NRK > Nyheter

Wednesday, 13 November, 20:44

NRK - 09 Nov 19 kl. 02:13

Sp med rekordmåling

Senterpartiet går fram og er i november nesten like stort som Arbeiderpartiet, skriver Klassekampen. I målingen får Sp 19,2 prosent, mens Ap ender på 22,3 prosent. Hadde det vært stortingsvalg nå, ville Ap få 40 og Sp 36 stortingsmandater..
Les mer på NRK


Les mer om:
Arbeiderpartiet, Klassekampen, Sp, Ap

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sp med rekordmåling
Aftenposten - 29 Jul 19 kl. 13:59

Rekordmåling i Laksfors underkjent

Etter undersøkelser gjort av Meteorologisk institutt er det klart at rekordmålingen på 35,6 grader i Laksfors i Nordland i helgen ikke er godkjent, melder NRK..

Aftenposten - 29 Jul 19 kl. 13:59

Rekordmåling i Laksfors ikke godkjent

Etter undersøkelser gjort av Meteorologisk institutt er det klart at tangeringen av rekordmålingen på 35,6 grader i Laksfors i Nordland lørdag ikke er godkjent..

P4 - 09 Nov 19 kl. 07:50

Sp nesten like store som Ap

Senterpartiet får nok en rekordmåling, og er snart like store som Arbeiderpartiet på dagens måling for Klassekampen og Nationen. Det skiller nå bare vel 3 prosentpoeng mellom de to partiene. Senterpartiet får 19,2 prosent oppslutning, fram 2 prosentpoeng.

Hegnar.no - 29 Jul 19 kl. 14:05

Varmerekord ikke godkjent

Rekordmåling i Laksfors underkjent..

VG - 22 Aug 19 kl. 20:31

Bompengepartiet faller – rekordmåling for MDG i Bergen

Etter to måneder på rad som byens største parti, faller Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB) ned på tredjeplass i Bergen. Miljøpartiet De Grønne (MDG) gjør sin beste måling noensinne..

NRK - 29 Jul 19 kl. 13:27

Rekordmålingen ble underkjent

Meteorologisk institutt melder at rekordmålingen på 35,6 grader i Grane i helga ikke er godkjent. Dermed er Nesbyen fortsatt alene om å ha norgesrekorden på 35,6, som ble satt i 1970..

NRK - 09 Nov 19 kl. 02:13

Sp med ny rekordmåling

Senterpartiet går fram og er i november nesten like stort som Arbeiderpartiet, skriver Klassekampen. I målingen får Sp 19,2 prosent, mens Ap ender på 22,3 prosent. Hadde det vært stortingsvalg nå, ville Ap få 40 og Sp 36 stortingsmandater..

VG - 05 Sep 19 kl. 20:10

Ny rekordmåling for MDG: Kan vinne bomkampen i Bergen

Kampen mellom bomtilhengere og bommotstandere settes på spissen Bergen. VGs partibarometer viser nesten dødt løp mellom MDG og Folkeaksjonen nei til mer bompenger..

P4 - 05 Sep 19 kl. 20:22

Rekordmåling for MDG i Bergen

Miljøpartiet De Grønne får rekordoppslutning i Bergen i det siste partibarometeret for VG og Bergens Tidende. 13,9 prosent er oppslutningen for MDG i Norges nest største by, fire dager før valget. Dermed er det nærmest dødt løp mellom bomtilhengere og bommotstandere i Bergen.

P4 - 06 Nov 19 kl. 16:50

Ny rekordmåling for Sp

Senterpartiet får en oppslutning på 20 prosent og får sitt beste resultat noensinne på Sentios målinger for Nettavisen og Amedia. Målingen gir Senterpartiet nesten flertall sammen med Arbeiderpartiet. Dersom målingen hadde vært resultat i et stortingsvalg, ville de to partiene sammen med SV fått et klart flertall med 97 mandater, opp fra 93 i oktober..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Oslo får ny vassforsyning i 2028

Bystyret vedtok onsdag at Holsfjorden i Lier blir Oslos reservevassforsyning. Løysinga skal erstatte Maridalsvatnet som vasskjelde i krisetilfelle. Mattilsynet ville gi kommunen éin million kroner i dagbøter frå 21.

NRK - 15 minutter siden

Containerskip blir slept vekk

Containerskipet Concordia som gjekk på grunne på Laupsneset i Vartdalsfjorden, blir no slept vekk av slepebåten Polar Rex. Det skal ikkje vere alvorlege skadar på skipet..

NRK - 45 minutter siden

Sletta milliardar Facebook-kontoar

Det sosiale mediumet Facebook har sletta 5,4 milliardar falske kontoar hittil i år. Mange av dei blei sletta rett etter dei blei oppretta..

NRK - 45 minutter siden

Storkontroll viste flere lovbrudd

En storkontroll på 20 fiskebruk i Lofoten og Vesterålen avdekket flere brudd på arbeidstidsbestemmelser og sosial dumping. På 19 av de kontrollerte bedriftene ble det avdekket brudd. – Det er kriminell virksomhet, sier forbundsleder..

NRK - 45 minutter siden

Morales vil tilbake til Bolivia

Den avgåtte bolivianske presidenten Evo Morales seier han er klar til å reise tilbake til landet. Han oppheld seg i eksil i Mexico no. Han seier han kan vende tilbake til Bolivia for å roe ned situasjonen i landet..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet jobbet innenfor helse

Mannen som nå er siktet for knivdrapet i Kinogarasjen på Bragernes jobbet inntil nylig i Øvre Eikers helsetjeneste. Det kan kommunalsjefen for tjenesten bekrefte overfor Drammens Tidende. Det til tross for at han er tidligere straffedømt..

NRK - 1 time siden

Fann eksplosiv - sperrar av bustad

Politiet skal ha funne det som truleg er eksplosiv i eit bustadhus i Sola kommune. Det opplyser politiet i ei pressemelding. Bustaden er sperra av.

NRK - 2 timer siden

- Tyrkia har fanga 100 IS-krigarar

USAs president Donald Trump seier at Tyrkia har fanga minst 100 IS-krigarar. Det melder Reuters. Tyrkias president Recep Tayyip Erdoan er på besøk hos det kvite huset i dag..

NRK - 2 timer siden

SUV-sal nullar ut utsleppskutt

Eit rekordsal av SUV-ar globalt nullar ut utsleppskutta frå elbilsalet, ifølgje fersk energirapport. Det har bidrege til at klimautsleppa frå olje, kull og gass aldri har vore høgare enn i 2018..

NRK - 2 timer siden

To nye vitne blir kalla inn

Etterretningskomiteen har planlagt ytterlegare to lukka høyringar med vitne i riksrettsprosessen mot Donald Trump. Det melder CNN. Ein av dei som blir kalla inn er truleg ein assistent av Ukraina-ambassadør William Taylor..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt