P4 > Nyheter

Sunday, 18 February, 04:07

P4 - 25 Nov 17 kl. 06:48

Solberg: Unnskylder aldri det Søviknes gjorde

Statsminister Erna Solberg sier hun aldri kommer til å unnskylde det Terje Søviknes gjorde, men mener folk bør få en ny sjanse.
Det er i et intervju med Dagbladet i forbindelse med #metoo-kampanjen at statsministeren blir spurt om voldtektsanklagene mot Terje Søviknes i 2000. Saken ble henlagt fordi det ikke var bevist at det var begått en straffbar handling.
Solberg sier også at hun synes Frp håndterte saken dårlig, blant annet fordi de benektet at noe hadde skjedd..
Les mer på P4


Les mer om:
Erna Solberg, Terje Søviknes, Dagbladet, Frp, Søviknes

Dele artikeln

1550 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Solberg, Unnskylder, aldridet , Søviknesgjorde
Aftenposten - 25 Nov 17 kl. 06:12

Solberg: - Unnskylder aldri det Søviknes gjorde

Statsminister Erna Solberg (H) sier hun aldri kommer til å unnskylde det Terje Søviknes gjorde, men mener folk bør få en ny sjanse..

VG - 25 Nov 17 kl. 07:16

Solberg: Unnskylder aldri det Søviknes gjorde

Statsminister Erna Solberg (H) sier hun aldri kommer til å unnskylde det Terje Søviknes gjorde, men mener folk bør få en ny sjanse..

NRK - 25 Nov 17 kl. 05:40

– Unnskylder aldri det han gjorde

Statsminister Erna Solberg blir i et intervju med Dagbladet, i forbindelse med #metoo-kampanjen, spurt om voldtektsanklagene mot Terje Søviknes i 2000. Solberg sier hun aldri kommer til å unnskylde det han gjorde, men mener folk bør få en ny sjanse..

NRK - 04 Nov 17 kl. 08:23

SV truer med å klage inn Søviknes

Olje- og energiminister Terje Søviknes kan bli klaget inn til kontrollkomiteen av SV på grunn av Goliat-saken, skriver Dagbladet. SV vil vite om Søviknes mener oljeselskapet Eni er skikket til å drive Goliat-feltet etter gjentatte sikkerhetsproblemer..

P4 - 28 Aug 17 kl. 13:55

Søviknes må droppe noe av valgkampen

Olje- og enerigminister Terje Søviknes skal nå utredes for blodpropp i beinet. Søviknes brakk beinet tidligere i sommer etter å ha danset swing og det kan nå se ut til at bruddet var verre enn antatt. Statsråden må avlyse ett valgkamparrangement på grunn av utredningen, melder TV2..

NRK - 11 Sep 17 kl. 15:16

Søviknes trur på 15 prosent til Frp

Olje- og energiminister Terje Søviknes trur Framstegspartiet vil få 15,2 prosent av stemmene i stortingsvalet. På Facebook har Søviknes delt det han trur vert valoppslutninga..

P4 - 23 Oct 17 kl. 15:44

Søviknes delte feil tall

Olje- og energiminister Terje Søviknes feilinformerte Stortinget om når Goliat-feltet vil gå i pluss. Det var i et skriftlig svar til SV den 10. oktober at Søviknes hevdet at statens investeringer i det omstridte Goliat-feltet i Barentshavet vil være tilbakebetalt innen to til tre år, men prosjektet blir ikke lønnsomt før om fem år..

P4 - 28 Aug 17 kl. 13:31

Søviknes dropper resten av valgkampen

Olje- og enerigminister Terje Søviknes har blitt syk og får ikke deltatt i resten av årets valgkamp. Han utredes for blodpropp i benet, melder TV2. Søviknes brakk benet tidligere i sommer og har deltatt på valgkamparrangementer på krykker, men nå er det slutt..

P4 - 07 Aug 17 kl. 16:49

Søviknes sin skade er verre enn ventet

Olje- og energiminister Terje Søviknes sin skade er verre enn ventet etter at han brakk ankelen mens han danset lørdag. Frp-politikeren må nå belage seg på operasjon og flere måneder uten fungerende venstrefot. Søviknes sier til NRK at han må se om han rekker noe av valgkampen..

NRK - 28 Dec 17 kl. 23:57

Apple unnskylder batteritrøbbel

I et brev til sine kunder unnskylder Apple at enkelte iPhone-oppdateringer kan ha gått utover batteritiden på noen av selskapets telefoner. Apple skriver også at de vil redusere prisen på batterier til telefonmodellene som dette gjelder..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

To parkerte biler brant i Råde

To biler fikk store skader i en brann ved Råde stasjon i Østfold i kveld. Bilene som brant sto parkert på parkeringsplassen ved sykehjemmet som ligger like ved stasjonen. Politiet opplyser til NTB at de de vil undersøke om det dreier seg om ildspåsettelse, og de håper på tips fra noen som kan ha sett noe..

P4 - 4 timer siden

Israel bombet Gazastripen etter at soldater ble såret

Israelske kampfly har angrepet Gazastripen etter at fire israelske soldater ble såret av en bombe plassert på grensa til den palestinske enklaven. To av israelerne ble alvorlig, men ikke livstruende såret i eksplosjonen. Hendelsen omtales som en av de alvorligste på grensa til den Hamas-styrte enklaven siden 2014..

P4 - 6 timer siden

Taliban drepte 15 afghanske politifolk

15 afghanske politimenn er drept i angrep fra Taliban-opprørere i provinsene Farah og Zabul, ifølge lokale myndigheter. Ti ble drept da et stort antall opprørere angrep en militærpost i distriktet Balabulok i Farah, mens fem lokale politifolk ble drept da væpnede opprørere gikk til angrep i Zabul-provinsen, melder DPA..

P4 - 6 timer siden

Kaller anklager om russisk innblanding «klappjakt»

Russlands tidligere ambassadør til USA, Sergey Kislyak, kaller anklagene om russisk innblanding i det amerikanske valget for en «klappjakt», og sier det har ødelagt tillitsforholdet mellom de to nasjonene, melder CNN. Hans kommentarer kommer dagen etter at USAs justisdepartement kunngjorde at de har tiltalt 13 russere for stå bak påvirkning av det amerikanske valgprosesser..

P4 - 7 timer siden

Sverige gir statsborgerskap til dødsdømt forsker

Forskeren Ahmadreza Djalali, som sitter på dødscelle i Iran, får innvilget svensk statsborgerskap, det melder Sveriges Radio. Djalali er lege og forsker i katastrofemedisin ved Karolinska Institutet i Stockholm, hvor han hadde permanent oppholdstillatelse. Forskeren bosatte seg i Sverige med kone og to barn i 2009, og ble pågrepet under et studiebesøk i hjemlandet i 2016, anklaget for spionasje for Israel..

P4 - 9 timer siden

Norge med favorittstempel før laghopp

Med fire nordmenn blant de åtte beste i dagens hoppkonkurranse i stor bakke i OL, er Norges sjanse til å ta gull i laghopp mandag stor. Robert Johansson tok bronse, Daniel André Tande ble nummer fire, Johann André Forfang fem og Andreas Stjernen endte på en åttendeplass. Men selv om landslagstrener Alexander Stöckl er veldig fornøyd med hva hopperne klarte i dag, så vil han ikke ta lag-gullet for gitt..

P4 - 9 timer siden

13 omkom i helikopterulykke i Mexico

Minst 13 personer døde da et militærhelikopter styrtet i delstaten Oaxaca i Mexico. Helikopteret var på vei til den sørvestlige delen av landet for å bevitne ødeleggelsene etter jordskjelvet som rammet landet i går. Ombord var landets innenriksminister og delstatsguvernøren, som begge overlevde.

P4 - 9 timer siden

Tiltalt mor tåler ikke ny runde i retten

Den 46-år gamle kvinnen som er tiltalt for grov mishandling av sin datter som døde av avmagring, tåler ikke å møte i retten. Det slår en ny sakkyndigrapport fast, skriver Dagbladet. Psykolog Atle Austad skriver i rapporten at kvinnen lider av en omfattende grad av posttraumatisk stresslidelse.

P4 - 10 timer siden

Norge og Irak diskuterte nytt engasjement

Iraks statsminister Haider al-Abadi takket for Norges innsats i landet da han i dag møtte utenriksminister Ine Eriksen Søreide og forsvarsminister Frank Bakke-Jensen. Under møtet diskuterte de hva Norge skal bidra med fremover, når mandatet for opplæring av irakiske sikkerhetsstyrket opphører 1. mars, melder NTB.

P4 - 10 timer siden

SV og Ap kritiske til egenandel

En regelendring fra 1. januar innebærer at alle over 18 år må betale egenandel for psykiatriske tjenester. SV og Ap er kritiske og ber Bent Høie rydde opp.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt