NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 06:20

NRK - 15 feb. 21 kl. 17:52

Sprengkulde skaper problemer i USA

Sprengkulde og usedvanlige store snømengder skaper problemer flere steder i USA. I sju delstater – Alabama, Oregon, Oklahoma, Kansas, Kentucky, Mississippi og Texas – er det erklært en eller annen form for krise som følge av vinterværet, melder AFP..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USA, Texas, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sprengkulde, skaper, problemeri , USA
NRK - 20 feb. 21 kl. 11:28

57 døde i kuldekaos i USA

Millioner av mennesker i Texas i USA har vært uten strøm og vann i flere dager etter uvant sprengkulde og snøvær. Minst 57 er døde i det sørlige og midtre USA. Fredag stod texanere timesvis i kø for rent drikkevann etter at vannrør sprakk i kulda..

Aftenposten - 12 mars 21 kl. 07:00

Datteren er redd for spøkelser. Det skaper problemer ved leggetid.

Det skaper problemer for moren ved leggetid. Hun søker råd hos familieterapeut Hedvig Montgomery..

Aftenposten - 15 feb. 21 kl. 17:43

Kuldebølge rammer USA: Biden har erklært krise i Texas

Store deler av USA opplever sprengkulde og usedvanlige store snømengder, og verre kan det bli, advarer meteorologene..

NRK - 21 feb. 21 kl. 12:41

Varmen på vei tilbake i Texas

Det er blitt mildere igjen i det sørlige USA etter en periode med uvant sprengkulde som førte til at millioner av mennesker mistet vann og strøm. I Texas, der millioner av mennesker må koke vannet, er strømmen stort sett tilbake..

Aftenposten - 13 feb. 21 kl. 14:40

Søndag siste dag med iskald sol på Østlandet. Før neste helg kommer varmegradene.

Søndag er siste dag av en lang periode med sprengkulde og sol på Østlandet. Det opplyser meteorolog Terje Alsvik Walløe..

Aftenposten - 13 feb. 21 kl. 14:40

I morgen er siste dag med iskald sol på Østlandet

Søndag er siste dag av en lang periode med sprengkulde og sol. Før neste helg kommer varmegradene..

NRK - 22 feb. 21 kl. 09:17

Biden vil besøke Texas

USAs president Joe Biden vil besøke Texas og støtte til de som er rammet av sprengkulde, strømkrise og vannmangel. Biden kan reise allerede denne uka, forutsatt at det ikke krever at ressurser tas bort fra nødhjelp, sier talskvinne Jen Psaki til ABC..

Aftenposten - 23 feb. 21 kl. 06:44

Oljeprisopptur etter sprengkulde

Nå koster et fat nordsjøolje over 66 dollar. Det er samme nivå som i januar 2020..

VG - 14 mars 21 kl. 22:04

Historisk sprengkulde i Texas drepte flere millioner av fisk

Den iskalde kulden som herjet i Texas forrige måned har tatt en ubehagelig vending: Millioner av fisk har dødd og skylt i land..

VG - 14 mars 21 kl. 22:04

Historisk sprengkulde i Texas drepte flere millioner fisk

Den iskalde kulden som herjet i Texas forrige måned har tatt en ubehagelig vending: Millioner av fisk har dødd og skylt i land..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

186 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 186 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 26 over snittet de sju foregående dagene. 186 tilfeller er 18 flere enn på mandag, men 56 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

Xi varsler tale på Bidens klimamøte

Kinas president Xi Jinping varsler en viktig tale på klimatoppmøtet som USAs president Joe Biden har sammenkalt til denne uka. Biden har tidligere varslet et samarbeid med Kina om klima, melder AFP..

NRK - 1 time siden

Går glipp av feriepenger fra Nav

En teknisk feil som Nav ikke klarer å rette opp før sommeren, gjør at langtidsledige ikke har rett på feriepenger, men må klare seg på dagpenger. Andre får både dag- og feriepenger, skriver Klassekampen..

NRK - 2 timer siden

15-åring skutt av politiet i Ohio

Kort tid før juryen kom med kjennelsen i Floyd-saken i Minneapolis, døde en 15 år gammel jente etter å ha blitt skutt av politiet i Ohio. Ordføreren i Columbus, Andrew Ginther, sier de nå jobber med å etterforske hendelsen, skriver The Guardian..

NRK - 2 timer siden

22 nye smittetilfeller i Lindesnes

Tirsdag ble det registrert 22 nye koronatilfeller i Lindesnes kommune i Agder. Kommunen opplyser at de jobber intenst med å stanse smitten. De siste to døgnene er det registrert til sammen 34 koronatilfeller i sørlandskommunen.

NRK - 2 timer siden

Sender Astra-vaksinen til Tyskland

Danmark sender 55.000 doser av AstraZeneca-vaksinen til den tyske delstaten Schleswig-Holstein etter at vaksinen ble fjernet fra det danske vaksineprogrammet. I en uttalelse heter det at vaksinene er gjort tilgjengelig for Schleswig-Holstein, og at et tilsvarende antall blir returnert senere..

NRK - 3 timer siden

Vil revurdere prosjektet

Den europeiske superligaen i fotball opplyser tidlig onsdag at de vil revurdere prosjektet. – Gitt dagens omstendigheter vil vi revurdere de mest hensiktsmessige trinnene for å forme prosjektet på nytt, skriver de en pressemelding..

NRK - 3 timer siden

Chelsea bekrefter utmeldelse

Sent tirsdag kveld bekreftet Chelsea at de vil trekke seg fra den nye superligaen. De har formelt startet på prosedyrene for utmelding, skriver klubben på sin hjemmeside..

NRK - 3 timer siden

Mann døde etter skyteepisode

Mannen som ble skutt i Tønsberg tirsdag kveld, er død. Det har politiet fått bekreftet fra sykehuset. Ingen er ennå pågrepet for hendelsen.

NRK - 3 timer siden

Biden ber folk stå sammen

USAs president Joe Biden sier at dommen i George Floyd-saken kan være et stort skritt framover mot systemisk rasisme i USA. Biden amerikanerne stå sammen og unngå vold etter at kjennelsen i George Floyd saken ble kjent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt