P4 > Nyheter

Friday, 16 November, 22:50

P4 - 25 Nov 17 kl. 06:48

Solberg: Unnskylder aldri det Søviknes gjorde

Statsminister Erna Solberg sier hun aldri kommer til å unnskylde det Terje Søviknes gjorde, men mener folk bør få en ny sjanse.
Det er i et intervju med Dagbladet i forbindelse med #metoo-kampanjen at statsministeren blir spurt om voldtektsanklagene mot Terje Søviknes i 2000. Saken ble henlagt fordi det ikke var bevist at det var begått en straffbar handling.
Solberg sier også at hun synes Frp håndterte saken dårlig, blant annet fordi de benektet at noe hadde skjedd..
Les mer på P4


Les mer om:
Erna Solberg, Terje Søviknes, Dagbladet, Frp, Søviknes

Dele artikeln

1550 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Solberg, Unnskylder, aldridet , Søviknesgjorde
Aftenposten - 25 Nov 17 kl. 06:12

Solberg: - Unnskylder aldri det Søviknes gjorde

Statsminister Erna Solberg (H) sier hun aldri kommer til å unnskylde det Terje Søviknes gjorde, men mener folk bør få en ny sjanse..

VG - 25 Nov 17 kl. 07:16

Solberg: Unnskylder aldri det Søviknes gjorde

Statsminister Erna Solberg (H) sier hun aldri kommer til å unnskylde det Terje Søviknes gjorde, men mener folk bør få en ny sjanse..

NRK - 25 Nov 17 kl. 05:40

– Unnskylder aldri det han gjorde

Statsminister Erna Solberg blir i et intervju med Dagbladet, i forbindelse med #metoo-kampanjen, spurt om voldtektsanklagene mot Terje Søviknes i 2000. Solberg sier hun aldri kommer til å unnskylde det han gjorde, men mener folk bør få en ny sjanse..

P4 - 06 Mar 18 kl. 17:46

Solberg holder fast i Søviknes-saken

Statsminister Erna Solberg holder fast ved at det var rett å gjøre Terje Søviknes til statsråd. Jenta som hadde seksuell omgang med Søviknes i år 2000 på et FpU-landsmøte, har fortalt at hun har slitt med sykdom, rus og selvskading etter hendelsen. Men til NRK sier Solberg at dette ikke forandrer på saken, og at Søviknes fortjente en ny sjanse etter å ha vært borte fra rikspolitikken i 17 år..

Aftenposten - 07 Mar 18 kl. 04:01

Solberg om Søviknes: - Fortjener ny sjanse

Statsminister Erna Solberg (H) sier det var riktig å gi plass til Terje Søviknes (Frp) i regjeringen, tross overgrepsanklagene mot ham..

Hegnar.no - 17 Oct 18 kl. 11:12

Erna Solberg sier unnskyld

Solberg unnskylder Norges behandling av kvinner etter krigen..

Hegnar.no - 30 Aug 18 kl. 19:16

Miljøbevegelsen: Søviknes uten troverdighet

Terje Søviknes (Frp) burde gått av på Goliat-håndteringen, mener Bellona-leder Frederic Hauge. Greenpeace mener Søviknes ble en belastning for regjeringen..

P4 - 30 Apr 18 kl. 14:48

Vurderer sak mot Søviknes

Kontrollkomiteen vurderer å åpne kontrollsak mot olje- og energiminister Terje Søviknes. MDG mener Søviknes har feilinformert Stortinget på grunn av angivelig faktafeil bak beslutningen om å åpne Barentshavet sørøst for petrolumsvirksomhet, skriver NTB..

P4 - 18 Jun 18 kl. 17:15

Klager på Søviknes-avgjørelse

Avgjørelsen om å henlegge Søviknes-saken vil bli påklaget. Det sier advokaten til kvinnen som hevder hun ble utsatt for et overgrep av Søviknes på FpUs landsmøtefest i 2000. Saken ble henlagt av politiet for 18 år siden, og i dag ble det kjent at Statsadvokaten henlegger begjæringen om å gjenåpne etterforskningen.

NRK - 06 Mar 18 kl. 08:54

Frp-topp mener Søviknes må få fred

Terje Søviknes har gjort opp for seg, og bør få slippe å svare mer på hva som skjedde for 18 år siden, sier leder i Frps organisasjonsutvalg Helge André Njåstad. Søviknes gikk av som nestleder etter sex med en beruset 16-åring på FpUs landsmøte..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt