NRK > Nyheter

Fredag, 27 November, 12:16

NRK - 11 mars 20 kl. 19:59

Solberg beklager Grandes avgang

Statsminister Erna Solberg sier det er leit at Trine Skei Grande gir seg som statsråd og partileder. Til mediene i dag sa Solberg at hun har sett at det har vært krevende for Skei Grande med så åpne diskusjoner i Venstre om ledelsen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Erna Solberg, Trine Skei Grande, Solberg, Skei Grande, Venstre, Grandes

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Solberg, beklager, Grandes, avgang
Aftenposten - 05 mars 20 kl. 22:46

Grandes stortingsskjebne i hendene til mannen som ba henne trekke seg

Samme dag som han ba Venstre-lederen gå av, er Hallstein Bjercke valgt som leder av nominasjonskomiteen i Trine Skei Grandes hjemfylke..

VG - 11 mars 20 kl. 16:40

Valgkomité-lederen om Skei Grande’s avgang: Hun ønsket gjenvalg

Valgkomité-leder i Venstre, Per A. Thorbjørnsen kjenner seg ikke igjen i deler av Trine Skei Grandes beskrivelse av prosessen mellom henne og komiteen..

Aftenposten - 11 mars 20 kl. 16:00

Kaos i Venstre etter Grandes overraskende avgang

Hverken Abid Raja, Sveinung Rotevatn eller Ola Elvestuen vil si om de er kandidater til å overta ledervervet i Venstre..

NRK - 02 des. 19 kl. 04:57

Solberg beklager skattetabbe

Statsminister Erna Solberg beklager at folk har fått betalt tilbake ytelser fra Nav uten å få igjen skatten de har krav på. Hun sier til Dagbladet at hun er klar over at det kan bli stilt spørsmål om hva hun visste..

E24 - 02 des. 19 kl. 05:43

Solberg beklager skattetabbe i Nav-saken

Statsminister Erna Solberg (H) beklager at folk har fått betalt tilbake ytelser fra Nav uten å få igjen skattepengene de har krav på..

Aftenposten - 02 des. 19 kl. 05:55

Solberg beklager skattetabbe i Nav-saken

Statsminister Erna Solberg (H) beklager at folk har fått betalt tilbake ytelser fra Nav uten å få igjen skattepengene de har krav på. Nå melder Vårt Land at også papirløse er rammet..

P4 - 02 des. 19 kl. 06:48

Beklager skattetabbe i Nav-saken

Statsminister Erna Solberg beklager den nye skattetabben i Nav-saken. Fredag ble det kjent at Skatteetaten har funnet 17.500 saker der folk har betalt tilbake ytelser fra Nav uten å få igjen skattepengene de har krav på.

NRK - 05 april 20 kl. 09:13

Ecuadors visepresident beklager

Ecuadors visepresident Otto Sonnenholzner beklager at likene av koronadøde ble liggende på gaten i landets største by Guayaquil. – Vi har sett bilder av noe som aldri skulle ha skjedd, og som offentlig tjenestemann beklager jeg, sier han..

P4 - 31 juli 20 kl. 13:43

Stordalen beklager uttalelse

Petter Stordalen beklager at han tidligere i sommer sammenlignet dagens koronarestriksjoner med hvordan nordmann levde undre andre verdenskrig. Det var i et intervju med E24 at Stordalen sa at folk under okkupasjonen både kunne reise til Sverige, dra på restauranter og bo på hoteller. Kritikere mener uttalelsen både var historieløs og krenkende overfor dem som led store tap.

NRK - 25 sep. 20 kl. 07:36

Nord-Korea beklager til Sør-Korea

Nord-Korea beklager etter at soldater skjøt og drepte en sør-koreansk embetsmann som forsøkte å ta seg inn i Nord-Korea. De sier de fryktet han bar med seg koronavirus, melder Reuters. Nord-Koreas leder Kim Jong-un beklager i et brev til Sør-Korea..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Tre indiske soldatar drepne

Minst tre indiske soldatar er drepne i åtak frå den pakistanske hæren i grenseområdet ved Kashmir. To av soldatane vart drepne fredag i Rajouri-distriktet, medan den tredje vart drepen i Poonch-distriktet seint torsdag kveld..

NRK - 15 minutter siden

Macron er sjokkert over politivald

President i Frankrike, Emmanuel Macron, seier ifylgje nyheitsbyrået AFP at han er «særs sjokkert» over bileta av at fransk politi gjekk til åtak på ein svart mann i Paris. Fleire politibetjentar er suspenderte etter åtaket..

NRK - 10 timer siden

Trump lover å forlate Det hvite hus

USAs president Donald Trump sier at han kommer til å forlate Det hvite hus, hvis Joe Biden blir offisielt bekreftet som vinner av presidentvalget, ifølge Reuters. Han innrømmer likevel ikke valgnederlag..

NRK - 30 minutter siden

Nye positive prøvar i skiskyting

Folk frå det italienske og polske skiskyttarforbundet har testa positivt for koronaviruset, melder det internasjonale skiskyttarforbundet. Dei to nasjonane er no i karantene i Finland. Frå før er fem andre nasjonar råka av positive testar..

NRK - 45 minutter siden

Koronadødsfall på OUS

Oslo universitetssykehus melder om et koronarelatert dødsfall. Pasienten døde på torsdag denne uken. Dette er det 27.

NRK - 1 time siden

Mange utan jobb på flyplassane

Over 5.000 tilsette ved Oslo lufthamn er anten permitterte eller oppsagt på grunn av nedgang i reiser under koronapandemien. Ved Trondheim lufthavn Værnes er rundt 400 av dei tilsette heilt eller delvis permitterte..

NRK - 1 time siden

Tyskland vil åpne for deporteringer

Tysklands innenriksminister Horst Seehofer vil fremme et forslag om å la totalforbudet mot å deportere migranter tilbake til Syria utløpe. Tyskland innførte forbudet i 2012 som følge av krigen i Syria..

NRK - 1 time siden

Smittetallet går ned i Bergen

R-tallet i Bergen har gått ned fra 0,8 til 0,6. Det betyr at hver smittede person i snitt smitter 0,6 andre. – Det betyr at tiltakene virker og at befolkningen gjør jobben, sier adm.

NRK - 1 time siden

Skal dokumentere koronadraumar

Museum of London vil finne ut av kva innbyggjarane i London har drøymt om medan koronapandemien har herja. Gjennom munnlege forteljingar skal prosjektet til museet samle inn draumar..

NRK - 1 time siden

Koronadødsfall på Ahus

En person er død som følge av korona på Ahus. Dødsfallet skjedde på torsdag, skriver RB. Dette er det 29.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt