E24 > Økonomi

Mandag, 08 Mars, 17:19

E24 - 27 jan. 21 kl. 16:57

Solberg og Høie kaller inn til pressekonferanse om corona og innreise

Corona og innreise blir temaene når statsminister Erna Solberg og helseminister Bent Høie holder pressekonferanse cirka klokka 18.30 i kveld..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Erna Solberg, Bent Høie, Høie

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Solbergog , Høie, kaller, inn, til, pressekonferanseom , corona, og innreise
NRK - 07 jan. 21 kl. 09:29

Solberg fordømmer opprør

Statsminister Erna Solberg kaller onsdagens opprør i Washington for «sjokkerende». – Trump har brutt alle spilleregler i et normalt demokratisk samfunn, sier statsministeren torsdag. Solberg oppfordrer Trump til å anerkjenne nederlaget..

NRK - 07 jan. 21 kl. 09:29

Solberg fordømmer opprør i USA

Statsminister Erna Solberg kaller onsdagens opptøyer i Washington for «sjokkerende». – Trump har brutt alle spilleregler i et normalt demokratisk samfunn, sier statsministeren torsdag. Solberg oppfordrer Trump til å anerkjenne nederlaget..

NRK - 27 jan. 21 kl. 19:52

Biden kaller inn til klimatoppmøte

President Biden kaller inn til klimatoppmøte. Møtet skal ledes av USA og holdes 22. april på det som kalles Jordens dag – Earth Day.

NRK - 29 jan. 21 kl. 06:00

Høring etter børssvingninger

USAs folkevalgte kaller inn til høring om aksjemarkedet etter aksjespekulasjon og påfølgende handelsbegrensninger for brukere av investeringsapper. Det er finanskomiteen i Representantenes hus og Senatets bankkomité som kaller inn til høring..

NRK - 24 jan. 21 kl. 22:49

Solberg: – Kan bli hardere tiltak

Statsminister Erna Solberg varsler mye hardere tiltak hvis myndighetenei mister kontroll på spredningen av det muterte koronaviruset, skriver VG. – Den tredje bølgen har en mye brattere smittekurve enn de foregående bølgene. I mange land er det nok i stor grad forårsaket av det muterte viruset, sier hun.

NRK - 10 jan. 21 kl. 01:49

Størst tiltro til Erna Solberg

Erna Solberg (H) er fortsatt nordmenns overlegent foretrukne valg som statsminister. I VGs ferske meningsmåling svarer 41 prosent at de ønsker Solberg. Det er en framgang på 3 prosentpoeng fra avisens forrige statsministermåling i november..

NRK - 18 feb. 21 kl. 17:32

Solberg om Jensen-avgang: Vemodig

Statsminister Erna Solberg skriver på Facebook at det er vemodig at Siv Jensen trekker seg og at hun vil savne henne i politikken. «Siv har vært en av de viktigste politikerne i Norge de siste tiårene», skriver Solberg..

NRK - 01 mars 21 kl. 23:59

Solberg: – Jeg kjente ikke saken

Statsminister Erna Solberg tilbakeviser anklager fra Oslos byrådsleder Raymond Johansen om at hun visste om Molde-ordførerens kritikk mot Oslos koronahåndtering. – Det er ingen tvil om at Oslo har hatt det tøffere enn andre, sier Solberg..

VG - 07 jan. 21 kl. 11:01

Solberg om Trump: Mulig ledelsessvikt

Trump-tilhengere tok seg helt inn i Kongressen og vandret nærmest fritt, mens folkevalgte måtte gå i dekning. Statsminister Erna Solberg mener det er ledelsessvikt hvis det var visepresident Mike Pence som kalte inn nasjonalgarden, ikke presidenten selv..

NRK - 19 jan. 21 kl. 11:29

– Opposisjonen slår inn åpne dører

Statsminister Erna Solberg mener opposisjonen slår inn åpne dører med sine tiltak mot importsmitte. AP, FrP, SP og SV la i dag fram ni krav til tiltak, men flere av punktene, som obligatorisk karantenehotell , jobber vi allerede med, sier Solberg:.

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Kryptobørs-leder om Røkkes kryptokjøp: – Hakeslepp

Norske bitcoinaktører er fornøyde med at Kjell Inge Røkke satser på bitcoin. – Jeg våknet i dag tidlig og fikk litt hakeslepp, sier daglig leder Thuc Tuan Hoang i kryptobørsen Mirai Exchange..

E24 - 45 minutter siden

Oslo Børs i pluss – Höegh skjøt fart

Oslo Børs steg mandag formiddag. Gassfraktrederiet Höegh LNG hoppet etter at eiere varslet at de vil kjøpe alle aksjene i selskapet..

E24 - 1 time siden

Flatt på Wall Street før krisepakke godkjennes

Pilene peker i ulike retninger kort tid etter børsåpning på det som er første handelsdag etter Joe Bidens krisepakke i Senatet ble godkjent i Senatet..

E24 - 1 time siden

Turbulent på Wall Street

Nasdaq og S&P 500 svinger den første timen etter børsåpning. Dow Jones på sin side stiger jevnt..

E24 - 1 time siden

Gruveaksje til værs – Spetalen har kjøpt for over 20 mill. kroner

Øystein Stray Spetalen har gjort millionkjøp i Rana Gruber-aksjen etter at han var med som hjørnesteinsinvestor. Siden børsnoteringen er aksjen opp over 50 prosent..

E24 - 1 time siden

Ekspertene svarer på dine økonomispørsmål

Hvordan forhandle lønn, sparing i aksjefond og hvordan få ned renten på lånet? Økonomiekspertene Kristin Skaug og Hallgeir Kvadsheim gir deg svarene..

E24 - 1 time siden

Nasdaq med turbulent start mandag

Teknologitunge Nasdaq faller ved børsstart. Etter en liten oppgang faller indeksen igjen en halvtime etter åpning..

E24 - 1 time siden

Bred oppgang på Wall Street før krisepakke

Grønne tall hos de største indeksene etter turbulent start mandag..

E24 - 1 time siden

Åpner for ny sesong av «Exit»

Dramasjef Ivar Køhn i NRK utelukker ikke at det blir mer «Exit». – Vi har snakket om en sesong tre, sier han til VG..

E24 - 1 time siden

Stor kontraktavlysning for Oslotunnelen

Bane Nor avlyser konkurranse for ny togtunnel i Oslo mandag. Det skjer ett år etter at de først lyste ut rådgiverkontrakten for prosjektet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt