VG > Økonomi

Sunday, 07 June, 07:53

VG - 23 May 20 kl. 12:59

Sp-Vedum: Tangen kan ikke bli oljefond-sjef uten å flytte hele formuen hjem til Norge

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum går nå for første gang tungt inn i det betente spørsmålet om hvem som skal bli ny sjef for Oljefondet – og ber hedgefondforvalter og mangemilliardær Nicolai Tangen om å «velge Norge fullt og helt»..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Trygve Slagsvold Vedum, Oljefondet, Nicolai Tangen, Norge, vedum

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sp-Vedum, Tangenkan , ikkebli , oljefond-sjef, utenå , flytte, hele formuen hjem til Norge
P4 - 22 Apr 20 kl. 06:50

Ledelsesekspert: – Nicolai Tangen kan ikke ta jobben som oljefond-sjef

– Norges Bank kan ikke la Nicolai Tangen starte i jobben som sjef for oljefondet. Det mener Ledelsesekspert ved BI, Petter Gottschalk. Det stormer rundt Tangen - blant annet fordi han skal ha hatt bånd til skatteparadis, og for å ha arrangert et seminar for internasjonale samfunnstopper der avtroppende oljefondsjef Yngve Slyngstad deltok kort tid før Tangen fikk jobben..

P4 - 22 Apr 20 kl. 06:50

Ledelsesekspert: – Nicolai Tangen kan ikke bli oljefond-sjef

Mener også at Tangen bør bli etterforsket for korrupsjon..

VG - 18 Apr 20 kl. 08:44

Oljefond-Tangen fløy inn norske samfunnstopper til ni-millioners konsert og superkonferanse

Få måneder før milliardær Nicolai Tangen (53) ble ansatt som sjef for det norske oljefondet, brukte han millioner av kroner på en spektakulær tur til USA. Den norske regjeringsadvokaten og daværende oljefond-sjef Yngve Slyngstad var blant deltagerne..

VG - 20 Apr 20 kl. 08:57

Sentralbank-sjefen vet ikke hvordan Oljefond-Tangens navn kom opp

Norges Bank-sjef Øystein Olsen (68) valgte hodejegerfirmaet, men vet ikke hvem som spilte inn finansmannen Nicolai Tangen (53) i jakten på ny Oljefond-sjef..

VG - 20 Apr 20 kl. 13:25

Oljefond-Tangen ba Slyngstad om «en liten tjeneste»

Finansmann Nicolai Tangen (53) ba Oljefond-sjef Yngve Slyngstad om råd før intervju-runden. Slyngstad svarte aldri på e-posten..

VG - 22 Apr 20 kl. 06:15

LO-topp: – Tangen må si opp eller bli sagt opp

Fellesforbundsleder Jørn Eggum krever at Nicolai Tangen går av som Oljefond-sjef før han har begynt. Eggum får mene det han vil, svarer Tangen – som mener han ikke har gjort noe galt..

Aftenposten - 19 Apr 20 kl. 15:13

Ansettelsen av Oljefond-sjef Nicolai Tangen skal opp i representantskapet i Norges Bank

Leder i representantskapet i Norges Bank, Julie Brodtkorb, bekrefter overfor VG at de vil diskutere ansettelsen av Nicolai Tangen som Oljefond-sjef..

P4 - 19 Apr 20 kl. 15:50

Ansettelse opp i tilsynsorgan

Ansettelsen av Oljefond-sjef Nicolai Tangen skal opp i Norges Banks tilsynsorgan. Leder i representantskapet bekrefter til VG at de vil diskutere ansettelsen. Det skjer etter VGs avsløringer om at Tangen i fjor betalte turen da avtroppende oljefondssjef Yngve Slyngstad deltok på Tangens USA-seminar, fem måneder før Tangen ble utnevnt til sjef i oljefondet..

VG - 28 May 20 kl. 15:21

Sp om Oljefond-ansettelsen: - Vil ikke bidra til trygghet og ro

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum tror ikke det blir ro rundt ansettelsen av ny sjef i Oljefondet etter at kontrakten mellom Nicolai Tangen og Norges Bank ble offentliggjort torsdag..

E24 - 29 Mar 20 kl. 14:11

Påtroppende Oljefond-sjef beklager uttalelse om arv

Nyutnevnte Oljefond-sjef Nicolai Tangen beklager utsagnet om at arveavgiften burde være på 100 prosent, slik at alle startet fra bunn. Den var myntet på hans egne barn..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

McGregor annonserer MMA-karriereslutt

Conor McGregor melder at han legger opp søndag morgen. Det er ikke første gang iren melder dette..

VG - 45 minutter siden

Prins William røpet anonym krisehjelp

Både prins William (37) og hertuginne Kate (38) har i all hemmelighet sittet og svart på krisetelefoner fra mennesker som trenger mental støtte..

VG - 8 timer siden

Verdensmesteren: Rasisme tvang meg til å lære karate

Formel 1-kongen Lewis Hamilton (35) har vært en av de klareste sportsstemmene i rasisme-debatten. Nå tar han bladet fra munnen og deler også personlige erfaringer..

VG - 11 timer siden

Haaland ute da Dortmund vant «norsk» duell

(Borussia Dortmund - Hertha Berlin 1–0) Hertha-keeper Rune Almenning Jarstein (35) og Per Ciljan Skjelbred (32) slapp å møte Erling Braut Haaland (19) som Dortmund-spiss lørdag, men måtte kapitulere for lagkameratene hans..

VG - 12 timer siden

Bare prinsesse Madeleine glimrer med sitt fravær på nasjonaldagen

Mens hele den svenske kongefamilien feirer alternativ nasjonaldagsfeiring, må prinsesse Madeleine (37), ektemannen og barna holde seg borte..

VG - 13 timer siden

Forhandlingsekspert om TV 2-konflikten: – Uverdig

Mens Get-kunder fortsatt ikke får se TV 2 sine kanaler, kjekler partene i media. Forhandlingsekspert Sigurd Knudtzon mener det hele er uverdig..

VG - 14 timer siden

Bayern slo tilbake etter marerittstart – stø kurs mot seriegull

(Bayer Leverkusen-Bayern München 2–4) Med en knallsterk opphenting snudde serieleder Bayern München og leder nå med ti poeng, før Borussia Dortmunds kamp lørdag kveld..

VG - 15 timer siden

Petter Pilgaard fikk drømmejobben: – Stolt som en hane!

Petter Pilgaard (40) har fått sommerjobb og prøvetid i Hadeland Maskindrift AS. «Å surre rundt i dress» er han ferdig med..

VG - 15 timer siden

Idrettspresidenten: Tror tabuet rundt spiseforstyrrelser går ned om forbildene forteller sine historier

IDRETTENS HUS, ULLEVAAL (VG) Idrettspresident Berit Kjøll mener det er på tide at forbildene går foran og snakker om utfordringene ved spiseforstyrrelser i idretten, for å få vekk tabuet og hjelpe de yngre utøverne som er på vei opp..

VG - 18 timer siden

Bekymret før markering i Stavanger: 1400 demonstrerte

Lørdag er det en støttemarkering for «Black lives matter» i Stavanger. Over 4000 mennesker meldte sin interesse på Facebook og rundt 1400 møtte opp. Det er mer enn hva kommunen synes er forsvarlig..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt