NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 02:12

NRK - 23 May 20 kl. 14:40

Spania åpner for utlendinger i juli

I Spania sier statsministeren at landet åpner for utenlandske turister fra juli..
Les mer på NRK


Les mer om:
Spania

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Spania, åpner, for, utlendingeri , juli
Aftenposten - 03 Apr 20 kl. 06:02

Dansk hastelov åpner for å sende hjem koronakriminelle utlendinger

Danmark vedtok torsdag en ny hastelov som gir dem rett til å sende utlendinger ut av landet om de begår kriminelle handlinger knyttet til koronaviruset..

NRK - 25 May 20 kl. 14:51

Spania opphever karantene 1.juli

Spanias turistminister Reyes Maroto opplyser at utlendinger kan bestille ferie i landet fra juli siden karanteneperioden trolig fjernes innen da.For øyeblikket må personer som ankommer Spania, oppholde seg i karantene. Det vil endres 1.

NRK - 31 Mar 20 kl. 07:08

Indonesia stenger for utlendinger

Indonesiske myndigheter opplyser tirsdag at landet blir stengt for utlendinger som kommer til eller reiser via landet, melder Reuters. Formålet er å stanse sprending av koronaviruset. Utlendinger med oppholdstillatelse får likevel komme inn i landet..

VG - 24 May 20 kl. 14:34

Hjelper ikke nordmenn at Spania åpner for turister i juli

Selv om Spania gir grønt lys for turistenes retur i juli blir det neppe kø ut av Norge før etter 20. august..

NRK - 08 May 20 kl. 21:56

Madrid og Barcelona åpner ikke ennå

I Spania holder man på med en gradvis åpning av samfunnet, men det gjelder ikke Madrid og Spania, ifølge den spanske regjeringen. Grunnen er at myndighetene mener situasjonen i byene fremdeles er så alvorlig at forbudene må ivaretas der..

NRK - 18 Mar 20 kl. 06:21

Taiwan nekter utlendinger innreise

Taiwan skal en tid framover avvise alle utlendinger som ønsker å komme til øya, varsler helseminister Chen Shih-chung. Forbudet trer i kraft ved midnatt natt til torsdag og gjelder ikke taiwanske statsborgere eller utlendinger med fast bopel..

P4 - 10 timer siden

Vil utvise kriminell utlendinger

Regjeringen vil nå ha større muligheter til å utvise utlendinger med oppholdstillatelse som begår kriminalitet i Norge. Endringene i utvisningsreglene trer i kraft fra mandag. Blant annet blir det nå mulig å utvise utlendinger med midlertidig oppholdstillatelse som straffes for alvorlige overtredelser av vegtrafikkloven..

NRK - 15 Mar 20 kl. 11:12

Bortviser utlendinger

Regjeringen har vedtatt å bortvise utlendinger uten oppholdstillatelse av hensyn til folkehelsen, melder NTB.

NRK - 29 Mar 20 kl. 11:58

Over 800 døde på én dag i Spania

Spania registrerte søndag 838 døde av koronaviruset i løpet av de siste 24 timene. Dødstallet søndag er det høyeste på ett døgn siden koronakrisen brøt ut i Spania. Spania har godt over 70.

NRK - 27 Mar 20 kl. 11:49

769 døde på 24 timar i Spania

769 personar har døydd som følge av koronaviruset i Spania på 24 timar, melder AFP. Dermed har til 4858 døydd av viruset i Spania. Spania passerte onsdag Kina i tal på døde..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann funnet død i Rauma

En eldre mann ble natt til lørdag funnet død etter en leteaksjon i Rauma i Møre og Romsdal. Politiet antar det er snakk om en ulykke. Politiet meldte om leteaksjonen omtrent en halvtime over midnatt.

NRK - 1 time siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 60-årene er bekreftet omkommet etter MC-ulykke i Skien fredag kveld. – Hendelsesforløpet er ukjent. Åstedet blir undersøkt av kriminalteknikere og ulykkesgruppa til Vegvesenet.

NRK - 2 timer siden

Ny video av Floyds-pågripelsen

En ny video delt på sosiale medier, viser pågripelsen av avdøde George Floyd fra en annen vinkel, der tre politimenn deltar. Videoen som hittil har vært delt, viser hvordan en politimann presser kneet sitt mot halsen til Floyd..

NRK - 3 timer siden

Trump snakket med avdødes familie

USAs president Donald Trump opplyser fredag kveld at han har snakket med familien til George Floyd, mannen som døde under en arrestasjon i Minneapolis. Trump sier også at man må forhindre at det blir anarki i byen, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 3 timer siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis har besluttet å innføre portforbud i byen, etter tre dager med opprør og kraftige demonstrasjoner. Det kunngjorde ordfører Jacob Frey fredag ettermiddag, ifølge CBS Minnesota. Portforbudet trer i kraft klokka 20 lokal tid..

NRK - 3 timer siden

Klasser i karantene etter smitte

Et tjuetalls elever på Kurland barneskole i Sarpsborg må i karantene etter at en lærer testet positivt på korona, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Også i Sula på Sunnmøre er to skolegrupper og en barnehageavdeling i karantene, melder Sunnmørsposten..

NRK - 4 timer siden

Ønsker ikke barnehospice

Det er full strid om Norge skal satse på barnehospice – der alvorlig syke barn kan komme med sine familier. Mens foreningen for barnepalliasjon har kjempet for hospice i en årrekke, fraråder nå flere medisinske miljøer dette..

NRK - 4 timer siden

Avslutter særbehandling av Hongkong

President Donald Trump har gitt beskjed til sin administrasjon om å avvikle særbehandlingen av Hongkong, som byen har fått på grunn av sin spesielle status. Det skjer etter at Kina vedtok en ny sikkerhetslov for Hongkong..

NRK - 5 timer siden

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..

NRK - 5 timer siden

Bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt