NRK > Nyheter

Thursday, 21 October, 17:44

NRK - 14 okt 21 kl. 01:28

Soldat drept i angrep i Syria

En syrisk soldat er drept og tre andre såret i et israelsk luftangrep mot et mål nær Palmyra sentralt i landet, ifølge statlige medier i Syria. Angrepet skjedde klokken 23.34 lokal tid onsdag og var rettet mot et kommunikasjonstårn og flere stillinger i området rundt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Palmyra, Syria

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Soldat, drepti , angrepi , Syria
NRK - 25 aug 21 kl. 12:22

Ukrainsk soldat drept

En ukrainsk soldat er drept og to såret i sammenstøt med separatister i det østlige Ukraina. Det opplyser det ukrainske forsvarsdepartementet. Den siste uken er fire ukrainske soldater drept i kamper øst i landet.

NRK - 14 okt 21 kl. 01:28

Soldater drept i angrep i Syria

En syrisk soldat og tre iranskstøttede soldater er drept i et israelsk luftangrep mot mål nær Palmyra sentralt i Syria, ifølge eksilgruppen SOHR. Nasjonaliteten til de tre proiranske krigerne var ikke umiddelbart kjent natt til torsdag. Sju andre, blant dem tre syriske soldater, ble såret i angrepet..

NRK - 02 okt 21 kl. 18:31

FN-soldat drept i Mali

En FN-soldat som deltok i en fredsbevarende styrke i Mali er drept nord i landet, det melder FN..

NRK - 07 okt 21 kl. 01:49

14 barn fra Syria til Danmark

Tre danske kvinner og 14 barn har mellomlandet i Tyskland etter å ha forlatt en kurdiskkontrollert fangeleir i Syria. De er på vei hjem til Danmark. Kvinnene og barna ventes å komme til Danmark i løpet av 24 timer, skrev Danmarks Radio , som får opplysningene bekreftet av flere uavhengige kilder, tidligere.

NRK - 07 aug 21 kl. 04:53

Mins seks soldater drept i Syria

Minst seks soldater som kjempet på syriske myndigheters side, er drept i et angrep utført av IS, ifølge eksilgruppen SOHR. Angrepet skjedde fredag i utkanten av Maarat al-Numan i Idlib-provinsen nordvest i landet. Også fire fremmedkrigere fra Usbekistan ble drept i angrepet, ifølge opplysningene som Syrian Observatory for Human Rights har innhentet.

NRK - 19 sep 21 kl. 11:48

Myanmar: Angrep på militærkolonne

Opposisjonelle i Myanmar angrep søndag en militær kolonne i nærheten av Yangon med en bombe. Flere ble drept i skyting etter bombeangrepet. Sikkerhetsstyrkene var på vei gjennom nabolaget Khayan da de ble utsatt for en hjemmelaget bombe.

NRK - 24 aug 21 kl. 04:24

Afghansk soldat drept i Kabul

En afghansk soldat mistet livet og minst seks personer ble såret i en skuddveksling ved en inngang til flyplassen i Kabul mandag. Det opplyser en talsmann for det amerikanske forsvaret, som forteller at en ukjent gjerningsmann skjøt mot afghanske sikkerhetsstyrker. Taliban har ikke kommentert hendelsen..

NRK - 05 sep 21 kl. 10:19

13 drept i IS-angrep i Irak

13 politifolk ble drept i et IS-angrep på en veisperring ved Kirkuk nord i Irak i dag. Jihadistgrupper angriper med jevne mellomrom politi og militære i området. Dagens angrep var et av IS' dødeligste angrep hittil i år, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 28 jun 21 kl. 01:57

USA med luftangrep i Irak og Syria

USA har gjennomført nye luftangrep i Irak og Syria, og gått etter fasiliteter som ifølge Pentagon blir brukt av iranskstøttede opprørere. Pentagon skriver i en pressemelding at angrepene skjedde etter ordre fra president Joe Biden, og ble utført søndag kveld. Ifølge Pentagon var målet for angrepene fasiliteter som blir brukt av opprørere som får støtte av Iran.

NRK - 08 sep 21 kl. 02:56

Sivile drept i angrep i Idlib

Minst fire sivile, inkludert et barn og en kvinne, ble drept da regimestyrker angrep den opprørskontrollerte Idlib-provinsen i det nordvestlige Syria. Angrepet mot byen Idlib kom etter at flere luftangrep rammet regionen, som grenser til Tyrkia, tidligere på dagen. 15 personer ble også såret i angrepet, ifølge Syrian Observatory for Human Rights (SOHR).

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Tre IS-kvinner landet i Sverige

Tre kvinner og åtte barn, hvorav tre foreldreløse, har ankommet Sverige etter at de ble utvist av selvstyremyndighetene nordøst i Syria. Kvinnene ble pågrepet av politiet på Arlanda da de ankom ved 17-tiden. Barna er tatt hånd om av sosialtjenesten, skriver SVT.

NRK - 10 minutter siden

NVE-sjef varsler dyr strøm i vinter

– Mye tyder på at vi får en vinter preget av høyre strømpriser, sier NVE-sjef Kjetil Lund til NRK. – Så ser vi et annet fenomen også. Og det er at prisene varierer mer enn før, og raskt og sterkt.

NRK - 30 minutter siden

Triceratops gikk for mer enn ventet

Verdens største Triceratops-skjelett gikk under hammeren i Paris i ettermiddag. Skjelettet med kallenavnet «Big John» er anslått å være 66 millioner år gammelt og er åtte meter langt. En amerikansk samler sikret seg beinrestene til den nette sum av 6,6 millioner euro.

NRK - 1 time siden

Oppjusterer skredvarselet

NVE oppjusterer farevarselet for jord- og flaumskredfare i fleire kommunar i indre strøk av Møre og Romsdal, og sør i Trøndelag. Der er det no oransje nivå på farevarselet, som inneber at mange skredhendingar er venta. Nokre av dei kan få store konsekvensar.

NRK - 45 minutter siden

Kolonnekjøring over Haukeli

Det er nå kolonnekjøring på E-134 over Haukelifjell. Bilister må regne med en ventetid på inntil en time begge veier. Vinterdekk er påbudt hvis du skal over fjellet..

NRK - 1 time siden

Finn Remen fra Unit Five er død

Finn Remen fra Hammerfest-bandet Unit Five døde natt til torsdag. Musikeren ble 64 år gammel. Det var iFinnmark som først omtalte saken.

NRK - 1 time siden

Pfizer: Tredjedosen svært effektiv

En tredje vaksinedose utviklet av Pfizer/Biontech er 95,6 prosent effektiv mot infeksjoner, viser testdata som utviklerne la fram torsdag, skriver NTB. I fase tre av testen deltok 10.000 personer over 16 år på et tidspunkt da delta var den dominerende varianten, heter det.

NRK - 1 time siden

24 døde av alkoholforgiftning

Antallet som har dødd av alkoholforgiftning i Russland har nå økt til 24. Myndighetene medlte lørdag at antallet var 18 personer. Masseforgiftningen skal være knyttet til illegal alkohol som inneholdt metanol.

NRK - 1 time siden

Kidnappingsrekord på Haiti

I fjor var det snaut 800 kidnappinger på Haiti. Innen 16. oktober var det registrert 782 kidnappinger på øya.

NRK - 2 timer siden

Gikk på skjær i Færder

To personer har gått på skjær med båten og sitter og venter på redning, informerer vaktleder i sørøst 110, Marthin Haugen. Begge personene skal sitte på trygg grunn i nærheten av Haneflu i Færder mens brannvesenet er på vei. Det er meldt om mye vind og en del sjø i området, forteller Haugen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt