NRK > Nyheter

Torsdag, 06 Mai, 12:10

NRK - 15 des. 19 kl. 15:45

Solberg skuffet etter klimamøtet

Statsminister Erna Solberg er skuffet etter FNs klimakonferanse i Madrid. Solberg hadde håpet å bli ferdig med de temaene som gjensto etter fjorårets møte i Polen. Solberg sier prosessen går for sakte og har store forventninger før neste års møte..
Les mer på NRK


Les mer om:
Erna Solberg, FNs, Madrid, Polen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Solberg, skuffet, etter, klimamøtet
NRK - 28 mai 20 kl. 22:11

Klimamøte i Glasgow utsatt til 2021

FN har bestemt at klimamøtet COP26 som skulle holdes i år er utsatt i ett år, til 2021. Møtet ble avlyst som følge av koronapandemien. Klimamøtet skal nå holdes fra 1.

P4 - 21 juni 20 kl. 21:44

Norge kan nå klimamålet for 2020

- Det er realistisk at Norge når klimamålet for i år, uten «drahjelp» fra koronaviruset. Det sier klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn. Målet ble i fjor høst avlyst av Rotevatn, men utslippene ligger nå ann til å lande på 48,6 millioner tonn CO2-ekvivalenter.

NRK - 04 des. 20 kl. 06:51

Storbritannia med nye klimamål

Storbritannia setter aggresive nye klimamål og vil redusere utslippene av klimagasser med 68% innen 2030, sammenlignet med nivået i 1990. Det forteller Boris Johnson fredag. Landet arrangerer FN-klimamøtet «Climate Ambition Summit» 12.

NRK - 06 mars 21 kl. 08:56

Kinas klimamål ikke endret stort

Kinas nye energi- og klimamål bærer lite preg av styrket innsats mot klimaendringene. Fredag kunngjorde statsminister Li Keqiang at Kina skal senke karbonutslippene med 18 prosent per prosent av landets BNP i løpet av de neste fem årene. Målet er nøyaktig det samme som ble satt i den forrige femårsplanen for økonomien i Kina.

NRK - 06 aug. 20 kl. 18:09

Solberg skuffet over Hurtigruten

Utbruddene på hurtigruteskipet Roald Amundsen setter reiselivsnæringen tilbake, sier en skuffet statsminister Erna Solberg. – Jeg er litt skuffet over at vi har kommet i den situasjonen vi er i, men nå må vi håndtere den herfra, sier Solberg..

NRK - 07 feb. 20 kl. 15:06

Frp raser mot nytt klimamål

Fremskrittspartiet mener regjeringens skjerpede klimamål for 2030 er symbolpolitikk. – Når regjeringen i dag varsler forsterkede klimamål, er det nok et bevis på at det er symbolpolitikken som er det viktigste i klimapolitikken, sier Jon Georg Dale..

P4 - 23 sep. 19 kl. 14:52

- Norge skal forsterke sine klimamål

- Norge er blant de få landene som lover å forsterke sine klimamål. Det sier klima- og miljøminister Ola Elvestuen til P4-nyhetene i New York. Han deltar der på FNs klimatoppmøtet hvor statsministeren i dag skal holde innlegg..

NRK - 27 nov. 19 kl. 14:33

Chiles president dropper klimamøte

Presidenten i Chile, Sebastián Piñera, kommer ikke til det store klimamøtet som ble flyttet fra Chile til Spania. Chiles miljøministeren Carolina Schmidt bekreftet i Madrid onsdag at Piñera holder seg i hjemlandet for å håndtere situasjonen der..

NRK - 02 des. 19 kl. 11:38

Meiner verda må redde miljøet saman

Leiaren for klimamøtet i Madrid, Chiles miljøminister Carolina Schmidt, meiner at verda må arbeide saman for å overkomme klimautfordringane. Over 200 land er med på FN sitt årlege klimamøte..

E24 - 25 mars 21 kl. 20:32

Skuffet over Stortingets klima-innstilling: – Ikke dette vi trenger

Miljøbevegelsen er skuffet over at det ikke ble noen bred enighet i Stortinget om klimameldingen. – Det er ikke dette vi trenger for å nå Norges klimamål, sier Greenpeace-leder Frode Pleym..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

46 nye smitta i Bergen

46 personar har fått påvist korona i Bergen det siste døgeret. 39 av tilfella er nærkontaktar, tre har ukjend smitteveg og tre har usikker smitteveg. 2136 personar testa seg for viruset i går.

NRK - 10 minutter siden

Etterforskar dødsfall som drap

Ei eldre kvinne blei torsdag funnen død i ein bustad i Lyngdal i Agder. Ein person som var på staden er arrestert, og politiet etterforskar saka som drap opplyser politiet i ei pressemelding..

NRK - 30 minutter siden

Mistenkelig dødsfall i Lyngdal

Bevæpnet politiet rykket ut til en adresse i Lyngdal for å undersøke et dødsfall. Det er snakk om et mistenkelig dødsfall, sier politiets innsatsleder til Lyngdals avis. Det er foreløpig for tidlig å si om det kan ligge noe kriminelt bak dødsfallet..

NRK - 15 minutter siden

54 millioner til psykisk helse

Helse sør-øst gir en tilleggsbevilgning på 53,8 millioner kroner til psykisk helsevern for barn og unge. Under pandemien har barn og unge fått flere og mer alvorlige psykiske lidelser som følge av smitteverntiltak..

NRK - 45 minutter siden

Flere smittet i Skien

Oppdaterte tall viser at smittetallene i Skien er høyere enn det som var registrert i morges. Totalt 38 personer i Skien har fått påvist koronaviruset. To personer er tilknytta rusmiljøet.

NRK - 45 minutter siden

Hver tredje søknad avslått

Kulturminister Abid Raja deler ut nye stimuleringspenger til kulturlivet. De som fikk avslag i forrige runde ble bedt om å søke på nytt. Men også denne gangen fikk hver tredje søker avslag..

NRK - 1 time siden

Følsvik blir ny LO-leiar

Peggy Hessen Følsvik er torsdag valt som ny leiar for LO. Følsvik har vore fungerande leiar i LO etter at Hans-Christian Gabrielsen døde brått natt til tysdag 9. mars..

NRK - 1 time siden

Brann i Sunnfjord

Det er meldt om gras- og lyngbrann i Vevring i Sunnfjord. Brannvesen er på staden. Det brenn i eit skogsfelt med fare for spreiing vidare i terrenget.

NRK - 1 time siden

Nytt koronadødsfall i Bærum

Bærum kommune opplyser at en innbygger med påvist koronasmitte har dødd. Budstikka skriver at det nå er registrert 42 koronadødsfall i Bærum..

NRK - 1 time siden

Noreg inn i EUs forsvarssamarbeid

Noreg, USA og Canada skal torsdag bli ein del av eit EU-prosjekt om militær mobilitet. Det er første gong EU slepp til land utanfrå i forsvarssamarbeidet Pesco. Det er venta at EUs forsvarsministrar gir tommelen opp for dette under møtet torsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt