P4 > Nyheter

Sunday, 07 June, 01:30

P4 - 23 May 20 kl. 17:32

Spania erklærer ti dagers landesorg

Spania erklærer nå ti dagers landesorg for de som er døde som følge av koronaviruset.
Over 28.600 personer har mistet livet i pandemien i landet, som er et av de hardets rammede landenen i verden.
Dette er det lengste landesorgen i Spanias historie uttalte statsministeren i ettermiddag..
Les mer på P4


Les mer om:
Spanias

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Spania, erklærerti , dagers, landesorg
NRK - 23 May 20 kl. 17:26

Ti dagers landesorg i Spania

Spanske myndigheter erklærer ti dagers landesorg for pandemiens ofre. Over 28.600 personer har mistet livet i landet, som er blant de hardest rammede i verden.

NRK - 26 May 20 kl. 14:11

Spania erklærer landesorg

Spania erklærer ti dagers sørgeperiode fra onsdag av, for å minnes ofrene av koronapandemien. Nær 30.000 mennesker er bekreftet døde i landet, som er ett av de verst rammede av pandemien..

VG - 26 May 20 kl. 14:00

Spania innleder ti dagers landesorg

Ofrene for coronaviruset i Spania skal hedres med en ti dagers landesorg – den lengste i landets historie..

P4 - 14 Mar 20 kl. 21:53

Spania har erklært krisetilstand

Spania har nå i kveld erklært krisetilstand. Dermed gjør de som Italia og nærmest stenger ned hele landet. De neste 15 dagene er folk bedt om å holde seg hjemme, og folk får kun gå ut for å jobbe og handle mat.

P4 - 17 Mar 20 kl. 11:56

Nesten 500 døde i Spania

491 personer er bå døde av koronaviruset i Spania. Det er nesten 160 nye registrerte dødsfall siden i går. 11.

NRK - 23 May 20 kl. 20:31

Taliban erklærer kort våpenhvile

Taliban i Afghanistan erklærer tre dagers våpenhvile i anledning høytiden id fra søndag av. Dette skjer etter flere dødelige angrep på afghanske styrker de siste månedene..

NRK - 03 Mar 20 kl. 17:22

Poeten Ernesto Cardenal er død

Den nicaraguanske poeten og tidligere kulturministeren Ernesto Cardenal er død, 95 år gammel. Tre dagers landesorg er utlyst i Nicaragua..

NRK - 28 Mar 20 kl. 19:21

Spania innfører karantene

Statsminister Pedro Sanchez i Spania erklærte laurdag at alle ikkje-essensielle arbeidstakarar må halde seg heime i to veker for å hindre spreiing av koronaviruset. Tiltaket gjeld fram til 9. april, melder Reuters..

NRK - I førrgår: 12:53

Spania gjenåpner grensene

Spania, som er svært hardt rammet av koronapandemien, gjenåpner grensene mot nabolandene Frankrike og Portugal 22. juni. Det opplyste landets turistminister Reyes Maroto torsdag.

P4 - I førrgår: 13:23

Spania åpner grensene

Spania gjenåpner grensene sine mot nabolandene Frankrike og Portugal fra 22. juni. Det opplyser landets turistminister i dag.

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Ikke smitte i Premier League

Heller ikke i den siste runden med koronatester av spillerne i Premier League, er det noen som har testet positivt. 1.195 spillere og ansatte ble testet torsdag og fredag.

P4 - 2 timer siden

- Skrevet feil norsk med vilje

- Trusselbrevet i Lørenskog-saken er skrevet feil norsk med vilje. Det tror den danske trusselbrevforskeren Tanya Karoli Christensen. Brevet, som ble funnet i boligen etter at Anne Elisabeth Hagen forsvant, er skrevet på gebrokkent norsk.

P4 - 2 timer siden

Nordmenn nektet innreise til Spania

Tolv nordmenn har blitt nektet innreise, etter å ha kommet til Alicante i Spania i dag. SAS har åpnet for flyvninger til Spania for folk med familie, statsborgerskap eller fast bosted i landet. Men turister får ikke lov til å reise inn i Spania før tidligst 1.

P4 - 2 timer siden

Mener Tegnell må gå

I Sverige mener lederen for Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, at statsepidemiolog Anders Tegnell må gå av. Åkesson mener at den svenske koronastrategien er basert på løst forankrede antakelser og har mislyktes. Tegnell selv har erkjent at Sverige burde gjort mer for å bremse koronasmitten fra starten av utbruddet..

P4 - 2 timer siden

Vil ha penger til kreftpasienter

- Kreftpasienter som har ventet på behandling bør få øremerkede midler i statsbudsjettet for neste år. Det mener Frps Sylvi Listhaug. Aftenposten skrev denne uken at 320.

P4 - 2 timer siden

Dyrere jordbær

Koronakrisen gjør at det blir færre jordbør i butikkene i sommer, og bærene blir dyrere. På grunn av reiserestriksjoner har det vært vanskelig for mange bøndet å få tak i nok arbeidskraft. Fylkesleder i Oppland bondelag, Kristina Hegeg, sier til NRK at flere bønder har redusert produksjonen, og at det også har blitt dyrere og mer tungvint å produsere og høste jordbærene..

P4 - 2 timer siden

Stukket i Oslo

En perosn skal være stukket med en skarp gjenstand i Storgata i Oslo nå i kveld. Den skadde er kjørt til sykehus og tilstanden er ukjent. Politiet søker etter gjenringspersonen..

P4 - 3 timer siden

Sundby får ikke hjelp på Olympiatoppen

Langrennsløper Martin Johnsrud Sundby får ikke lenger hjelp på Olympiatoppen. 35-åringen er vraket fra landslaget, men var innstilt til et såkalt A-stipend på Olympiatoppen av Skiforbundet. Men dette har han nå fått avslag på, og dermed mister han tilgang til viktig fagpersonell frem mot VM til vinteren, melder NRK..

P4 - 3 timer siden

Demonstrasjoner i Brasil

Også i Brasil har det vært mange demonstrasjoner mot rasisme og politivold de siste dagene. Og tall fra Brasil viser at mørkhudede er i stort flertall blant dem som blir drept av politiet. Ifølge en rapport fra delstaten Rio er hele 78 prosent av de drepte mørke i huden, mens befolkningen utgjør 54 prosent av delstatens innbyggere, melder NRK.

P4 - 3 timer siden

Demonstranter ved Det hvite hus

Demonstranter samler seg nå i kveld, norsk tid, foran Det hvite hus i Washington D.C. Der har det vært demonstrasjoner mot politivold og rasisme i åtte dager, og ifølge Washington Post er dagens demonstrasjon ventet å bli den største.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt