P4 > Nyheter

Saturday, 06 June, 16:04

P4 - 18 Mar 20 kl. 19:23

Solberg roste det norske samfunnet i tale

- Nordmenns tillit til hverandre vil bære oss gjennom krisen vi nå opplever.
Det sa statsminister Erna Solberg i en TV-sendt tale til det norske folk i kveld om koronapandemien.
Norge har opplevd tøffe tider før og derfor vil vi klare å komme gjennom dette også, sa Solberg..
Les mer på P4


Les mer om:
Erna Solberg, TV, Solberg

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Solberg, rostedet , norske, samfunneti , tale
NRK - 13 Mar 20 kl. 09:50

Solberg: Dropp utanlandsferie

Statsminister Erna Solberg håpar kriseperioden der samfunnet blir stengt ned, blir kort, men oppfordrer folk til å droppa påskeferien i utlandet, skriv VG. Om oppfordringa også gjeld for sommerferien, kan ikkje solberg seie noko om ennå..

NRK - 02 Jun 20 kl. 15:16

Solberg: Sterkt bekymra

Statsminister Erna Solberg (H) seier ho er svært uroleg over opptøyane i USA etter at George Floyd døydde som følge av ein arrrestasjon. Solberg seier ho er sterkt bekymra for det som skjer i USA. Ikkje minst fordi samfunnet ser så splitta ut..

Dagbladet - 01 May 20 kl. 09:57

Hva skal stå igjen etter coronakrisen?

Det skader ikke det norske samfunnet å redde barn ut av en helvetesleir. Det skader samfunnet ikke å gjøre det..

Aftenposten - 24 Apr 20 kl. 20:00

Treningssentrene forbereder åpning. Dette blir de nye reglene for medlemmer og ansatte.

Da Erna Solberg 12. mars stengte ned mye av det norske samfunnet, låste hun også dørene til treningssentrene. Nå har de laget en plan for hvordan trygt de skal kunne åpne igjen..

P4 - 24 Apr 20 kl. 17:31

Solberg: - Krevende å kommunisere

- Det er krevende å kommunisere til folk at vi må fortsette med de strenge tiltakene, samtidig som smitteutviklingen er positiv, og vi gradvis åpner opp samfunnet igjen. Det sier statsminister Erna Solberg. For smitten er under kontroll, antall innlagte på sykehus går ned, og barnehager, skoler - og frisørsalonger åpner igjen..

P4 - 30 Apr 20 kl. 12:54

NHO-sjef: - Samfunnet må åpne raskere

- Nå må samfunnet åpne mer og det raskt. Det er den klare oppfordringen fra NHO-sjef Ole Erik Almlid. Det er 50 dager siden samfunnet ble stengt ned.

P4 - 27 Mar 20 kl. 23:46

- Kun de sårbare må isoleres

Forsker Asle Toje ber nå om at kun de sårbare isoleres, og at langt flere testes for koronaviruset. Han er kritisk til at store deler av det norske samfunnet har blitt stengt ned, skriver Dagens Næringsliv. Toje sier at siden så mange i Norge får sin lønn av det offentlige om de er på jobb eller hjemme, godtar mange i altfor stor grad at samfunnet stenges og privat sektor forblør..

Klartale - 07 Apr 20 kl. 16:34

Vil ha en rolig åpning av samfunnet

Regjeringen vil åpne samfunnet igjen. Det starter fra 20. april.

Aftenposten - 09 Dec 19 kl. 20:28

Klopp om Haaland før nøkkelkampen: – Han er en eksepsjonell spiller

Liverpool-manager Jürgen Klopp roste Erling Braut Haaland (19) da han mandag ble spurt om hvordan Liverpool skal stoppe den norske formspissen..

NRK - 18 Mar 20 kl. 16:07

Ber om ny lov som gir fullmakter

Regjeringen legger fram et forslag til en ny lov som åpner for å sette gjeldende lover til side. Den skal sørge for at normale funksjoner i samfunnet kan holdes oppe så lenge krisen pågår, bekrefter statsminister Erna Solberg..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Ber demonstrantene følge nøye med

Helseminister Bent Høie ber folk som deltok i demonstrasjonen i Oslo og andre byer i går følge nøye med på om de får symptomer på koronaviruset. Avstandsreglene ble vanskelige å overholde, og med så mange mennesker samlet, har de blitt utsatt for mulig smitte, skriver Høie på Facebook. Han sier samtidig at han har forståelse for at mange møtte opp på demonstrasjonene.

P4 - 1 time siden

Koronasmittet truet McDonalds-gjester

En koronasmittet 18-åring truet med å drepe gjester på McDonalds-restauranten i Asker i dag tidlig. Nå er fire ansatte satt i karantene og restauranten ble umiddelbart stengt for å gjennomføre omfattende desinfisering og nedvasking av lokalene, melder Budstikka. 18-åringen ble pågrepet av politiet.

P4 - 1 time siden

17 nye dødsfall i Sverige

I Sverige er det registrert 17 koronarelaterte dødsfall siden i går. Dermed er i alt 4656 mennesker døde av covid-19 i Sverige. Samtidig har smittetallet det siste døgnet økt med nesten 1000 til 43.

P4 - 2 timer siden

Nytt ras i Alta

Det har gått et nytt ras i Alta - innenfor området som allerede er sperret av etter det store raset onsdag. Det nye raset tok en stor del av gamle E6, som nå heter Kråkenesveien, men var lite i forhold til det første som tok med seg åtte bygninger. NVE har forventet flere ras.

P4 - 3 timer siden

Dyreparken gir ikke opp

Dyreparken i Kristiansand har ikke gitt opp håpet om Sabeltann-forestillinger i sommer, selv om Helsedirektoratet i går sa nei til flere enn 200 publikummere. Nå vil dyreparken komme i dialog med direktoratet for å presentere sin løsning. De ønsker 800 på besøk samtidig, men fordelt på fire saler.

P4 - 3 timer siden

Bekymret før støttemarkering

Kommunen er bekymret for smittevernet når det i ettermiddag blir en støttemarkering for George Floyd og “Black lives matter” i Stavanger. Kommunen vil ikke stoppe markeringen, men beredskapssjef Torstein Nielsen ber om at de som møter opp følger smittevernreglene. Det var ikke så lett å gjøre i Oslo i går, der flere tusen møtte opp på den anti-rasistiske markeringen, og det gjør Nielsen betenkt..

P4 - 6 timer siden

Motstand mot bygging i strandsonen

Sju av ti er imot økt bygging i strandsonen, som regjeringen har åpnet for. Bare 7 prosent av de spurte i en undersøkelse utført for Norsk Friluftsliv ønsker å åpne for mer utbygging i strandsonen enn i dag. I undersøkelsen svarer 49 prosent at utbyggingen bør reduseres eller stoppes helt..

P4 - 4 timer siden

Fire uker varetekt for drapsforsøk

28-åringen som er siktet for drapsforsøk på en drosjesjåfør i Stavanger, er varetektsfengslet i fire uker og har blitt overført til psykiatrisk avdeling. Han skal ha stukket sjåføren med en spiss gjenstand. Det er ikke kjent hvordan han stiller seg til siktelsen.

P4 - 3 timer siden

Ras-evakuerte i Os fikk flytte hjem

De 21 beboerne som i går kveld ble ras-evakuert i Os utenfor Bergen fikk flytte hjem i ettermiddag. NVE har vært på stedet og gjort sine undersøkelser, og det skal ikke være fare for flere ras, opplyser Vest politidistrikt. Det var en beboer som meldte om steiner som raste i går kveld.

P4 - 5 timer siden

- Erna må fordømme Trumps håndtering

- Erna Solberg må fordømme Donald Trumps håndtering av demonstrasjonene etter drapet på George Floyd. Det krevde SV-leder Audun Lysbakken da han talte til partiets landsstyre i dag. Lysbakken sier Trump nå er ansiktet til den amerikanske rasismen, og at han spiller på, og utnytter den..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt