NRK > Nyheter

Saturday, 06 June, 15:14

NRK - 20 Dec 19 kl. 18:12

Soldat vant rettssak mot staten

En heimevernssoldat som måtte betale skatt, men ikke fikk feriepenger, vant mot staten i lagmannsretten. Saken kan føre til gigantregning for Forsvaret. Det melder Fædrelandsvennen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Forsvaret, Fædrelandsvennen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Soldat, vant, rettssakmot , staten
VG - 01 Apr 20 kl. 12:37

Heimeverns-soldat vant kampen mot staten – men frykter staten vil endre reglene

Lars Bugge Aarset måtte betale skatt som soldat i Heimevernets innsatsstyrker, men fikk ikke feriepenger. Nå har han vunnet frem i Høyesterett..

Aftenposten - 20 Dec 19 kl. 18:23

Heimevernssoldat vant rettssak mot staten – kan bety millionkrav for Forsvaret

En heimevernssoldat som måtte betale skatt, men ikke fikk feriepenger, vant mot staten i lagmannsretten. Saken kan føre til gigantregning for Forsvaret..

NRK - 09 Oct 19 kl. 06:47

Staten går til rettssak

Staten går til rettssak mot eigaren av tankskipet «Sola ST». Rettssaka der skuldansvaret skal fordelast mellom KNM «Helge Ingstad» og tankskipet er sett til 21. september 2020.

VG - 01 Apr 20 kl. 12:37

Heimevernssoldat vant kampen mot staten – men frykter staten vil endre reglene

Lars Bugge Aarset måtte betale skatt som soldat i Heimevernets innsatsstyrker, men fikk ikke feriepenger. Nå har han vunnet frem i Høyesterett..

P4 - 20 Dec 19 kl. 18:20

Staten tapte sak mot soldat

En heimevernssoldat som måtte betale skatt, men ikke fikk feriepenger, vant mot staten i Frostating lagmannsrett. Staten mener Heimevernets innsatsstryker ikke er å anse som et arbeidsforhold, men fikk ikke mehold. Og nå kan saken gi Forsvaret en enorm regning, skriver Fædrelandsvennen.

NRK - 24 Apr 20 kl. 18:45

Innsatsstyrker saksøker staten

Heimevernets innsatsstyrker saksøker staten ved Forsvarsdepartementet for å få utbetalt feriepenger de mener de har krav på, melder Forsvarets forum. Gruppesøksmålet kommer etter at en HV-soldat vant fram i retten med krav om feriepenger..

NRK - 18 Dec 19 kl. 05:31

Japansk kvinne vant metoo-rettssak

Den japanske journalisten Shiori Ito har vunnet en sivil rettssak mot en kjent reporter som hun anklaget for voldtekt. Ito er blitt en frontfigur i den japanske metoo-bevegelsen. Reporteren ble dømt til å betale Ito 270.

P4 - 29 Jan 20 kl. 17:54

WWF vant i retten

To av tre vedtak om ulvefelling i 2017 var ugyldige. Det har Borgarting lagmannsrett bestemt. Verdens Naturfond, WWF, saksøkte i 2017 staten fordi de mener den norske rovdyrforvaltningen strider med Grunnloven, naturmangfoldloven og Bernkonvensjonen.

Dagbladet - 08 Oct 19 kl. 21:04

Staten har saksøkt eieren av «Sola TS»

Rettssak til neste år..

P4 - 02 Jun 20 kl. 13:36

Inngår forlik med entreprenør

Staten har inngått forlik med entreprenøren NCC om utbyggingen av riksvei 4 i Gran. NCC krevde 800 millioner kroner ekstra for arbeidet, noe staten ikke gikk med på. Nå har partene derimot blitt enige om at selskapet skal få utbetalt 306 millioner kroner.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Kosovo opphever forbudet mot Serbia

Kosovos nye regjering opphever forbudet mot å importere varer fra Serbia. Det kan føre til en ny dialog mellom de to nabolandene. Serbia har lenge sagt at det er uaktuelt å starte samtaler med Kosovo så lenge sanksjonene ikke fjernes..

NRK - 30 minutter siden

Høie frykter smitte i demonstrasjon

Helseministeren ba folk som ville demonstrere mot rasisme i Stavanger i dag om å bli hjemme. – Kampen mot rasisme er utrolig viktig, og jeg forstår at mange vil gi uttrykk for det, sier Bent Høie. Han frykter likevel mer spredning av koronasmitte..

NRK - 45 minutter siden

Stor demonstrasjon i London

NRK - 45 minutter siden

Over 100 pågrepet i Kasakhstan

Over 100 personer er pågrepet under opposisjonsprotester i ulike deler av Kasakhstan. Landet er kritisert for deres forbud mot protester, og en ny lov som myker opp forbudet var forventet å tre i kraft i dag..

NRK - 45 minutter siden

Har ikke kontroll på skogbrann

Brannvesenet har ikke kontroll på en skogbrann øst for Skjomen i Ofoten. Hytteområdene Yttersandvika og Innersandvika vil bli evakuert, melder politiet. Sivilforsvaret og helikopter er kalt inn for å hjelpe til..

NRK - 1 time siden

Nye 17 dødsfall i Sverige

I Sverige er 17 dødsfall knyttet til koronaviruset registrert siden i går. Dermed er i alt 4656 døde i Sverige av covid-19. Smittetallet stiger med nesten 1000 til 43.

NRK - 1 time siden

Koronasmittet russ truet McDonalds

En 18-åring som er smittet av koronaviruset, truet med å drepe gjester og ansatte på McDonalds i Asker i dag tidlig. Mannen er pågrepet, mens fire ansatte er i karantene og restauranten måtte stenge for nedvasking og desinfisering, melder Budstikka..

NRK - 1 time siden

Nytt ras i Alta tok med seg veien

Onsdag ble åtte bygninger feid på sjøen i et 650 meter stort skred. Nå har veien over dette skredet rast ut. Operasjonsleder i Finnmark politidistrikt Leo Johansen sier politiet fikk melding om raset kl.

NRK - 2 timer siden

Betydelig flomfare i nord

Lørdag melder NVE om betydelig fare for flom og jordskred i Troms og Finnmark. Varsom.no, som driftes av NVE, skriver at det er mye vann i flere vassdrag.

NRK - 1 time siden

Mot rekordoverskudd for polet

2020 kan bli det beste året for Vinmonopolet noen gang. Koronapandemien har ført til stengte grenser, og med det mye mindre taxfree-handel av alkohol. Ifølge E24 blir resultatet før skatt 365 millioner kroner, 211 millioner kroner over budsjett..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt