P4 > Nyheter

Torsdag, 24 September, 23:36

P4 - 24 mai 19 kl. 16:41

Solberg forstår Mays valg

Erna Solberg synes det er trist å miste en kvinnelig kollega i Europa, men forstår at britenes statsminister Theresa May nå trekker seg.
May varslet i dag at hun går av 7. juni fordi hun ikke har fått flertall for brexit-avtalen i parlamentet.
Solberg sier til NTB at de to har hatt et godt samarbeid..
Les mer på P4


Les mer om:
Solberg, Europa, Theresa May, NTB, Mays

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Solberg, forstår, Mays, valg
P4 - 22 mai 19 kl. 18:42

Spekulasjoner om Mays framtid

Det spekuleres nå i britiske medier om statsminister Theresa May vil gå av allerede i kveld. Det pågår nå møter med regjeringsmedlemmer i Storbritannia om Theresa Mays fremtid. En journalist i Sky News viser til en sentral parlamentariker som skal ha fortalt ham at May kommer til å gå av.

P4 - 02 aug. 19 kl. 07:23

– Lei bompenger

- Statsminister Erna Solberg forstår ikke bompengeproblemet. Det mener Trym Aafløy i Folkeaksjonen Nei til mer bompenger. FNB har gjort det svært godt på flere målinger og er nå jevnstore med Ap og Høyre i Bergen.

Aftenposten - 24 mai 19 kl. 16:07

Erna Solberg har forståelse for Mays beslutning

Theresa May får lovord fra både sine skarpeste kritikere og samarbeidspartnere. Erna Solberg omtaler henne som en sterk politiker..

E24 - 15 jan. 19 kl. 20:44

Mays brexit-avtale stemt ned - pundet henter seg litt inn

Et overtall i det britiske underhuset stemmer ned Theresa Mays brexit-avtale tirsdag kveld. Pundet svarer med å hente inn noe av dagens markante svekkelse. .

E24 - 15 jan. 19 kl. 20:44

Mays brexit-avtale stemt ned - kraftig pundbyks

Et overtall i det britiske underhuset stemmer ned Theresa Mays brexit-avtale tirsdag kveld. Pundet svarer med å hente inn størsteparten av dagens markante svekkelse. .

Aftenposten - 15 jan. 19 kl. 21:53

Mays nederlag var knusende. Under normale omstendigheter hadde hun gått av. | Øystein K. Langberg

Statsminister Theresa Mays skilsmisseavtale er trolig død. Utfallet av brexit er nå helt i det blå..

Aftenposten - 22 jan. 19 kl. 05:38

Telegraph: Brexit-forhandlingslederen i tvil om Mays plan B

Theresa Mays forhandlingsleder Olly Robbins sendte en melding til finansminister Philip Hammond der han uttrykker tvil om statsministerens plan B for brexit..

Hegnar.no - 22 jan. 19 kl. 06:30

Brexit-forhandlingslederen i tvil om Mays plan B

Theresa Mays forhandlingsleder Olly Robbins sendte en melding til finansminister Philip Hammond der han uttrykker tvil om statsministerens plan B for brexit..

NRK - 21 feb. 19 kl. 21:12

Vil ta Mays forhandlingskort

25 høytstående, britiske politikere vil fjerne det som har vært statsminister Theresa Mays sterke forhandlingskort i møte med EU. De vil stemme for en Brexit-utsettelse fremfor at Storbritannia forlater EU 29.mars uten en avtale, melder The Guardian..

NRK - 12 mars 19 kl. 20:22

Stemte nei til Mays brexit-avtale

Det britiske parlamentet har stemt nei til Theresa Mays foreslåtte brexit-avtale. Nå kan Storbritannia forlate unionen uten avtale, 29.mars.

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

Kardinal i Vatikanet trekker seg

En av topp-kardinalene i Vatikanet har trukket seg uten å oppgi noen årsak. Avgangen beskrives som uventet. I en kort uttalelse fra Vatikanet står det at pave Frans har godtatt at en av de viktigste kardinalene nå trekker seg.

P4 - 45 minutter siden

100 i karantene etter utbrudd på buss

100 personer er nå i karantene i flere kommuner etter smitteutbruddet blant pensjonistfølget som var på busstur i Sør-Norge. Turfølget hadde tretten lengre stopp på den seks dager lange bussturen. Fire tilfeller av koronasmitte er registrert som kan spores tilbake til bussen skriver VG.

P4 - 30 minutter siden

49 i karantene ved skole i Bergen

49 personer er satt i karantene ved en videregående skole i Bergen etter at en elev har fått koronaviruset. Elevene skal ha fått en melding fra rektor om dette i kveld, skriver Bergens Tidende..

P4 - 1 time siden

Ap vil stramme inn for privatskolene

Arbeiderpartiet varsler flere innstramminger for privatskolene. I morgen legger partiet frem sitt nye programforslag før neste stortingsvalg. Jonas Gahr Støre sier til VG at han vil inføre en lokal vetorett slik at kommuner og fylkeskommuner selv kan styre omfanget av private skoler.

P4 - 1 time siden

1 av 10 sliter med å betale regninger

En av ti nordmenn sliter med å betale regningene. Det viser en undersøkelse fra Oslo Met. 270.

P4 - 1 time siden

Pris for beste nordiske dokumentarfilm

Dokumentarfilmen "Kunstneren og tyven" vant prisen for beste dokuementarfilm på Nordisk Panorama i Malmõ. «Kunstneren og tyven» hadde kinopremiere i Norge den 18. september.

P4 - 2 timer siden

Tre måneder uten korona på sykehjem i Oslo

Sykehjemmene i Oslo ble hardt rammet i starten av pandemien i Norge. Men nå er det ikke påvist ett nytt tilfelle de siste tre månedene skrive NRK. Samtidig har smitten blomstret opp i resten av byen.

P4 - 2 timer siden

Mann siktet for å ha svindlet eldre kvinner

En 26 år gammel mann er siktet for å ha svindlet til seg hundretusenvis av kroner fra 17 eldre kvinner. Nå sitter mannen varetektsfengslet Bergen. I følge Bergensavisen ble mannen pågrepet i Polen, siktet for 23 tilfeller av grovt bedrageri..

P4 - 2 timer siden

Værste smittedag i Frankrike

Antallet koronasmittede i Frankrike har i dag vært det høyeste registrerte siden pandemien startet. 16.096 personer har på et døgn fått påvist smitten og 52 personer er døde.

P4 - 2 timer siden

Ap vil satse på eldre

Arbeiderpartiet vil styrke det helhetlige tilbudet i eldreomsorgen Det kommer frem i partiets programforslag som legges frem i morgen, i følge Nettavisen som har fått tilgang til deler av den. Ap vil blant annet sikre kompetanse på mat og ernæring ved norske sykehjem, sørge for tilstrekkelig med sykehjemsplasser og heldøgns omsorgsplasser for de som trenger det..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt