P4 > Nyheter

Saturday, 29 February, 12:01

P4 - 11 Jun 19 kl. 05:48

Spillselskaper drar staten for retten

Nesten ti år etter at Norge innførte det omstridte betalingsforbudet fra utenlandske spillselskaper havner spørsmålet i retten.
Spillselskaper har stevnet staten for retten, og kan i ytterste konsekvens få betydning for spillmonopolet, ifølge Aftenposten.
Striden går ut på om spillselskaper skal få lov til å benytte seg av tredjeparts-selskaper for å unngå betalingsforbudet..
Les mer på P4


Les mer om:
Norge, Aftenposten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Spillselskaperdrar , staten, for, retten
NRK - 19 Feb 19 kl. 21:31

Staten for retten i gamblingssak

Internasjonale bettingselskaper trekker staten for retten etter at Lottertilsynet den siste tiden har intensivert kampen mot dem, blant annet gjennom å blokkere kontoer tilhørende selskapene. Selskapene mener restriksjonene strider mot EU-lover..

NRK - 08 Oct 19 kl. 09:46

Psykologistudent-søksmål i retten

Neste uke møter staten 163 psykologistudenter i retten. Staten er saksøkt fordi studentene ikke er gitt autorisasjon, slik de mener EØS-reglene gir dem krav på. Søksmålet ble levert inn i fjor og rettssaken starter mandag neste uke, skriver Khrono..

Hegnar.no - 19 Mar 19 kl. 11:19

Utenlandske spillselskaper taper terreng – nå intensiveres kampen

Utenlandske spillselskaper taper markedsandeler i Norge, ifølge Lotteritilsynet. Nå skjerpes kampen mot dem ytterligere med flere nye regel- og lovendringer..

NRK - 02 Jul 19 kl. 08:50

Pengespillselskaper til retten

Private pengespillselskaper øker presset i et forsøk på å få endret Norges spillpolitikk. Flere rettssaker er ventet til høste der spillselskaper har gått til sak mot Norge. Den første dommen er klar etter sommeren..

NRK - 11 Jun 19 kl. 10:39

Rettskamp om gevinst i pengespill

Utenlandske spillselskaper kjemper for å sikre seg tilgangen til norske spillere. Striden står om bruk av mellomselskaper til betaling mellom norske spillere og utenlandske spillselskaper. I dag blir kredittkorttransaksjoner kodet pengespill stoppet..

P4 - 22 Jul 19 kl. 17:36

Bonde fradømt retten til å ha dyr

En bonde i Melhus i Trøndelag er fradømt retten til å drive med dyrehold etter å ha tapt søksmålet mot Staten. Dermed må alle dyrene hennes slaktes eller omplasseres. Mattilsynet kom med vedtaket mot kvinnen i 2018 etter at hun i flere år skal ha brutt dyrevelferdsloven, og Sør-Trøndelag tingrett opprettholder vedtaket.

Aftenposten - 16 Aug 19 kl. 12:28

Spillbransjen tapte første runde i søksmål om pengeoverføringer

Oslo tingrett gir Staten full støtte i striden rundt forbudet mot pengeoverføringer til og fra utenlandske spillselskaper..

Aftenposten - 13 Oct 19 kl. 07:46

163 studenter tar staten for retten

163 psykologistudenter har tilsluttet seg et gruppesøksmål mot Staten og Helse- og omsorgsdepartementet. Mandag starter den åtte dager lange rettssaken i Oslo..

NRK - 01 Feb 20 kl. 13:35

Staten tapte mot IBM

Vegvesenet og IBM har vært i krangel om prosjektet Grindgut. Staten gikk til retten og krevde inntil 325 millioner kroner, men må isteden betale 243 millioner. Det er utfallet i dommen som falt i Oslo tingrett fredag, melder NTB..

E24 - 19 Mar 19 kl. 11:38

Nå intensiveres kampen mot utenlandske spillselskaper

Utenlandske spillselskaper taper markedsandeler i Norge, ifølge Lotteritilsynet. Nå skjerpes kampen mot dem ytterligere med flere nye regel- og lovendringer..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Bruker tåregass mot migranter

Politiet i Hellas bruker tåregass mot migrantene som forsøker å ta seg ulovlig inn i landet fra Tyrkia i dag. Migrantene har svart med å kaste stein, melder Reuters. Tyrkia åpnet i går grensene som et svar på den økte uroligheten i Syria, og anslår at rundt 18 000 migranter så langt har tatt seg inn i Europa..

P4 - 45 minutter siden

18 000 har krysset grense

18 000 migranter har krysset over til EU etter at Trykia åpnet grensene i går. Det opplyser Tyrkias president. Han åpnet grensene som et svar på den økte konflikten i Idlib-provinsen i Syria der over 30 tyrksiske soldater mistet livet..

P4 - 45 minutter siden

Ordfører i karantene

Ordføreren i Alte kommune er satt i karantene etter mistanke om koronavirus. En partikollega av ordføreren har vært i Singapore, og nå er de begge i karantene, melder Altaposten..

P4 - 1 time siden

Ny sykehusansatt smittet

Nok en ansatt ved Ullevål sykehus er smittet av koronaviruset, og nå har til sammen to ansatte ved øyeavdelingen fått påvist viruset. Tre andre ansatte som har blitt sjekket for viruset er friske. Oslo Universitetssykeus opplyser at de jobber med å ringe opp pasienter som har hatt tett kontakt med de syke ansatte.

P4 - 1 time siden

Får 10 millioner etter storbrann

Over 1000 bileiere som ble rammet av brannen i parkeringshuset på Sola skal dele 10 millioner kroner. Det er Frende forsikring som forsikret bilen som utløste brannen, og de sier til Stavanger Aftenblad at kravet fra bileierne er opp mot 20 millioner kroner, men at de ikke vil få dekket alt. Restbeløpet må dekkes av forsikringsselskapene til de andre bileierne..

P4 - 2 timer siden

Dårligere togtilbud i påsken

Vedlikeholdsarbeid kommer til å ramme togtrafikken på Østlandet i påsken. Drammenbanen, Askerbanen og Østfoldbanen blir berørt og kommer til å tidvis være stengt for trafikk, opplyser Bane Nor. De viser til at arbeidet som gjøres vil føre til høyere driftssikkerhet og bedre punktlighet.

P4 - 2 timer siden

Trailer kjørte av bro

En trailer kjørte av en bro og ble hengende fast over en elv i Rauma kommune på morgenen i dag. Sjåføren kom seg ut og er uskadet, opplyser Møre og Romsdal politidistrikt..

P4 - 2 timer siden

Vil ha anbud på flyrute som legges ned

Det bør utlyses en anbudsrunde på flyruten mellom Bodø og Evenes som Widerøe legger ned 4. mai. Det mener stortingsrepresentant for Høyre, Jonny Finstad.

P4 - 2 timer siden

Helge Ingstad blir skrapmetall

Den havarerte fregatten KNM Helge Ingstad skal selges som skrapmetall. Det melder Forsvarets Forum. I fjor sommer ble det kjent at det koster for mye å reparere fregatten som kolliderte med en oljetanker i 2018.

P4 - 2 timer siden

Uvær fører til kolonnekjøring

Uvær i Sør-Norge nå fører til kolonnekjøring. Veitrafikksentralen opplyser at det er kolonnekjøring over E134 Haukelifjell og Riksvei 7 Hardangervidda..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt