NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 07:56

NRK - 15 Oct 19 kl. 23:46

Spania fordømmer vold

De spanske myndighetene fordømmer volden i Barcelona, og andre byer i regionen. Det skriver myndighetene i en pressemelding, ifølge Reuters. De skriver videre at de nå jobber for å garantere innbyggernes sikkerhet i Catalonia..
Les mer på NRK


Les mer om:
Barcelona, Reuters, Catalonia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Spania, fordømmer, vold
NRK - 02 Jul 19 kl. 07:45

Fordømmer vold i Hongkong

I Hongkong fordømmer den politiske lederen Carrie Lam bruken av vold da demonstrantene i går tok seg inn i byens lovgivende forsamling. Hundrevis av demonstranter tok seg inn og ramponerte bygningen. Demonstrantene krever at Lam går av..

NRK - 03 Sep 19 kl. 17:53

Fordømmer vold mot fremmede

Den sørafrikanske presidenten Cyril Ramaphosa fordømmer volden mot fremmede i Sør-Afrika. Det har vært flere episoder hvor utlendinger har blitt rammet av vold flere steder landet..

NRK - 08 Oct 19 kl. 00:28

Fordømmer vold mot demonstranter

Iraks president Barham Saleh fordømmer volden under protester den siste tiden og ber nasjonalforsamlingen ta demonstrantenes krav på alvor. I en TV-sendt tale mandag ba han om at opptrappingen måtte stanse.

NRK - 20 Feb 20 kl. 16:48

Macron fordømmer angrep i Idlib

Den franske presidenten seier han fordømmer dei syriske regjeringsstyrkane sin offensiv mot Idlib. Emmanuel Macron seier at det som skjer no er eit av dei verste humanitære dramaa, og fordømmer angrepet fordi ogsp sivile blir ramma..

NRK - 25 Sep 19 kl. 03:58

Fordømmer behandlingen av uigurer

Over 30 land, blant dem USA, fordømmer Kinas behandling av muslimske uigurer og andre muslimer i landet. Tirsdagens fordømmelse fant sted på sidelinjen av FNs hovedforsamling i New York, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 22 Oct 19 kl. 14:05

Kina hardt ut mot Hongkong-opptøyer

Kinas utenriksminister Wang Yi fordømmer opptøyene i Hongkong og sier det er snakk om ren og skjær vold. Dette er den første direkte fordømmelsen fra en kinesisk tjenestemann siden protestene startet for fem måneder siden..

Dagbladet - 27 Feb 20 kl. 04:40

Fordømmer «karneval-hyllest»

Et karnevalinnslag om Holocaust vekker harme i Spania. - Avskyelig, skriver Israels ambassade..

NRK - 28 Dec 19 kl. 04:52

Fordømmer menneskerettighetsbrudd

FNs hovedforsamling godkjente fredag en resolusjon som fordømmer brudd på menneskerettighetene til Myanmars rohingya-muslimer og andre minoriteter. Resolusjonen ble vedtatt med 134 stemmer mot 9. 28 medlemmer unnlot å stemme..

NRK - 10 Aug 19 kl. 20:50

FN fordømmer bilbombeangrep

FNs generalsekretær António Guterres fordømmer bilbombeangrepet som tok livet av to FN-ansatte i byen Benghazi i Libya lørdag, skriver Reuters. Han ber de krigende partene respektere våpenhvilen under høytiden id al-ahda..

NRK - 22 Apr 20 kl. 14:13

Fordømmer henrettelse i Iran

FNs høykommissær for menneskerettigheter og Norge fordømmer Irans henrettelse av en 21-åring som var dømt til døden for et knivdrap han begikk som mindreårig..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Opposisjonspolitiker bortført

Den hviterussiske opposisjonspolitikeren Mikola Statkevitj ble pågrepet og ført vekk av sivilkledde personer, søndag ettermiddag, melder Interfax. Bortføringen skjer tre måneder før presidentvalget i landet, og kona har anmeldt saken som kidnapping..

NRK - 45 minutter siden

Kvinne knivstukket på Hønefoss

En kvinne i 20-årene ble natt til mandag knivstukket av en annen kvinne i en privatbolig på Hønefoss. Det skriver Sør-øst politidistrikt på Twitter. De sier at den skadde kvinnen ble kjørt til legevakten med et forholdsvis alvorlig kutt i armen..

NRK - 1 time siden

Datteren til borgermester pågrepet

Chiara de Blasio, dattera til New York-ordfører Bill de Blasio, var én av flere som ble pågrepet under en demonstrasjon i New York søndag. Hun ble pågrepet nær krysset 12th Street og Broadway sammen med om lag hundre andre..

NRK - 2 timer siden

Moskva letter på restriksjonene

Restriksjonen i den russiske hovedstaden Moskva lempes mandag. President Vladimir Putin kunngjorde nylig at epidemien i landet har passert toppen. Det betyr at kjøpesentre og parker åpner etter å ha vært stengt siden 30.

NRK - 1 time siden

Russ skadd i slåsskamp i Sandefjord

En russ er kjørt til akuttmottaket og en annen til legevakt etter en slåsskamp på Fokserød i Sandefjord natt til mandag, melder Sør-Øst politidistrikt. Hendelsesforløpet er ukjent, ifølge politiet. De jobber med å finne ut hva som har skjedd..

NRK - 2 timer siden

Mann til sykehus etter brann

En mann i 60-årene er fløyet til sykehus etter at det oppsto kraftig røykutvikling i en enebolig i Hønefoss natt til mandag. Politiet fikk melding om brannen klokka 04.08.

NRK - 2 timer siden

Branner og tåregass i Washington

Politiet har skutt tåregass mot demonstranter som har samlet seg utenfor Det hvite hus i Washington. Det meldes også flere branner i området. Det er sjette kveld på rad med landsdekkende protester..

NRK - 2 timer siden

Trump ble sendt til bomberommet

President Donald Trump ble ført til en underjordisk bunker, da hundrevis av demonstranter samlet seg utenfor Det hvite hus fredag. Hendelsen førte til at Det hvite hus ble satt i høyeste alarmberedskap. Det har ikke skjedd siden 11.

NRK - 3 timer siden

3 nye koronatilfeller i Norge

Det var ved midnatt registrert 8.440 koronasmittede i Norge, i følge tall fra Folkehelseinstituttet. Det er en økning på tre tilfeller siste døgn.

NRK - 3 timer siden

Over 4000 arrestert i USA

I USA er minst 4100 personer arrestert i demonstrasjonene opptøyene som fulgte etter at afroamerikaneren George Floyd døde etter en arrestasjon. Det viser en opptelling nyhetsbyrået AP har gjort..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt