P4 > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 17:22

P4 - 03 juni 20 kl. 06:44

Sparkesyklist alvorlig skadd

En mann i 20-årene er sendt til Ullevål sykehus med alvorlige hodeskader etter et uhell med elektrisk sparkesykkel.
Mannen ble funnet bevisstløs på en gang- og sykkelsti i Sandefjord like før kl 01 i natt.
Mannen ble først fraktet til sykehuset i Vestfold, men er nå overført til Ullevål for en operasjon.
Politiet sier til NTB at det trolig ikke var andre involvert i ulykken..
Les mer på P4


Les mer om:
Ullevål, Sandefjord, Vestfold, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sparkesyklist, alvorlig, skadd
NRK - I førrgår: 01:47

Sparkesyklist alvorlig skadd i Oslo

En person skal være alvorlig skadd etter fall fra sparkesykkel på Grønland i Oslo. Ifølge politiet har vedkommende slått hodet i asfalten i fallet, melder politiet i Oslo på Twitter. Ambulansepersonell er på stedet..

Aftenposten - 26 juni 20 kl. 05:47

Sparkesyklist til sykehus i Oslo – traff betongvegg med hodet

En sparkesyklist ble natt til fredag fraktet med hodeskader av ukjent omfang til sykehus etter en singelulykke i Skippergata I Oslo..

NRK - 20 juni 20 kl. 04:41

Alvorlig skadd etter skyting

En mann er alvorlig skadd etter en skyteepisode i et hus på Stoa i Arendal. Tre menn i 20-årene er sendt til sykehus med skuddskader. En av dem er alvorlig skadd, mens de to andre er lettere skadd..

P4 - I førrgår: 07:34

Alvorlig skadet i sparkesykkelulykke

En person er alvorlig skadet etter en sparkesykkelulykke ved Akerselva i Oslo i natt. Sparkesyklisten fikk først helsehjelp på stedet, og ble så hentet av ambulanse, opplyser politiet. Dette var den andre sparkesykkelulykken i Oslo i natt.

P4 - 16 mai 20 kl. 20:47

Alvorlig skadd i båtulykke

En mindreårig person er alvorlig skadd og to andre lettere skadd etter en båtulykke i Vesterålen. Den alvorlig skadde er sendt til Universitetssykehuset Nord-Norge. Flere omstendigheter rundt ulykken er ikke kjent foreløpig..

NRK - 31 mars 20 kl. 18:24

En alvorlig skadd etter hundeangrep

Fire personer ble skadd, én av dem alvorlig, etter at en hund gikk til angrep og beit rundt seg i Mjøndalen utenfor Drammen. Personen som ble alvorlig skadd, skal ifølge politiet ha blitt bitt helt inn til beinet i armen..

NRK - 25 mai 20 kl. 22:27

Syklist alvorlig skadd i ulykke

En syklist er alvorlig skadd etter en sykkelulykke i terrenget i Stokkåsen i Trondheim kommune. – En person skal være alvorlig skadd. Luftambulanse er på vei til stedet, opplyser Trøndelag politidistrikt på Twitter like etter klokken 22 mandag kveld..

P4 - 18 juni 20 kl. 09:39

Syklist alvorlig skadd

En syklist er alvorlig skadd etter å ha kollidert med en annen sykkel i Sinsenkrysset i Oslo. Syklistene skal ha hatt stor fart. Begge er skadet, men kun for den ene er situasjonen alvorlig.

NRK - 24 mai 20 kl. 20:31

Alvorlig skadd i traktorvelt

Fører av en traktor ble alvorlig skadd da traktoren velta på Biristrand i Innlandet i kveld. Sjåføren er sendt til sjukehuset i Lillehammer..

NRK - 09 juni 20 kl. 21:10

MC-fører alvorlig skadd i ulykke

En MC-fører har kjørt i autovernet på E134 i Kongsberg. Føreren er i grøften, og ambulansen er på stedet. Vedkommende fremstår alvorlig skadd, ifølge politiet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

MC-fører til sykehus etter ulykke med bil

En motorsyklist er sendt til sykehus etter en ulykke med en bil på Vestnes i Møre og Romsdal. Tilstanden til MC-føreren er ikke kjent. Føreren skal ha kjørt på en bil som stod stille i 60-sonen bakfra..

P4 - 15 minutter siden

Karaktersnittet i matte øker

Karaktersnittet for eksamen i matematikk for 10.-klassinger gikk opp fra 2017 til 2019. Gjennomsnittskarakteren økte fra 3,4 til 3,6 viser en ny rapport laget av Fafo for Utdanningsdirektoratet.

P4 - 15 minutter siden

Over 200.000 dødsfall i Europa

Over 200.000 mennesker er nå døde som følge av koronaviruset i Europa. Det viser en oversikt nyhetsbyrået AFP har laget.

P4 - 15 minutter siden

Høie ber kommuene stramme opp utestedene

Helseminister Bent Høie ber kommunene stramme opp utestedene. Han er bekymret over at smittevernreglene ikke overholdes. Derfor har Helsedirektoratet i dag sendt ut et brev til kommunene for å skjerpe kontrollen.

P4 - 1 time siden

Flere stoppet på grensen i Finnmark

Politiet i Finnmark har bortvist 11 utenlandske turister på 24 timer. Åpen grense til Finland gjør at turistene bare kjører rett inn i Norge, og de fleste vet ikke om innreiserestriksjonen som følge av koronaviruset. To estere og to franskmenn er i dag stoppet i Finnmark og bortvist fra landet, sier politiet til NRK..

P4 - 45 minutter siden

Politiet har punktert på vei til ulykke

En person er skadet etter at en firhjuling og en personbil har kolidert på Skjervøy i Nord-Troms. Brannbil og ambulanse er på stedet. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent.

P4 - 45 minutter siden

To tog har kollidert i Tsjekkia

To persontog har kollidert i Tsjekkia i ettermiddag. Det melder lokale medier. Alle omstendighetene rundt ulykken er ikke kjent, men ulykken skal ha skjedd ved en stasjon.

P4 - 1 time siden

Kvinne påkjørt av traktor

En kvinne er påkjørt av en traktor i Frosta i Trøndelag. Skadeomfanget er ikke kjent, men hun skal ha vært inn og ut av bevissthet og har smerter forteller politiet. En luftambulanse er på vei..

P4 - 1 time siden

Slo ned blomsterselger i rullestol

En 56 år gammel mann er dømt til 6 måneder i fengsel for å ha banket opp en utenlandsk blomsterselger i rullestol i Bergen i fjor sommer. Mannen er også i Bergen tingrett dømt for å ha uttalt at han håpet at selgeren ble drept, melder Bergensavisen..

P4 - 1 time siden

To til sykehus etter ulykke

To personer er sendt til sykehus etter en trafikkulykke ved Pålsbufjorden i Viken. Skadeomfanget er uvisst, men en kvinne er fraktet med luftambulanse til sykehus, mens mannen som satt i samme bil er fraktet til sykehus i ambulanse. Det var kun én bil involvert i ulykken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt