P4 > Nyheter

Saturday, 21 September, 13:38

P4 - 11 Jun 19 kl. 05:48

Spillselskaper drar staten for retten

Nesten ti år etter at Norge innførte det omstridte betalingsforbudet fra utenlandske spillselskaper havner spørsmålet i retten.
Spillselskaper har stevnet staten for retten, og kan i ytterste konsekvens få betydning for spillmonopolet, ifølge Aftenposten.
Striden går ut på om spillselskaper skal få lov til å benytte seg av tredjeparts-selskaper for å unngå betalingsforbudet..
Les mer på P4


Les mer om:
Norge, Aftenposten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Spillselskaperdrar , staten, for, retten
NRK - 19 Feb 19 kl. 21:31

Staten for retten i gamblingssak

Internasjonale bettingselskaper trekker staten for retten etter at Lottertilsynet den siste tiden har intensivert kampen mot dem, blant annet gjennom å blokkere kontoer tilhørende selskapene. Selskapene mener restriksjonene strider mot EU-lover..

NRK - 02 Jul 19 kl. 08:50

Pengespillselskaper til retten

Private pengespillselskaper øker presset i et forsøk på å få endret Norges spillpolitikk. Flere rettssaker er ventet til høste der spillselskaper har gått til sak mot Norge. Den første dommen er klar etter sommeren..

Hegnar.no - 19 Mar 19 kl. 11:19

Utenlandske spillselskaper taper terreng – nå intensiveres kampen

Utenlandske spillselskaper taper markedsandeler i Norge, ifølge Lotteritilsynet. Nå skjerpes kampen mot dem ytterligere med flere nye regel- og lovendringer..

NRK - 11 Jun 19 kl. 10:39

Rettskamp om gevinst i pengespill

Utenlandske spillselskaper kjemper for å sikre seg tilgangen til norske spillere. Striden står om bruk av mellomselskaper til betaling mellom norske spillere og utenlandske spillselskaper. I dag blir kredittkorttransaksjoner kodet pengespill stoppet..

P4 - 22 Jul 19 kl. 17:36

Bonde fradømt retten til å ha dyr

En bonde i Melhus i Trøndelag er fradømt retten til å drive med dyrehold etter å ha tapt søksmålet mot Staten. Dermed må alle dyrene hennes slaktes eller omplasseres. Mattilsynet kom med vedtaket mot kvinnen i 2018 etter at hun i flere år skal ha brutt dyrevelferdsloven, og Sør-Trøndelag tingrett opprettholder vedtaket.

Aftenposten - 16 Aug 19 kl. 12:28

Spillbransjen tapte første runde i søksmål om pengeoverføringer

Oslo tingrett gir Staten full støtte i striden rundt forbudet mot pengeoverføringer til og fra utenlandske spillselskaper..

E24 - 19 Mar 19 kl. 11:38

Nå intensiveres kampen mot utenlandske spillselskaper

Utenlandske spillselskaper taper markedsandeler i Norge, ifølge Lotteritilsynet. Nå skjerpes kampen mot dem ytterligere med flere nye regel- og lovendringer..

Aftenposten - 18 Mar 19 kl. 12:52

Ble fratatt jobben på dagen etter 20 år – vant over staten i retten

De to flyplassansatte som ble fratatt jobben uten forvarsel på grunn av manglende akkreditering, har nå vunnet rettssaken mot staten..

NRK - 22 Jul 19 kl. 16:01

Fradømt retten til å drive dyrehold

En gårdbruker fra Melhus har mistet retten til å drive med dyrehold etter at hun tapte søksmålet mot Staten. I dommen opprettholder Sør-Trøndelag tingrett Mattilsynets vedtak fra i fjor om at alle dyra på gården må slaktes eller omplasseres..

Dagbladet - 31 Mar 19 kl. 14:38

Hvordan kan staten beskytte seg selv?

Skal sikkerhetsklarering være forenlig med retten til å realisere ens lykke gjennom ekteskap med den man vil?.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Garasje tatt av ras

Et jordras har tatt med seg en garasje ved Kolvereid i Nærøy i Trøndelag. Politiet opplyser at raset stanset like ved en husvegg. Det er ikke meldt om personskader.

P4 - 30 minutter siden

Ber om hjelp etter voldshendelse

Politiet ber om tips fra publikum etter en alvorlig voldshendelse utenfor et utested i Kristiansand sentrum i natt. Politiet ønsker ikke å si hva som har skjedd, utover at en mann er alvorlig skadet, og en annen mann er pågrepet. Det jobbes nå taktisk og teknisk med å kartlegge hendelsesforløpet.

P4 - 15 minutter siden

Kan bli 25 grader

Det er strålende vær og ikke minst uvanlig varmt i store deler av Sør-Norge i dag. Enkelte steder kan det bli opp mot 25 varmegrader, ifølge værprognosen. Også morgendagen byr på sol og sommervær i Sør-Norge, og de høyeste temperaturene er det da Vestlandet som får.

P4 - 1 time siden

Fly måtte lande etter problemer

Et Norwegian-fly på vei til Mallora fikk problemer i luften i formiddag og måtte returnere tilbake til Oslo Lufthavn Gardermoen. Pilotene skal ha fått indikasjoner på at det var noe i veien med fuel filteret. Avinor opplyser til VG at situasjonen ikke var dramatisk, og at flyet foretok en kontrollert landing.

P4 - 1 time siden

Nye demonstrasjoner i Frankrike

Det har brutt ut nye demonstrasjoner i Frankrike i forbindelse med protestbevegelsen De gule vestene. Over 7000 politifolk er i beredskap, og minst 39 personer er hittil pågrepet. Protestbevegelsen mistet i sommer oppslutning, og lederne har denne helgen oppfordret til nye demonstrasjoner både i Paris og andre franske byer.

P4 - 1 time siden

Dårligste hvalfangst på 20 år

Det ble skutt 429 hval under årets sesong. Det er den dårligste fangsten på 20 år, ifølge Norges Småkvalfangerlag. Kvoten var på 1278 dyr, det samme som året før.

P4 - 1 time siden

Konflikter preger Labous landsmøte

Dramaet i britisk politikk fortsetter. I dag starter Labour sitt landsmøte i Brighton og konflikten iopposisjonspartiet er økende etter at flere av Labourleder, Jeremy Corbyns støttespillere, vil forsøke å bli kvitt partiets nestleder, Tom Watson. Partiets to ledere har vært uenig i flere saker og Watson kaller forsøket et angrep på det brede meningsmangfoldet i partiet..

P4 - 2 timer siden

Mann flydd til sykehus etter fall

En 69 år gammel mann er skadd etter en arbeidsulykke i et steinbrudd i Sokndal i formiddag. Mannen skal ha falt omtrent to meter, og er fraktet til sykehus med luftambulanse. Skadeomfanget er ukjent, men vedkommende er ved bevissthet..

P4 - 2 timer siden

Har fått kontakt med Eurojackpot-vinner

Norsk Tipping har nå fått kontakt med nordmannen som vant utrolige 443,9 millioner norske kroner i Eurojackpot i går. Mannen sier det hele er helt surrealistisk, og nesten ikke til tro. Han legger til at summen gir han friheter og mange muligheter, og at han skal tenke seg godt om hva han ønsker å bruke noe av pengene på.

P4 - 2 timer siden

Manshaus kontaktet nazi-organisajon

Terror- og drapssiktede Philip Manshaus har vært i kontakt med med personer i den nynazistiske organisasjonen Den nordiske motstandsbevegelsen. Det bekrefter politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby i Oslo politidistrikt overfor TV 2. Kraby sier de hittil ikke har avdekket at kontakten har fått betydning for hans senere handlinger.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt