NRK > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 07:53

NRK - 15 feb. 20 kl. 03:07

Spanske bønder demonstrerte

Tusenvis av spanske bønder kjørte inn i sentrum av Valencia og andre spanske byer fredag i protest mot lave priser på landbruksvarer. Det har vært en rekke bondedemonstrasjoner i Spania de siste ukene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Valencia, Spania

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Spanske, bønder, demonstrerte
P4 - 12 feb. 20 kl. 05:52

Bønder taper på få måkejobber

En vinter med lite snø fører til at en del bønder taper penger på få måke- og strøjobber. For en del bønder er slike jobber en viktig inntektskilde om vinteren. Bønder forteller til Nationen at de ofte går 700 til 1000 timer i løpet av en sesong, mens det i år kun har vært 250 timer..

P4 - 07 juni 20 kl. 12:48

Obos-ansatte som demonstrerte må i karantene

Ansatte i Obos som har deltatt i George Floyd-demonstrasjonene, må i karantene i ti dager. Det opplyser konsernsjefen i boligutvikleren til NRK. Det er smittevernhensyn som gjør at Obos ikke vil ha noen som demonstrerte tilbake på jobb i morgen.

Klartale - 20 nov. 19 kl. 10:08

Bønder får angst av ulv

Sauebønder lider oftere av angst og depresjon enn andre bønder. Det viser ny forskning..

NRK - 07 juni 20 kl. 20:18

10 000 demonstrerte i Brussel

Rundt 10.000 mennesker demonstrerte søndag i sentrum av Brussel mot politivold og rasisme etter drapet på George Floyd i USA. De fleste bar munnbind, men mange sto tett sammen..

NRK - 02 jan. 20 kl. 17:58

Demonstrerte utenfor Y-blokka

Mange demonstrerte torsdag ettermiddag i et siste forsøk på å forhindre rivingen av Y-blokken i regjeringskvartalet. Nå setter de sin siste lit til statsministeren om å endre vedtaket i tolvte time, skriver Aftenposten..

NRK - 22 des. 19 kl. 17:36

Demonstrerte til støtte for uigurer

Flere hundre demonstrerte i Hongkong, til støtte for den muslimske uigur-minoriteten i Kina. Demonstrantene holdt blant annet opp blå og hvite flagg som symboliserer selvstendighetskampen til Xinjang-provinsen nordvest i Kina..

P4 - 20 nov. 19 kl. 05:54

Mer depresjon blant sauebønder i ulveområder

Sauebønder som bor i ulveområder har større har oftere angst og depresjon enn andre sauebønder. Det sier forsker Alexander Zahl-Thanem ved Ruralis - Institutt for rural- og regionalforskning, som jobber med en rapport om dette. Hovedfunnet er at bønder i kommuner der det har vært vært tap av sau til ulv de siste fem årene, har større risiko for at den psykiske helsen påvirkes negativt, skriver Nationen..

NRK - 18 april 20 kl. 22:05

Demonstrerte mot koronatiltak

Hundrevis av mennesker demonstrerte i flere byer i USA lørdag i protest mot koronarestriksjoner som pålegger folk å holde seg hjemme. I Concord i New Hampshire protesterte rundt 400 mennesker mot karantene i en delstat med få påviste smittetilfeller..

NRK - 08 des. 19 kl. 14:53

Tror 800.000 demonstrerte

Arrangørene mener 800.000 demonstrerte i Hongkong i en marsj som sammenfalt med at det er et halvt år siden demonstrasjonene startet. Folkemengden var så stor at marsjen stod tidvis stille.

NRK - 24 okt. 19 kl. 04:40

Hundretusenvis demonstrerte

Hundretusenvis av mennesker demonstrerte mot ulikhet i Chile onsdag, til tross for at president Sebastián Piñera har lovet reformer. Blant annet skal to kjøpesentre blitt satt i brann, og et hotell plyndret. Det melder nyhetsbyrået DPA, via NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Nesten ingen smittet på byen

De fleste som har fått påvist koronasmitte ble smitta hjemme. Nesten ingen ble smitta på byen, bussen eller et annet offentlig sted, skriver Aftenposten. Av de 313 smittede mellom 25.

NRK - 15 minutter siden

Åpner grensen for terror-ofre

New Zealand letter på innreisereglene for å la noen av ofrene etter moskéangrepene i fjor være til stede når gjerningsmannen dømmes, melder NTB. Dommen mot Brenton Tarrant som gjennomførte angrepene mot to moskeer i mars 2019, faller i august..

NRK - 15 minutter siden

Bolsonaro føler seg «veldig bra»

Brasils president Jair Bolsonaro, som har blitt smittet av koronaviruset, sier han føler seg «veldig bra», melder AFP. Han hyller malariamedisinen hydroksyklorokin. Bolsonaro testet posititvt for viruset tirsdag denne uken..

NRK - 30 minutter siden

Søker fortsatt etter savnet stjerne

Over ett døgn etter at hun ble meldt savnet er Glee-skuespiller Naya Rivera fortsatt ikke funnet. Politiet fortsetter søket i dag, skriver VG. Hun og sønnen tilbrakte dagen på en leiebåt på en innsjø utenfor Los Angeles, hvor hun ble meldt savnet..

NRK - 30 minutter siden

Fortsetter søket

Over ett døgn etter at hun ble meldt savnet er skuespilleren Naya Rivera fortsatt ikke funnet. Politiet fortsetter søket i dag, skriver VG. Hun og sønnen tilbrakte dagen på en leiebåt på en innsjø utenfor Los Angeles hvor hun ble meldt savnet..

NRK - 45 minutter siden

Varsler kamp mot nye EU-arbeidsbyrå

Fremskrittspartiets Erlend Wiborg mener Norge må si nei til å bli med i EUs nye arbeidsmarkedsbyrå ELA. – Jeg mener dette er en sak som det er verdt å ta kampen på, sier Wiborg til NTB..

NRK - 1 time siden

Smitterekord i Mexico

Mexico registrerte torsdag 7.280 nye tilfeller av koronasmitte, det høyeste antall på én dag hittil. Dessuten døde 730 mennesker.

NRK - 1 time siden

Hongkong stenger skolene

Alle skolene i Hongkong skal stenges på grunn av et nytt utbrudd av koronasmitte i byen. 42 nye tilfeller er oppdaget, og 34 av dem er smittet i byen, melder avisa South China Morning Post..

NRK - 1 time siden

Flere er avhengig av tyske turister

Mange håper at Tyskland står på lista over land man fritt kan reise til og fra når regjeringa legger frem nye reiseråd fredag klokka 12. Tyskere utgjør tradisjonelt en stor andel av turistene i Norge. Flere bedrifter er avhengig av at de får komme..

NRK - 1 time siden

14 infeksjoner fra badebakterier

14 personer fikk i juni påvist infeksjoner fra bakterier i sjøen. Bakteriene, som i verste fall kan være kjøttetende, skal nå kartlegges, melder NTB. Bakteriene kan infisere åpne sår, og i verste fall kan det ende med blodforgiftning og amputasjon..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt