P4 > Nyheter

Wednesday, 23 May, 11:16

P4 - 25 Nov 17 kl. 06:48

Solberg: Unnskylder aldri det Søviknes gjorde

Statsminister Erna Solberg sier hun aldri kommer til å unnskylde det Terje Søviknes gjorde, men mener folk bør få en ny sjanse.
Det er i et intervju med Dagbladet i forbindelse med #metoo-kampanjen at statsministeren blir spurt om voldtektsanklagene mot Terje Søviknes i 2000. Saken ble henlagt fordi det ikke var bevist at det var begått en straffbar handling.
Solberg sier også at hun synes Frp håndterte saken dårlig, blant annet fordi de benektet at noe hadde skjedd..
Les mer på P4


Les mer om:
Erna Solberg, Terje Søviknes, Dagbladet, Frp, Søviknes

Dele artikeln

1550 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Solberg, Unnskylder, aldridet , Søviknesgjorde
Aftenposten - 25 Nov 17 kl. 06:12

Solberg: - Unnskylder aldri det Søviknes gjorde

Statsminister Erna Solberg (H) sier hun aldri kommer til å unnskylde det Terje Søviknes gjorde, men mener folk bør få en ny sjanse..

VG - 25 Nov 17 kl. 07:16

Solberg: Unnskylder aldri det Søviknes gjorde

Statsminister Erna Solberg (H) sier hun aldri kommer til å unnskylde det Terje Søviknes gjorde, men mener folk bør få en ny sjanse..

NRK - 25 Nov 17 kl. 05:40

– Unnskylder aldri det han gjorde

Statsminister Erna Solberg blir i et intervju med Dagbladet, i forbindelse med #metoo-kampanjen, spurt om voldtektsanklagene mot Terje Søviknes i 2000. Solberg sier hun aldri kommer til å unnskylde det han gjorde, men mener folk bør få en ny sjanse..

P4 - 06 Mar 18 kl. 17:46

Solberg holder fast i Søviknes-saken

Statsminister Erna Solberg holder fast ved at det var rett å gjøre Terje Søviknes til statsråd. Jenta som hadde seksuell omgang med Søviknes i år 2000 på et FpU-landsmøte, har fortalt at hun har slitt med sykdom, rus og selvskading etter hendelsen. Men til NRK sier Solberg at dette ikke forandrer på saken, og at Søviknes fortjente en ny sjanse etter å ha vært borte fra rikspolitikken i 17 år..

Aftenposten - 07 Mar 18 kl. 04:01

Solberg om Søviknes: - Fortjener ny sjanse

Statsminister Erna Solberg (H) sier det var riktig å gi plass til Terje Søviknes (Frp) i regjeringen, tross overgrepsanklagene mot ham..

P4 - 30 Apr 18 kl. 14:48

Vurderer sak mot Søviknes

Kontrollkomiteen vurderer å åpne kontrollsak mot olje- og energiminister Terje Søviknes. MDG mener Søviknes har feilinformert Stortinget på grunn av angivelig faktafeil bak beslutningen om å åpne Barentshavet sørøst for petrolumsvirksomhet, skriver NTB..

NRK - 06 Mar 18 kl. 08:54

Frp-topp mener Søviknes må få fred

Terje Søviknes har gjort opp for seg, og bør få slippe å svare mer på hva som skjedde for 18 år siden, sier leder i Frps organisasjonsutvalg Helge André Njåstad. Søviknes gikk av som nestleder etter sex med en beruset 16-åring på FpUs landsmøte..

NRK - 12 Apr 18 kl. 10:05

Søviknes kjefter på kraftbransjen

Olje- og energiminister Terje Søviknes mener debatten om EUs energibyrå Acer har sporet av og er preget av «konspirasjonsteorier og usannheter». Søviknes sier til NTB at han mener bransjen må ta større ansvar for å få fram fakta i saken..

NRK - 04 Nov 17 kl. 08:23

SV truer med å klage inn Søviknes

Olje- og energiminister Terje Søviknes kan bli klaget inn til kontrollkomiteen av SV på grunn av Goliat-saken, skriver Dagbladet. SV vil vite om Søviknes mener oljeselskapet Eni er skikket til å drive Goliat-feltet etter gjentatte sikkerhetsproblemer..

P4 - 28 Aug 17 kl. 13:55

Søviknes må droppe noe av valgkampen

Olje- og enerigminister Terje Søviknes skal nå utredes for blodpropp i beinet. Søviknes brakk beinet tidligere i sommer etter å ha danset swing og det kan nå se ut til at bruddet var verre enn antatt. Statsråden må avlyse ett valgkamparrangement på grunn av utredningen, melder TV2..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Unai Emery tar over Arsenal

Unai Emery tar over som manager i Arsenal. Det bekrefter klubben selv nå i formiddag. 46-åringen tar over etter Arsene Wenger - og sier han er i ekstase over sin nye jobb - der han blir en del av en av verdens største fotballklubber..

P4 - 45 minutter siden

Rekordmange fikk norsk statsborgerskap

Aldri før har så mange fått norsk statsborgerskap som i fjor. Til sammen fikk 21.600 personer statsborgerskap i Norge i 2017 – det er altså ny rekord og en betydelig økning, med 7900 flere enn året før, viser tall fra SSB.

P4 - 45 minutter siden

Lavere ledighet blant innvandrere

Arbeidsledigheten blant innvandrere går ned. Det viser ferske tall fra Statistisk Sentralbyrå. 6,1 prosent av innvandrerne sto uten jobb i første kvartal i år, 1 prosentpoeng færre enn året før.

P4 - 45 minutter siden

Drapsvåpen funnet i Jemtland-saken

Våpenet som ble brukt da Janne Jemtland ble drept i Brumunddal i vinter er nå funnet. Det fortalte politiet i Innlandet på en pressekonferanse onsdag. Det var den siktede ektemannen som fortalte politiet hvor de kunne finne våpenet.

P4 - 1 time siden

Ikke alle savner NRK

Det er slett ikke alle som savner NRK vel en uke etter at streiken ble et faktum. 34 prosent savner ikke statskanalen i det hele tatt, ifølge en undersøkelse InFact har gjort for Medier24. De unge er blant dem - nesten halvparten av folk mellom 18 og 24 sier de ikke føler noe savn.

P4 - 1 time siden

Nye spor i Palme-saken

Den såkalte Skandia-mannen, Björn Engström, skal ifølge det svenske tidsskriftet Filter være mannen som myrdet Olof Palme. Mannen jobbet som reklamekonsulent i Skandia-huset i Stockholm og stemplet ut fra jobben to minutter før den svenske statsministeren ble skutt og drept rett rundt hjørnet i 1986. Mannen var blant de første som sto fram som vitne til drapet, og ble selv ikke mistenkt.

P4 - 1 time siden

Vil lokke prester tilbake

Presteforeningen vil nå ha en rekrutteringskampanje for å hente utdannede teologer tilbake til presteyrket. Det vil bli behov for svært mange prester de kommende årene, men mange utdannede prester har valgt andre yrker, skriver Vårt Land. Flere steder, spesielt i distriktene, sliter kirken med å gjøre seg attraktiv.

P4 - 1 time siden

Vil ha åpne dører under rettssaken mot Berg

Advokatene til Frode Berg frykter for rettssikkerheten til den spionsiktede nordmannen dersom retten holdes for lukkede dører. Det er foreløpig usikkert når rettssaken vil holdes, men Bergs russiske advokat sier til VG at han håper det blir til høsten, og at Berg ikke må sitte i varetekt lenger enn det. Han sier videre at de vil vurdere om de vil kreve åpne dører nærmere når etterforskningen er ferdig..

P4 - 1 time siden

- Urealistisk bemanningsplan

Norsk Flygerforbund mener bemanningsplanen til Babcock som skal overta luftambulansetjenesten i Nord-Norge er urealistisk. Babcock ønsker færre piloter enn det er i tjenesten i dag og sier de vil kjøpe piloter fri fra ferie ved behov. Leder i Flygerforbundet, Yngve Carlsen, sier til Dagens Næringsliv at dette kan svekke beredskapen, mens Babcock avviser at de vil ansette for få piloter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt