NRK > Nyheter

Wednesday, 17 August, 03:01

NRK - 24 jul 21 kl. 12:05

Solskjær forlenget kontrakten

Manager Ole Gunnar Solskjær har forlenget sin kontrakt med Manchester United til sommeren 2024. Han har også en klausul som gjør at han kan forlenge ett ytterligere år. Det bekrefter klubben selv på sine nettsider. Han skal snart gyve løs på en ny sesong og jakter på sitt første trofé med klubben. – Alle vet hvilke følelser jeg har for denne klubben, og jeg er strålende fornøyd med å signere en ny kontrakt, sier Solskjær på klubbens nettsider.
Les mer på NRK


Les mer om:
Ole Gunnar Solskjær, Manchester United, Solskjær

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Solskjær, forlenget, kontrakten
Klartale - 14 jul 22 kl. 11:45

Dette bør du vite dersom du skal leie bolig

– Det viktigste er å gå på visning. Hvis du får tilbud om visning, uansett hvilken form den har, så bør man takke ja til det. Det sier Yngve Gran Andersen.

NRK - 15 apr 22 kl. 11:32

Vekstsesongen er forlenget med tre uker

Bønder i Norden har fått utvidet vekstsesongen og kan nå dyrke tre uker lengre enn tidligere. Sesongen er forlenget med to uker på våren og en uke på høsten. I snitt er vekstsesongen i de nordiske landene blitt 23 dager lenger i perioden 1991 til 2020, enn den var fra 1961 til 1990.

NRK - 06 maj 22 kl. 08:14

Milliardavtaler forlenget

Equinor har forlenget boreavtalene med Baker Hughes Norge, Halliburton og Schlumberger Norge for felt på norsk sokkel. Avtale med de tre selskapene har en verdi på 14 milliarder kroner, og sysselsetter 2000 personer på 18 plattformer og 10 mobile rigger. Equinor har også forlenget avtaler for tilleggstjenester med de tre selskapene, og 13 andre leverandører, avtaler verdt nesten 6 milliarder kroner..

NRK - 10 jun 22 kl. 12:02

Rieber Mohn får forlenget åremål i IMDi

Libe Rieber-Mohn fortsetter som direktør i Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi). Åremålet er forlenget med seks år. Hun ble utnevnt i 2016.

NRK - 11 aug 21 kl. 17:59

Rogfast-bygging starter i september

Statens vegvesen har tildelt Hæhre Entreprenør AS og Risa AS Kvitsøy-kontrakten. Det betyr at byggingen av Rogfast, verdens lengste undersjøiske veitunnel, kan starte opp igjen i løpet av september. Det melder Vegvesenet i en pressemelding.

NRK - 24 jun 22 kl. 09:53

Milliardkontrakt på Fornebubanen

Under et døgn etter at det endelige vedtaket om å gå videre med Fornebubanen ble gjort, ble den neste store kontrakten signert. Fornebubanen og Veidekke signerte kontrakten om å bygge tunnel fra Vækerø til Lysaker. Verdien er 1,145 milliarder kroner.

Aftenposten - 24 jul 21 kl. 12:08

Solskjær blir tre år til i United

Manager Ole Gunnar Solskjær (48) har forlenget sin kontrakt med Premier League-klubben Manchester United til sommeren….

Aftenposten - 24 jul 21 kl. 12:01

Solskjær forlenger med Manchester United

Manchester United bekrefter at Ole Gunnar Solskjær forlenger kontrakten til 2024..

VG - 24 jul 21 kl. 12:00

Solskjær forlenger med Manchester United

Manchester United bekrefter at Ole Gunnar Solskjær forlenger kontrakten til 2024..

Aftenposten - 24 jul 21 kl. 12:01

Ole Gunnar Solskjær forlenger med Manchester United

Manchester United bekrefter at Ole Gunnar Solskjær forlenger kontrakten til 2024..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Sarah Palin satser på politisk comeback

Sarah Palin som stilte til valg som visepresident sammen med John McCain i 2008, ønsker comeback i politikken og stiller opp i kongressvalget i høst fra Alaska. Donald Trump har uttalt sin støtte til Palin. På neste tirsdag vil velgerne i Alaska avgjøre om hun får plass i Representantenes hus..

NRK - 5 minutter siden

Kansas starter omtelling etter anklager om juks

Kansas har startet en delvis omtelling av stemmesedlene etter valget der et klart flertall stemte for å beholde retten til abort. Velgerne gikk inn for å beholde retten til abort med 59 mot 41 prosent. 165.

NRK - 45 minutter siden

Store branner herjer i Spania og Portugal

Både i Spania og Portugal er hundrevis av brannmannskaper satt inn i kampen mot flere store skogbranner. 300 brannmenn jobbet hele natt til tirsdag for å få kontroll over en enorm brann i nærheten av Valencia som hittil har lagt nesten 100 kvadratkilometer i aske. Brannen ble utløst av lyn lørdag kveld og spredte seg raskt.

NRK - 30 minutter siden

Vänsterpartiet krever plass i Sveriges neste regjering

Det er et krav at Vänsterpartiet inngår i en eventuell sosialdemokratisk-ledet regjering etter valget i Sverige til høsten, sier partileder Nooshi Dadgostar til nyhetsbyrået TT ifølge NTB. Mandag meldte Centerns leder Annie Lööf at hun og hennes parti står klar til å inngå i en ny regjering, men betingelsen er som før at Vänsterpartiet holdes utenfor. 11.

NRK - 1 time siden

17 soldater drept i tyrkisk angrep

I Syria skal minst 17 soldater være drept i et tyrkisk luftangrep nær grensen til Tyrkia. Tyrkiske styrker og kurdiske soldater som kontrollerer området har skutt mot hverandre de siste dagene. Ifølge den syriske observatørgruppa SOHR ble soldatene drept i luftangrepet mot en syrisk stilling.

NRK - 1 time siden

Fikk 34 års fengsel for retweet

En 34 år gammel saudiarabisk kvinne er dømt til 34 års fengsel for ting hun har skrevet på Twitter, melder The Guardian. Salma al-Shehab er anklaget for å ha bidratt til å skape sosial uro og for å destabilisere nasjonal sikkerhet ved å republisere innhold fra dissidenter og aktivister. Salma al-Shehab er student ved Leeds University og ble arrestert da hun var hjemme i Saudi-Arabia på ferie..

NRK - 2 timer siden

Estland fjerner sovjetiske minnesmerker

Estland fjerner minnesmerker fra Sovjet-tiden, skriver landets statsminister Kaja Kallas på Twitter. Monumentene er symboler på undertrykkelse og okkupasjon, mener hun. Hun skriver også at de bidrar til å øke den sosiale spenningen i landet, hvor nær en firedel av innbyggerne er russisktalende..

NRK - 2 timer siden

Uenige om russisk turistnekt

De nordiske statsministrene og Tysklands forbundskansler fremsto samlede om både fornybar energi og forsvarssamarbeid. Men et spørsmål om russisk turistnekt fikk temperaturen til å stige. Etter en endring i UDIs regler i mai er det allerede svært vanskelig for russiske turister å få godkjent visum til Norge..

NRK - 3 timer siden

Siktet vedgår terror på Gotland

Mannen som er siktet for å ha drept den svenske psykiateren Ing-Marie Wieselgren på Gotland i juli, har erkjent straffskyld for terrorlovbrudd, skriver SVT. Den svenske 32-åringen er siktet for terror og terrorplanlegging, samt for drap, og er varetektsfengslet..

NRK - 3 timer siden

Nok en journalist drept i Mexico

En uavhengig journalist er funnet død i det nordlige Mexico. Han er den 14. journalisten som er drept hittil i år i Mexico.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com