P4 > Nyheter

Torsdag, 01 Oktober, 09:37

P4 - 26 jan. 20 kl. 18:04

Spania vant håndball-EM

Spania vant EM-finalen i håndball, 22-20 over Kroatia i Stockholm i kveld.
Det ble en svært tett duell der nasjonene byttet på å være i føringen, men til slutt var det spanjolene som holdt hodet kaldest.
Med seieren er nå Spania klare for OL i Tokyo i sommer.
Norge tapte som kjent mot Kroatia, men kapret i går sin første bronsemedalje i EM, da de storspilte og knuste Slovenia 28-20..
Les mer på P4


Les mer om:
EM, Kroatia, Stockholm, Spania, OL, Tokyo, Slovenia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Spania, vant, håndball-EM
P4 - 06 juni 20 kl. 23:05

Nordmenn nektet innreise til Spania

Tolv nordmenn har blitt nektet innreise, etter å ha kommet til Alicante i Spania i dag. SAS har åpnet for flyvninger til Spania for folk med familie, statsborgerskap eller fast bosted i landet. Men turister får ikke lov til å reise inn i Spania før tidligst 1.

P4 - 18 juli 20 kl. 17:10

Smittetallet over 20 i Spania

Nå har smittetallene i Spania passert norske helsemyndigheter kriterium for såkalt grønne land. Ifølge Det europeiske smittevernbyrået har Spania hatt et smittetall på 20,7 per 100.000 innbygger de siste 14 dagene, skriver Aftenposten.

P4 - 25 juli 20 kl. 19:57

Flere land innfører Spania-karantene

Det er nå flere som innfører karantene for borgere som har vært på reise i Spania. Britiske Sunday Times melder at britiske myndigheter snart kommer til å annonsere at de innfører karantene for alle reisende fra Spania, gjeldende fra midnatt. Også regjeringen i Skottland gjeninnfører 14 dager karantene for reisende fra Spania, sier Skottlands førsteminister Nicola Sturgeon.

P4 - 28 juli 20 kl. 22:15

Spania kjemper mot reiserestriksjoner

Spanske myndigheter jobber på spreng mot reiserestriksjonene mange land har innført for reiser til Spania. Økt smitte i enkelte regioner gjør at flere land, blant dem Norge, fraråder reiser til Spania og har krav om karantene. Det lammer turistindustrien, som er svært viktig for Spanias økonomi.

Aftenposten - 29 nov. 19 kl. 07:37

Nå starter håndball-VM: Her er det du trenger å vite om kampene, motstanderne, tipsene og stjernene

OM HÅNDBALL: Norge innleder håndball-VM lørdag mot Cuba. Kampene i gruppespillet fører til en TV-utfordring..

NRK - 08 des. 19 kl. 13:58

Norge vant over Danmark i håndball

Norge vant 22 -19 over Danmark i håndball-VM i Japan. Dette var Norges første kamp i hovedrunden, neste motstander er Sør-Korea som Norge spiller mot i morgen..

P4 - 23 mars 20 kl. 12:10

Flere nye døde i Spania

Det er registrert 462 nye koronarelaterte dødsfall i Spania det siste døgnet. 2.182 personer er nå døde etter å ha blitt smittet, opplyser det spanske helsedepartementet.

NRK - 27 mars 20 kl. 11:49

769 døde på 24 timar i Spania

769 personar har døydd som følge av koronaviruset i Spania på 24 timar, melder AFP. Dermed har til 4858 døydd av viruset i Spania. Spania passerte onsdag Kina i tal på døde..

NRK - 29 mars 20 kl. 11:58

Over 800 døde på én dag i Spania

Spania registrerte søndag 838 døde av koronaviruset i løpet av de siste 24 timene. Dødstallet søndag er det høyeste på ett døgn siden koronakrisen brøt ut i Spania. Spania har godt over 70.

P4 - 10 april 20 kl. 12:52

605 nye dødsfall i Spania

Antallet nye koronadødsfall i Spania går ned for andre dag på rad. Det er registrert 605 døde det siste døgnet i Spania, i går var tallet 683, opplyser spanske myndigheter. Over 15.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Korona har ikke endret drikkevaner

Koronapandemien ser ikke ut til å ha endret nordmenns drikkevaner nevneverdig. Flere har uttrykt bekymring for at mange ville la seg friste av mer alkohol, blant annet fordi flere har vært mye mer hjemme enn vanlig. Men nye tall fra Statistisk sentralbyrå viser at det ikke har skjedd, forteller seniorrådgiver Elin Skretting-Lunde..

P4 - 45 minutter siden

Tror på vaksine om tre måneder

Espen Nakstad tror en vaksine vil være på plass om rundt tre måneder. Flere titall legemiddelselskaper verden over jobber akkurat nå på spreng med å utvikle en koronavaksine, og flere er i den siste fasen. Spørsmålet er når en vaksine blir godkjent til bruk.

P4 - 1 time siden

Froventer mer smitte

Seks av ti forventer økt smitte i Norge. Det viser den nyeste undersøkelsen fra Norsk koronamonitor fra Opinion, der 64.000 nordmenn er spurt.

P4 - 1 time siden

Problemer i togtrafikken

Det er store problemer i togtrafikken med forsinkelser og innstillinger . Alle tog som skal vestover står stille på Oslo S. Det er igjen signalanlegget som skaper problemer, sier Kommunikasjonsleder Dag Svinsås i Bane Nor..

P4 - 2 timer siden

- Putin sto bak forgiftningen

Den russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj mener det må ha vært president Vladimir Putin som sto bak forgiftningen av ham. - Jeg har ingen annen forklaring på hva som skjedde, sier han til den tyske avisen Der Spiegel. Navalnyj ble ifølge tyske myndigheter utsatt for nervegiften novitsjok i august og ble fløyet til Tyskland for behandling..

P4 - 2 timer siden

Busstreiken er over

Busstreiken er over. Partene kom til enighet klokken sju i dag tidlig, bekrefter Yrkestrafikkforbundet..

P4 - 2 timer siden

- Kommunene må gjøre mer for de eldre isolerte

Røde Kors vil at kommunene skal legge bedre til rette for at eldre kan få besøk under koronapandemien. En ny undersøkelse Opinion har gjort for dem viser at 55 prosent av befolkningen er bekymret for at de eldre i familien er blitt mer ensomme som følge av koronasituasjonen. Rådgiver Anne Lise Flor mener kommunen må ta et større ansvar..

P4 - 2 timer siden

Utsatt overvåking av dyr

Den varslede overvåkingen av landets slakterier er satt på vent. For å sikre dyrevelferden skulle det innføres kamera og overvåking, det var grepet fra landbruksminister Olaug Bollestad, etter at det i fjor kom rystende avsløringer om tilstanden innen norsk svineindustri. Men dette er ikke på plass, skriver Nationen.

P4 - 23 timer siden

Ytterligere en person smittet ved Stavanger Universitetssykehus

Ytterligere en ansatt ved Stavanger universitetssykehus har fått påvist koronaviruset. En ansatt ved Kvinne- og barneklinikken har testet positivt. Til sammen er nå sju ansatte satt i karantene.

P4 - 4 timer siden

Antallet som smittes igjen øker

Antall personer som har blitt koronasmittet to ganger øker. Så langt er det bekreftet at minst 20 personer på verdensbasis har blitt smittet igjen - og noen av dem ble sykere den andre gangen. I gjennomsnitt har det gått 71 dager mellom første og andre påviste infeksjon.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt