2030. – Det er industriell skala på dette, sier konsernsjef Christian Rynning-Tønnesen til E24..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com