NRK > Nyheter

Thursday, 14 November, 00:10

NRK - 15 Oct 19 kl. 23:46

Spania fordømmer vold

De spanske myndighetene fordømmer volden i Barcelona, og andre byer i regionen. Det skriver myndighetene i en pressemelding, ifølge Reuters. De skriver videre at de nå jobber for å garantere innbyggernes sikkerhet i Catalonia..
Les mer på NRK


Les mer om:
Barcelona, Reuters, Catalonia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Spania, fordømmer, vold
NRK - 02 Jul 19 kl. 07:45

Fordømmer vold i Hongkong

I Hongkong fordømmer den politiske lederen Carrie Lam bruken av vold da demonstrantene i går tok seg inn i byens lovgivende forsamling. Hundrevis av demonstranter tok seg inn og ramponerte bygningen. Demonstrantene krever at Lam går av..

NRK - 03 Sep 19 kl. 17:53

Fordømmer vold mot fremmede

Den sørafrikanske presidenten Cyril Ramaphosa fordømmer volden mot fremmede i Sør-Afrika. Det har vært flere episoder hvor utlendinger har blitt rammet av vold flere steder landet..

NRK - 08 Oct 19 kl. 00:28

Fordømmer vold mot demonstranter

Iraks president Barham Saleh fordømmer volden under protester den siste tiden og ber nasjonalforsamlingen ta demonstrantenes krav på alvor. I en TV-sendt tale mandag ba han om at opptrappingen måtte stanse.

NRK - 25 Sep 19 kl. 03:58

Fordømmer behandlingen av uigurer

Over 30 land, blant dem USA, fordømmer Kinas behandling av muslimske uigurer og andre muslimer i landet. Tirsdagens fordømmelse fant sted på sidelinjen av FNs hovedforsamling i New York, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 22 Oct 19 kl. 14:05

Kina hardt ut mot Hongkong-opptøyer

Kinas utenriksminister Wang Yi fordømmer opptøyene i Hongkong og sier det er snakk om ren og skjær vold. Dette er den første direkte fordømmelsen fra en kinesisk tjenestemann siden protestene startet for fem måneder siden..

NRK - 10 Aug 19 kl. 20:50

FN fordømmer bilbombeangrep

FNs generalsekretær António Guterres fordømmer bilbombeangrepet som tok livet av to FN-ansatte i byen Benghazi i Libya lørdag, skriver Reuters. Han ber de krigende partene respektere våpenhvilen under høytiden id al-ahda..

NRK - 29 Jul 19 kl. 18:34

Fordømmer drap på urfolksleder

FNs menneskerettssjef Michelle Bachelet fordømmer drapet på en urfolksleder i Amazonas, skriver Reuters. Hun ber samtidig den brasilianske regjeringen om å revurdere forslaget om å åpne for at mer av regnskogen hugges til fordel for gruvedrift..

Aftenposten - 29 Jul 19 kl. 23:08

FN fordømmer drap på brasiliansk urfolksleder

FNs menneskerettssjef Michelle Bachelet fordømmer drapet på en urbefolkningsleder i Amazonas og knytter det til president Jair Bolsonaros gruvedriftspolitikk..

Aftenposten - I førrgår: 05:19

Latinamerikanske presidenter fordømmer «statskupp» i Bolivia

Presidentene i Venezuela, Argentina og Nicaragua fordømmer det de kaller et statskupp i Bolivia..

NRK - 29 Jul 19 kl. 10:45

Fordømmer protestbevegelsen

Kinesiske myndigheter fordømmer protestbevegelsen i Hongkong og kaller demonstrasjonene splittende og forstyrrende for befolkningen. Talskvinnen Xu Luying appellerte til folk på alle nivåer i Hongkongs samfunn om å protestere mot volden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Ikke livstruende skadet

En mann som onsdag kveld skal ha blitt utsatt for vold i området Kværnerdalen/Svartdalsparken i Oslo er ikke livstruende skadd. Mannen er kjørt til sykehus, melder Oslo-politiet. Ingen er så langt pågrepet i saken..

NRK - 2 timer siden

En person utsatt for vold i Oslo

En person ble i kveld utsatt for vold i Oslo, muligens med et stikkvåpen. Dette skjedde i området Kværnerdalen/Svartdalsparken, og vedkommende er kjørt til legevakta. Politiet opplyser at de søker etter tre unge menn, cirka 15 år og mørke i huden.

NRK - 3 timer siden

Trump og Erdogan snakkar:

NRK - 3 timer siden

Oslo får ny vassforsyning i 2028

Bystyret vedtok onsdag at Holsfjorden i Lier blir Oslos reservevassforsyning. Løysinga skal erstatte Maridalsvatnet som vasskjelde i krisetilfelle. Mattilsynet ville gi kommunen éin million kroner i dagbøter frå 21.

NRK - 3 timer siden

Containerskip blir slept vekk

Containerskipet Concordia som gjekk på grunne på Laupsneset i Vartdalsfjorden, blir no slept vekk av slepebåten Polar Rex. Det skal ikkje vere alvorlege skadar på skipet..

NRK - 4 timer siden

Sletta milliardar Facebook-kontoar

Det sosiale mediumet Facebook har sletta 5,4 milliardar falske kontoar hittil i år. Mange av dei blei sletta rett etter dei blei oppretta..

NRK - 4 timer siden

Storkontroll viste flere lovbrudd

En storkontroll på 20 fiskebruk i Lofoten og Vesterålen avdekket flere brudd på arbeidstidsbestemmelser og sosial dumping. På 19 av de kontrollerte bedriftene ble det avdekket brudd. – Det er kriminell virksomhet, sier forbundsleder..

NRK - 4 timer siden

Morales vil tilbake til Bolivia

Den avgåtte bolivianske presidenten Evo Morales seier han er klar til å reise tilbake til landet. Han oppheld seg i eksil i Mexico no. Han seier han kan vende tilbake til Bolivia for å roe ned situasjonen i landet..

NRK - 4 timer siden

Drapssiktet jobbet innenfor helse

Mannen som nå er siktet for knivdrapet i Kinogarasjen på Bragernes jobbet inntil nylig i Øvre Eikers helsetjeneste. Det kan kommunalsjefen for tjenesten bekrefte overfor Drammens Tidende. Det til tross for at han er tidligere straffedømt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt