P4 > Nyheter

Sunday, 08 December, 11:12

P4 - 10 Jul 19 kl. 06:46

Solgte mindre alkohol

Vinmonopolet solgte mindre alkohol første halvår i år enn i samme periode i fjor.
Salget gikk ned med 1,3 prosent.
Vinmonopolet forklarer nedgangen med at det i fjor var rekordvarmt fra mai i hele Sør-Norge, noe som økte salget..
Les mer på P4


Les mer om:
Sør-Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Solgtemindre , alkohol
P4 - 24 Apr 19 kl. 07:52

Hver femte butikk solgte alkohol til mindreårige

Svært mange matbutikker selger alkohol til de under 18 år. Hver femte butikk som fikk besøk av Juventes mindreårige kontrollører i fjor, solgte dem alkohol, viser en oppsummering fra organisasjonen. – Bekymringsverdig, sier nestleder Karianne Fremo Sveistrup.

P4 - 15 Aug 19 kl. 21:41

Stanset gruppe som solgte alkohol og tobakk

Facebook har valgt å stenge en norsk gruppe som formidlet salg av alkohol og tobakk. Gruppen som var basert i Rogaland, og hadde 2000 medlemmer, ble av Kripos tidligere i år vurdert som ulovlig og ba da om at gruppen måtte avvikles. Sør-Vest politidistrikt ber publikum om tips, dersom det finnes lignende grupper som fortsatt er aktiv..

P4 - 06 Sep 19 kl. 09:28

Alkoholsalget har økt svakt

Nordmenn kjøpte mer alkohol i første halvår i år, sammenlignet med samme periode i fjor. Vi drikker mer brennevin, mens salget av øl har gått ned. Totalt gikk alkoholomsetningen, målt i antall liter ren alkohol, opp med 0,2 prosent, ifølge Statistisk sentralbyrå.

P4 - 10 Aug 19 kl. 12:37

Rekordmange tatt med for mye alkohol

Rekordmange er tatt med for mye alkohol og tobakk i bagasjen på Oslo lufthavn Gardermoen. Over 40 prosent flere flypassasjerer ved Oslo Lufthavn har blitt bøtelagt for ulovlig mengde alkohol og tobakk så langt i år, viser tall Dagbladet har fått fra Tollvesenet. Når det gjelder brudd på den tollfrie kvoten for alkohol og tobakk, forteller Fredriksen at det i juli måned ble utstedt bøter og forenklede forelegg for 2 millioner kroner..

P4 - 10 Oct 19 kl. 14:45

Dropper alkohol-bonus

Taxfreeselskapet Travel Retail Norway endrer nå sin nye bonusklubb, slik at kundene ikke får rabatter på alkohol. Bonusklubben ble startet opp i september, og kundene deres kunne blant annet få ti prosent rabatt på alkohol ved første kjøp. Men nå har selskapet snudd, blant annet etter kraftige reaksjoner fra KrF og Senterpartiet, skriver Vårt Land..

Dagbladet - 22 Aug 19 kl. 12:15

Solgte kjøtt og egg for trekvart milliard

Den Stolte Hane solgte for 758 millioner kroner i første halvår..

Dagbladet - 10 Oct 19 kl. 12:45

Taxfreeselskap fjerner alkohol fra bonusordning

Taxfreeselskapet Travel Retail Norway gjør en endring i sin ferske bonusklubb som startet opp i september. Kundene vil nå ikke får rabatter på alkohol..

Aftenposten - 29 Jun 19 kl. 09:12

Camilla Herrem drikker sjelden alkohol. Dette er rådene til mosjonistene.

Slik blir treningen påvirket av alkohol..

Hegnar.no - 10 Aug 19 kl. 07:47

Rekordmange tatt med for mye alkohol og tobakk

Over 40 prosent flere flypassasjerer ved Oslo Lufthavn har blitt bøtelagt for ulovlig mengde alkohol og tobakk så langt i år sammenlignet med i fjor..

NRK - 13 May 19 kl. 06:47

Forsker på russen

Folkehelseinstituttet forsket på russens alkohol- og rusvaner på Landstreffet i Lillehammer i helga. 4000 ungdommer var samlet og folkehelsa tok alkohol- og spyttprøver av flere hundre av dem for å registrere hva årets russ drikker og inntar..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Startet gransking etter drap

Statens helsetilsyn gransker St. Olavs hospital etter at en kvinne ble drept på Lademoen i Trondheim i oktober. To menn er siktet for drapet, og helsetilsynet gransker sykehusets håndtering av den ene drapssiktede, melder NRK.

P4 - 1 time siden

Alvorlig skadet etter ulykke

En mann i 30-årene er alvorlig skadet etter en ulykke i Grimstad i Agder i natt. Bilen landet på taket etter å ha kjørt på en parkert bil, og mannen måtte frigjøres av brannvesenet. Politiet mistenker mannen kjørte i påvirket tilstand..

P4 - 1 time siden

Riiber leder

Etter hoppingen leder Jarl Magnus Riiber dagens kombinertrenn på Lillehammer. Han hoppet 139,5 meter og får starte fire sekunder før Franz-Josef Rehrl i langrennsdelen..

P4 - 2 timer siden

43 døde i brann i India

43 mennesker har mistet livet i en brann på en fabrikk i India i natt. I tillegg er flere andre skadet, melder det indiske nyhetsbyrået ANI. Brannen skal ha startet på grunn av en feil i det elektriske anlegget.

P4 - 1 time siden

Fjelloverganger stengt

Flere fjelloverganger i Sør-Norge er stengt på grunn av dårlig vær. Dette gjelder Valdresflye, Gaularfjell og Sirdal-Lysebotn. Samtidig advares det om vanskelige kjøreforhold på flere andre fjelloverganger, og disse kan stenges eller få kolonnekjøring på kort varsel..

P4 - 2 timer siden

Færre imigranter drukner

Antall migranter som drukner i Middelhavet er halvert siden i fjor. Det viser tall fra FNs høykommisær for flyktninger. Hittil i år har 1148 mennesker druknet i Middelhavet i forsøket på å nå Europa, skriver Aftenposten.

P4 - 2 timer siden

– Norge må bli bedre på å forebygge selvmord

Blir slått fast i ny internasjonal rapport..

P4 - 2 timer siden

Tre ungdommer pågrepet etter ran

Tre ungdommer er pågrepet etter at to menn ble slått ned og ranet i Trondheim sentrum i natt. En mann opplyste at han hadde blitt slått med en stein, begge blødde fra hodet etter hendelsen. Guttene er mellom 15 og 18 år, melder Adresseavisen, og de er kjenninger av politiet..

P4 - 2 timer siden

Tror norsk student blir løslatt mandag

Den norske studenten som sitter fengslet i Japan blir kanskje løslatt i morgen. Det sier hennes japanske advokat til Dagbladet. Hun er mistenkt for å ha fått tilsendt en pakke med narkotika, og har vært fengslet siden 20.

P4 - 3 timer siden

Bilbranner i Oslo

To biler begynte å brenne ved Sinsen skole i Oslo i natt. Også en tredje bil fikk skader av brannen. Politiet har så langt ikke gått ut med om de tror brannen er påsatt eller ikke..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt