NRK > Nyheter

Sunday, 16 February, 19:51

NRK - Igår: 03:07

Spanske bønder demonstrerte

Tusenvis av spanske bønder kjørte inn i sentrum av Valencia og andre spanske byer fredag i protest mot lave priser på landbruksvarer. Det har vært en rekke bondedemonstrasjoner i Spania de siste ukene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Valencia, Spania

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Spanske, bønder, demonstrerte
P4 - 12 Feb 20 kl. 05:52

Bønder taper på få måkejobber

En vinter med lite snø fører til at en del bønder taper penger på få måke- og strøjobber. For en del bønder er slike jobber en viktig inntektskilde om vinteren. Bønder forteller til Nationen at de ofte går 700 til 1000 timer i løpet av en sesong, mens det i år kun har vært 250 timer..

Klartale - 20 Nov 19 kl. 10:08

Bønder får angst av ulv

Sauebønder lider oftere av angst og depresjon enn andre bønder. Det viser ny forskning..

NRK - 02 Jan 20 kl. 17:58

Demonstrerte utenfor Y-blokka

Mange demonstrerte torsdag ettermiddag i et siste forsøk på å forhindre rivingen av Y-blokken i regjeringskvartalet. Nå setter de sin siste lit til statsministeren om å endre vedtaket i tolvte time, skriver Aftenposten..

NRK - 22 Dec 19 kl. 17:36

Demonstrerte til støtte for uigurer

Flere hundre demonstrerte i Hongkong, til støtte for den muslimske uigur-minoriteten i Kina. Demonstrantene holdt blant annet opp blå og hvite flagg som symboliserer selvstendighetskampen til Xinjang-provinsen nordvest i Kina..

P4 - 20 Nov 19 kl. 05:54

Mer depresjon blant sauebønder i ulveområder

Sauebønder som bor i ulveområder har større har oftere angst og depresjon enn andre sauebønder. Det sier forsker Alexander Zahl-Thanem ved Ruralis - Institutt for rural- og regionalforskning, som jobber med en rapport om dette. Hovedfunnet er at bønder i kommuner der det har vært vært tap av sau til ulv de siste fem årene, har større risiko for at den psykiske helsen påvirkes negativt, skriver Nationen..

NRK - 08 Dec 19 kl. 14:53

Tror 800.000 demonstrerte

Arrangørene mener 800.000 demonstrerte i Hongkong i en marsj som sammenfalt med at det er et halvt år siden demonstrasjonene startet. Folkemengden var så stor at marsjen stod tidvis stille.

NRK - 24 Oct 19 kl. 04:40

Hundretusenvis demonstrerte

Hundretusenvis av mennesker demonstrerte mot ulikhet i Chile onsdag, til tross for at president Sebastián Piñera har lovet reformer. Blant annet skal to kjøpesentre blitt satt i brann, og et hotell plyndret. Det melder nyhetsbyrået DPA, via NTB..

P4 - 10 Nov 19 kl. 23:04

Demonstrerte mot islamofobi

Flere tusen mennesker demonstrerte i dag i Paris mot islamofobi. Marsjen ble organisert for å vise støtte til muslimer to uker etter at en man med ytre-høyre-sympatier skjøt inn i en moské i byen Bayonne. To eldre menn ble skadet i skyteepisoden..

P4 - 02 Dec 19 kl. 10:31

Demonstrerte før rettssak

Rundt 40 personer demonstrerte utenfor Trondheim tinghus i dag for å støtte reindriftssamer som har gått til sak mot staten. Reineierne mener vedtaket om å bygge 80 vindmøller på Fosen strider med folkerettens urbefolkningsvern. De tapte saken i Inntrøndelag tingrettog nå skal Frostating lagmannsrett behandle saken..

P4 - 29 Dec 19 kl. 11:44

Demonstrerte i finansdistriktet

Over 1000 personer demonstrerte i dag i en park i Hongkongs finansdistrikt. Det skriver nyhetsbyrået Reuters. Det har vært mange og voldelige sammenstøt mellom demonstranter og politi de siste månedene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

40 amerikanarar smitta

40 av amerikanarane på cruiseskipet Diamond Princess er smitta av det nye koronaviruset. Det melder AFP. Dei vert evakuerte frå skipet, men må vere på eit sjukehus i Japan..

NRK - 30 minutter siden

Må innstille avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er innstilte i morgon. Avgangane er innstilte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 30 minutter siden

– Løsningen var ikke bra nok

Charlo Halvorsen, underholdningsredaktør i NRK, innrømmer at back up løsningen under MGP-finalen ikke var bra nok. – Dette var ikke planen vår, det var en kriseløsning, forteller han..

NRK - 45 minutter siden

Ein person knivstukken i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at dei har arrestert to personar ettar at ein person vart knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person i 20-åra skal vere kritisk skada..

NRK - 30 minutter siden

Må kansellere avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er kansellerte i morgon. Avgangane er kansellerte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 45 minutter siden

Fleire knivstukke i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at fleire personar er knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person er kritisk skada, og politiet ber folk om å halde seg unna området..

NRK - 1 time siden

Gult farevarsel for høy vannstand

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for høy vannstand i Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Vannet kan bli 90-115 cm høyere enn normalt fra mandag morgen. Vannstanden er ventet å være på det høyeste omkring klokka 10-12..

NRK - 1 time siden

Norsk selskap bidreg til ISS

Kongsberg Gruppen skal bidra med breibandstilkobling til Den internasjonale romstasjonen (ISS), som vil forbetre kommunikasjonen mellom astronautar og jorda. Det skriv NTB..

NRK - 1 time siden

Norwegian satsar på langdistanse

Fleire flygingar til Nord-Amerika og nye ruter til Asia og Europa skal vere ein del av løysinga på krisa i Norwegian, seier selskapets nye sjef Jacob Schram til TT. Norwegian hadde eit underskot på 1,7 milliardar kroner i 2019..

NRK - 1 time siden

Semje om fangeutveksling i Jemen

Utsendingar frå styresmaktene i Jemen og Houthi-militsen er samde om ein plan for å utveksle fangar, i fylgje FN sin Jemen-utsending. Det skriv NTB. Dei to partane i krigen i Jemen skal etter planen utveksle om lag 16.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt