VG > Økonomi

Mandag, 25 Januar, 08:41

VG - 26 nov. 20 kl. 10:38

Sp vil kutte matmomsen med 2,8 milliarder kroner

Senterpartiet foreslår i sitt alternative budsjett avgiftskutt på totalt 9 milliarder kroner. 2,8 milliarder brukes på å kutte matmomsen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sp vil, kutte, matmomsenmed , 2,8, milliarder, kroner
NRK - 26 nov. 20 kl. 10:37

Sp vil kutte matmomsen

Senterpartiet foreslår i sitt alternative budsjett for neste år å kutte matmomsen med 2,8 milliarder kroner. Partiet foreslår å redusere matmomsen til svensk nivå i to steg, for å redusere grensehandelen. Det vil koste 4,8 milliarder kroner i 2022..

Aftenposten - 26 nov. 20 kl. 21:58

Sp setter ned matmomsen. Men Frp vinner «grensehandelskrigen».

Sp setter ned momsen på mat til svensk nivå fra 1. april. Men Frps tiltak mot grensehandel er mye mer omfattende – både i antall avgiftslettelser og i milliarder kroner..

NRK - 07 des. 20 kl. 08:16

Yara vil kutte utslipp på Herøya

Yara ønsker å gå fra gass til strøm på ammoniakkanlegget på Herøya i Porsgrunn. Anlegget slipper årlig ut over 800.000 tonn CO₂.

E24 - 07 des. 20 kl. 08:03

Yara kan kutte 800.000 tonn CO₂-utslipp i Porsgrunn

Yaras ammoniakkfabrikk i Porsgrunn er et av landets største CO₂-utslippspunkter. Nå vil Yara skifte ut gass med strøm og kutte store klimagassutslipp, men selskapet trenger partnere og offentlig støtte..

E24 - 11 des. 20 kl. 08:28

EU skjerper klimamål – vil kutte 55 prosent av utslippene innen 2030

Innen 2030 skal EU-landene kutte minst 55 prosent av klimagassutslippene. Det nye utslippsmålet ble vedtatt på toppmøtet i Brussel, tvitrer EU-presidenten..

Aftenposten - 11 des. 20 kl. 08:29

EU skjerper klimamål – vil kutte 55 prosent av utslippene innen 2030

Innen 2030 skal EU-landene kutte minst 55 prosent av klimagassutslippene. Det nye utslippsmålet ble vedtatt på toppmøtet i Brussel, tvitrer EU-presidenten..

Aftenposten - 11 des. 20 kl. 08:29

EU skal kutte 55 prosent av utslippene innen 2030

Innen 2030 skal EU-landene kutte minst 55 prosent av klimagassutslippene. Det nye klimamålet ble vedtatt på toppmøtet i Brussel, tvitrer EU-presidenten..

Aftenposten - 07 des. 20 kl. 06:41

Ap vil kutte i konsulentbruken – sliter selv i Oslo

Arbeiderpartiet vil at staten skal redusere bruken av konsulenter med 2,4 milliarder kroner. I Ap-styrte Oslo har konsulentbruken økt de siste årene..

E24 - 14 jan. 21 kl. 12:08

Norwegian skal kvitte seg med 35 fly: Vil øke flåten igjen – på ett vilkår

Norwegian vil kvitte seg med alle langdistanseflyene og kutte resten av flåten til maksimalt 50 fly. Midt i coronakrisen har selskapet likevel en plan for å skaffe flere fly enn det, men det er bare hvis finansdirektøren får den sikkerhetsventilen han krever..

NRK - I førrgår: 20:59

Vil levere 60 prosent færre doser

Legemiddelprodusenten AstraZeneca har fortalt EU-kommisjonen at de må kutte antall leverte vaksinedoser med 60 prosent i første kvartal. De vil levere 31 millioner doser i stedet for 80 millioner, får Reuters opplyst av en ledende EU-tjenestemann..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

MGP: Nye utfordrere klare

Fire nye artister er klare for delfinale i MGP kommende lørdag. Der skal også Kaja Rode fremføre sitt forhåndskvalifiserte finalebidrag. Under kan du lese VGs vurdering av låtene!.

VG - 1 time siden

Russisk aviskommentator om Bolsjunov: – På vei til å bli hovedskurken i skiverden

LAHTI (VG) Aleksandr Bolsjunov skapte bruduljer da han både slo etter og kjørte ned finske Joni Mäki. En russisk aviskommentator mener at landsmannen akkurat nå fremstår som den største skurken i skiverden..

VG - 1 time siden

Reagerer på gjenåpningen av polet: – Ordentlig forbanna

Fagpersoner som jobber med barn og rus reagerer sterkt på gjenåpningen av Vinmonopol-butikkene – og mener det kan føre til at barn som har foreldre som drikker, skammer seg enda mer..

VG - 2 timer siden

Rogalan-ordfører venter på prøvesvar: – Drøyer og drøyer

Sola kommune i Rogaland venter på prøvesvar etter stort utbrudd i romjulen: – Det er krevende, sier ordføreren. FHI svarer at det er stor pågang..

VG - 4 timer siden

Fauci og Birx: Slik var det å jobbe under Donald Trump

De var begge sentrale i Donald Trumps omstridte corona-pressekonferanser. Nå forteller Anthony Fauci hva som gjorde at han «virkelig begynte å bli engstelig», mens Deborah Birx sier hun så «presidenten vise frem grafer hun aldri hadde laget»..

VG - 5 timer siden

Knallhardt corona-regime før storturnering: – Kan ikke gå et steg feil

SYDNEY (VG) Casper Ruud (22) er innestengt på et hotellrom 19 timer i døgnet i oppkjøringen til en av sesongens store høydepunkter..

VG - 8 timer siden

Brady til Super Bowl tross grove feil

(Packers – Buccaneers 26–31) Tom Brady (43) gjorde flere oppsiktsvekkende tabber. Likevel fortsetter han å knuse rekorder. Nå er den legendariske spilleren klar for sin tiende Super Bowl..

VG - 8 timer siden

Fått beskjed om å holde deg hjemme? Les dagens VG her!

Den nye, sjeldne følge-sykdommen etter covid-19 rammer barn - og kan være dødelig. Da Alejandro (17) fra Oslo blir smittet av corona, merker han knapt sykdommen. Men to uker etter han er friskmeldt må han sendes til sykehus i all hast..

VG - 9 timer siden

Over 150 pågrepet under protester mot portforbud i Nederland

Demonstrasjoner mot portforbudet som er innført under coronakrisen i Nederland, utartet til opptøyer og plyndring enkelte steder søndag..

VG - 10 timer siden

Erna Solberg: – Dette blir alvorlig

Erna Solberg er bekymret for dugnadsånden, fordi coronaen rammer så ulikt. Hun varsler mye hardere tiltak hvis vi mister kontroll på det britiske mutant-viruset..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt