P4 > Nyheter

Friday, 05 June, 01:14

P4 - 09 Apr 20 kl. 07:50

Solberg forsvarte WHO

Statsminister Erna Solberg forsvarte Verdens Helseorganisasjon i et intervju med CNN i går kveld.
Solberg ga en statusrapport om smittespredningen i Norge og fortalte at skoler og barnehager vil åpne opp igjen etter påske.
Hun er uenig med Donald Trump og mener WHO må styrkes i fremtiden..
Les mer på P4


Les mer om:
Erna Solberg, Verdens Helseorganisasjon, CNN, Norge, Donald Trump, WHO

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Solberg, forsvarte, WHO
NRK - 09 Apr 20 kl. 03:35

Solberg med støtte til WHO

Statsminister Erna Solberg talte USAs president midt imot og forsvarte Verdens helseorganisasjon (WHO) under et intervju med CNN onsdag kveld. Solberg ga en tydelig støtte til WHO som Trump mener ikke har håndtert koronautbruddet på en god nok måte..

VG - 09 Apr 20 kl. 03:50

Erna Solberg forsvarer WHO på CNN

Statsminister Erna Solberg (H) talte USAs president Donald Trump midt imot og forsvarte Verdens helseorganisasjon (WHO) under et intervju med CNN onsdag kveld..

VG - 09 Apr 20 kl. 03:50

Erna Solberg forsvarer WHO på amerikansk TV

Statsminister Erna Solberg (H) talte USAs president Donald Trump midt imot og forsvarte Verdens helseorganisasjon (WHO) under et intervju med CNN onsdag kveld..

NRK - 15 Jan 20 kl. 03:08

Trump forsvarte Soleimani-drapet

I en tale på et valgkamparrangement i Milwaukee i Wisconsin forsvarte president Donald Trump igjen droneangrepet på generalen Qasem Soleimani. – Dersom jeg ikke drepte ham, så la oss si at vi hadde mistet tre, fire, fem ambassader, sa Trump i talen..

P4 - 20 Jan 20 kl. 14:24

Solberg: - Respekterer valget

Statsminister Erna Solberg respekterer Frps valg om å gå ut av regjering. Det sa Solberg på en pressekonferanse på Statsministerens kontor nå i ettermiddag. Etter seks år og to måneder forlater nå Frp regjeringen.

NRK - 03 Feb 20 kl. 11:53

Solberg ønsker felles forhandlinger

Statsminister Erna Solberg (H) mener Norge bør samarbeide med Island og Liechtenstein i forhandlingene om en avtale med Storbritannia etter brexit. Solberg møtte statsministrene fra de to andre EØS-landene mandag..

NRK - 25 Dec 19 kl. 21:43

Solberg kondolerer til familien

Statsminister Erna Solberg uttrykker sin dypeste medfølelse med Ari Behns familie og etterlatte i anledning hans bortgang 1. juledag. – Mine tanker går til alle som var glad i ham, skriver Solberg til NTB..

P4 - 30 May 20 kl. 08:56

1 av 3 vil ha Solberg som statsminister

Mer enn en av tre nordmenn vil ha Erna Solberg som statsminister. Det viser Dagbladets partibarometer Regjeringens håndtering av koronakrisen oppgis som forklaring på tallene. Kun én gang før har Solberg fått et bedre resultat..

NRK - 26 Dec 19 kl. 10:12

Solberg lukker døra for Vedum

Frp-leder Siv Jensen ba tidligere i høst Senterpartiet om å bytte side, men det avviser statsminister Erna Solberg. – Per dags dato synes jeg ikke Senterpartiets politikk gir grunnlag for at vi skal sitte i en felles regjering, sier Solberg til NTB..

P4 - 07 Jan 20 kl. 17:24

Solberg brannfast i Stavanger

Statsminister Erna Solberg er en av dem som er rammet av brannen ved Stavanger lufthavn i ettermiddag. Solberg skriver på Twitter at hun reiste via flyplassen for å åpne oljefeltet Johan Sverdrup i Nordsjøen i dag og må nå sette seg i bilen for å komme seg til Oslo..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Ingen tilskuere på kamper

Fotballforbundet har latt seg inspirere av planen om å få inn tilskuere i forskjellige soner, men har sagt at det må godtas av myndighetene. Og det ser altså ut til at de får tommel ned fra helsedepartementet..

P4 - 2 timer siden

Nå kommer regnet

Folk over hele landet kan finne frem paraply og regntøy. Fra i natt og utover dagen i morgen kommer det mye regn i Sør-Norge, mens det blir varmere i nord. Men gjennom helgen og til mandag blir det mye regn mange steder, ifølge Meteorologisk institutt..

P4 - 2 timer siden

Røde Kors-tillitsvalgt overgrepstiltalt

En mann, som var tillitsvalgt i Røde Kors, er tiltalt for grove overgrep mot mindreårige jenter flere steder i Sør-Norge. 51-åringen skal ifølge tiltalen ha forgrepet seg mot fem jenter i alderen elleve til 15 år. Alle jentene hadde et tillitsforhold til mannen.

P4 - 2 timer siden

En av tre har ikke symptomer

En av tre med koronasmitte har ikke symptomer. Det viser en studie i Spania, der det er testet for antistoffer. Resultatet der bekrefter en nasjonal studie, som viste at kun fem prosent av befolkningen har vært smittet.

P4 - 2 timer siden

Ampert på veien

Mange flere har brukt naturen, og veiene, til å trene når landets treningssentre har vært koronastengt. Men det har også ført til økt konfliktnivå langs norske veier, melder NRK. Skiskytter Ingrid Landmark Tandrevold sier det oppleves som en krig mellom bilister, syklister og rulleskiløpere, og viser til stygge forbikjøringer, og at bilister spruter spylevæske når de kjører forbi..

P4 - 2 timer siden

Kommuner vurderer å bytte fylke

Fem kommuner i Vestland vurdere å bytte fylke. Det er Stord, Fitjar, Etne, Tysnes, og Sveio som vurderer å bli en del av Rogaland i stedet, melder TV 2. Misnøyen ble spesielt stor etter at veiprosjketet Hordfast ikke ble prioritert av fylket i Nasjonal transportplan..

P4 - 2 timer siden

Vil vurdere å stramme inn

Facebook vil gå gjennom reglene for truende innhold, og vurdere å stramme inn regelverket for maktpersoner. Det skal Facebook-sjef Mark Zuckerberg ha lovt sine ansatte i et møte denne uken. Zuckerberg har fått kritikk for at Facebook ikke reagerer på utspillene til president Donald Trump på samme måte som Twitter og Snapchat..

P4 - 2 timer siden

Høie reagerer på Sabeltann-plan

Helseminister Bent Høie reagerer på planen for å gjennomføre forestillingene med Kaptein Sabeltann i Dyreparken i Kristiansand i sommer. Det skal etter planen gå foran 800 personer i hver forestilling, ved hjelp av soner med plass til 200 i hver. Høie sier til VG at det ikke går an å dele et arrangement opp i ulike arrangementer for å overholde smittevernreglene.

P4 - 2 timer siden

Redningsaksjon ved Kjerag

To kvinner i 20-årene er hentet av redningshelikopter fra fjellet ved Kjerag i Rogaland. De to kom seg ikke ned på egen hånd, og det er dårlig vær i området. De tok seg inn i en hytte mens de ventet på hjelp..

P4 - 3 timer siden

Opphever portforbudet

Både Los Angeles, San Francisco og USAs hovedstad Washington D.C. opphever portforbudet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt