NRK > Nyheter

Onsdag, 25 November, 18:09

NRK - 15 des. 19 kl. 15:45

Solberg skuffet etter klimamøtet

Statsminister Erna Solberg er skuffet etter FNs klimakonferanse i Madrid. Solberg hadde håpet å bli ferdig med de temaene som gjensto etter fjorårets møte i Polen. Solberg sier prosessen går for sakte og har store forventninger før neste års møte..
Les mer på NRK


Les mer om:
Erna Solberg, FNs, Madrid, Polen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Solberg, skuffet, etter, klimamøtet
NRK - 28 mai 20 kl. 22:11

Klimamøte i Glasgow utsatt til 2021

FN har bestemt at klimamøtet COP26 som skulle holdes i år er utsatt i ett år, til 2021. Møtet ble avlyst som følge av koronapandemien. Klimamøtet skal nå holdes fra 1.

P4 - 21 juni 20 kl. 21:44

Norge kan nå klimamålet for 2020

- Det er realistisk at Norge når klimamålet for i år, uten «drahjelp» fra koronaviruset. Det sier klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn. Målet ble i fjor høst avlyst av Rotevatn, men utslippene ligger nå ann til å lande på 48,6 millioner tonn CO2-ekvivalenter.

NRK - 07 feb. 20 kl. 15:06

Frp raser mot nytt klimamål

Fremskrittspartiet mener regjeringens skjerpede klimamål for 2030 er symbolpolitikk. – Når regjeringen i dag varsler forsterkede klimamål, er det nok et bevis på at det er symbolpolitikken som er det viktigste i klimapolitikken, sier Jon Georg Dale..

NRK - 06 aug. 20 kl. 18:09

Solberg skuffet over Hurtigruten

Utbruddene på hurtigruteskipet Roald Amundsen setter reiselivsnæringen tilbake, sier en skuffet statsminister Erna Solberg. – Jeg er litt skuffet over at vi har kommet i den situasjonen vi er i, men nå må vi håndtere den herfra, sier Solberg..

P4 - 23 sep. 19 kl. 14:52

- Norge skal forsterke sine klimamål

- Norge er blant de få landene som lover å forsterke sine klimamål. Det sier klima- og miljøminister Ola Elvestuen til P4-nyhetene i New York. Han deltar der på FNs klimatoppmøtet hvor statsministeren i dag skal holde innlegg..

NRK - 27 nov. 19 kl. 14:33

Chiles president dropper klimamøte

Presidenten i Chile, Sebastián Piñera, kommer ikke til det store klimamøtet som ble flyttet fra Chile til Spania. Chiles miljøministeren Carolina Schmidt bekreftet i Madrid onsdag at Piñera holder seg i hjemlandet for å håndtere situasjonen der..

NRK - 02 des. 19 kl. 11:38

Meiner verda må redde miljøet saman

Leiaren for klimamøtet i Madrid, Chiles miljøminister Carolina Schmidt, meiner at verda må arbeide saman for å overkomme klimautfordringane. Over 200 land er med på FN sitt årlege klimamøte..

P4 - 15 des. 19 kl. 19:16

Skuffet over utfallet av klimamøte

Utfallet av FNs klimakonferanse er et svik mot de fattigste. Det sier Røde Kors, etter at verdenssamfunnet ikke kom til enighet om regler for handel av klimakvoter etter to uker med forhandlinger. Organisasjonen påpeker at det internasjonale samfunnet har et ansvar om å hjelpe og beskytte mennesker i utsatte områder Også statsminister Erna Solberg sier prosessen går for sakte, og har store forventninger før neste års møte som skal holdes i Glasgow..

E24 - 09 okt. 19 kl. 15:21

SV spør om regjeringen forsøkte å skjule sviktende klimamål

SV antyder at regjeringen har forsøkt å tilsløre at klimamålet for 2020 ikke vil nås. – Det er gjemt i en tekstboks i statsbudsjettet, sier Audun Lysbakken..

E24 - 04 nov. 19 kl. 05:50

Rapport: Oljegigantene må bli mindre hvis klimamålene skal nås

En fersk rapport fra Carbon Tracker konkluderer med at verdens største oljeselskap må kutte samlet oljeproduksjon med mer en enn tredjedel innen 2040 for at klimamålene skal kunne nås..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Diego Maradona er død

Diego Maradona (60) er død. Det melder Argentinas største avis, El Clarin..

NRK - 1 time siden

Biden får tilgang til etteretning

Påtroppende president Joe Biden vil mandag motta den første muntlige gjennomgangen av viktig etterretning. Det er den samme rapporten den sittende presidenten mottar. President Trump har inntil nylig hindret Biden tilgang til denne informasjonen..

NRK - 1 time siden

50 personer smittet ved Osloskole

Over 50 personer har fått påvist koronasmitte på Apalløkka skole i Oslo. Det opplyser skolen selv på sine hjemmesider. Det skal være både lærere og elever blant de smittede.

NRK - 1 time siden

Ingen krise for fiskerinæringa

Fiskerinæringa er ikke særlig påvirka av koronasituasjonen. Det sier administrerende direktør Audun Maråk i Fiskebåt - interesseorganisasjonen for fiskeflåta. Årsaken er blant annet at regelverket er blitt tilpasset fiskerinæringa under pandemien..

NRK - 1 time siden

Regjeringssoldater fra Tsjad drept

Fire regjeringssoldater fra Tsjad ble drept da en mine lagt ut av jihadister sprengte båten de var om bord i på Tsjadsjøen. En kilde i forsvaret i Tsjad sier det var terrorgruppa Boko Haram som hadde utplassert den improviserte minen..

NRK - 1 time siden

LO krever krisetiltak for studenter

LO etterlyser økonomisk støtte til permitterte og arbeidsløse studenter som har mista deltidsjobben og store delar av inntekta under koronakrisa. LO frykter at mange studenter ikke vil få råd til å fullføre utdanningen, skriver FriFagbevegelse..

NRK - 1 time siden

Drapstiltalt var psykotisk

Mannen som jaget flere personer med kniv før han stakk ned en tilfeldig mann på Grünerløkka i Oslo i fjor sommer, var psykotisk, mener påtalemyndigheten. Tiltalte er tidligere straffedømt. Han er fra Tsjetsjenia og har russisk statsborgerskap..

NRK - 1 time siden

Merkel varsler stans i koronapenger

Den tyske forbundskansleren Angela Merkel sier til den tyske avisen Bild at tyske myndigheter ikke kan opprettholde den koronarelaterte pengestøttengjennom vinteren..

NRK - 1 time siden

19 smittet på sykehjem i Rogaland

Tolv beboere og sju ansatte ved et sykehjem i Vindafjord kommune i Rogaland er smittet av covid-19. To eldre kvinner er døde. En kvinne i 90-årene døde lørdag på sykehjemmet Vindafjordtunet.

NRK - 2 timer siden

37 døde i bussulykke i Brasil

Minst 37 personer har omkommet i en kollisjon mellom en buss og en lastebil sydøst i Brasil, melder lokalt politi til nyhetsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt