E24 > Økonomi

Saturday, 30 May, 00:01

E24 - 23 May 20 kl. 15:36

Solgt for 11 millioner – bostyrer tror hun kunne oppnådd mer ved å drive selv

Men usikkerheten i markedet gjorde at det var riktig å akseptere Moods-eierens bud på konkursrammede Wagno AS, sier bostyrer Ellen Schult Ulriksen i advokatfirmaet Haavind..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Moods, Wagno AS, Ellen Schult Ulriksen, Haavind

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Solgt, for11 , millioner, bostyrer, tror, hun, kunne, oppnådd, mer ved å drive selv
Aftenposten - 27 Mar 20 kl. 15:08

Bostyrer: – Koronatiltak er ikke god nok grunn til konkurs nå

– Du har tid til å trekke pusten og vurdere tiltak, sier bostyrer Gerd Aaland Fagerli. Hun mener det bør gå flere måneder før vi ser de første koronakonkursene..

NRK - 11 Apr 20 kl. 06:57

Beatles-tekst solgt for millioner

Paul McCartneys håndskrevne tekst til låta «Hey Jude» er solgt for 910.000 dollar, tilsvarende 9,3 millioner norske kroner, opplyser auksjonshuset Julien’s Auctions til Reuters. Det er ni ganger mer enn estimatet..

P4 - 17 Feb 20 kl. 05:24

Rekordsalg av alkoholfritt

Aldri før har det blitt solgt mer alkoholfritt øl i Norge enn i fjor. Det ble solgt 10,6 millioner liter, mot ti millioner i 2018. Ringnes mener økningen skyldes et bredere utvalg av produkter, melder NTB.

E24 - Igår: 08:25

Bjørn Rune Gjelsten har solgt aksjer i Kid for 324 mill.

Bjørn Rune Gjelsten har gjennom sitt heleide selskap Gjelsten Holding solgt 5 millioner Kid-aksjer til en kurs på 64,8 kroner, som er omtrent 324 millioner kroner..

P4 - 11 Apr 20 kl. 09:24

Beatles-tekst solgt for 9,3 mill

Den håndskrevne teksten til Beatles-sangen "Hey Jude" er solgt for 9,3 millioner norske kroner. Det opplyser auksjonshuset Julien's Auctions til nyhetsbyrået Reuters. Teksten som er skrevet av Paul McCartney ble brukt under innspillingen av låten..

P4 - 17 timer siden

Rådyr konjakk

I alkoholens verden blir alderdom verdsatt - og i går kveld gikk verdien til himmels. En 258 år gammel flaske med fransk konjakk ble kjøpt for over 1,4 millioner kroner ved auksjonshuset Sotheby’s. Det finnes bare tre flasker av Gautier Cognac fra 1762, og den som ble solgt i går er den eldste som noen gang er solgt på en auksjon..

VG - 11 Apr 20 kl. 02:50

Håndskreven Beatles-tekst solgt for over ni millioner kroner

Paul McCartneys håndskrevne tekst til Beatles-låten «Hey Jude» ble solgt på auksjon Langfredag – for mer enn fem ganger forventet pris..

NRK - 23 May 20 kl. 12:31

Bygdøy-villa er Norges dyreste

Hedgefondforvalter Thor Johan Furuholmen har solgt villaen sin på Bygdøy for rundt 250 millioner kroner. Det gjør boligen til den dyreste som er solgt i Norge. Det skriver Dagens Næringsliv.

Aftenposten - 23 May 20 kl. 11:01

Hedgefondforvalter skal ha solgt tidenes dyreste bolig

Thor Johan Furuholmen har solgt en gigantisk luksusbolig på Bygdøy i Oslo til en norsk familie. Prislappen skal ha vært på rundt 250 millioner kroner, ifølge Dagens Næringsliv..

E24 - 23 May 20 kl. 10:13

Hedgefondforvalter skal ha solgt tidenes dyreste bolig

Thor Johan Furuholmen har solgt en gigantisk luksusbolig på Bygdøy i Oslo til en norsk familie. Prislappen skal ha vært på rundt 250 millioner kroner, ifølge Dagens Næringsliv..

Fler nyheter fra E24

E24 - 7 timer siden

Twitter falt på Wall Street etter å ha merket ny Trump-melding

Twitter har merket en av president Donald Trumps meldinger og hevder at han oppfordrer til voldsbruk. Selskapets aksjekurs faller for tredje dag på rad..

E24 - 2 timer siden

OMV starter avgjørende boring: Kan fremskynde milliardutbygging med skattepakke

OMV og partnerne starter nå avgrensningen av Hades-funnet i Norskehavet. Hvis Stortinget vedtar en god nok skattepakke – og funnet er som man tror – er man klare for å fremskynde prosjektet og hyre inn leverandørbedrifter om få måneder..

E24 - 1 time siden

Wall Street steg etter at Trump tok fra Hongkong særskilt status

Presidenten varslet sanksjoner mot myndighetspersoner i Kina og Hongkong. Likevel trakk de amerikanske børsene et lettelsens sukk da Trump unngikk å nevne handelsavtalen med Kina..

E24 - 3 timer siden

Åtte av ti busser har stått og sjåførene vært permitterte. Men nå kan de snart være på veien igjen.

Åtte av ti ekspressbusser har stått parkert siden mars. Smittevernkrav har gjort det ulønnsomt å kjøre bussene. Men nå blir det normale sommerruter..

E24 - 3 timer siden

Utelivskonsern om tiltakspakken: – Dette er fantastisk bra

Skagstindgruppen åpner gradvis, slik det norske samfunnet også gjør. Med den nye tiltakspakken mener sjefen at de kan få flere tilbake i jobb, og ta større risiko..

E24 - 4 timer siden

Color Line fikk 18,8 mill. i støtte – dagen etter jublet de for gradvis åpning og kalte tilbake 1.000 permitterte

Cruisegiganten hentet 18,8 millioner i kontantstøtte dagen før regjeringen lot selskapet begynne seilinger til Kiel. Nå skal også båtene til Danmark i trafikk igjen..

E24 - 5 timer siden

BI-professor: – Skjønner ikke hvordan de har endt med å videreføre den samme dårlige ordningen

Gisle James Natvik mener at både kontantstøtten og lønnsstøtten kan få uheldige følger..

E24 - 6 timer siden

Norfund mener kriminelle utnyttet uro knyttet til corona i storsvindelen

Norfund forteller om de avanserte metodene som ble brukt til å svindle dem for 100 millioner kroner. Ifølge DNB treffer slik svindel store selskaper jevnlig..

E24 - 7 timer siden

Twitter faller på Wall Street etter å ha merket ny Trump-melding

Twitter har merket en av president Donald Trumps siste meldinger og hevder at han oppfordrer til voldsbruk. Selskapets aksjekurs faller for andre dag på rad..

E24 - 8 timer siden

Aksjen faller bratt: Tangens hedgefond dumpet alt i Rolls-Royce

AKO Capital dumpet alle aksjene i det London-noterte Rolls-Royce Holdings..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt