NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 07:18

NRK - 27 nov. 20 kl. 09:43

Spiondømt tilbake i Australia

Den nyleg lauslatne akademikaren Kylie Moore-Gilbert, som vart dømd til ti års fengsel for spionasje i Iran, er tilbake i Australia. Ho vart arrestert i 2018 då ho skulle reise frå Iran. Ho vart lauslaten torsdag som ledd i ei fangeutveksling..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kylie Moore-Gilbert, Iran, Australia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Spiondømt, tilbakei , Australia
NRK - I førrgår: 02:48

Karantenefritt Australia – NZ

New Zealand og Australia åpner for karantenefri reise mellom de to landene for første gang på over et år. Fra mandag kan australiere reise til New Zealand uten karantene, og newzealendere kan også komme tilbake fra Australia uten karantene..

NRK - 18 jan. 21 kl. 09:07

Australia åpner neppe grensene i år

Helsemyndighetene i Australia sier at vanlige reiser til landet ikke kan forventes i 2021, skriver ABC. Folk som likevel ankommer Australia, må betale over 21.000 kroner for å tilbringe to uker på karantenehotell..

NRK - 23 feb. 21 kl. 05:22

Australia og Facebook enige

Etter flere dager med forhandlinger mellom Australia og Facebook, åpner selskapet igjen for deling av nyheter i landet. Facebook stanset deling av nyheter i Australia som et svar på lovforslaget som pålegger sosiale medier å betale for nyhetsinnhold..

NRK - 17 mars 21 kl. 04:34

Australia ber om vaksinedoser

Australia ber AstraZeneca og EU om tilgang til en million vaksinedoser for å håndtere et urovekkende koronautbrudd i nabolandet Papa Ny-Guinea. Statsminister Scott Morrison sier han vil flytte doser Australia allerede har bestilt og betalt «så fort som mulig»..

Aftenposten - 16 des. 20 kl. 09:08

Bløffer Boris Johnson? Eller vet han ikke bedre? For Australia-avtalen han skryter av, finnes ikke.

BRUSSEL (Aftenposten): Boris Johnson skryter av at Storbritannia har en fantastisk Australia-avtale å falle tilbake på om brexit skjærer seg. Men den eksisterer ikke..

NRK - 20 feb. 21 kl. 06:16

Facebook i samtaler med Australia

I Australia er Facebook tilbake ved forhandlingsbordet etter at nettgiganten denne uken blokkerte for deling av nyheter. – Facebook er forsøksvis venn med oss igjen, sa statsminister Morrison på en pressekonferanse lørdag, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

NRK - 30 des. 20 kl. 06:02

Spiondømte Pollard til Israel

Jonathan Pollard, en amerikaner som sonet 30 år for spionasje for Israel i USA, kom onsdag til Jerusalem. Pollard som var etterretningsekspert i USAs marine, ble i 1985 dømt for å overlevere tusenvis av klassifiserte dokumenter til Israel..

Aftenposten - 30 des. 20 kl. 06:01

Spiondømte Jonathan Pollard i Israel

Jonathan Pollard, en amerikaner som sonet 30 år for spionasje for Israel i USA, kom onsdag til Jerusalem..

Dagbladet - 02 feb. 21 kl. 10:04

Risikerer fengsel - over 20 anholdt

Den russiske opposisjonslederen Aleksej Navalnyj møter tirsdag i byretten i Moskva, den samme domstolen hvor norske Frode Berg ble spiondømt i 2019..

Dagbladet - 02 feb. 21 kl. 10:04

Risikerer fengsel: - Nesten 100 anholdt

Den russiske opposisjonslederen Aleksej Navalnyj møter tirsdag i byretten i Moskva, den samme domstolen hvor norske Frode Berg ble spiondømt i 2019..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Kan vera lite nytte av massetesting

Massetesting for koronavirus på skulane har lite nytte, dersom det er lite smitte i området. Det understreker Helsedirektoratet til NTB. Mellom anna har Viken og Rogaland varsla massetesting for å halde skulane opne.

NRK - 30 minutter siden

Kommer til å erkjenne drapet

Mannen som er tiltalt for å ha drept en annen mann i Nittedal i mai i fjor, vil erkjenne drapet i retten. Onsdag starter rettssaken i Nedre Romerike tingrett mot den 49 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept 34 år gamle Kristian Løvlie..

NRK - 30 minutter siden

Semje om utsleppskutt i EU

EU skal kutta CO2-utsleppa med minst 55 prosent innan 2030, samanlikna med nivået i 1990. Det har EU-landa, EU-parlamentet og EU-kommisjonen blitt samde om, opplyser klimakommisær Frans Timmermans. Klimamålet har blitt drøfta i fleire månadar..

NRK - 45 minutter siden

Dystre koronatal i India

Siste døgn blei det registrert 295 000 nye koronasmitta i India, noko som er det høgaste talet til no under pandemien. Det blei også registrert kring 2000 koronarelaterte dødsfall siste døgn, melder Reuters..

NRK - 45 minutter siden

AstraZeneca-vaksine gjev blødningar

Folk som har teke AstraZeneca-vaksinen får oftare blåmerker, naseblod og blødning frå tannkjøtet enn folk som har fått andre vaksinar. Det syner undersøkingar frå FHI, skriv Aftenposten. Nær 4500 personar har ore med i undersøkinga, og 124 svarte at dei fekk mindre, ufarlege blødningar.

NRK - 2 timer siden

186 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 186 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 26 over snittet de sju foregående dagene. 186 tilfeller er 18 flere enn på mandag, men 56 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 2 timer siden

Xi varsler tale på Bidens klimamøte

Kinas president Xi Jinping varsler en viktig tale på klimatoppmøtet som USAs president Joe Biden har sammenkalt til denne uka. Biden har tidligere varslet et samarbeid med Kina om klima, melder AFP..

NRK - 2 timer siden

Går glipp av feriepenger fra Nav

En teknisk feil som Nav ikke klarer å rette opp før sommeren, gjør at langtidsledige ikke har rett på feriepenger, men må klare seg på dagpenger. Andre får både dag- og feriepenger, skriver Klassekampen..

NRK - 3 timer siden

15-åring skutt av politiet i Ohio

Kort tid før juryen kom med kjennelsen i Floyd-saken i Minneapolis, døde en 15 år gammel jente etter å ha blitt skutt av politiet i Ohio. Ordføreren i Columbus, Andrew Ginther, sier de nå jobber med å etterforske hendelsen, skriver The Guardian..

NRK - 3 timer siden

22 nye smittetilfeller i Lindesnes

Tirsdag ble det registrert 22 nye koronatilfeller i Lindesnes kommune i Agder. Kommunen opplyser at de jobber intenst med å stanse smitten. De siste to døgnene er det registrert til sammen 34 koronatilfeller i sørlandskommunen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt