P4 > Nyheter

Friday, 21 February, 01:16

P4 - 24 May 19 kl. 16:41

Solberg forstår Mays valg

Erna Solberg synes det er trist å miste en kvinnelig kollega i Europa, men forstår at britenes statsminister Theresa May nå trekker seg.
May varslet i dag at hun går av 7. juni fordi hun ikke har fått flertall for brexit-avtalen i parlamentet.
Solberg sier til NTB at de to har hatt et godt samarbeid..
Les mer på P4


Les mer om:
Solberg, Europa, Theresa May, NTB, Mays

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Solberg, forstår, Mays, valg
Aftenposten - 24 May 19 kl. 16:07

Erna Solberg har forståelse for Mays beslutning

Theresa May får lovord fra både sine skarpeste kritikere og samarbeidspartnere. Erna Solberg omtaler henne som en sterk politiker..

P4 - 02 Aug 19 kl. 07:23

– Lei bompenger

- Statsminister Erna Solberg forstår ikke bompengeproblemet. Det mener Trym Aafløy i Folkeaksjonen Nei til mer bompenger. FNB har gjort det svært godt på flere målinger og er nå jevnstore med Ap og Høyre i Bergen.

P4 - 20 Jan 20 kl. 14:24

Solberg: - Respekterer valget

Statsminister Erna Solberg respekterer Frps valg om å gå ut av regjering. Det sa Solberg på en pressekonferanse på Statsministerens kontor nå i ettermiddag. Etter seks år og to måneder forlater nå Frp regjeringen.

VG - 21 May 19 kl. 17:13

Erna Solberg: Forstår at folk reagerer på høye bompenger

Statsminister Erna Solberg (H) sier at hun forstår reaksjonene som nå kommer mot høye bompenger. Men hun har foreløpig ikke svaret på hvor pengene skal komme fra i stedet..

NRK - 09 Sep 19 kl. 23:39

Solberg: – Tøff valgkamp

Høyre går mot sitt dårligste kommunevalg på 40 år. Erna Solberg sier MDG og SP er de store vinnerne etter årets valg. – Det må vi være sjenerøse nok til å si.

P4 - 22 May 19 kl. 18:42

Spekulasjoner om Mays framtid

Det spekuleres nå i britiske medier om statsminister Theresa May vil gå av allerede i kveld. Det pågår nå møter med regjeringsmedlemmer i Storbritannia om Theresa Mays fremtid. En journalist i Sky News viser til en sentral parlamentariker som skal ha fortalt ham at May kommer til å gå av.

Hegnar.no - 27 Aug 19 kl. 14:42

Solberg kritiseres for blast klimaløfte

Høyre-leder Erna Solberg går til valg med krav om klimaplaner i alle Høyre-styrte kommuner. For svakt, mener både ZERO og SV..

Hegnar.no - 25 Mar 19 kl. 17:22

Mays avtale mangler fortsatt støtte

Statsminister Theresa Mays brexitavtale har fortsatt ikke tilstrekkelig støtte i Underhuset til at hun vil legge den fram for en tredje avstemning..

Aftenposten - 22 May 19 kl. 18:19

Spekulasjoner om Mays fremtid

Statsminister Theresa Mays fremtid er onsdag tema på møter med regjeringsmedlemmer. Ryktene går om at hun kommer til å gå av..

Aftenposten - 15 Jan 19 kl. 21:53

Mays nederlag var knusende. Under normale omstendigheter hadde hun gått av. | Øystein K. Langberg

Statsminister Theresa Mays skilsmisseavtale er trolig død. Utfallet av brexit er nå helt i det blå..

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

- Giske innstilles likevel

Trondheim Arbeiderparti vil ikke ta til følge ønsket fra Trond Giskes eget lokallag, om ikke å innstille han til styret i Trøndelag Ap overhodet. Ifølge Adresseavisen innstiller Trondheim Ap tvert imot Giske som sin lederkandidat. Tidligere har det vært kjent at Giske var ett av seks innspilte navn til styret, men nå i kveld opplyser laget at det er ledervervet de ønsker Giske inn i..

P4 - 3 timer siden

400 tonn egg kan bli grisefor

400 tonn egg kan nå bli grisefor. Nortura har et altfor stort egg-lager, og nå har de fått tillatelse til å bruke eggene, som var ment å være menneskemat, til dyremat i stedet, melder NTB. Ifølge Nortura er det ikke mulig å få brukt opp eggene på andre måter før de blir for gamle, og det statlige Omsetningsrådet innvilget søknaden med åtte mot to stemmer..

P4 - 2 timer siden

Ishockey: Bunnlag slo topplag

Det var bunn mot topp - og det endte topp for bunnlaget i Get-ligaen i ishockey i kveld. Oslolaget Grüner slo den suverene seriemesteren Stavanger Oilers 4-3. Kveldens øvrige kamper endte slik: Storhamar – Manglerud Star 4-2 Vålerenga – Narvik 4-1 Stjernen – Lillehammer 1-2.

P4 - 3 timer siden

- Stone har gode sjanser for å bli renvasket

Roger Stone blir ikke benådet umiddelbart, men han har en god sjanse til å full renvaskelse. Det sa president Donald Trump i kveld - bare timer etter hans tidligere nære rådgiver ble dømt til vel tre års fengsel. Dommen var langt lavere enn aktoratets opprinnelige påstand om sju til ni års fengsel.

P4 - 5 timer siden

Ranet i sitt eget hjem

En mann i 20-årene ble ranet i sitt eget hjem i Stavanger i kveld. Flere ungdommer tok seg inn i leiligheten hans i Skredbakka, opplyser politiet til TV2. De skal ha truet mannen, men han skal ikke ha blitt fysisk skadd.

P4 - 5 timer siden

Giske skal ha blitt vraket av sine egne

Trond Giskes eget lokallag har vraket han som kandidat til Trøndelag Arbeiderparti. Det opplyser kilder både til Adresseavisen og VG. Mens krefter i Trøndelag Ap har jobbet for å få Giske som kandidat, skal hans lokallag, Trondheim Arbeidersamfunn, ha levert en liste uten hans navn.

P4 - 4 timer siden

Nedturen fortsetter for Høyre

Nedturen fortsetter for Høyre. I Dagbladets ferske partibarometer er de nede i en oppslutning på 18,8 prosent. Det er 0,9 prosentpoeng lavere enn forrige måling da de for første gang på mange år falt under 20 prosent.

P4 - 5 timer siden

Pågrepet med skytevåpen i Trondheim

Bevæpnet politi rykket ut og pågrep tre menn i 20-årene i Trondheim, etter at de ble observert med et skytevåpen i Midtbyen. Våpenet ble funnet i bilen i forbindelse med pågripelsen. Det regnes ikke for å være skarpt, og det var ikke meldt om noen trusselsituasjon.

P4 - 5 timer siden

Moser oppretter Alzheimer-senter

Nobelprisvinnerne Edvard og May-Britt Moser skal drive et nasjonalt senter for forskning på demenssykdommen Alzheimer. Stiftelsen Kristian Gerhard Jebsen gir 22,5 millioner kroner til senteret, som har som mål å finne en kur mot sykdommen, melder NRK. Rundt 50 millioner mennesker i verden lever med Alzheimer i dag..

P4 - 6 timer siden

Tre års fengsel for Stone

Donald Trumps tidligere rådgiver, Roger Stone, er dømt til vel tre års fengsel - 40 måneder. Det er altså langt lavere enn aktoratet hadde lagt ned påstand om. De mente han burde fengsles i mellom sju og ni år.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt