NRK > Nyheter

Onsdag, 02 Desember, 23:04

NRK - 01 aug. 20 kl. 15:07

SpaceX NASA: Avreiseseremoni på ISS

.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
NASA, ISS

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SpaceX, NASA, Avreiseseremoni, ISS
P4 - 30 mai 20 kl. 20:43

Grønt lys for SpaceX-oppskyting

Den historiske SpaceX-oppskytningen som har blitt utsatt flere ganger på grunn av dårlig vær har nå fått grønt lys. Dersom alt går etter planen skal to astronauter fra NASA sendes opp til den internasjonale romstasjonen ISS om litt under en halvtime. Ferden blir historisk, forrige gang USA testet et nytt, bemannet romfartøy var da romfergen Columbia fløy første gang i april 1981.

P4 - 31 mai 20 kl. 16:23

SpaceX koblet seg på ISS

Elon Musk sin SpaceX-kapselen har koblet seg på Den internasjonale romstasjonen, ISS. Operasjonen gikk uten problemer for de to NASA- astronautene Bob Behnken og Doug Hurley. Dette er første gang i historien at et kommersielt selskap sender astronauter ut i rommet..

Aftenposten - 17 april 20 kl. 19:52

Nasa: Første bemannede SpaceX-romferd skjer 27. mai

Romselskapet SpaceX skal for første gang sende en rakett med to amerikanske astronauter om bord til den internasjonale romstasjonen ISS, opplyser Nasa..

NRK - 31 mai 20 kl. 16:07

SpaceX ankommer ISS

Søndag ettermiddag norsk tid ankommer romkapselen Crew Dragon og de to amerikanske astronautene Bob Behnken og Doug Hurley Den internasjonale romstasjonen ISS. SpaceX-raketten med de to ombord ble skutt opp fra Florida lørdag kveld..

Aftenposten - 31 mai 20 kl. 15:47

Direkte: SpaceX-kapselen har koblet seg til ISS

SpaceX-kapselen Crew Dragon har koblet seg til Den internasjonale romstasjonen ISS..

E24 - 31 mai 20 kl. 17:05

SpaceX-kapselen har koblet seg til ISS

SpaceX-kapselen Crew Dragon nådde fram til Den internasjonale romstasjonen ISS søndag og fikk koblet seg til uten problemer..

NRK - 17 nov. 20 kl. 05:50

SpaceX Dragon kopla seg til ISS

Dei fire astronautane i det privatfinansierte romfartøyet SpaceX Dragon har kopla seg til den internasjonale romstasjonen ISS. Det heile seg vellukka ut. No ventar ein velkomstseremoni..

NRK - 17 april 20 kl. 18:56

Fyrste SpaceX-flyging med mannskap

NASA meldte fredag at ein SpaceX-rakett med to amerikanske astronautar vert sendt til den internasjonale romstasjonen 27. mai. Det er fyrste gong det Elon Musk-eigde SpaceX sender ein rakett med mannskap til verdsrommet..

P4 - 27 mai 20 kl. 19:49

Klart for oppskyting

Alt er nå klart for at SpaceX i kveld skal sende to astronauter opp til den internasjonale romstasjonen ISS. Forrige uke ga Nasa klarsignal til en bemannet test av SpaceX sitt nye romfartøy. Ferden blir historisk, forrige gang USA testet et nytt, bemannet romfartøy var da romferja Columbia fløy første gang i april 1981..

NRK - 30 mai 20 kl. 14:29

50 prosent sjanse for avlysning

SpaceX planlegger fremdeles å sende to astronauter til den internasjonale romstasjonen ISS, klokken 21.22 i kveld, norsk tid. NASA og SpaceX understreker likevel at det er 50 prosent sjanse for enda en avlysning på grunn av været.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vurderer å ekskludere fylkesleder

Etter flere konflikter og uro i Oslo Frp, skal fylkesstyret vurdere å åpne en eksklusjonssak eller suspensjonssak mot fylkesleder Geir U. Jacobsen, skriver Dagsavisen. Både Jacobsen selv og lederen i organisasjonsutvalget bekrefter dette til NRK..

NRK - 1 time siden

Brann i kjøretøy på Notodden

Politiet har fått melding om at et kjøretøy har begynt å brenne ved Kvantum kjøpesenter på Notodden. Brannen skal være slukket. To personer har fått i seg noe røyk..

NRK - 1 time siden

Kjedekollisjon i Kongsberg

Fire biler har vært involvert i en kjedekollisjon på Gamle Kongsbergvei i Kongsberg, opplyser Sør-Øst politidistrikt. Tre av bilene havnet i grøfta. Én bil står i veibanen..

NRK - 1 time siden

Endrer teststrategi i Oslo

Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, sier at det skal testes mer i områder i Oslo som har mye smitte. Massetesting på skoler, nye testmetoder og dropin-tilbud kan bli aktuelt, skriver Johansen på Facebook. Målet er å avdekke flere smittetilfeller..

NRK - 2 timer siden

Forlenger tiltak i Tyskland

Tysklands forbundskansler Angela Merkel opplyser onsdag at landet forlenger tiltakene fra 20.desember til 15.januar, melder Reuters.

NRK - 2 timer siden

Haaland ferdigspilt for i år

Fotballspiller Erling Braut Haaland er ikke med i Dortmunds mesterligatropp mot Lazio onsdag, grunnet en strekk i hamstring. Skaden gjør at Haaland ikke blir spilleklar før etter vinterpausen i tysk fotball som varer fram til midten av januar..

NRK - 3 timer siden

Måtte evakuere sjukeheim

Røykutvikling gjorde at sju bebuarar på Fjell sjukeheim i Øygarden blei evakuerte. Då naudetatane kom fram til staden viste det seg å vere røykutvikling i eit sikringsskap. Politiet melder om at bebuarane no er tilbake i bygget..

NRK - 6 timer siden

Vil endre ulveavgjørelse

Ap's stortingsgruppe går inn for å endre miljøforvaltningens avgjørelse om å utvide ulvesonen i Hedmark. Forvaltningen mener at en av ulvene i området er så viktig genetisk at de ønsker å utvide den opprinnelige ulvesonen for å verne den mot felling..

NRK - 3 timer siden

Røykutvikling på Fjell sjukeheim

Politiet melder om røykutvikling på Fjell sjukeheim på Blombakkane i Øygarden. Naudetatane er på veg..

NRK - 3 timer siden

Personer reddet fra holme

To personer og to hunder har blitt hentet av et Seaking-helikopter etter å ha vært strandet på en holme i Årforvatnet i Nærøysund kommune, opplyser politiet. Ingen er skadet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt