NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 06:46

NRK - 09 Nov 19 kl. 02:13

Sp med rekordmåling

Senterpartiet går fram og er i november nesten like stort som Arbeiderpartiet, skriver Klassekampen. I målingen får Sp 19,2 prosent, mens Ap ender på 22,3 prosent. Hadde det vært stortingsvalg nå, ville Ap få 40 og Sp 36 stortingsmandater..
Les mer på NRK


Les mer om:
Arbeiderpartiet, Klassekampen, Sp, Ap

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sp med rekordmåling
Aftenposten - 29 Jul 19 kl. 13:59

Rekordmåling i Laksfors underkjent

Etter undersøkelser gjort av Meteorologisk institutt er det klart at rekordmålingen på 35,6 grader i Laksfors i Nordland i helgen ikke er godkjent, melder NRK..

Aftenposten - 29 Jul 19 kl. 13:59

Rekordmåling i Laksfors ikke godkjent

Etter undersøkelser gjort av Meteorologisk institutt er det klart at tangeringen av rekordmålingen på 35,6 grader i Laksfors i Nordland lørdag ikke er godkjent..

P4 - 09 Nov 19 kl. 07:50

Sp nesten like store som Ap

Senterpartiet får nok en rekordmåling, og er snart like store som Arbeiderpartiet på dagens måling for Klassekampen og Nationen. Det skiller nå bare vel 3 prosentpoeng mellom de to partiene. Senterpartiet får 19,2 prosent oppslutning, fram 2 prosentpoeng.

Hegnar.no - 29 Jul 19 kl. 14:05

Varmerekord ikke godkjent

Rekordmåling i Laksfors underkjent..

VG - 22 Aug 19 kl. 20:31

Bompengepartiet faller – rekordmåling for MDG i Bergen

Etter to måneder på rad som byens største parti, faller Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB) ned på tredjeplass i Bergen. Miljøpartiet De Grønne (MDG) gjør sin beste måling noensinne..

NRK - 29 Jul 19 kl. 13:27

Rekordmålingen ble underkjent

Meteorologisk institutt melder at rekordmålingen på 35,6 grader i Grane i helga ikke er godkjent. Dermed er Nesbyen fortsatt alene om å ha norgesrekorden på 35,6, som ble satt i 1970..

NRK - 09 Nov 19 kl. 02:13

Sp med ny rekordmåling

Senterpartiet går fram og er i november nesten like stort som Arbeiderpartiet, skriver Klassekampen. I målingen får Sp 19,2 prosent, mens Ap ender på 22,3 prosent. Hadde det vært stortingsvalg nå, ville Ap få 40 og Sp 36 stortingsmandater..

VG - 05 Sep 19 kl. 20:10

Ny rekordmåling for MDG: Kan vinne bomkampen i Bergen

Kampen mellom bomtilhengere og bommotstandere settes på spissen Bergen. VGs partibarometer viser nesten dødt løp mellom MDG og Folkeaksjonen nei til mer bompenger..

P4 - 05 Sep 19 kl. 20:22

Rekordmåling for MDG i Bergen

Miljøpartiet De Grønne får rekordoppslutning i Bergen i det siste partibarometeret for VG og Bergens Tidende. 13,9 prosent er oppslutningen for MDG i Norges nest største by, fire dager før valget. Dermed er det nærmest dødt løp mellom bomtilhengere og bommotstandere i Bergen.

P4 - 06 Nov 19 kl. 16:50

Ny rekordmåling for Sp

Senterpartiet får en oppslutning på 20 prosent og får sitt beste resultat noensinne på Sentios målinger for Nettavisen og Amedia. Målingen gir Senterpartiet nesten flertall sammen med Arbeiderpartiet. Dersom målingen hadde vært resultat i et stortingsvalg, ville de to partiene sammen med SV fått et klart flertall med 97 mandater, opp fra 93 i oktober..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fare for flere skred

Det er stor fare for flere jord-, sørpe- og flomskred i Finnmark de kommende dagene. Det sier Anders Bjordal, distriktsingeniør i NVE. Onsdag gikk et stort jordskred i Alta.

NRK - 1 time siden

Tre pågrepet for knivran

To menn på 20 år er pågrepet etter at en 24 år gammel mann ble knivstukket i benet onsdag kveld. Det skjedde på Gimsøy i Skien. En gutt på 16 år, som deltok i det politiet tror var et ran, er sendt hjem.

NRK - 1 time siden

Tar tid før det er trygt

Det vil ta lang tid før det er trygt å oppholde seg i rasområdet ved Talvik i Alta. Det sier distriktsingeniør Anders Bjordal i NVE, etter det store jordraset onsdag. Bjordal tror det vil fortsette å rase i rasområdet i flere dager.

NRK - 15 minutter siden

40 skadd i knivangrep på skole

En mann er ifølge kinesiske medier pågrepet etter et knivangrep mot en barneskole i Wuzhou i Kina. Over 40 ansatte og elever ble skadd i knivangrepet, som skjedde torsdag morgen i Guangxi Zhuang i Sør-Kina, melder avisen, Global Times..

NRK - 1 time siden

Lege: Pleksiglass stopper ikke virus

Veggene av pleksiglass til 225.000 kroner som er montert i Stortinget, hindrer ikke smitte, sier lege og professor Bjørg Marit Andersen til Dagbladet. Veggene ble satt opp da et fullsatt Stortinget behandlet bioteknologiloven..

NRK - 1 time siden

Rusa mann slo seg inn i hus

En person er lagt inn på sykehus etter at en aggressiv og rusa mann slo seg inn i to leiligheter på Åse i Ålesund og banket opp beboerne onsdag kveld, melder politiet i Møre og Romsdal. Ved 4-tida torsdag morgen ble mannen funnet og arrestert..

NRK - 1 time siden

22 nye koronatilfeller i Norge

Det er nå 8477 bekrefta tilfeller av koronasmitte i Norge, viser tall fra Folkehelseinstituttet. Dette er en økning på 22 tilfeller siste døgn. 26 pasienter er innlagt på sykehus med covid-19-sykdom.

NRK - 2 timer siden

Mattis sier Trump splitter USA

Tidligere forsvarsminister Jim Mattis gir president Donald Trump skylda for uroen i USA. – Trump gjør ikke noe for å forene oss, han prøver å splitte oss, sier Mattis til The Atlantic. Han sier dette er følgene av tre år uten ansvarlig lederskap..

NRK - 2 timer siden

Nye jagerfly blir stadig dyrere

Norges nye jagerfly kommer til å koste oss opptil en halv milliard ekstra i år på grunn av lav kronekurs, skriver Aftenposten. 28 av totalt 52 nye fly er levert. De skal erstatte dagens F-16..

NRK - 5 timer siden

Obama: – Systematisk rasisme

Tidlegare president Barack Obama talte onsdag til unge amerikanarar om den dramatiske situasjonen som USA står i etter drapet på George Floyd. Obama sa at situasjonen er skremmande, men dette er eit høve for folk til å sjå den systematiske rasismen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt