VG > Sport

Friday, 12 August, 04:38

VG - 09 sep 21 kl. 12:45

Spesialenheten henlegger sak etter politiskyting

Spesialenheten henlegger straffeforfølgelsen av politiet som avfyrte skudd og drepte Morten Michelsen (39) i Bergen i fjor..
Les mer på VG


Les mer om:
Morten Michelsen, Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Spesialenheten, henlegger, sak, etter, politiskyting
NRK - 13 maj 22 kl. 14:17

Spesialenheten starter ikke ny etterforskning etter Baneheia-opplysninger

Det ble denne uken kjent at staten måtte betale 200.000 i voldsoffererstatning for et overgrep Jan Helge Andersen ble anmeldt for i 2009. Politiet varslet ikke Gjenopptakelseskommisjonen.

NRK - 18 feb 22 kl. 13:08

To politibetjenter bøtelegges etter ransaking av mindreårig

Spesialenheten har ilagt to politibetjenter forelegg på 12.000 kroner hver for grov uaktsom tjenestefeil, etter ransaking av mindreårig gutt. Foreleggene er ikke vedtatt, og saken oversendes til retten for beramming, opplyser Spesialenheten for politisaker i en pressemelding.

VG - 06 apr 22 kl. 12:34

Henlegger sak etter Bislett-skyting: – Handlet i nødverge

Spesialenheten henlegger saken hvor en person ble skutt og drept av politiet på Bislett i fjor..

NRK - 11 maj 22 kl. 21:21

POD ber Spesialenheten se på varslingssak

Et varsel mot en tidligere politileder i Sør-Vest politidistrikt skal undersøkes av Spesialenheten for politisaker. Politidirektoratet har oversendt varslingssaken, som er fra 2018 og handler om overtid og føring av timelister, til spesialenheten. Det skjer etter at Stavanger Aftenblad har stilt dem en rekke spørsmål om saken.

Klartale - 02 maj 22 kl. 09:45

Mehl sier hun har tillit til sjefen for PST

– Jeg har tillit til Hans Sverre Sjøvold som sjef for PST, sier Emilie Enger Mehl til nyhetsbyrået NTB. Hun er justisminister. Mehl sier hun er kjent med at Sjøvold har sagt fra om saken til justisdepartementet før.

NRK - 04 mar 22 kl. 14:50

Bislett-saken er ferdig etterforsket av Spesialenheten

Spesialenheten for politisaker har nå etterforsket ferdig saken der en 33-år gammel mann ble skutt av politiet på Bislett og senere døde i november i fjor. En rekke vitner er avhørt, og blant annet obduksjonsrapporten samt tekniske undersøkelser fra Kripos er lagt til grunn. To tjenestemenn har status som mistenkt og Spesialenheten har etterforsket om disse har gjort noen galt i tjenesten.

NRK - 30 maj 22 kl. 15:50

Spesialenheten anker trakasseringssak på Politihøgskolen

En politimann som var instruktør for studenter på Politihøgskolen ble frifunnet i tingretten for seksuelt krenkende adferd. Nå anker Spesialenheten frifinnelsen, bekrefter de i en SMS til NRK. – Spesialenheten har anket over lovanvendelsen under skyldspørsmålet med henvisning til mindretallets vurdering av saken, skriver Guro Glærum Kleppe i Spesialenheten til NRK.

NRK - 25 maj 22 kl. 10:18

Henlegger sak mot Agder politidistrikt

Spesialenheten for politisaker har henlagt en anmeldelse mot Agder politidistrikt. Anmelder mente at politiet uriktig påla et bibliotek å stenge under en demonstrasjon. Spesialenheten viser til at politiet påla biblioteket å stenge av sikkerhetsmessige årsaker.

NRK - 25 apr 22 kl. 14:46

Henlegger sak mot fosterforeldre etter barnedødsfall

Riksadvokaten henlegger saken mot fosterforeldrene som ble siktet for grov vold i nære relasjoner i 2020. I desember 2020 ble en fem måneder gammel gutt innlagt på St. Olavs hospital med hodeskader.

NRK - I førrgår: 14:12

Henlegger sak om hund som ble skutt i Alta

Politiet henlegger saken hvor hunden Kiira ble skutt i Alta i september i fjor. Det opplyser politiet i en pressemelding. Politiet mottok 25.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Folkemengde samlet seg rundt gissel-banken: – Gi ham pengene

Bevæpnet tok han seg torsdag inn i en bank, og truet med å sette fyr på seg selv. Av folkemengder utenfor er Bassam al-Sheikh Hussein (42) blitt hyllet under gisseldramaet i Beirut..

VG - 5 timer siden

Lillestrøm åpen om Lehne Olsen-interesse

ANTWERPEN (VG) Lillestrøm er på spissjakt og utelukker ikke at deres tidligere storscorer Thomas Lehne Olsen (31) kan være aktuell å hente «hjem»..

VG - 5 timer siden

Anne Heche var påvirket av narkotika under kollisjon

Hollywood-stjernen Anne Heche (53) hadde narkotika i blodet da hun kolliderte og kjørte ti meter inn i et hus i Los Angeles..

VG - 6 timer siden

Isabel Raad bekrefter brudd

Influencer og TV-profil Isabel Raad og kjæresten har gjort det slutt. Det bekrefter Raad på sin Instagram-profil..

VG - 7 timer siden

Lillestrøm utslått av Europa: – Det er lærdom i dette

ANTWERPEN (Royal Antwerp – Lillestrøm 2–0, 5–1 sammenlagt) Oppgaven ble for tung for Lillestrøm, som takker farvel til Europa-spill for denne gang..

VG - 6 timer siden

Viking klare for playoff – tross tap

(Sligo Rovers – Viking 1–0, 2–5 sammenlagt) Viking er klare for playoff i Conference League, til tross for svakt resultat i Irland..

VG - 8 timer siden

Casper Ruud fikk advarsel etter toalett-krangel

(Ruud – Bautista Agut 1–1, kampen pågar) Tennisstjernen Casper Ruud ble irettesatt av dommeren fordi nordmannen ikke brukte en toalett-pause riktig..

VG - 8 timer siden

Casper Ruud fikk advarsel etter toalett-krangel med dommeren

(Ruud – Bautista Agut 0–1, kampen pågar) Tennisstjernen Casper Ruud ble irettesatt av dommeren fordi nordmannen ikke brukte en toalett-pause riktig..

VG - 8 timer siden

Arktis varmes opp mye raskere enn antatt – klimaministeren kaller ny studie dramatisk

Temperaturene i Arktis har steget nesten fire ganger raskere enn på resten av planeten, ifølge ny studie. Svalbard varmes opp enda raskere. Et alvorlig varsku, mener Norges klimaminister..

VG - 9 timer siden

«Monster-skogbrann» i Frankrike

Mer enn 1000 brannmannskap kjemper mot en «monster-skogbrann» i nærheten av Bordeaux i Frankrike. Nesten 7000 hektar skog er ødelagt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com