Aftenposten > Nyheter

Friday, 21 September, 09:29

Aftenposten - 13 Mar 18 kl. 10:07

Spionsiktede Frode Berg må sitte i varetekt i Moskva frem til mai

Ingen løsning i sikte for Kirkenes-mannen Frode Berg etter at Moskva-domstol tirsdag fastholder fengsling av den spionanklagede pensjonisten til mai..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kirkenes, Frode Berg, Moskva

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Spionsiktede, Frode, Berg, , sittei , varetekti , Moskva, frem til mai
NRK - 12 Jan 18 kl. 20:51

Forsvarer: VM kan redde Frode Berg

Vladimir Putin kan komme til å sette spionsiktede Frode Berg fri under fotball-VM i Russland til sommeren. Det mener Ilja Novikov, den russiske forsvareren til Frode Berg..

NRK - 23 Apr 18 kl. 16:21

Nytt fengslingsmøte for Frode Berg

Advokaten til den spionsiktede Frode Berg, Ilja Novikov, sier til NRK at en mulig forlengelse av varetekten til Berg trolig kommer opp for retten i Moskva 3. eller 4. mai..

P4 - 01 May 18 kl. 09:20

Spionsiktede Frode Berg får egen 1. mai-parole

Støttegruppa for spionsiktede Frode Berg stiller med egen parole til 1. mai-toget i Kirkenes. Berg er siktet for spionasje i Russland og har ifølge han selv reist på oppdrag for den norske etteretningstjenesten.

NRK - 03 Mar 18 kl. 12:31

Ber regjeringen hjelpe Frode Berg

Den spionsiktede Frode Berg må få all den hjelp som det er mulig å gi fra den norske regjeringen, sier Sør-Varanger-ordfører Rune Rafaelsen. – Frode Berg er en brobygger. En pioner som har jobbet for samarbeid med Russland sier han til NTB..

P4 - 27 Dec 17 kl. 12:38

UD skal møte Frode Berg

Norske myndigheter skal i dag besøke spionsiktede Frode Berg i fengselet i Moskva. Det opplyser Utledningsdirektoratet. Berg har sittet isolert i to uker, og er varetektsfengslet frem til 5.

P4 - 30 Dec 17 kl. 19:09

Fakkeltog for spionsiktede Berg

Flere hundre mennesker møtte opp for å gå i fakkeltog for å støtte spionsiktede Frode Berg i Kirkenes i dag. De overleverte også et brev til det russiske generalkonsulatet der budskapet var at de ønsker dialog så Berg kan komme hjem som en fri mann. Berg sitter i et høysikkerhetsfengsel i Moskva fordi russiske myndigheter mener han har spiondert for Norge..

NRK - 03 May 18 kl. 09:39

Berg fengslet i nye tre måneder

Den spionsiktede nordmannen Frode Berg er varetektsfengslet i nye tre måneder i Moskva. – Jeg var forberedt på dette, sier Frode Berg til NRK på vei ut av rettssalen i formiddag..

NRK - 18 Jul 18 kl. 12:28

Frode Berg forblir i varetekt

Varetektsfengslingen til den spionsiktede Frode Berg ble forlenget med ytterligere to måneder under et fengslingsmøtet i Moskva i dag..

NRK - 30 Apr 18 kl. 13:26

Frode Berg i nytt fengslingsmøte

Spionsiktede Frode Berg møter torsdag i et nytt fengslingsmøte i Moskva. Det bekrefter Frode Bergs russiske advokat til NTB. Berg vedgår at han var på oppdrag for norsk etterretning da han ble pågrepet i Moskva, men nekter for å ha begått spionasje..

Dagbladet - 23 Jan 18 kl. 22:34

Frode Bergs forsvarer ber om å få ny tolk

Forsvarerne til spionsiktede Frode Berg vil bytte ut tolken Anatolij Voznjuk fordi han er en gammel bekjent av Berg, med bånd til sikkerhetstjenesten FSB..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 1 time siden

Sentralbanksjefen spår at de fleste vil få bedre råd selv om renten øker

For de flest familiene vil høyere lønnsvekst betale hele eller store deler av renteøkningen. Sentralbanksjef Olsen spår at folk vil få bedre råd de kommende årene, til tross for at renten øker..

Aftenposten - 2 timer siden

Flyplassutsalgene sier like tobakkspakninger ikke påvirker salget

Siden 1. juli har alle snus- og røykpakninger solgt i Norge sett like ut, også de i taxfreebutikkene. Ifølge flysmart24.

Aftenposten - 2 timer siden

Barack Obama besøker Skjetten

Barack Obama opptrer foran 3.000 næringslivsledere og andre utenfor Oslo neste uke, men hva han ellers skal gjøre i landet er lite kjent..

Aftenposten - 4 timer siden

Vergen til dobbeltdrapssiktet 18-åring tror han var psykotisk

Vergen til den afghanske gutten som er siktet for å ha drept to andre tenåringer i Trondheim, tror belastningene han har vært utsatt for ledet til handlingene..

Aftenposten - 5 timer siden

Ny rapport: 9 av 10 masterstudenter får relevant jobb

Langt de fleste som tar masterutdanning har etter få år en jobb som krever kompetansen deres. Andelen som ikke hadde trengt master varierer mellom faggruppene..

Aftenposten - 10 timer siden

Krafttrader kan ha krav på å få tilbakebetalt mange hundre millioner i skatt

Krafttraderen Einar Aas som risikerer å gå konkurs etter feilslåtte veddemål i kraftmarkedet, kan ha krav på å få tilbakebetalt tidligere innebetalt skatt..

Aftenposten - 16 timer siden

Kvinne mistenkt for tre drap i Maryland

En kvinne skjøt og drepte tre personer i byen Aberdeen i den amerikanske delstaten Maryland torsdag, før hun tok sitt eget liv, opplyser politiet..

Aftenposten - 11 timer siden

Er det en menneskerett å kunne ytre hat? | Henza Anwar

Vi må ikke være ubegrenset tolerante overfor intolerante mennesker..

Aftenposten - 22 timer siden

Spår milliardbøter etter Danske Bank-skandalen

Nesten alle overføringer via Danske Banks Estland-filial var mistenkelige, ifølge Jyske Bank. Nå venter trolig bøter i milliardklassen for Danske Bank..

Aftenposten - 14 timer siden

Vinskolen: Smaken av høst

Naturen bugner av deilige smaker. Her er jukselappen til sesongens middager..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt