NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 14:30

NRK - 09 Nov 19 kl. 02:13

Sp med ny rekordmåling

Senterpartiet går fram og er i november nesten like stort som Arbeiderpartiet, skriver Klassekampen. I målingen får Sp 19,2 prosent, mens Ap ender på 22,3 prosent. Hadde det vært stortingsvalg nå, ville Ap få 40 og Sp 36 stortingsmandater..
Les mer på NRK


Les mer om:
Arbeiderpartiet, Klassekampen, Sp, Ap

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sp med ny rekordmåling
Aftenposten - 29 Jul 19 kl. 13:59

Rekordmåling i Laksfors underkjent

Etter undersøkelser gjort av Meteorologisk institutt er det klart at rekordmålingen på 35,6 grader i Laksfors i Nordland i helgen ikke er godkjent, melder NRK..

Aftenposten - 29 Jul 19 kl. 13:59

Rekordmåling i Laksfors ikke godkjent

Etter undersøkelser gjort av Meteorologisk institutt er det klart at tangeringen av rekordmålingen på 35,6 grader i Laksfors i Nordland lørdag ikke er godkjent..

P4 - 09 Nov 19 kl. 07:50

Sp nesten like store som Ap

Senterpartiet får nok en rekordmåling, og er snart like store som Arbeiderpartiet på dagens måling for Klassekampen og Nationen. Det skiller nå bare vel 3 prosentpoeng mellom de to partiene. Senterpartiet får 19,2 prosent oppslutning, fram 2 prosentpoeng.

Hegnar.no - 29 Jul 19 kl. 14:05

Varmerekord ikke godkjent

Rekordmåling i Laksfors underkjent..

VG - 22 Aug 19 kl. 20:31

Bompengepartiet faller – rekordmåling for MDG i Bergen

Etter to måneder på rad som byens største parti, faller Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB) ned på tredjeplass i Bergen. Miljøpartiet De Grønne (MDG) gjør sin beste måling noensinne..

NRK - 29 Jul 19 kl. 13:27

Rekordmålingen ble underkjent

Meteorologisk institutt melder at rekordmålingen på 35,6 grader i Grane i helga ikke er godkjent. Dermed er Nesbyen fortsatt alene om å ha norgesrekorden på 35,6, som ble satt i 1970..

NRK - 09 Nov 19 kl. 02:13

Sp med rekordmåling

Senterpartiet går fram og er i november nesten like stort som Arbeiderpartiet, skriver Klassekampen. I målingen får Sp 19,2 prosent, mens Ap ender på 22,3 prosent. Hadde det vært stortingsvalg nå, ville Ap få 40 og Sp 36 stortingsmandater..

VG - 05 Sep 19 kl. 20:10

Ny rekordmåling for MDG: Kan vinne bomkampen i Bergen

Kampen mellom bomtilhengere og bommotstandere settes på spissen Bergen. VGs partibarometer viser nesten dødt løp mellom MDG og Folkeaksjonen nei til mer bompenger..

P4 - 05 Sep 19 kl. 20:22

Rekordmåling for MDG i Bergen

Miljøpartiet De Grønne får rekordoppslutning i Bergen i det siste partibarometeret for VG og Bergens Tidende. 13,9 prosent er oppslutningen for MDG i Norges nest største by, fire dager før valget. Dermed er det nærmest dødt løp mellom bomtilhengere og bommotstandere i Bergen.

P4 - 06 Nov 19 kl. 16:50

Ny rekordmåling for Sp

Senterpartiet får en oppslutning på 20 prosent og får sitt beste resultat noensinne på Sentios målinger for Nettavisen og Amedia. Målingen gir Senterpartiet nesten flertall sammen med Arbeiderpartiet. Dersom målingen hadde vært resultat i et stortingsvalg, ville de to partiene sammen med SV fått et klart flertall med 97 mandater, opp fra 93 i oktober..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Tenåring siktet for menneskehandel

En gutt i tenårene er siktet for menneskehandel. Politiet mener at han har presset en jevngammel jente til å prostituere seg, melder TV2. Etterforskningen i Oslo politidistrikt begynte da de fikk en bekymringsmelding om jenta, som er fra Øst-Europa..

NRK - 15 minutter siden

Sterk markering i Hongkong

Tusener av mennesker har tent lys i Hongkong til minne om massakren på Den Himmelske Freds plass i Beijing for 31 år siden. Mange i den tidligere kolonien frykter for byens selvstyre, og det gjør markeringen av demokratiopprøret i 1989 ekstra viktig..

NRK - 15 minutter siden

20 nye dødsfall i Sverige

Svenske myndigheter har registrert 20 nye dødsfall relatert til koronaviruset siste døgn. Over 1000 flere smittede er registrert etter at landet i går passerte 40.000.

NRK - 15 minutter siden

Innrømmer å ha drept trebarnsfar

Mannen som er siktet for drap på en 34-åring i Nittedal forrige uke innrømmer straffskyld, melder Romerikes Blad. Mannen i 40-åra er varetektsfengslet. Kristian Løvlie ble funnet død i en bil den siktede eier.

NRK - 15 minutter siden

Pågrepet og anmeldt for trusler

Personen som er pågrepet ved Jordal skole i Oslo blir anmeldt for truslene på skolen. Det bekrefter politiet på Twitter. De tror truslene er en del av en konflikt i et kriminelt miljø..

NRK - 45 minutter siden

Hevder de har kontroll på Tripoli

Libyas FN-støttede regjering hevder nå at de har full kontroll over hovedstaden Tripoli. Samlingsregjeringens talsmann Mohamad Gnounou skrev på Facebook torsdag at «Våre heroiske styrker har full kontroll over stor-Tripoli helt ut til bygrensen.».

NRK - 45 minutter siden

Dømt for grov bedrageri

En kvinne i 30-årene er dømt til 30 dagers fengsel for å ha svindlet til seg 134.000 kroner fra Nav, skriver Avisen Agder. Kvinnen skal ha opplyst til Nav at hun hadde jobbet 686 timer mens hun i realiteten hadde jobbet 1750 timer i 2017 og 2018..

NRK - 45 minutter siden

Søket etter mistenkte fortsetter

Søket etter mistenkte fortsetter, etter at en gutt kom til Jordal skole i Oslo og truet med et stikkvåpen. Politiet fikk kontroll på en person, men skriver på Twitter at mye tyder på at anholdte ikke har noe med hendelsen på skolen å gjøre..

NRK - 1 time siden

Ny demonstrasjon i Sverige

Tross oppfordringer fra svenske myndigheter om å bruke digitale medier for å demonstrere mot rasisme, er det planlagt ny demonstrasjon i Malmö med fysisk oppmøte. Arrangøren har søkt om å holde demonstrasjonen i forbindelse med George Floyds død..

NRK - 1 time siden

Tenåring mistenkt etter trussel

Politiet i Oslo har anholdt en person etter at noen skal ha blitt truet med kniv eller machete ved Jordal skole. Ifølge operasjonsleder Tor Grøttum er ingen skadet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt