P4 > Nyheter

Thursday, 20 February, 18:13

P4 - 26 Jan 20 kl. 18:04

Spania vant håndball-EM

Spania vant EM-finalen i håndball, 22-20 over Kroatia i Stockholm i kveld.
Det ble en svært tett duell der nasjonene byttet på å være i føringen, men til slutt var det spanjolene som holdt hodet kaldest.
Med seieren er nå Spania klare for OL i Tokyo i sommer.
Norge tapte som kjent mot Kroatia, men kapret i går sin første bronsemedalje i EM, da de storspilte og knuste Slovenia 28-20..
Les mer på P4


Les mer om:
EM, Kroatia, Stockholm, Spania, OL, Tokyo, Slovenia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Spania, vant, håndball-EM
NRK - 08 Dec 19 kl. 13:58

Norge vant over Danmark i håndball

Norge vant 22 -19 over Danmark i håndball-VM i Japan. Dette var Norges første kamp i hovedrunden, neste motstander er Sør-Korea som Norge spiller mot i morgen..

P4 - 22 Jan 20 kl. 19:37

Norge vant gruppa

Norge ble gruppevinner etter å ha slått Slovenia 33-30 i håndball-EM i Malmø i kveld. Begge lagene var før kampen allerede klare for semifinale, vinneren av kampen vant dermed også gruppa. Nå møter de norske håndballgutta Kroatia i semifinalen på fredag og unngikk dermed marerittmotstander Spania som Norge ikke har slått på 18 kamper..

Aftenposten - 08 Dec 19 kl. 12:25

Håndball-VM direkte: Norge vant høydramatisk naboduell

Følg kampen mellom Norge og Danmark i håndball-VM fra kl. 12.30..

Aftenposten - 08 Dec 19 kl. 12:15

Håndball-VM direkte: Norge vant høydramatisk naboduell

Følg kampen mellom Norge og Danmark i håndball-VM fra kl. 12.30..

Klartale - 12 Dec 19 kl. 10:17

Spiller semifinale mot Spania

Norge nærmer seg VM-medalje i håndball. Fredag spiller Norge mot Spania i semifinalen..

Aftenposten - 15 Dec 19 kl. 14:04

Nederland tok sitt første VM-gull i finaledrama mot Spania

Nederland er verdensmester i kvinnehåndball for første gang etter 30-29 over Spania i finalen. Avgjørelsen falt noen sekunder før slutt..

P4 - 14 Jan 20 kl. 22:05

Norge videre i håndball-EM

Norge fortsatte det gode spillet i Håndball-EM og vant i kveld 34 -28 over Portugal i Trondheim Arena. Dermed er Norge gruppevinnere og tar med seg to poeng, og har dermed det beste utgangspunktet når hovedrunden starter i Malmö..

Aftenposten - 11 Jan 20 kl. 19:55

Island sjokkerte gullfavoritt Danmark i håndball-EM

Island slo til med en sensasjonell seier over gullfavoritt Danmark i håndball-EM lørdag. Islendingene vant 31-30..

Aftenposten - 13 Dec 19 kl. 12:00

Håndball-VM direkte: Norges finaledrøm brister

Følg Norge-Spania her fra 12.30..

Aftenposten - 19 Dec 19 kl. 13:54

Kristiansand vant sin fjerde ettmålsseier

Da Kristiansand Topphåndball onsdag vant nok en knepen seier, var det målvakt Svenn-Erik Medhus som ble avgjørende..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Bekreftet omkommet på Svalbard

To tyske statsborgere er nå bekreftet omkommet i et snøskred på Fridtjofbreen på Svalbard i dag. De to ble tatt av skredet da de var på snøscootertur sammen med fem andre i regi av en russisk turoperatør, opplyser sysselmannen. Fridtjovbreen ligger ved den russiske gruvebyen Barentsburg..

P4 - 45 minutter siden

Sundby bryter Ski Tour

Martin Johnsrud Johnsrud bryter Ski Tour. Han har fått trøbbel med ryggen igjen, og kan derfor ikke fullføre touren, opplyser Norges Skiforbund. Sundby ble nummer 20 på dagens etappe over 34 kilometer fri teknikk, nesten to minutter bak vinneren Aleksandr Bolsjunov..

P4 - 30 minutter siden

Drapssiktede menn fengslet

De to mennene som er siktet etter at en 17 år gammel jente ble funnet død i en leilighet i Tromsø, er varetektsfengslet i en uke i full isolasjon. Ifølge siktelsen hensatte mennene 17-åringen i hjelpeløs tilstand, slik at hun senere døde. Begge mennene, som er i 20-årene, nekter straffskyld.

P4 - 1 time siden

Stor redningsaksjon pågår

Lavinehunder, snøscootere og helikopter deltar i søket etter de to personene som ble meldt savnet på Svalbard i ettermiddag. I følge Dagbladet har de to blitt tatt av et skred og ligger under snøen, men dette er ikke bekreftet av Sysselmannen. Det er så dårlig vær i området at det skaper problemer for helikoptrene..

P4 - 1 time siden

Flere katter smittet med salmonella

Flere katter på Østlandet er smittet med salmonella. Matilsynet opplyser at to katter på Ringerike er bekreftet smittet, mens flere dyreklinikker melder om et økende antall katter med symptomer på salmonella. Salmonella er en alvorlig sykdom som kan smitte til mennesker og andre dyr..

P4 - 1 time siden

Ber flere studenter dra på utveksling

Høyere utdanningsminister Henrik Asheim vil at det legges bedre til rette for at studenter skal dra på utveksling. Nye tall fra Kunnskapsdepartementet viser at 7680 studenter hadde et utvekslingsopphold i utlandet i fjor. 385 flere enn året før.

P4 - 1 time siden

Rekordmange oppdrettslaks døde

52,8 millioner oppdrettslaks døde i fjor, og det er rekordmange. Det kommer fram i en ny rapport fra Veterinærinstituttet. De slår fast at helsetilstanden for oppdrettsfisk er alvorlig, men stabil.

P4 - 1 time siden

Sender jetfly til Svalbard

Et jetfly med helsepersonell og nødvendig medisinsk ustyr er på vei til Longyearbyen på Svalbard etter at to personer i dag ble meldt savnet. De to var på tur med et russisk reiseselskap da de ble meldt savnet fra Fridtjovbreen, men det er ikke kjent om de har blitt tatt av et ras, eller hva som har skjedd..

P4 - 2 timer siden

Ber om to ukers varetekt etter dødsfall

Politiet ber om to ukers varetekt for de to mennene i 20-årene som er siktet etter at en 17 år gammel jente ble funnet død i Tromsø sent tirsdag kveld. Det melder NRK. Mennene er siktet for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand.

P4 - 3 timer siden

Savnet etter ras

To personer er savnet etter at det har gått et ras på en bre sør for Barentsburg på Svalbard rundt klokken 15 i dag. Det bekrefet Sysselmannen på Svalbard til VG. Det er ikke kjent hvor stor raset er.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt