P4 > Nyheter

Tuesday, 12 December, 22:58

P4 - 25 Nov 17 kl. 06:48

Solberg: Unnskylder aldri det Søviknes gjorde

Statsminister Erna Solberg sier hun aldri kommer til å unnskylde det Terje Søviknes gjorde, men mener folk bør få en ny sjanse.
Det er i et intervju med Dagbladet i forbindelse med #metoo-kampanjen at statsministeren blir spurt om voldtektsanklagene mot Terje Søviknes i 2000. Saken ble henlagt fordi det ikke var bevist at det var begått en straffbar handling.
Solberg sier også at hun synes Frp håndterte saken dårlig, blant annet fordi de benektet at noe hadde skjedd..
Les mer på P4


Les mer om:
Erna Solberg, Terje Søviknes, Dagbladet, Frp, Søviknes

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Solberg, Unnskylder, aldridet , Søviknesgjorde
Aftenposten - 25 Nov 17 kl. 06:12

Solberg: - Unnskylder aldri det Søviknes gjorde

Statsminister Erna Solberg (H) sier hun aldri kommer til å unnskylde det Terje Søviknes gjorde, men mener folk bør få en ny sjanse..

VG - 25 Nov 17 kl. 07:16

Solberg: Unnskylder aldri det Søviknes gjorde

Statsminister Erna Solberg (H) sier hun aldri kommer til å unnskylde det Terje Søviknes gjorde, men mener folk bør få en ny sjanse..

NRK - 25 Nov 17 kl. 05:40

– Unnskylder aldri det han gjorde

Statsminister Erna Solberg blir i et intervju med Dagbladet, i forbindelse med #metoo-kampanjen, spurt om voldtektsanklagene mot Terje Søviknes i 2000. Solberg sier hun aldri kommer til å unnskylde det han gjorde, men mener folk bør få en ny sjanse..

NRK - 04 Nov 17 kl. 08:23

SV truer med å klage inn Søviknes

Olje- og energiminister Terje Søviknes kan bli klaget inn til kontrollkomiteen av SV på grunn av Goliat-saken, skriver Dagbladet. SV vil vite om Søviknes mener oljeselskapet Eni er skikket til å drive Goliat-feltet etter gjentatte sikkerhetsproblemer..

P4 - 28 Aug 17 kl. 13:55

Søviknes må droppe noe av valgkampen

Olje- og enerigminister Terje Søviknes skal nå utredes for blodpropp i beinet. Søviknes brakk beinet tidligere i sommer etter å ha danset swing og det kan nå se ut til at bruddet var verre enn antatt. Statsråden må avlyse ett valgkamparrangement på grunn av utredningen, melder TV2..

NRK - 11 Sep 17 kl. 15:16

Søviknes trur på 15 prosent til Frp

Olje- og energiminister Terje Søviknes trur Framstegspartiet vil få 15,2 prosent av stemmene i stortingsvalet. På Facebook har Søviknes delt det han trur vert valoppslutninga..

P4 - 23 Oct 17 kl. 15:44

Søviknes delte feil tall

Olje- og energiminister Terje Søviknes feilinformerte Stortinget om når Goliat-feltet vil gå i pluss. Det var i et skriftlig svar til SV den 10. oktober at Søviknes hevdet at statens investeringer i det omstridte Goliat-feltet i Barentshavet vil være tilbakebetalt innen to til tre år, men prosjektet blir ikke lønnsomt før om fem år..

P4 - 28 Aug 17 kl. 13:31

Søviknes dropper resten av valgkampen

Olje- og enerigminister Terje Søviknes har blitt syk og får ikke deltatt i resten av årets valgkamp. Han utredes for blodpropp i benet, melder TV2. Søviknes brakk benet tidligere i sommer og har deltatt på valgkamparrangementer på krykker, men nå er det slutt..

P4 - 07 Aug 17 kl. 16:49

Søviknes sin skade er verre enn ventet

Olje- og energiminister Terje Søviknes sin skade er verre enn ventet etter at han brakk ankelen mens han danset lørdag. Frp-politikeren må nå belage seg på operasjon og flere måneder uten fungerende venstrefot. Søviknes sier til NRK at han må se om han rekker noe av valgkampen..

Dagbladet - 28 Nov 17 kl. 21:43

Raser mot Søviknes-tale til oljebransjen i dag: - Selvbedrag og et forsøk på å føre oss bak lyset

Terje Søviknes beskyldes for å være mer bekymret for oljeselskapenes lønnsomhet enn inntjening til AS Norge..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Vestfoldbanen stengt

Vestfoldbanen er stengt for trafikk mellom Sandefjord og Larvik. Årsaken er en feil på sporet. Det jobbes med å utbedre feilen, men det er usikkert hvor lang tid det vil ta..

P4 - 1 time siden

Ny voldshendelse på Furuset

Flere ungdommer har igjen vært involvert i en slåsskamp på Furuset i Oslo i kveld, dagen etter at en ung mann ble knivstukket. Politiet melder at en person blir sjekket av ambulanse, og at det nå sikres spor fra åstedet. To personer er siktet for drapsforsøk etter knivstikkingen i går.

P4 - 1 time siden

Over 700 dansere mot trakassering

Også 700 dansere i Norge går nå ut med et opprop mot seksuell trakassering og overgrep i bransjen. Under emneknaggen når dansen stopper forteller flere om overgrep, ydmykelser og nedlatende kommentarer. Danserne sier i oppropet at de er i en ekstra sårbar situasjon fordi de bruker kroppen i både utdannelsen og arbeidslivet..

P4 - 1 time siden

- Flyktninger utsettes for tortur, vold og drap

Strandede flyktninger og migranter utsettes for tortur og overgrep i interneringsleirer i Libya. Det hevder Amnesty International i en ny rapport. I rapporten hevde det at overgrepene utføres av myndigheter, menneskesmuglere og væpnede militser.

P4 - 1 time siden

Minst 32 omkom i massiv trafikkulykke i Kenya

Minst 32 mennesker har mistet livet i en trafikkulykke vest i Kenya. Ulykken skjedde da en lastebilsjåfør som flyktet fra politiet mistet kontrollen og kolliderte med en buss. Totalt var 13 kjøretøy involvert i ulykken, og dødstallet er ventet å stige..

P4 - 2 timer siden

Dømt for overgrep mot barnebarn

En mann i 60-årene er i Alta tingrett dømt til fem års fengsel for overgrep mot sine egne barnebarn. Jentene var tre og fem år da overgrepene skjedde, i følge iFinnmark. Mannen anket dommen på stedet.

P4 - 2 timer siden

Advokatfirma får kritikk for gratulasjon

Advokatfirmaet Sylte får kritikk etter at de på Facebook nylig gratulerte en klient med frifinnelse i en voldtektssak. Advokaten som bistår kvinnen sier til NRK at innlegget er belastende, og reagerer på at det gratuleres i en sak av så alvor karakter. Advokatfirmaet har nå slettet innlegget på grunn av debatten som oppsto i kommentarfeltet..

P4 - 2 timer siden

Ankom valglokale på hest

Den omdiskuterte republikaneren Roy Moore ankom i dag valglokalet i Alabama på en hest. Alabama skal velge ny senator, og det knyttes stor spenning om Moore, som er beskyldt for å ha forgrepet seg på flere jenter, blir valgt. Flere partifeller har bedt Moore trekke seg, men USAs president Donald Trump har gitt politikeren sin fulle støtte..

P4 - 3 timer siden

Pedofile har egen vennegruppe med barn

Norske og utenlandske pedofile har opprettet en egen chattegruppe på nettet, der de har utstrakt kontakt med barn. I chatteforumet inviteres barn ned i 10-årsalderen, der det snakkes og utveksles seksualiserte tegninger av småjenter, skriver NRK. Ifølge de pedofile vet barna at de er pedofil.

P4 - 3 timer siden

To til sykehus etter bilulykke

To menn er fraktet til sykehus etter at bilen de satt i kjørte av veien og havnet i elven i Drangedal i Telemark i kveld. Skadeomfanget er ukjent. Bilen skal ha fått store skader, og måtte taues opp av elva..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt