NRK > Nyheter

Thursday, 14 November, 13:18

NRK - 09 Nov 19 kl. 02:13

Sp med ny rekordmåling

Senterpartiet går fram og er i november nesten like stort som Arbeiderpartiet, skriver Klassekampen. I målingen får Sp 19,2 prosent, mens Ap ender på 22,3 prosent. Hadde det vært stortingsvalg nå, ville Ap få 40 og Sp 36 stortingsmandater..
Les mer på NRK


Les mer om:
Arbeiderpartiet, Klassekampen, Sp, Ap

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sp med ny rekordmåling
Aftenposten - 29 Jul 19 kl. 13:59

Rekordmåling i Laksfors underkjent

Etter undersøkelser gjort av Meteorologisk institutt er det klart at rekordmålingen på 35,6 grader i Laksfors i Nordland i helgen ikke er godkjent, melder NRK..

Aftenposten - 29 Jul 19 kl. 13:59

Rekordmåling i Laksfors ikke godkjent

Etter undersøkelser gjort av Meteorologisk institutt er det klart at tangeringen av rekordmålingen på 35,6 grader i Laksfors i Nordland lørdag ikke er godkjent..

P4 - 09 Nov 19 kl. 07:50

Sp nesten like store som Ap

Senterpartiet får nok en rekordmåling, og er snart like store som Arbeiderpartiet på dagens måling for Klassekampen og Nationen. Det skiller nå bare vel 3 prosentpoeng mellom de to partiene. Senterpartiet får 19,2 prosent oppslutning, fram 2 prosentpoeng.

Hegnar.no - 29 Jul 19 kl. 14:05

Varmerekord ikke godkjent

Rekordmåling i Laksfors underkjent..

VG - 22 Aug 19 kl. 20:31

Bompengepartiet faller – rekordmåling for MDG i Bergen

Etter to måneder på rad som byens største parti, faller Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB) ned på tredjeplass i Bergen. Miljøpartiet De Grønne (MDG) gjør sin beste måling noensinne..

NRK - 29 Jul 19 kl. 13:27

Rekordmålingen ble underkjent

Meteorologisk institutt melder at rekordmålingen på 35,6 grader i Grane i helga ikke er godkjent. Dermed er Nesbyen fortsatt alene om å ha norgesrekorden på 35,6, som ble satt i 1970..

NRK - 09 Nov 19 kl. 02:13

Sp med rekordmåling

Senterpartiet går fram og er i november nesten like stort som Arbeiderpartiet, skriver Klassekampen. I målingen får Sp 19,2 prosent, mens Ap ender på 22,3 prosent. Hadde det vært stortingsvalg nå, ville Ap få 40 og Sp 36 stortingsmandater..

VG - 05 Sep 19 kl. 20:10

Ny rekordmåling for MDG: Kan vinne bomkampen i Bergen

Kampen mellom bomtilhengere og bommotstandere settes på spissen Bergen. VGs partibarometer viser nesten dødt løp mellom MDG og Folkeaksjonen nei til mer bompenger..

P4 - 05 Sep 19 kl. 20:22

Rekordmåling for MDG i Bergen

Miljøpartiet De Grønne får rekordoppslutning i Bergen i det siste partibarometeret for VG og Bergens Tidende. 13,9 prosent er oppslutningen for MDG i Norges nest største by, fire dager før valget. Dermed er det nærmest dødt løp mellom bomtilhengere og bommotstandere i Bergen.

P4 - 06 Nov 19 kl. 16:50

Ny rekordmåling for Sp

Senterpartiet får en oppslutning på 20 prosent og får sitt beste resultat noensinne på Sentios målinger for Nettavisen og Amedia. Målingen gir Senterpartiet nesten flertall sammen med Arbeiderpartiet. Dersom målingen hadde vært resultat i et stortingsvalg, ville de to partiene sammen med SV fått et klart flertall med 97 mandater, opp fra 93 i oktober..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Flere drept i Bagdad

Antall drepte i nye sammenstøt mellom demonstranter og sikkerhetsstyrker i Bagdad har økt til fire personer. Dette opplyser kilder i helsevesenet. Det demonstreres i protest mot korrupsjon og arbeidsledighet..

NRK - 15 minutter siden

Dureks kommer på norsk likevel

Lille Måne Forlag skal gi ut Durek Verrett sin bok «Spirit Hacking» på norsk. Det opplyser forlaget til Dagbladet..

NRK - 15 minutter siden

Arrestert etter mistanke om angrep

Polsk politi har arrestert to personer som er mistenkt for å ha planlagt å angripe muslimer. Angriperne skal ha vært inspirert av angrepet på Norge den 22. juli i 2011 og Brenton Tarrants angrep på to moskéer i New Zealand..

NRK - 30 minutter siden

Chicu ny statsminister i Moldova

Moldovas parlament har godkjent den tidligere finansministeren Ion Chicu til å bli ny statsminister. Det melder Reuters,.

NRK - 45 minutter siden

Dropper kampen om to akuttsykehus

Bunadsgeriljaen dropper kampen om to akuttsykehus på Helgeland. I en pressemelding skriver Line Rønning Føsker at ett akuttsykehus på kysten er den beste løsningen for innbyggerne, etter at forslaget om to sykehus falt i Helsekomiteen på Stortinget..

NRK - 1 time siden

Norges Bank lanserte ny tusenlapp

Norges Bank lanserte den nye 1000-kroneseddelen i Bergen torsdag. Seddelen er den åttende i rekken av tusenlapper og har en bølge som hovedmotiv. På baksiden ser man horisonten på havet..

NRK - 17 timer siden

Sletta milliardar av falske kontoar

Det sosiale mediumet Facebook har sletta 5,4 milliardar falske kontoar hittil i år. Mange av dei blei sletta rett etter dei blei oppretta..

NRK - 1 time siden

Blir høring om trygdeskandalen

Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité har bestemt at det blir høring i saken om trygdeskandalen. De sender ti nye spørsmål til arbeidsministeren, justisministeren og også ett til Sivilombudsmannen. Høringen vil skje når spørsmålene er besvart..

NRK - 1 time siden

Nye Deichman bibliotek åpner i mars

Det nye hovedbiblioteket i Oslo åpner 28. mars neste år. Biblioteket i Bjørvika skulle vært ferdig i 2016, men store vannlekkasjer forsinket prosessen.

NRK - 1 time siden

Skal være hele året på Svalbard

Sysselmannsskipet «Polarsyssel» får nå penger til å seile året rundt på Svalbard, skriver Svalbardposten. I forslaget til statsbudsjett økte seilingstida fra ni til ti måneder. Stortingsgruppene har nå blitt enige om å øke dette til 12 måneder..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt