VG > Sport

Sunday, 17 February, 01:07

VG - 12 Feb 19 kl. 04:47

Solskjærs jobb er helt unik

MANCHESTER (VG) «Big smiles», åpnet Ole Gunnar Solskjær sin første pressekonferanse som Manchester United-manager. 53 dager senere er det fortsatt bare store smil å se..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Manchester, Ole Gunnar Solskjær, Manchester United

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Solskjærs, jobber , helt, unik
Dagbladet - 19 Dec 18 kl. 08:41

Erna Solberg gratulerte Solskjær med ny jobb. Det måtte hun gå tilbake på

- Da klubben selv valgte å rygge, så ble det ryddigst om også statsministeren ventet med å gratulere Solskjær..

E24 - 25 Dec 18 kl. 21:30

Reisebestillinger til Manchester eksploderte da Solskjær fikk jobb: – Aldri sett lignende

Da det ble kjent at Ole Gunnar Solskjærs nye jobb er som manager for Manchester United, hoppet salget av reiser til byen til det tredobbelte sammenlignet med samme periode i fjor..

VG - 05 Jan 19 kl. 15:23

Solskjær tangerte United-rekord: Dyrkes som helt

OLD TRAFFORD (VG) (Manchester United-Reading 2–0) Ole Gunnar Solskjær ledet Manchester United til lagets femte strake seire i FA Cup-møtet med Reading..

VG - 19 Dec 18 kl. 08:58

Solskjær til United vil være så stort at det er vanskelig å fatte

Trygve Lie var den første generalsekretæren i FN, Gro Harlem Brundtland generaldirektør i Verdens Helseorganisasjon og Jens Stoltenberg er NATOs generalsekretær, men har noen nordmann hatt en mer utsatt jobb enn den Ole Gunnar Solskjær nå ser ut til å få?.

VG - 19 Dec 18 kl. 08:58

Solskjær til United er så stort at det er vanskelig å fatte

Trygve Lie var den første generalsekretæren i FN, Gro Harlem Brundtland generaldirektør i Verdens Helseorganisasjon og Jens Stoltenberg er NATOs generalsekretær, men har noen nordmann hatt en mer utsatt jobb enn den Ole Gunnar Solskjær nå har fått..

VG - 29 Dec 18 kl. 15:04

Polly er ansatt i Manchester United: – Så mye bedre å dra på jobb nå

MANCHESTER (VG) Det er ikke bare resultatene som har fått et løft siden Ole Gunnar Solskjær (45) ble Manchester United-manager. En ansatt i klubben forteller om en stemning som er snudd helt på hodet..

VG - 21 Dec 18 kl. 20:07

Spår kultursjokk for Solskjær i åpningskampen

Det er bare fire år siden Ole Gunnar Solskjær fikk sparken i Cardiff. Likevel er det ikke sikkert nordmannen vet helt hva som venter ham på sin gamle hjemmebane lørdag kveld..

VG - 06 Feb 19 kl. 19:03

Mangeårig United-trener slakter utspill om Solskjær: – Idiotisk

WILMSLOW (VG) Det er dumt og nedlatende av Paul Ince (51) å hevde at han kunne gjort samme jobb som Ole Gunnar Solskjær (45), mener den mangeårige Manchester United-treneren René Meulensteen (54)..

VG - 22 Dec 18 kl. 08:00

United-helt med oppsiktsvekkende Solskjær-påstand

MANCHESTER (VG) Tidligere Manchester United-bauta Arthur Albiston (61) plasserer Ole Gunnar Solskjær (45) på hylle med klubbens aller største legender..

VG - 30 Dec 18 kl. 14:51

Liverpool-helt advarer Solskjær: – Handler bare om hvem som forsvant

MANCHESTER (VG) Liverpools toppscorer i Premier League-historien, Robbie Fowler (43), advarer Ole Gunnar Solskjær (45) mot de underliggende problemene i Manchester United..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

VIF-trener Johansen før «skjebnekamp» mot Sparta: − Vi må vinne

(Vålerenga – Frisk Asker 5–2) Vålerenga leder serien med syv poeng med seks kamper igjen. Trener Roy Johansen innrømmer at spillerne allerede nå har vært inne på tanken om klubbens første seriemesterskap på fem år..

VG - 2 timer siden

«Er han i ferd med å skaffe seg et problem før VM?»

Han har vært suveren hele sesongen. Men plutselig, på de to siste løpene, har Johannes Thingnes Bø (25) bommet og bommet, på stående skyting. Ekspertene er bekymret..

VG - 2 timer siden

Martin Ødegaard scoret da han vant talentduellen mot Alexander Isak

(Vitesse - Willem II 3–2) Martin Ødegaard og Alexander Isak er to av de mest omtalte skandinaviske talentene i nyere tid. Og som de satte sitt preg på den aller første duellen mellom de to..

VG - 5 timer siden

Horneland: Vil gjøre som Solbakken gjorde med FCK

(Rosenborg-GIF Sundsvall 5–1) For å få Rosenborg konkurranse-dyktig i Europa igjen, ser trener Eirik Horneland ser til det Ståle Solbakken gjorde da han returnerte til FC København i sin tid..

VG - 4 timer siden

Manchester City slapp med skrekken mot lilleputten Newport

(Newport County – Manchester City 1–4) Lille Newport County holder til i League Two i det engelske ligasystemet, tre nivå under Manchester Citys stjernetilværelse i Premier League. Men det ble jevnere enn man skulle tro da lagene møttes i FA-cupens femte runde..

VG - 5 timer siden

Rosenborg scoret tre på 12 minutter

(Rosenborg-GIF Sundsvall 5–1) Tre mål på 12 minutter etter «Horneland-fotball». Resten gikk mer på autopilot, men for Rosenborg var fremgangen stor etter to svake treningskamper..

VG - 6 timer siden

Tiril Eckhoff med kjempesprekk i siste renn før VM

Helt uten press og med sesongens første verdenscupseier i ryggen, skulle Tiril Eckhoff bare bekrefte formen inn mot VM i Östersund. Det endte med seks bom på ti stående skudd..

VG - 7 timer siden

Warholm åpner for inne-EM: – Mer sannsynlig nå

Karsten Warholm (22) ville opprinnelig ikke delta i innendørs-EM om to uker. Nå er VM -og EM-gullvinneren på langhekken i ferd med å snu. Sannsynligheten for at han løper 400 meter flatt i Glasgow er større enn for kort tid tilbake..

VG - 7 timer siden

Norsk hoppfiasko i generalprøven til VM

Den bekmørke sesongen for de norske hoppherrene fortsatte da Johann André Forfang ble beste norske på en tiendeplass. Men det finnes et lysglimt, og han heter Thomas Åsen Markeng (18)..

VG - 8 timer siden

Henrik Ingebrigtsen: - Har manglet overskudd

Henrik Ingebrigtsen (27) har manglet overskudd etter mye og intensiv trening for å ta igjen forspranget brødrene Jakob (18) og Filip (25) fikk på ham mens han var ute med skader..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt