VG > Sport

Monday, 06 April, 10:03

VG - 26 Mar 20 kl. 18:03

Sp-Vedum vil gi 5,9 milliarder mot oljekrise

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum vil kutte kostnadene til oljeselskapene med 5,9 milliarder kroner. For å hjelpe verft og bedrifter på land..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Trygve Slagsvold Vedum, vedum

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sp-Vedum, vilgi , 5,9, milliardermot , oljekrise
VG - 25 Mar 20 kl. 17:49

Sp-Vedum vil ta milliard-støtte fra Polen etter sprit-nekt

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum vil nå ta fra Polen de rundt 1,3 milliarder kroner i EØS-midler landet mottar fra Norge hvert år - fordi polske myndigheter skal ha stoppet all eksport av håndsprit til Norge..

P4 - 11 Feb 20 kl. 08:51

-Vedum er blitt en bitter mann

-Sps Trygve Slagsvold Vedum er blitt en bitter mann. Det sier distriktsminister Linda HOfstad Helleland etter at Vedum i dagens Aftenposten sier den nye distriktsministerposten er uten makt, og at han ikke vil møte henne til debatt, siden hun kun har ansvaret for 3 prosent av midlene som skal brukes i distriktspolitikken. Helleland tror Vedum er sjalu og at han egentlig selv vil ha posten..

P4 - 03 Feb 20 kl. 15:42

Vedum ut mot Listhaug

Senterpartileder Trygve Slagsvold Vedum går hardt ut mot Frps Sylvi Listhaug. Vedum mener uttalelsene om at det å forlate regjeringen føltes som å slippe ut av fengsel, viser forakt for velgerne. Han sier til VG at det å være i regjering er en enorm tillitserklæring.

P4 - 04 Dec 19 kl. 09:21

1 av 3 vil heller ha Vedum enn Støre

1 av 3 nordmenn vil heller ha Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum som statsminister ved et regjeringsskifte enn Ap-leder Jonas Gahr Støre. Det viser en ny måling Respons Analyse har gjort for VG. Selv om mange heller mot Vedum, er Støre er likevel mest populær med 44 prosent.

P4 - 04 Feb 20 kl. 05:55

Frp-toppene slår tilbake mot Vedum

Frp-leder Siv Jensen og nestleder Sylvi Listhaug mener Senterpartileder Trygve Slagsvold Vedum har full panikk. Til VG i går sa han blant annet at Listhaug viser forakt for velgerne, og viste til at hun har uttalt at det å forlate Kongens bord var som å slippe ut av fengsel. Jensen og Listhaug mener Vedum har panikk og opplever sin egen rolle som truet, skriver VG..

NRK - 12 Dec 19 kl. 14:49

Vedum vil ha svar

Senterpartiets leder Trygve Slagsvold Vedum sier Senterpartiet vil bringe krisen i luftambulansen inn for kontroll- og konstitusjonskomiteen i Stortinget for å finne ut hvorfor ting har blitt slik det er i dag..

P4 - 22 Jan 20 kl. 05:24

Vedum frykter ikke Frp

Frps regjerings-exit skremmer ikke Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum. Hans parti har klatret og klatret på målingene, og har i januar et snitt på 17,4 prosent oppslutning. Nå Har Frp varslet at de vil bli tydeligere i sine politiske saker, og flere mener de kan utfordre Senterpartiet i flere av deres viktigste saker.

P4 - 11 Feb 20 kl. 06:50

Vedum: -Distriktsministeren en statsråd uten makt

Distriktsminsiter Linda Hofstad Helleland har ansvaret for 3 prosent av av midlene som skal brukes på distriktspolitikken. Senterpartiets Trygve Slagsvold Vedum mener den nye statsrådposten som ble opprettet 3. januar er en statsråd uten makt, og at posten kun er opprettet for å drive PR for regjeringen.

NRK - 29 Mar 20 kl. 06:35

Vedum vil se på totalberedskapen

Leder for Senterpartiet Trygve Slagsvold Vedum mener vi må se på totalberedskapen i Norge når koronakrisen er over. Han sier til VG at det haster med å få svar på om Norge er beredt til å takle en rekke ulike krisescenarioer..

Aftenposten - 08 Jan 20 kl. 06:43

Vedum-varsel: Vil demontere Viken

De nye skiltene for Viken fylke er knapt kommet på plass før Senterpartiets leder Trygve Slagsvold Vedum varsler at han vil skru dem ned igjen..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Skiskytter Synnøve Solemdal legger opp: – Emosjonelt

Skiskytter Synnøve Solemdal (30) legger opp. Det bekrefter hun selv til TV 2..

VG - 11 timer siden

Jan Steneruds konkurrent døde av corona: – Deprimerende nyheter

Den legendariske kickeren Tom Dempsey (73) ble corona-smittet og døde lørdag. – Det er veldig trist, sier hans norske konkurrent Jan Stenerud (77)..

VG - 13 timer siden

Norsk keeper spilte treningskamp i Sverige: – Umulig å holde avstand fra hverandre

Svenske fotballspillere kan spille treningskamper, men anbefales å ha minst mulig kontakt med motstandere. Etter å ha spilt kamp i dag, konkluderer Piteå-keeper Guro Pettersen (28) med at det ikke er enkelt..

VG - 15 timer siden

Hevder spillere er forbannet: – På grensen til trygdesvindel

Delvis permitterte spillere i Odd og Vålerenga skal være provosert over treningsmengden klubbene la opp til. NISO-leder Joachim Walltin (45) er nådeløs mot klubbene..

VG - 15 timer siden

Permitteringsstriden i norsk fotball: Kynismen fremstår uverdig

Et valg om å permittere spillere er en alvorlig handling. Flere eliteserieklubber har et troverdighetsproblem hva gjelder respekten for landets felles trygderegler..

VG - 18 timer siden

Fotballstjerne beklager at han har hadde «sex-party» under corona-krisen

Manchester City-stjernen Kyle Walker beklager at han har arrangert det som kalles et «sex-party» hjemme - midt under corona-krisen..

VG - 19 timer siden

Det siste utelivet: I Stockholm fester folk tett

STOCKHOLM (VG) Mens store deler av utelivet i Europa er stengt ned, fortsetter festen for noen stockholmere. Lørdag kveld dro VG på konsert, pub og nattklubb. Men det er regler og krise også her..

VG - 19 timer siden

Sårt å takke nei til en utstrakt hånd

Et av historiens mest avgjørende håndtrykk fant sted palmesøndag..

VG - Igår: 07:47

Corona-dødstallet i Sverige er høyere enn rapportert

Antallet koronasmittede som dør i Sverige, er langt høyere enn det myndighetene rapporterer..

VG - 22 timer siden

Rooney hardt ut mot britisk helseminister

Wayne Rooney (34) fyrer løs mot helseministeren og Premier League-ledelsen i debatten om fotballspilleres eventuelle lønnskutt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt