NRK > Nyheter

Mandag, 19 April, 23:59

NRK - 18 feb. 21 kl. 17:32

Solberg om Jensen-avgang: Vemodig

Statsminister Erna Solberg skriver på Facebook at det er vemodig at Siv Jensen trekker seg og at hun vil savne henne i politikken. «Siv har vært en av de viktigste politikerne i Norge de siste tiårene», skriver Solberg..
Les mer på NRK


Les mer om:
Erna Solberg, Facebook, Siv Jensen, Norge, Solberg, Jensen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Solbergom , Jensen-avgang, Vemodig
Aftenposten - 18 feb. 21 kl. 17:58

– Det er vemodig og jeg vil savne henne

– Det er vemodig at hun trekker seg og jeg vil savne henne i norsk politikk, sier statsminister Erna Solberg (H) etter….

NRK - 18 feb. 21 kl. 17:46

Støre: Jensen en ryddig motstander

Ap leder Jonas Gahr Støre kommenter Siv Jensen avgang. - Personlig har jeg erfart at Siv Jensen er en ryddig politisk motstander det har vært mulig å samarbeide med og stole på i saker der vi har hatt felles syn. Jeg ønsker henne lykke til videre..

NRK - 16 mars 21 kl. 10:10

Solberg: Må regne med konkurs

Statsminister Erna Solberg sier en del bedrifter vil gå konkurs det neste året. Samtidig påpeker hun at det så langt i koronapandemien har vært færre konkurser enn man fryktet. Tirsdag sparket regjeringen i gang budsjettkonferansen, hvor regjeringen skal planlegge statsbudsjettet for neste år.

VG - 09 april 21 kl. 12:27

Solberg innrømmer: Bakke-Jensen skulle vært på søkerlisten

Før Frank Bakke-Jensen (H) søkte på jobben som fiskeridirektør, tok han kontakt med sin sjef, statsminister Erna Solberg (H) og fikk grønt lys. Men forsvarsministeren slapp å stå på den offentlige listen over søkere..

Aftenposten - 09 jan. 21 kl. 11:51

Passasjerfly forsvant fra radaren fire minutter etter avgang – nå er vraket funnet

Indonesias redningstjeneste bekrefter at de har lokalisert passasjerflyet som forsvant kort tid etter avgang fra Jakarta….

Aftenposten - 19 feb. 21 kl. 09:49

Sylvi Listhaug om Jensens avgang: – Jeg ble svært overrasket og trist

Sylvi Listhaug om Siv Jensens avgang: – Jeg ble svært overrasket og trist..

Aftenposten - 22 feb. 21 kl. 11:45

Brann-sjefens forklaring om Soltvedts avgang: – Uutnyttet potensial

Rune Soltvedt møtte pressen om sin avgang..

NRK - 18 mars 21 kl. 21:51

Solberg beklager regelbrudd

Statsminister Erna Solberg beklager at smittevernregelene ble brutt da familien hennes var samlet på Geilo i vinterferien. – Jeg burde ha kunnet reglene bedre, sa hun i Debatten på NRK1 i kveld. Fredag 25.

E24 - 20 jan. 21 kl. 13:57

Nye eigarar vil ha ny direktør: – Veldig vemodig

Hotelldirektøren hadde i oppgåve å finna nye eigarar. Då dei var på plass, mista han jobben..

VG - 08 feb. 21 kl. 14:10

Dag Jostein Fjærvoll død: – Trist og vemodig

Ved Dag Jostein Fjærvolls bortgang minnes Kjell Magne Bondevik en høyt verdsatt og nær medarbeider..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Strømmen tilbake på Ullevål

Ullevål sykehus ble mandag kveld rammet av et strømbrudd. Ved 23-tiden opplyser medievakt Anders Bayer til NTB at strømmen er tilbake. Ifølge Bayer var det flere sentrale bygg som ble rammet, deriblant fødeavdelingen..

NRK - 30 minutter siden

Politimann døde av slag

Politimannen Brian Sicknick ble ikke påført dødelige skader under stormingen av kongressbygningen 6. januar. Medisinske eksperter har konkludert at politimannen døde som følge av slag og døde av naturlige årsaker, melder AP..

NRK - 45 minutter siden

Juryen har trukket seg tilbake

Juryen i rettssaken mot den tidligere politimannen Derek Chauvin, som er siktet for å ha drept George Floyd, har trukket seg tilbake. Dommer Peter Cahill ga instruksjoner til juryen etter at påtalemyndighet og forsvarsadvokat fremmet sine argumenter..

NRK - 45 minutter siden

12 nye smittede i Brønnøy

I løpet av det siste døgnet har 12 personer fått påvist covid-19 i Brønnøy på Helgeland i Nordland. Fire av kommunens innbyggere er nå innlagt på sykehus. Som i store deler av resten av landet har den britiske varianten preget kystkommunen den siste tiden, skriver Brønnøysunds Avis..

NRK - 1 time siden

Syrias president anmeldt i Sverige

Fire organisasjoner opplyste mandag at de har anmeldt Syrias president Bashar al-Assad og flere andre medlemmer av det syriske regimet til svensk politi. De anklages for å stå bak saringass-angrepene i Khan Sheikhoun i 2017 og i Ghouta i 2013..

NRK - 1 time siden

Canada med nye klimamål

Mandag kunngjorde Canada et nytt mål for å redusere Co₂-utslipp med 36 prosent innen 2030. Målet støttes med milliarder dollar i et nytt budsjett som skal bidra til at kanadiske selskap reduserer sine utslipp, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Tsjads president gjenvalgt

Tsjads president Idriss Déby er gjenvalgt med 79,3 prosent av stemmene, viser foreløpige resultater fra valgkommisjonen mandag. Dette blir Débys sjette periode som president etter at han tok over i et militærkupp i 1990..

NRK - 1 time siden

FHI advarer mot falske eposter

Folkehelseinstituttet (FHI) går ut med en advarsel etter å ha blitt varslet om at det er sendt ut falske eposter som kan se ut som en FHI-undersøkelse. Assisterende direktør Gun Peggy Knudsen i FHI sier i en pressemelding at instituttet ikke har sendt ut en slik undersøkelse, og hun anbefaler mottakere om ikke å klikke på lenkene i eposten..

NRK - 1 time siden

Nye smittede i Lindesnes

Det er registrert 12 koronatilfeller i Lindesnes mandag kveld. Kommunen sier det er utfordrende at mange ringer legevakten for å spørre om de er i karantene. De anbefaler folk å holde seg hjemme i karantene hvis man tror man kan være smittet..

NRK - 1 time siden

Russland: 200 drept i Syria

Russland sier de har drept opp mot 200 krigere i luftangrep i Syria, melder AFP. Angrepene rammet det forsvarsdepartementet hevder var en «terroristbase» nordøst for byen Palmyra..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt