NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 23:01

NRK - 05 feb. 21 kl. 07:09

Soldater testa positivt

Tre amerikanske soldater på Ørland er smitta med koronaviruset. De er en del av delegasjonen på rundt 200 soldater som skal komme i forbindelse med stasjoneringa av amerikanske bombefly på basen. Soldatene, og alle nærkontaktene, har sittet i karantene siden de kom til Norge, skriver Fosna-Folket..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Fosna-Folket

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Soldater, testa, positivt
NRK - 09 jan. 21 kl. 20:29

36 allierte soldater testa positivt

36 utenlandske soldater har testa positivt for covid-19 etter ankomst i Indre Troms. Det skriver Nye Troms. – Tallet kan virke høyt, men vi er ikke skremt, sier talsperson for Hæren, Eirik Skomedal til avisa..

NRK - 14 jan. 21 kl. 09:07

WHO-representantar testa positivt

To av ekspertane frå WHO som skulle til Wuhan i Kina for å finne årsaka til utbrotet av covid-19, er nekta innreise fordi dei skal ha testa positivt for antistoff, melder Wall Street Journal. WHO skriv på Twitter at dei no tek nye testar i Singapore..

NRK - 24 feb. 21 kl. 08:11

Mange testa positivt i Stavanger

10 personar har testa positivt i Stavanger siste døgn. Dei 10 tilhøyrer fire forskjellige skular, St. Svithun vidaregåande, Lassa, Kannik og Sunde skule.

NRK - 08 mars 21 kl. 13:08

President Assad har korona

President i Syria, Bashar al-Assad, har testa positivt for koronaviruset. Det melder styresmaktene i landet, ifylgje Reuters. Også kona til Assad har testa positivt..

NRK - 04 april 21 kl. 15:14

VG: 14 i karantene på Ahus

Totalt 14 tilsette er i karantene på barselseksjonen på Ahus etter at ein pasient testa positivt for koronaviruset. Det opplyser pressesjef Geir Lindhjem til VG. Pasienten vart testa fordi ein nærkontakt synte seg å vere smitta av korona..

NRK - 02 april 21 kl. 09:16

Seks nye smittetilfeller i Tromsø

Seks personer testet torsdag positivt på koronaviruset. Tre personer har testet positivt etter en sosial sammenkomst med en tilreisende som viste seg å være smittet. I tillegg har ett husstandsmedlem til en av dem som deltok på sammenkomsten testet positivt.

NRK - 25 jan. 21 kl. 11:10

Vil testa austlandsreisande

Øygarden kommune vil at folk som har vore i austlandsregionen skal testa seg for koronavirus. Dette gjeld også folk som har vore i kontakt med personar som har vore i området..

NRK - 15 feb. 21 kl. 10:04

Startar massetesting i Haugesund

Haugesund kommune har allereie testa om lag 200 personar i samanheng med smitteutbrotet på Aibel i Haugesund. I dag startar jobben med å testa ytterlegare 300 personar, opplyser kommunedirektør Ole Bernt Thorbjørnsen..

NRK - 08 mars 21 kl. 13:37

Mange har testa seg i Tromsø

7,5 prosent av Tromsøs befolkning har testa seg i løpet av den siste uka. Det sa ordfører Gunnar Wilhelmsen i mandagens pressekonferanse. Det er ikke planlagt nye tiltak i Tromsø, men ordføreren viser til at det kan komme nasjonale tiltak tirsdag..

NRK - 01 feb. 21 kl. 15:08

Seks nye britiske soldater smittet

Seks nye britiske soldater har testet positivt for koronaviruset. Det opplyser kommuneoverlegen i Bardu og Målselv til Forsvarets forum. I alt har 57 amerikanere, 32 briter og fire nederlendere i Indre Troms testet positivt siden de ankom Norge..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Macron og Johnson ut mot superliga

Frankrikes president Emmanuel Macron og Storbritannias statsminister Boris Johnson går begge ut mot planene om en europeisk superliga i fotball. Toppklubber fra England, Spania og Italia truer med å stifte en serie i stedet for Uefas Mesterliga..

NRK - 1 time siden

Sveitsarar vil kjøpa Bergen Engines

Det sveitsiske selskapet Business Creation Investments AG vil kjøpa Bergen Engines, skriv BT/E24. Dei la inn bud på fabrikken i fjor, men vart slått av TMH. Konsernsjef Gerry van der Sluys har sendt brev til næringsminister Iselin Nybø om interessa..

NRK - 1 time siden

Ber om samlingsregjering i Israel

Sentrumspartiet Yesh Atid vil ha en nasjonal samlingsregjering i Israel. Partileder Yair Lapid sier til AFP at partiene må vinne folkets tillit på nytt. Benjamin Netanyahu prøver å danne en ny regjering samtidig som han er tiltalt for korrupsjon..

NRK - 1 time siden

Ytre høyre demonstrerte i Lisboa

Flere tusen mennesker fra hele Portugal demonstrerte i hovedstaden Lisboa mot et forslag om å forby det ytterliggående høyrepartiet Chega. Motstanderne mener Chegas rasistiske utspill, som å sette romfolk i egne koronaleire, bryter med grunnloven..

NRK - 2 timer siden

Soldater satt inn mot etnisk uro

Hæren i Etiopia sier at soldater blir satt inn for å stanse en blodig konflikt mellom de to største etniske gruppene i landet. Flere enn 300 ble drept i Amhara-regionen i mars i kamper mellom væpnede menn fra amhara- og omoro-folkene..

NRK - 2 timer siden

Russland utviser 20 tsjekkere

Russland utviser 20 tsjekkiske diplomater fra landet. De må forlate landet i løpet av morgendagen, melder RIA. Reaksjonen kommer etter at Tsjekkia i går utviste 18 russere de sier er agenter, og var knyttet til sabotasje på et militært lager i 2014..

NRK - 3 timer siden

Dødsulykke etterforskes

Dødsulykka på fiskebåten utenfor Tromsø skjedde i forbindelse med arbeid på dekk. Det opplyser operasjonsleder i politiet, Karl-Erik Thomassen. Båten er fortsatt ikke kommet til kai.

NRK - 2 timer siden

11 drept i ny togulykke

11 mennesker mistet livet og 98 ble skadet i en togulykke i Toukh i Egypt i dag. Det opplyser helsedepartementet i landet. Dette er den andre alvorlige togulykken på få uker i Egypt , der jernbanenettet og togene er dårlig vedlikeholdt..

NRK - 2 timer siden

Drapsmann i Austin på frifot

Politiet i Austin, Texas, sier at den mistenkte for tre drap trolig ikke utgjør fare for andre. På Twitter skriver politiet at skytingen skjedde i et leilighetsbygg, og trolig var knyttet til en familiesituasjon..

NRK - 2 timer siden

Halvparten av USAs voksne vaksinert

Halvparten av alle amerikanere over 18 år har fått minst én dose koronavaksine. I alt 84 millioner mennesker i USA er fullvaksinert, mens 46 millioner har fått én av to doser. Til uka ventes det at vaksinen fra Johnson&Johnson tas i bruk igjen, melder AP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt