P4 > Nyheter

Onsdag, 25 November, 17:21

P4 - 26 juni 20 kl. 15:48

Solberg: - Feil valg av Frp

Erna Solberg mener det var et feil valg av Frp å forlate regjeringen.
I dag holdt statsminsiteren sin halvårlige pressekonferanse. Der sa hun at hun håper Krf, Venstre, Høyre og Frp igjen kan danne regjering etter valget neste år.
Frp gikk ut av regjeringen i januar. Solberg sier til VG at partiet hadde fått vel så store gjennomslag om de ikke hadde gjort det, og kunne påvirket politikken i en viktig og vanskelig situasjon..
Les mer på P4


Les mer om:
Solberg, Frp, Krf, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Solberg, Feil, valgav , Frp
VG - 26 juni 20 kl. 15:31

Erna Solberg om Frp-exit: – Feil valg

Statsminister Erna Solberg (H) mener Frp ville fått mye igjen for å sitte i regjering de siste månedene, i stedet for å forlate regjeringen slik partiet gjorde i januar..

VG - 26 juni 20 kl. 15:31

Erna Solberg om Frps exit: – Feil valg

Statsminister Erna Solberg (H) mener Frp ville fått mye igjen for å sitte i regjering de siste månedene, i stedet for å forlate regjeringen slik partiet gjorde i januar..

Aftenposten - 02 sep. 20 kl. 11:34

Carl I. Hagen vil bli toppkandidat til Stortinget for Oppland Frp

Tidligere Frp-leder Carl I. Hagen sikter seg inn på førsteplassen på stortingslista til Oppland Frp før neste års valg. Samtidig stiller han til valg i Oslo..

P4 - 26 juni 20 kl. 11:50

Solberg vil fortsatt satse på firepartiregjering

Statsminister Erna Solberg vil ha med Frp inn i regjering med Venstre og KrF etter valget neste år. I januar forlot Frp regjeringen, og nestleder Sylvi Listhaug sa nylig at de aldri vil regjere med Venstre og Krf igjen. På den halvårlige pressekonferansen i formiddag sa Solberg at hun fortsatt vil styre et borgelig samarbeid..

Aftenposten - 09 sep. 20 kl. 13:08

Erna Solberg: Døren åpen for Frp tilbake i regjeringen

Statsminister Erna Solberg lover Frp «betydelig innflytelse» på statsbudsjettet og ønsker partiet tilbake i regjering. – Døren er åpen for alle som ønsker å være med på det borgerlige samarbeidet, sier Solberg..

P4 - 17 juli 20 kl. 22:02

Jensen avviser veivalg

Partileder Siv Jensen avviser at et veivalg er på trappene i Frp, slik enkelte representanter har tatt til orde for. Hun sier til TV 2 at Frp er et liberalistisk folkeparti så lenge hun er leder, og sier eventuelle motstanderne internt er i feil parti. Jensen varsler også at Erna Solberg må velge mellom Frp, og Venstre og KrF etter valget neste år..

NRK - 16 aug. 20 kl. 15:40

Frp ber Solberg svare om IS-kvinnen

Siv Jensen (Frp) mener det har vært stille rundt den såkalte IS-kvinnen som indirekte førte til at Frp gikk ut av regjering. Nå ber hun Solberg svare. – Jeg vil utfordre statsministeren: Hva er situasjonen?

P4 - 15 sep. 20 kl. 07:16

- Feil å åpne for utenlandsreiser

Et klart flertall av dem som ble økonomisk rammet av koronakrisen mener det var feil å åpne for utenlandsreiser i sommer. TV 2 har spurt 1.700 personer som i april oppga at de hadde mistet jobben, gått ned i inntekt eller var permittert på grunn av koronakrisen.

Aftenposten - 29 juni 20 kl. 19:34

Fullt Frp-opprør: En rekke fylkeslag ber sentralstyret vurdere å legge ned Oslo Frp

Rogaland og flere andre fylkeslag i Frp ber sentralstyret vurdere å oppløse Oslo Frp. – Ingen kommentar, sier en av initiativtagerne. Fylkeslederen i Oslo Frp klarer nesten ikke å ta det seriøst..

P4 - 01 juli 20 kl. 15:47

Solberg avviser kritikk fra SV og Ap

Statsminister Erna Solberg avviser at regjeringen kunne gjort noe for å hindre at hotellkjeden Scandic kutter 1000 årsverk. SV og Arbeiderpartiet har kritisert regjeringen for at de ikke har vedtatt å forlenge permitteringensordningen etter oktober, og mener det er deres feil at hotellbransjen nå må si opp ansatte. Solberg sier det ikke er til å unngå at det blir noen oppsigelser..

Fler nyheter fra P4

P4 - 6 timer siden

Kan ha vaksinert halve Oslo før sommeren

Vaksineringen av Norge starter etter planen i 2021. Ifølge helsebyråden i Oslo kan halvparten av oss være vaksinert allerede før sommeren.

P4 - 9 timer siden

Krever strengere krav til klimaregnskap for vei

Staten må stille strengere krav til klimaregnskap og naturverdi når det skal bygges nye veier, krever SV..

P4 - 10 timer siden

Liten grunn til å være skeptisk til å ta koronavaksine

Eksperter frykter ingen uheldige bivirkninger.

P4 - Igår: 07:25

Advarer norske bedrifter om Brexit-køer

Venter tusenvis av trailere i kø..

P4 - 09 nov. 20 kl. 12:54

Vaksinen er 90 prosent effektiv

Legemiddelfirmaet Pfizer og BioNtech melder nå om et vaksinegjennombrudd og en historisk dag. Koronavaksinen som de har utviklet er over 90 prosent effektiv hos personer som ikke tidligere har hatt viruset. Det viser de foreløpige resultatene fra studier om bruken av vaksinen.

P4 - Igår: 06:42

Folk er blitt mer aggressive

Har du kjent at du har fått litt kortere lunte om dagen? Da er du nok ikke alene..

P4 - Igår: 18:16

Vil teste over 100 000 innbyggere

Danske myndigheter vil masseteste 115 000 innbyggere for den muterte varianten av koronaviruset som har spredt seg fra mink. Alle som bor i de to kommunene Holstebro og Ringkøbing-Skjern oppfordres til å ta testen. Det skjer etter det danske myndigheter kaller en bekymringsfull økning av smittetilfeller med det muterte viruset..

P4 - I førrgår: 07:39

Kan måtte ta vaksinen flere ganger

- Må se på hvordan vaksinen virker..

P4 - I førrgår: 07:06

Krise i barnehagene

Utdanningsforbundet ber barnehager vurdere kortere åpningstider..

P4 - 09 nov. 20 kl. 05:38

Skattekutt for de rikeste

De rikeste vinner mest på regjeringens skattekutt. For mens de 1000 rikeste menneskene her til lands har fått et skattekutt på over én million kroner, har resten fått noen få tusenlapper. Det viser nye tall fra Statistisk Sentralbyrå.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt