P4 > Nyheter

Sunday, 07 June, 02:33

P4 - 23 May 20 kl. 11:14

Solgte Norges dyreste bolig

En villa på Bygdøy i Oslo har blitt Norges dyreste bolig etter at den ble solgt for rundt 250 millioner kroner.
Det melder Dagens Næringsliv.
Villaen har et bruksareal på over 1200 kvadratmeter og ligger helt i vannkanten og har blant annet svømmehall med spa-avdeling, trimrom og vinkjeller..
Les mer på P4


Les mer om:
Bygdøy, Oslo, Norges, Dagens Næringsliv

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Solgte, Norges, dyreste, bolig
P4 - 01 Feb 20 kl. 23:05

Kan bli USAs dyreste bolig

En luksusbolig i USA er nå lagt ut til salg for utrolige 500 millioner dollar. Det tilsvarer rundt 4,6 milliarder norske kroner, og om den solges for det, blir det USAs dyreste bolig noen sinne. Det har tatt sju år å bygge ut gigantboligen i Bel-Air i Los Angeles, skriver Bloomberg.

E24 - 24 May 20 kl. 21:44

FA: Sector Alarm-gründer skal ha kjøpt Norges dyreste bolig

Milliardæren Jørgen Dahl skal være kjøperen av Thor Johan Furuholmens gigantvilla på Bygdøy i Oslo..

Dagbladet - 21 Apr 20 kl. 21:58

På innsida av verdens dyreste bolig

Kino, squashbane, svømmebasseng og nattklubb. Dette får du for 300 millioner dollar..

NRK - 23 May 20 kl. 12:31

Bygdøy-villa er Norges dyreste

Hedgefondforvalter Thor Johan Furuholmen har solgt villaen sin på Bygdøy for rundt 250 millioner kroner. Det gjør boligen til den dyreste som er solgt i Norge. Det skriver Dagens Næringsliv.

Aftenposten - 12 May 20 kl. 18:37

Betalte 1500 kroner for å delta i «Norges vakreste fjelløp». Nå er halvparten av pengene tapt.

Et av Norges dyreste mosjonsløp refunderer kun halvparten av startkontingenten til deltagerne. Norges Friidrettsforbund ønsker færre private arrangører..

P4 - 04 Mar 20 kl. 05:44

Taper på raske boligsalg

Fire av ti nordmenn har tapt på raske salg av bolig. Det viser en analyse Dagens Næringsliv har gjort av de drøyt 20 000 boligsalgene i Norge det siste halve året. 40 prosent av dem som solgte en bolig de hadde eid mindre enn tre år, tapte på salget.

E24 - 01 Feb 20 kl. 18:37

Dette kan bli USAs dyreste bolig noen gang

Men finnes det en kjøper som ikke avskrekkes av prisforlangende?.

E24 - 23 May 20 kl. 10:13

Hedgefondforvalter skal ha solgt tidenes dyreste bolig

Thor Johan Furuholmen har solgt en gigantisk luksusbolig på Bygdøy i Oslo til en norsk familie. Prislappen skal ha vært på rundt 250 millioner kroner, ifølge Dagens Næringsliv..

Aftenposten - 23 May 20 kl. 11:01

Hedgefondforvalter skal ha solgt tidenes dyreste bolig

Thor Johan Furuholmen har solgt en gigantisk luksusbolig på Bygdøy i Oslo til en norsk familie. Prislappen skal ha vært på rundt 250 millioner kroner, ifølge Dagens Næringsliv..

P4 - 04 Mar 20 kl. 16:36

- Myte at boligmarkedet er en rask vei til formue

- Det er en myte at alle nordmenn bygger formuer i boligmarkedet. Det sier administrerende direktør i Eiendomsmeglerforbundet, Carl O. Geving.

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

Ikke smitte i Premier League

Heller ikke i den siste runden med koronatester av spillerne i Premier League, er det noen som har testet positivt. 1.195 spillere og ansatte ble testet torsdag og fredag.

P4 - 3 timer siden

- Skrevet feil norsk med vilje

- Trusselbrevet i Lørenskog-saken er skrevet feil norsk med vilje. Det tror den danske trusselbrevforskeren Tanya Karoli Christensen. Brevet, som ble funnet i boligen etter at Anne Elisabeth Hagen forsvant, er skrevet på gebrokkent norsk.

P4 - 3 timer siden

Nordmenn nektet innreise til Spania

Tolv nordmenn har blitt nektet innreise, etter å ha kommet til Alicante i Spania i dag. SAS har åpnet for flyvninger til Spania for folk med familie, statsborgerskap eller fast bosted i landet. Men turister får ikke lov til å reise inn i Spania før tidligst 1.

P4 - 3 timer siden

Mener Tegnell må gå

I Sverige mener lederen for Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, at statsepidemiolog Anders Tegnell må gå av. Åkesson mener at den svenske koronastrategien er basert på løst forankrede antakelser og har mislyktes. Tegnell selv har erkjent at Sverige burde gjort mer for å bremse koronasmitten fra starten av utbruddet..

P4 - 3 timer siden

Vil ha penger til kreftpasienter

- Kreftpasienter som har ventet på behandling bør få øremerkede midler i statsbudsjettet for neste år. Det mener Frps Sylvi Listhaug. Aftenposten skrev denne uken at 320.

P4 - 3 timer siden

Dyrere jordbær

Koronakrisen gjør at det blir færre jordbør i butikkene i sommer, og bærene blir dyrere. På grunn av reiserestriksjoner har det vært vanskelig for mange bøndet å få tak i nok arbeidskraft. Fylkesleder i Oppland bondelag, Kristina Hegeg, sier til NRK at flere bønder har redusert produksjonen, og at det også har blitt dyrere og mer tungvint å produsere og høste jordbærene..

P4 - 3 timer siden

Stukket i Oslo

En perosn skal være stukket med en skarp gjenstand i Storgata i Oslo nå i kveld. Den skadde er kjørt til sykehus og tilstanden er ukjent. Politiet søker etter gjenringspersonen..

P4 - 4 timer siden

Sundby får ikke hjelp på Olympiatoppen

Langrennsløper Martin Johnsrud Sundby får ikke lenger hjelp på Olympiatoppen. 35-åringen er vraket fra landslaget, men var innstilt til et såkalt A-stipend på Olympiatoppen av Skiforbundet. Men dette har han nå fått avslag på, og dermed mister han tilgang til viktig fagpersonell frem mot VM til vinteren, melder NRK..

P4 - 4 timer siden

Demonstrasjoner i Brasil

Også i Brasil har det vært mange demonstrasjoner mot rasisme og politivold de siste dagene. Og tall fra Brasil viser at mørkhudede er i stort flertall blant dem som blir drept av politiet. Ifølge en rapport fra delstaten Rio er hele 78 prosent av de drepte mørke i huden, mens befolkningen utgjør 54 prosent av delstatens innbyggere, melder NRK.

P4 - 4 timer siden

Demonstranter ved Det hvite hus

Demonstranter samler seg nå i kveld, norsk tid, foran Det hvite hus i Washington D.C. Der har det vært demonstrasjoner mot politivold og rasisme i åtte dager, og ifølge Washington Post er dagens demonstrasjon ventet å bli den største.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt