NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 17:52

NRK - 08 Nov 19 kl. 15:49

Solberg: Må lære av rapporten

– Det viktigste vi må lære av rapporten som kom i dag, og også de neste rapportene, er hvordan kan vi sikre oss mot at noe sånt kan skje på nytt, det sa Erna Solberg etter at Havarikommisjonen fredag la frem rapporten om «Helge-Ingstad»-kollisjonen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Erna Solberg, Havarikommisjonen, ingstad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Solberg, , læreav , rapporten
P4 - 16 Dec 19 kl. 08:36

Hele riksrett-rapporten offentliggjort

Representantenes hus i Kongressen har nå offentliggjort hele rapporten som viser hvorfor presidenten bør stilles for riksrett. Rapporten er 658 sider lang ..

P4 - 20 Jan 20 kl. 14:24

Solberg: - Respekterer valget

Statsminister Erna Solberg respekterer Frps valg om å gå ut av regjering. Det sa Solberg på en pressekonferanse på Statsministerens kontor nå i ettermiddag. Etter seks år og to måneder forlater nå Frp regjeringen.

P4 - 10 Nov 19 kl. 23:04

Solberg skremt av angrep mot jøder

Statsminister Erna Solberg sier hun er skremt av at det har blitt flere voldelige angrep mot jøder i verden. Det sa Solberg da hun i kveld talte under markeringen av krystallnatten i Oslo. – Vi må arbeide systematisk for å hindre at fordommer blir etablert og sprer seg, sa Solberg..

NRK - 15 Dec 19 kl. 15:45

Solberg skuffet etter klimamøtet

Statsminister Erna Solberg er skuffet etter FNs klimakonferanse i Madrid. Solberg hadde håpet å bli ferdig med de temaene som gjensto etter fjorårets møte i Polen. Solberg sier prosessen går for sakte og har store forventninger før neste års møte..

Dagbladet - 24 Jul 19 kl. 15:55

Mueller: - Rapporten renvasker ikke Trump

Den tidligere spesialetterforskeren sier at den omstridte rapporten ikke frigjør Trump..

NRK - 26 Nov 19 kl. 14:35

Dop fører til mer vold i Europa

Omfanget av vold og trusler knyttet til narkotikamarkedet i EU ser ut til å stige, viser den årlige rapporten til EUs narkotikabyrå (EMCDDA). Nye stoffer og endringer i dop-rutene, fører til økende konflikter mellom gjenger viser rapporten..

NRK - 03 Feb 20 kl. 11:53

Solberg ønsker felles forhandlinger

Statsminister Erna Solberg (H) mener Norge bør samarbeide med Island og Liechtenstein i forhandlingene om en avtale med Storbritannia etter brexit. Solberg møtte statsministrene fra de to andre EØS-landene mandag..

NRK - 09 Apr 20 kl. 03:35

Solberg med støtte til WHO

Statsminister Erna Solberg talte USAs president midt imot og forsvarte Verdens helseorganisasjon (WHO) under et intervju med CNN onsdag kveld. Solberg ga en tydelig støtte til WHO som Trump mener ikke har håndtert koronautbruddet på en god nok måte..

VG - 21 Apr 20 kl. 22:50

Svensk rapport om smittetall trekkes tilbake

I rapporten ble det skrevet at 11 prosent av Stockholmerne kan ha vært smittet med coronaviruset. Nå trekkes rapporten tilbake..

NRK - 04 Dec 19 kl. 16:18

Solberg: – Kan være uenige

Rolig, avbalansert, til dels munter av og til. Slik beskriver statsminister Erna Solberg tonen på NATOs toppmøte i London onsdag. – Det viser at NATO har styrken til at man kan være uenig, sier Solberg til NTB i etterkant av møtet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

WHO: Vil fortsetta USA-samarbeid

Sjefen for Verdas helseorganisasjon (WHO), Tedros Ghebreyesus, seier sundag at organisasjonen ønsker å fortsetta samarbeidet med USA. Det skjer etter at Donald Trump har trekt støtta til organisasjonen frå landet..

NRK - 15 minutter siden

Ingen nye dødsfall i Spania

I Spania er det ikkje registrert nokon nye dødsfall knytt til koronaviruset. Det opplyser helsestyresmaktene måndag, melder Reuters. Til saman har 27.

NRK - 2 timer siden

Alvorlig skadet i ulykke

En person er fraktet til sykehus med luftambulanse med alvorlige skader etter en ulykke mellom en motorsykkel og en ATV på Rjukan. Den andre involverte er fraktet til sykehus i ambulanse. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

NRK - 1 time siden

Lufthansa godtar redningsplan

Styret i det tyske flyselskapet Lufthansa godtar redningsplanen frå den tyske regjeringa på rundt 100 milliardar euro, melder AFP. På onsdag valde dei å utsetta avgjerda grunna at dei frykta for strenge vilkår frå EU-kommisjonen..

NRK - 1 time siden

Vil kunna isolera fleire med tvang

Helsedepartementet foreslår å endra smittevernloven slik at fleire sjukeheimar kan ha moglegheit til å isolera fleire pasientar med tvang med covid-19, skriv Dagbladet..

NRK - 1 time siden

Høgre-politikar blei spora

Ein app på mobilen avslørte i detalj kor stortingspolitikar Lene Westgaard-Halle frå Høgre var i rundt ein månad. Med bakgrunn i data kjøpt frå eit britisk selskap, har NRK kunna følga bevegelsane hennar blant anna heime og på to jobbreiser..

NRK - 2 timer siden

Går ut med dødstal i Iran

Ifølge styresmaktene i Iran blei 230 personar drepne under demonstrasjonane i november, melder AFP. Dette er første gong sidan demonstrasjonane, som skjedde etter eit hopp i bensinprisane, at styresmaktene kommenterer dødstala..

NRK - 1 time siden

Dato for russisk grunnlovsendring

1. juli vil det vera folkeavstemming i Russland om grunnlovsendringar som opnar for at president Vladimir Putin kan sitta ved makta fram til 2036, melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

Colosseum i Roma opna igjen

Den berømte turistattraksjonen Colosseum i hovudstaden i Italia, Roma, har opna igjen etter å ha vore stengt i nesten tre månader. Til vanleg har Colosseum rundt 20.000 besøkande om dagen, men blir nå avgrensa til mellom 1000 og 1600 besøkande..

NRK - 3 timer siden

Snøskred i Ersfjordvannet

Et snøskred har gått ned i Ersfjordvannet i Bergsbotn på Senja. Skredet førte til at store mengder vann ble presset ut i elva, og det jobbes nå med å fylle på masser for å berge bro, vei og en smoltfabrikk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt