P4 > Nyheter

Fredag, 25 September, 05:01

P4 - 14 aug. 19 kl. 14:09

Sp-velgere støtter EØS

Et flertall av Senterpartivelgerne støtter EØS-avtalen.
Det melder NTB.
Partiet kritiserer avtalen ofte, men 45 prosent av partiets velgere sier de støtter avtalen, og bare 34 prosent er i mot.
Det viser en ny undersøkelse gjort for NHO..
Les mer på P4


Les mer om:
Senterpartivelgerne, EØS, NTB, NHO

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sp-velgere, støtter, EØS
P4 - 27 sep. 19 kl. 06:28

MDG tar velgere fra nesten alle parti

Miljøpartiet de grønne tar velgere fra nesten alle de andre partiene. I en ny stortingsmåling gjort for Vårt Land får MDG 8,6 prosent. Flest velgere henter partiet fra Arbeiderpartiet, nesten 61 000, mens de tar 17 000 velgere fra Venstre.

Aftenposten - 09 sep. 19 kl. 17:26

Desperat velgerjakt på målstreken: Jaktet på Frp-velgere i Sibir og Afrika, Venstre-velgere på snøbrett og Unge Høyre-velgere på sykehjem.

På valgdagen 9. september opplevde norske velgere noe de aldri før har opplevd i samme målestokk..

VG - 09 sep. 19 kl. 12:26

Ap har mistet 49.000 velgere til MDG

Mens Ap lekker som en sil til samarbeidspartiene, mister Høyre velgere over blokkgrensen. Sp og MDG henter derimot velgere – fra både blå og rød side..

NRK - 10 sep. 19 kl. 16:50

Ap mistet over 130.000 velgere

Ifølge tall fra Valgdirektoratet stemte 789.170 velgere Ap i 2015, mens tallet for årets valg var 656.283 tirsdag ettermiddag.

Dagbladet - 06 okt. 19 kl. 15:35

Sp stjeler fra alle

Senterpartiet har kapret 36 000 Ap-velgere, over 25 000 Frp-velgere og 29 000 Høyre-velgere siden 2017. Venstre har de mest troløse velgerne..

Aftenposten - 02 mars 20 kl. 06:03

To av tre Ap-velgere i Trøndelag mener Giske kan bli en samlende leder

I Trond Giskes hjemfylke tror 66 prosent av Ap-velgere og 49 prosent av velgere generelt han i stor eller noen grad vil bli en samlende leder for Trøndelag Ap..

P4 - 01 juni 19 kl. 12:15

Bompenger viktig for fire av ti velgere

For fire av ti velgere er bompenger en viktig sak til lokalvalget til høsten. Det viser en ny undersøkelse Sentio har gjort for Klassekampen. 43 prosent mener det er mindre eller mye mindre sannsynlig at de vil stemme på at parti som støtter bompenger..

P4 - 27 april 20 kl. 07:09

Storbyene støtter avkriminalisering av narkotika

De tre største storbyene i Norge støtter forslaget om av kriminalisere narkotika. Forslaget kommer opprinnelig for rusreformutvalget, som foreslår at reaksjonene på rusmisbruk skal endres fra straff til behandling. En gjennomgang Klassekampen har gjort av høringssvarene viser at Oslo, Trondheim og Bergen altså støtter at dette skal bli straffefritt..

NRK - 01 mai 19 kl. 16:44

To av tre støtter pilotene

To av tre spurte sier de støtter SAS-pilotenes krav om mer forutsigbar arbeidstid. I en spørreundersøkelse InFact har gjort på oppdrag fra Parat, der norske piloter er organisert, sier 65 prosent av de spurte at de støtter pilotenes krav..

P4 - 20 sep. 19 kl. 05:40

Kundene støtter Foodora-streiken

Kundene støtter streikende Foodora-syklister. 59 prosent av de spurte brukerne av matleveringstjenesten oppgir at de støtter streiken, ifølge en undersøkelse Opinion har gjort for Klassekampen. Leder i Fellesforbundet Jørn Eggum sier dette viser at folk er opptatt av at man skal ha en lønn å leve av.

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Kardinal i Vatikanet trekker seg

En av topp-kardinalene i Vatikanet har trukket seg uten å oppgi noen årsak. Avgangen beskrives som uventet. I en kort uttalelse fra Vatikanet står det at pave Frans har godtatt at en av de viktigste kardinalene nå trekker seg.

P4 - 6 timer siden

100 i karantene etter utbrudd på buss

100 personer er nå i karantene i flere kommuner etter smitteutbruddet blant pensjonistfølget som var på busstur i Sør-Norge. Turfølget hadde tretten lengre stopp på den seks dager lange bussturen. Fire tilfeller av koronasmitte er registrert som kan spores tilbake til bussen skriver VG.

P4 - 5 timer siden

49 i karantene ved skole i Bergen

49 personer er satt i karantene ved en videregående skole i Bergen etter at en elev har fått koronaviruset. Elevene skal ha fått en melding fra rektor om dette i kveld, skriver Bergens Tidende..

P4 - 6 timer siden

Ap vil stramme inn for privatskolene

Arbeiderpartiet varsler flere innstramminger for privatskolene. I morgen legger partiet frem sitt nye programforslag før neste stortingsvalg. Jonas Gahr Støre sier til VG at han vil inføre en lokal vetorett slik at kommuner og fylkeskommuner selv kan styre omfanget av private skoler.

P4 - 6 timer siden

1 av 10 sliter med å betale regninger

En av ti nordmenn sliter med å betale regningene. Det viser en undersøkelse fra Oslo Met. 270.

P4 - 6 timer siden

Pris for beste nordiske dokumentarfilm

Dokumentarfilmen "Kunstneren og tyven" vant prisen for beste dokuementarfilm på Nordisk Panorama i Malmõ. «Kunstneren og tyven» hadde kinopremiere i Norge den 18. september.

P4 - 7 timer siden

Tre måneder uten korona på sykehjem i Oslo

Sykehjemmene i Oslo ble hardt rammet i starten av pandemien i Norge. Men nå er det ikke påvist ett nytt tilfelle de siste tre månedene skrive NRK. Samtidig har smitten blomstret opp i resten av byen.

P4 - 7 timer siden

Mann siktet for å ha svindlet eldre kvinner

En 26 år gammel mann er siktet for å ha svindlet til seg hundretusenvis av kroner fra 17 eldre kvinner. Nå sitter mannen varetektsfengslet Bergen. I følge Bergensavisen ble mannen pågrepet i Polen, siktet for 23 tilfeller av grovt bedrageri..

P4 - 7 timer siden

Værste smittedag i Frankrike

Antallet koronasmittede i Frankrike har i dag vært det høyeste registrerte siden pandemien startet. 16.096 personer har på et døgn fått påvist smitten og 52 personer er døde.

P4 - 7 timer siden

Ap vil satse på eldre

Arbeiderpartiet vil styrke det helhetlige tilbudet i eldreomsorgen Det kommer frem i partiets programforslag som legges frem i morgen, i følge Nettavisen som har fått tilgang til deler av den. Ap vil blant annet sikre kompetanse på mat og ernæring ved norske sykehjem, sørge for tilstrekkelig med sykehjemsplasser og heldøgns omsorgsplasser for de som trenger det..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt