NRK > Nyheter

Sunday, 26 June, 19:08

NRK - 23 apr 22 kl. 10:12

Solberg kjørte av veien – bilen begynte å brenne

Oliver Solberg og kartleser Elliott Edmondson kom uskadd fra en utforkjøring under lørdagens første fartsprøve i Rally Kroatia. Uhellet var ute for Solberg allerede etter rundt fire kilometers kjøring på den innledende fartsprøven. Bilder tatt på stedet viser at Solberg får sleng på bilen i høy fart og forsvinner av veien inn blant flere trær, ifølge NTB. «Eksosen tok fyr, og baksiden av bilen begynte å brenne. Brannen ble slukket kort tid etter.
Les mer på NRK


Les mer om:
Solberg, Elliott Edmondson, Rally Kroatia, NTB, Hyundai, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Solberg, kjørteav , veien, bilen, begynteå , brenne
NRK - 29 maj 22 kl. 22:33

Bilfører vinglet over i motgående kjørefelt

Politiet fikk søndag kveld melding om en bil som hadde kjørt inn i en parkert tilhenger ved en bensinstasjon i Gjesdal. Bilen kjørte deretter sørover mot Kristiansand. Flere patruljer ble sendt i retning av bilen.

Klartale - 02 maj 22 kl. 16:30

Hva skjer med Lewis Hamilton og Mercedes?

Det er allerede kjørt fire runder med Formel 1 denne sesongen. Formel 1 er en motorsport hvor det kjøres på bane med veldig raske biler. Lewis Hamilton er en av sportens største stjerner.

NRK - 03 okt 21 kl. 21:01

Bil har kjørt av veien

En bil har kjørt av veien og havnet på taket ved Bråstadgutua i Gjøvik. Nødetatene er på stedet og jobber med å få personen ut av bilen. Bilen ligger ett stykke av veien og ned en skråning.

NRK - 15 okt 21 kl. 12:28

Ein død etter trafikkulykke

Ein person døydde av hjartestans etter at ein bil køyrde av vegen ved Spydeberg i gamle Østfold fylke fredag. Føraren av bilen vart sitjande fastklemt i bilen. Ifølgje Aust politidistrikt var det berre den eine bilen som var involvert i ulykka.

NRK - 27 okt 21 kl. 10:27

Solberg: Støre skaper forvirring

Høyres parlamentariske leder Erna Solberg beskyldte Jonas Gahr Støre for å spre forvirring om rammene for oljefondet da Ap-lederen deltok i sin aller første spørretime på Stortinget som statsminister i dag. Solberg viste til et intervju i Financial Times i forkant av helgens klimakonferanse i Glasgow. – Der uttrykte han at det norske oljefondet skal være et politisk instrument.

NRK - 01 jun 22 kl. 12:55

Mann dømt til ti års fengsel etter krasj på E6

En 37 år gammel mann er dømt til ti års fengsel for drapsforsøk på to personer etter at han med vilje kjørte inn i en bil på E6 i Sarpsborg 25. februar i fjor. Han mister også førerretten og må til sammen betale 380.

NRK - 13 mar 22 kl. 13:35

Kristoffersen med ny maktdemonstrasjon - vant for andre dag på rad

Henrik Kristoffersen kjørte seg opp fra tredjeplass til seier i slovenske Kranjska Gora søndag. Han kopierte lørdagens seier. Marco Odermatt ledet med 30 hundredeler på Kristoffersen etter første omgang, men han feilet i finaleomgangen da Kristoffersen leverte.

NRK - 15 jun 22 kl. 05:59

Flere skadd – bil med syv personer kjørte av veien

En flerbruksuksbil med syv personer har kjørt av veien på E6 nord for Dragskrysset ved Hamarøy. Alle er ute av kjøretøyet. Skadeomfanget er foreløpig uklart, men flere skal være skadd, tvitrer politiet i Nordland.

NRK - 01 jun 22 kl. 11:22

Bil i elv i Sunnfjord

Nødetatene rykker ut til en bil som har kjørt utfor veien og havnet i en elv like vest for Førde. Bilen skal ha falt om lag ti meter ned, skriver politiet i en twittermelding. Bilen står med vann opp til hjulene, men det skal ikke vær efare for at bilen flytter på seg.

NRK - 30 maj 22 kl. 02:37

Tankbil kjørte av veien og ut på et jorde

En tankbil har kjørt av veien og ut på et jorde på fylkesvei 64 ved Moen i Hustadvika. Fører, som var alene i bilen, er uskadd. Tanken på bilen var tom, melder politiet i Møre og Romsdal på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

19-åringene Marte og Tor Martin døde i ulykke i natt

Politiet frigir navnet på de to 19-åringene som døde i en MC-ulykke på riksvei 450 mellom Oltedal og Dirdal i natt. Det var Marte Lima Espeland og Tor Martin Oltedal som omkom. Navnene frigis i samråd med de pårørende, skriver politiet i en pressemelding.

NRK - 30 minutter siden

Vegdirektøren kaller inn til krisemøte etter nok en ulykkeshelg på vegene

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter nok en alvorlig ulykkeshelgen på norske veier, som har krevd fire menneskeliv. Så langt har dødstallene fordoblet seg mot i fjor, skriver Statens vegvesen i en pressemelding. Denne helgen har fire omkommet i trafikken – to på E6 i Bardu og to i en MC-ulykke på fylkesvei 450 Rage i Gjesdal.

NRK - 30 minutter siden

Veidirektøren kaller inn til krisemøte etter nok en ulykkeshelg på veiene

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter nok en alvorlig ulykkeshelgen på norske veier, som har krevd fire menneskeliv. Så langt har dødstallene fordoblet seg mot i fjor, skriver Statens vegvesen i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Britisk avis: Prins Charles tok imot en betydelig pengegave fra Qatar

Storbritannias prins Charles tok personlig imot pengegaver på til sammen 3 millioner euro fra en tidligere statsminister i Qatar, ifølge The Sunday Times. Avisen skriver at prinsen personlig tok imot pengegavene, som var i kontanter, mellom 2011 og 2015. Pengene skulle til hans veldedige organisasjon.

NRK - 1 time siden

Statsforvalteren vil undersøke helsehjelpen siktede etter masseskytingen har fått

Statsforvalteren i Oslo og Viken vil mandag starte undersøkelser av helsehjelpen mannen som er terrorsiktet etter masseskytingen i Oslo har fått. Det fremgår av flere dommer at den terrorsiktede mannen har fått psykiatrisk helsehjelp. Helsehjelpen mannen har fått, kan bli del av en tilsynssak.

NRK - 1 time siden

Norsk andreplass i VM i puslespill

Kristin Thuv fra Bodø stakk i helgen av med andreplass i verdensmesterskapet i puslespillbygging i Valladolid i Spania. I finalen bygges det et puslespill på 500 brikker. Deltakerne har maksimalt 90 minutter på seg, og den raskeste til å fullføre puslespillet vinner.

NRK - 2 timer siden

Klaveness-delegasjon avvist i Qatar-fly - reiser i morgen i stedet

Fotballpresident Lise Klaveness og hennes følge ble i dag nektet ombordstigning på et fly til Qatar. – Det er helt sikkert en glipp, sier Klaveness til NRK. Årsaken var manglende dokumentasjon på negativ koronatest.

NRK - 2 timer siden

To bekreftet omkommet etter trafikkulykke i Bardu

Politiet meldte søndag ettermiddag om en alvorlig trafikkulykke med tre biler involvert på E6 ved Brandvollkrysset i Bardu kommune. Klokken 16:35 bekrefter politiet at to personer er omkommet i ulykken. Det skal totalt være fem personer involvert.

NRK - 2 timer siden

Person ble truet med kniv i Oslo

Politiet er i Møllergata i Oslo etter at en person ble truet med kniv. Ingen er skadet, skriver politiet på Twitter. Politiet har kontroll på en mistenkt og en fornærmet, og det jobbes nå med å innhente forklaring fra disse..

NRK - 3 timer siden

Flere skadd i trafikkulykke i Bardu

E6 ved Brandvollkrysset i Bardu kommune er stengt på grunn av en trafikkulykke, opplyser Statens vegvesen. Nødetatene er på vei til stedet. Tre biler skal være involvert.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com