E24 > Økonomi

Saturday, 19 October, 11:48

E24 - 03 Jul 19 kl. 22:23

Spørsmål om boligkjøp topper listen over henvendelser til Forbrukerrådet

Forbrukerrådet har det første halvåret av 2019 opplevd en markant økning i henvendelser om kjøp av bolig. Også spørsmål om bruktbil og husleie er det mange av..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Forbrukerrådet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Spørsmålom , boligkjøp, topper, listen, over, henvendelser, til, Forbrukerrådet
Hegnar.no - 04 Jul 19 kl. 06:06

Spørsmål om boligkjøp topper listen over henvendelser til Forbrukerrådet

Forbrukerrådet har opplevd kraftig økning i antallet henvendelser. .

P4 - 10 Oct 19 kl. 07:43

Coop med best omdømme

Det er Coop, Tine og NRK som topper årets liste over bedrifter med best omdømme. For 28. gang har Ipsos undersøkt omdømmet til de 100 største bedriftene her i landet.

E24 - 14 Oct 19 kl. 06:04

Boligkjøper fikk erstatning for trang parkeringsplass

En boligkjøper i Bergen er tilkjent erstatning etter at parkeringsplassen til boligen han kjøpte, viste seg å være umulig å bruke..

Dagbladet - 16 May 19 kl. 18:13

Sjekk hvilke fylker som topper listen!

Ikke overraskende kan noen fylker oftere skilte med fint vær på nasjonaldagen enn andre. Men er det de fylkene du tror?.

Aftenposten - 05 Jun 19 kl. 05:58

Kamerun topper listen over glemte kriser

Flyktningkrisen i Kamerun er verdens mest neglisjerte, ifølge Flyktninghjelpen – som mener verdenssamfunnet sover i timen..

P4 - 14 Oct 19 kl. 07:15

Boligkjøper fikk erstatning for trang parkeringsplass

En boligkjøper i Bergen er tilkjent erstatning etter at parkeringsplassen til boligen han kjøpte, viste seg å være umulig å bruke. Han får 94 000 kroner i erstatning, skriver Bergensavisen. Parkeringsplassen var nemlig ikke stor nok, selv for en liten bil, på grunn av en ventilasjonskasse som sto på den plassen..

Aftenposten - 10 Jul 19 kl. 06:22

Lavere salg på Vinmonopolet i år

Oslo topper listen over fylker hvor det handles mest på Vinmonopolet. Hittil i år har hver Oslo-innbygger handlet 8,8 liter alkohol på polet..

Aftenposten - 03 Apr 19 kl. 06:48

Alliansen-leder satte uvitende Frp-topper på lokalvalgsliste

Hans Lysglimt Johansen vil stille liste til høstens valg for partiet Alliansen. På listen står justisminister Jørgen Kallmyr og Carl I. Hagen, mot sin vilje..

P4 - 04 Sep 19 kl. 07:17

Avslører forbrukslån hos boligkjøpere

Rundt en av ti unge har tatt opp forbrukslån for å bruke som egenkapital ved boligkjøp. Det viser en analyse BN Bank har gjort blant bankens 1600 lånesøknader etter at gjeldsregistret ble innført 1. juli, melder Dagens Næringsliv.

E24 - Igår: 19:33

Liste: Apple er nok en gang verdens mest verdifulle merkevare

For sjuende år på rad topper Apple listen over de mest verdfulle merkevarene i verden, ifølge Interbrands Best Global Brands-liste..

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Power-ansatte ble bedt om å jobbe for 0 kroner i timen

Ansatte i elektronikkgiganten Power, hvor XXL-gründer Øivind Tidemandsen er storeier, har gjentatte ganger arbeidet i butikkene på helligdager uten å få en krone i lønn..

E24 - 1 time siden

Nytt forslag kan utsette avstemning og utmelding

Siste ord om brexit blir ikke sagt i dag, dersom Underhuset støtter Sir Oliver Letwin: Den tidligere ministeren vil tvinge Boris Johnson til å søke utsettelse, også om brexitavtalen blir vedtatt..

E24 - 2 timer siden

Studenter i Storbritannia om rekordsvak krone: – Mange har kredittkortgjeld

De siste dagene har kronen svekket seg kraftig mot pundet. Norske studenter i Storbritannia bekymrer seg for fremtiden, og kaller situasjonen krevende..

E24 - 2 timer siden

Venter bratt resultatfall for Equinor: Pareto spår kjøpsmulighet etter rapporten

– Vi tror en svak rapport kan gi en attraktiv kjøpsmulighet i forkant av at Sverdrup-produksjonen får en innvirkning på den rapporterte inntjeningen, skriver Paretos oljeanalytikere..

E24 - 3 timer siden

Johnson ber Parlamentet ende «et smertefullt kapittel»

Britenes statsminister Boris Johnson ber i et åpent brev de folkevalgte om å stemme for brexitavtalen han har forhandlet fram med EU under lørdagens avstemning..

E24 - 3 timer siden

Trump håper å få i havn handelsavtale med Kina i november

President Donald Trump sier at han tror en handelsavtale mellom USA og Kina vil bli signert innen APEC-møtet i Chile i midten av november..

E24 - 3 timer siden

Norske gründere legger ned London-kontoret etter brexit-usikkerhet

Usikkerhet knyttet til brexit har ført til at det norske oppstartselskapet Huddlestock har lagt ned London-kontoret. - Vi vegret oss veldig, sier Huddlestock-gründer Murshid Ali..

E24 - 13 timer siden

I helgen skal forsøkskaniner sitte på verdens lengste flytur

Flyselskapet Qantas håper å fly passasjerer direkte fra London til østkysten av Australia innen tre år. Til helgen starter den første testturen..

E24 - 14 timer siden

Medier: Boeing-ansatte skal ha villedet om Max-flyene

Internmeldinger fra 2016 viser at ansatte i Boeing kan ha villedet Den amerikanske luftfartsmyndigheten (FAA) i forbindelse med et sentralt sikkerhetssystem på 737 Max-flyene, skriver amerikanske medier..

E24 - 14 timer siden

Norwegian vil kutte 140.000 tonn i CO₂-utslipp med ny app

Flyselskapet Norwegian vil gjøre flytrafikken grønnere ved å bruke den nye appen SkyBreathe, som de hevder vil kutte forbruket av drivstoff med to prosent per flyging ved å kjøre smartere og mer effektivt..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt