NRK > Nyheter

Tirsdag, 14 Juli, 23:09

NRK - 24 aug. 19 kl. 22:35

Spiste utrydningstruet fisk

På G7-toppmøtet i Biarritz ble det servert en fiskegryte som inneholdt den utrydningstruede fiskearten makrellstørje, melder NTB..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
G7, Biarritz, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Spiste, utrydningstruet, fisk
Hegnar.no - 25 aug. 19 kl. 08:04

G7-toppene ble servert utrydningstruet fisk

Baskiske spesialiteter sto på menyen under G7-toppenes arbeidsmiddag. Den inkluderte en fiskegryte med utrydningstruet makrellstørje..

NRK - 10 aug. 19 kl. 16:03

Store elvedyr er utrydningstruet

Store ferskvannsarter i verdens elveløp, som maller og rokker, har mistet så mye som 97 prosent av populasjonen siden 1970, og er nå utrydningstruet, skriver The Guardian. Nedgangen skyldes jakt, fiske, demninger og forurensing..

Aftenposten - 07 sep. 19 kl. 07:20

Forskere tror vikingene spiste mer planter enn kjøtt og fisk

Nå skal forskere i Oslo kartlegge plantebruken i Norden fra vikingtiden til i dag..

NRK - 05 juni 20 kl. 22:02

Store mengder fisk ødelagt

I Lindesnes har noen kuttet strømmen til en parkert frysebil. Bilen er lastet med fisk. – Fisk for store verdier er ødelagt, skriver politiet på Twitter..

P4 - 09 juni 19 kl. 09:22

30 000 i bot for fiskesmugling

Et utenlandsk reisefølge må betale 30 000 kroner etter å ha forsøkt å ta med ulovlige mengder fisk ut av Norge. De ble stanset ved grensestasjonen Karigasniemi i Finnmark med 150 kilo fisk i bilen, opplyser politiet. Det er kun lov å ta med ti kilo fisk fra get fiske ut av Norge..

VG - 12 okt. 19 kl. 10:12

Får drapstrusler fra hele verden etter at hun spiste hest: – Heldigvis lever jeg litt isolert

18 år gamle Pia Olden ble superkjent «over natten» da hun spiste sin tidligere hest..

P4 - 18 jan. 20 kl. 18:08

Vi spiser mindre fisk enn vi tror

- Vi spiser halvparten så mye fisk som vi tror. Det mener en forsker i Seafood. Tall fra Norges Sjømatråd viser at unge spiser 44 prosent mindre fisk enn for sju år siden.

P4 - 02 juli 19 kl. 15:22

Vil ha forbud mot å ta med fisk hjem

Fiskarlaget Nord vil ha forbud mot å ta med seg fisk ut av Norge. Kravet kommer etter at politiet i Finnmark siden mai har skrevet ut bøter for nesten en halv million kroner til turister som har prøvd å ta med seg for mye fisk over grensa. Politiet tror det er store mørketall og Fiskarlaget sier til NRK at tiltakene fra myndighetene ikke har virket..

Aftenposten - 12 okt. 19 kl. 00:14

18-åring spiste sin egen hest – fikk drapstrusler

En 18 år gammel kvinne fra Trøndelag har mottatt drapstrusler og internasjonal oppmerksomhet etter at hun spiste sin egen hest..

VG - 12 okt. 19 kl. 08:00

18-åring spiste sin egen hest – fikk drapstrusler

En 18 år gammel kvinne fra Trøndelag har mottatt drapstrusler og internasjonal oppmerksomhet etter at hun spiste sin egen hest..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tom Hagen får ikkje flytte heim

Drapssikta Tom Hagen vart lauslaten i mai, men det kan gå fleire veker før han får lov til å flytte heim til huset i Lørenskog fordi politiet framleis vil gjere kriminaltekniske undersøkingar, skriv VG. Hagen sin forsvarar er kritisk til tidsbruken..

NRK - 3 minutter siden

Trump held pressekonferanse

NRK - 2 timer siden

Landets tørreste hage

1. juni kom det 2,2 millimeter med nedbør på Nes i Valnesfjord i Fauske. Siden er det ikke registrert en eneste dråpe..

NRK - 15 minutter siden

Tom Hagen får ikke flytte hjem

Drapssiktede Tom Hagen ble løslatt i mai, men det kan gå uker før han får lov til å flytte hjem til huset i Lørenskog fordi politiet fortsatt vil gjøre kriminaltekniske undersøkelse, skriver VG. Hagens forsvarer er kritisk til politiets tidsbruk..

NRK - 45 minutter siden

Ettåring funnet død i Geiranger-elv

Den ett år gamle guten som ramla i elva i Geiranger i ettermiddag, er no funnen omkomen. Det stadfestar politiet. Familien er norske turistar i Geiranger, og dei pårørande blir varetatt av helsepersonell og kommunen sitt kriseteam..

NRK - 1 time siden

Sør-Afrika går forbi Storbritannia

Sør-Afrika har gått forbi Storbritannia i talet på registrerte smittetilfelle av koronaviruset, melder nyheitsbyrået AP, som baserer seg på tal frå Johns Hopkins-universitetet og helsestyresmaktene i Sør-Afrika..

NRK - 1 time siden

Maxwell vert ikkje lauslate

Ghislaine Maxwell får ikkje innvilga kausjon og må sitje i fengsel fram til rettsaka hennar neste år. Det har ein domstol i New York bestemt. Ho erklærer ikkje straffskuld i tiltalten mot seg..

NRK - 1 time siden

Opphever studentutkasting

Regjeringa i USA har gått med på å oppheve regelen som ville ført til at utanlandske studentar i landet vert kasta ut dersom universiteta deira ikkje tilbyr noko anna enn undervisning over internett..

NRK - 1 time siden

Maxwell får ikkje kausjon

Ghislaine Maxwell får ikkje innvilga kausjon og må sitje i fengsel fram til rettsaka hennar neste år. Ho erklærer ikkje straffskuld i tiltalten mot henne, som mellom anna går ut på at ho har hjulpe Jeffrey Epstein med seksuelle brotsverk..

NRK - 2 timer siden

Føler seg lurt

NVE har mottatt en rekke klager fra folk som mener strømselskapene krever for mye penger for strømavlesning og at de heller ikke utfører jobben..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt