VG > Innenriks

Wednesday, 29 June, 09:40

VG - 03 apr 22 kl. 20:23

Solberg om leder-fremtiden: Viktig hvem som vil ta over

MCDONALDS, GARDERMOEN (VG) En viktig del av vurderingen av når hun skal gå av som Høyre-leder, er hvem som er villige og klare til å ta over, sier Erna Solberg til VG..
Les mer på VG


Les mer om:
Mcdonalds, Gardermoen, Høyre, Erna Solberg, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Solbergom , leder-fremtiden, Viktig, hvemsom , vilta , over
NRK - 27 okt 21 kl. 10:27

Solberg: Støre skaper forvirring

Høyres parlamentariske leder Erna Solberg beskyldte Jonas Gahr Støre for å spre forvirring om rammene for oljefondet da Ap-lederen deltok i sin aller første spørretime på Stortinget som statsminister i dag. Solberg viste til et intervju i Financial Times i forkant av helgens klimakonferanse i Glasgow. – Der uttrykte han at det norske oljefondet skal være et politisk instrument.

NRK - 30 mar 22 kl. 15:25

Solberg vil ikke stenge norske havner for russiske skip

Høyre-leder Erna Solberg sier Zelenskyjs tale til Stortinget opplevdes som sterkt. Hun er sikker på at situasjonen i Ukraina vil prege årets 17. mai-feiring.

Klartale - 30 mar 22 kl. 17:21

Zelenskyj i talen: Vi deler ikke grense, men har en felles nabo

Volodymyr Zelenskyj fikk full applaus da han ble vist på en stor skjerm i Stortinget onsdag. Den ukrainske presidenten tok seg til hjertet, og nikket kort.Han minnet om at Norge og Ukraina har noe til felles, selv om landene ikke deler grense.

NRK - 11 timer siden

Erna Solberg: – En veldig viktig dag for Norge

Høyre-leder og tidligere statsminister Erna Solberg mener tirsdagens Nato-medlemskap er bra både for Sverige og Finland – og Norge. – En veldig viktig dag for Norge, sier Solberg etter tirsdagens nyhet om at Tyrkia likevel sier ja til svensk og finsk Nato-medlemskap. Når Tyrkia fjerner sitt veto, er veien til medlemskap klar for Sverige og Finland, ifølge Solberg.

Klartale - 21 apr 22 kl. 06:00

Krigen om Donbas: Dette handler kampen om

Soldater fra Russland retter nå angrepene mot Donbas-regionen. Der har det vært konflikt de siste åtte årene. Hvorfor kriges det om dette området?

NRK - 03 sep 21 kl. 11:38

Solberg: – Viktig å få svar

Statsminister Erna Solberg kommenterer den nyaste utviklinga i sakene om Birgitte Tengs og Tina Jørgensen hos Dagbladet. Ho meiner det er viktig at vi kjem i mål med sakene. – Eg tenker at det er utruleg viktig for dei som er nærmaste pårørande til Birgitte Tengs og Tina Jørgensen.

Klartale - 01 jun 22 kl. 09:32

Norge sier ja til å ta imot skadde soldater fra Ukraina

Tirsdag kveld ble det klart at regjeringen hadde bestemt seg.– Regjeringen vil nå også ta imot sårede soldater, sa Emilie Enger Mehl i en pressemelding. Hun er justisminister fra Senterpartiet.

NRK - 12 okt 21 kl. 13:27

Siste statsråd for Solberg

Statsminister Erna Solberg var i ettermiddag i statsråd på slottet for siste gang. Solberg overleverte sin avskjedssøknad til kong Harald. Kong Harald vil nå etter råd fra Solberg kontakte Ap-leder Jonas Gahr Støre og formelt gi ham oppdraget med å danne ny regjering, mens han ber Solberg fortsette som leder av et forretningsministerium inntil en ny regjering er klar på torsdag..

Klartale - 12 okt 21 kl. 14:35

Her kan du følge pressekonferansen med Erna Solberg

Tirsdag talte statsminister Erna Solberg for Stortinget. Det gjorde hun for å søke avskjed som statsminister. Dette er vanlig å gjøre etter at en ny regjering har blitt valgt.

Klartale - 12 okt 21 kl. 15:50

Stolt av det de har fått til

Tirsdag talte statsminister Erna Solberg for Stortinget. Det gjorde hun for å søke avskjed som statsminister. Dette er vanlig å gjøre etter at en ny regjering har blitt valgt.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Ap og fagorganiserte krever storopprydning i NRK: – Uakseptabelt!

Den nye kringkastingssjefen får klar beskjed fra Ap om å rydde opp i eget hus, og kutte ned på midlertidige ansettelser. De får full støtte av fagforeningsbossen i NRK..

VG - 4 timer siden

Masseskytingen i Oslo: Ny video viser kamp om skytevåpen

En video viser hvordan sivile kjempet for å få kontroll på skytevåpenet til draps- og terrorsiktede Zaniar Matapour (43) kun sekunder etter han avfyrer siste skudd..

VG - 15 timer siden

PST-sjefen: Jakter på det mørke nettet

PST-sjef Roger Berg forteller at de ekstreme islamistiske miljøene har sostifikerte måter å unngå å bli tatt av poltitiet..

VG - 15 timer siden

Støre om PST og politiet: Tror kommunikasjonen kan bli bedre

STATSMINISTERBOLIGEN (VG) Jonas Gahr Støre tror at kommunikasjonen mellom PST og politiet kan bli bedre. Han varsler at begge kan trenge flere verktøy for å bekjempe terror..

VG - 21 timer siden

Terrorforsker: – Ofte en eller annen form for påvirkning

Modus, våpen og mål tyder på et klassisk islamistisk terrorangrep, mener terrorforsker..

VG - Igår: 05:28

Støre før Nato-toppmøtet: Tror på rask Sverige-løsning

STATSMINISTERENS KONTOR (VG) Jonas Gahr Støre tror at Sverige og Finland kan få ja til Nato-medlemskap allerede på toppmøtet i Madrid denne uken..

VG - Igår: 23:12

Ventes varmere dager i Tana og Mo i Rana enn Accra i Ghana

Nordens Paris får trolig høyere temperaturer enn den franske hovedstaden denne uken. Meteorologen oppfordrer nordlendinger til et nedkjølende bad, og klimaforsker mener hetebølgen er del av den globale oppvarmingen..

VG - Igår: 22:40

Folk strømmet til Rådhusplassen: – Veldig mye følelser

Rådhusplassen var full av veivende regnbueflagg mandag kveld, tross avlysning og anbefalinger fra politiet om ikke å møte opp..

VG - Igår: 22:31

Raymond Johansen: – Trakassering av skeive skjer hver dag

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) sier terror skal bekjempes hver dag. Men han er også bekymret over at skeive i Norge fortsatt trakasseres daglig på gatene - av vanlige folk..

VG - Igår: 19:12

Oslo Pride etter avlysningen: - Vi er lei oss

Oslo Pride-leder Inger Kristin Haugsevje synes det er leit at markeringen måtte avlyses, og sier hun har forståelse for at noen fortsatt vil møte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com